Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Lucka (Út, 8. 9. 2020 - 17:09)

Chybička...pokadila...

Lucka (Út, 8. 9. 2020 - 17:09)

Naposledy jsem se pohladila a ráda včera u Scattera doma.

Prdný (Ne, 6. 9. 2020 - 23:09)

Nechcete se někdo někdy sejít? Můžeme se společně pokálet do kalhot a potom se s plnými kalhotami jít projít.

olda (Ne, 6. 9. 2020 - 16:09)

Je to pravda.Jedině tento orgán v těle se dá regenerovat.Dobrá jsou semena ostropeřce mariánského, jaterní čaje, potr.doplňky a jaterní dieta.Jaterní dieta má být bohatá na bílkoviny a vlákniny a chudá na tuky.Doporučují se i potraviny s obsahem vit. B a C. Zelenina mladá a nenadýmavá. Ryby netučné.Mléko.Pečivo bílé a starší. Ta dieta je obsáhlá a dávají ji na inf.oddělení. Jsou tam i potraviny zakázané.Samozřejmě i alkohol je zakázaný. Každý to musí zvážit podle sebe. Na játra jsou i léky Simepar a Essential forte a asi i jiné. Je třeba se poradit s lékařem.

Waco (Ne, 6. 9. 2020 - 22:09)

To seš na špatným vlákně Oldo. Tady se řeší plný gatě a ne potravinový a vitamínový doplňky. Leda bys nám poradil něco, po čem se zaručeně posereme :-)

Marča (Ne, 6. 9. 2020 - 13:09)

A jak to tvoje nadělení přijali doma rodiče aj.? Já měla z ostudy kabát a navíc mi bylo 18 let. Co jsi měla na sobě? Já sukni bez punčoch, ale pokud jsi měla aspoň tepláky, tak to bylo možná lepší. Dodnes mi to rádi se škodolibostí připomínají. Tak se drž a nedej se

Vája (Pá, 11. 9. 2020 - 17:09)

Hele pořád lepší rodiče, kteří to berou s humorem než ti, kteří za to člověka ještě seřvou. I když je pravda, že někdy není zrovna vhodné, když dají podobnou historku k lepšímu.

Zdeňka (Pá, 11. 9. 2020 - 21:09)

Tak s tím nemůžu souhlasit, někdy je rozhodně lepší dostat sekec a zapomenout na to, než se nechat zostudit. Já třeba své mamce nikdy neodpustím, že se o mém trapasu rozvykládala na mé svatbě. Svůj velký den jsem si představovala jinak než že se všichni okolo budou bavit na můj účet.

Vája (So, 12. 9. 2020 - 14:09)

Ou tak to je zrovna hodně nevhodná příležitost, když se snažíš vypadat co nejlépe a všichni si tě představují v takové nelichotivé situaci.

Barbora (So, 5. 9. 2020 - 15:09)

Jen jsem zahlédla nadpis diskuze, hned mi naskočila ze vzpomínek husí kůže. Nějak mě to téma vždycky přitahovalo, ale nikdy bych to před nikým nepřiznala. Jen jednou jsem dostala odvahu a pokadila jsem se schválně, ale byla to chyba. Jednou jsme byly v zimě se sestřenkou u babičky, bylo mi 15 a jí 14. Měly jsme spolu dobrý vztah, když jsme byly samy, ale jinak jí všichni příbuzní dávali zrovna mě za vzor. Bylo vidět jak jí to štve a mě to štvalo taky. Tehdy to asi babička nějak přehnala a sestřenka byla obzvlášť naštvaná. Byly jsme venku, já si poslušně vzala oteplovačky, ale sestřenka nechtěla. Vůbec nevím proč mě napadlo zrovna tohle, ale když se se mnou nechtěla moc bavit, tak jsem si řekla, že jí i babičce ukážu, že nejsem tak dokonalá. Chtělo se mi už dost na záchod, ale držela jsem to, před sestřenkou jsem pak sehrála divadlo, že mě potřeba přepadla náhle a po pár krocích od ní jsem to pustila a nadělala jsem si do gatí. Vůbec jsem nečekala že toho bude tolik a hned jsem začala litovat. Sestřenka pochopila co se stalo jakmile jsem si sáhla rukou dozadu a kontrolovala jsem rozsah katastrofy. Dostala záchvat smíchu a s radostí šla babičce oznámit že jsem se ve svém věku pokadila jako malé děcko. Co vám budu říkat, užila jsem si v tom docela dlouhou dobu, než se nahřála voda a sestřence jsem nahrála do budoucna, a kdykoliv dodnes může, tak tu moji ostudu vytáhne. Je fakt, že někdy mě to až trošku vzruší, že se o mě někdo dozví něco takového a mám pomalu chuť zkusit to znovu, jindy je to fakt trapas. Nevím dost se ve mě ty pocity mísí.

Waco (Ne, 6. 9. 2020 - 09:09)

To je dobrá storka ze života. Muselo to bejt zajímavý takhle totálně pokaděná před sestřenkou. V patnácti už docela slušná ostuda. A jak to bylo? Když jsi začala kadit do kalhot, tak se ti to líbilo a byl to vzrušující pocit, a pak už jenom stud? A jak je to dlouho co se to stalo? Tipuju, že hezkých pár let, když tam píšeš, že jsi musela ještě pokaděná čekat, než se nahřeje voda. Dneska už je snad teplá voda všude samozřejmostí.

Lukáš (Út, 15. 9. 2020 - 10:09)

Všude ne,nám se třeba nedávno rozbil bojler,takže teplá voda vůbec nebyla.

Waco (Po, 28. 9. 2020 - 12:09)

Tak hlavně, že se tou dobou u vás nikdo neposr...

Lukáš (Po, 28. 9. 2020 - 19:09)

No ale bylo to na posrání :)

Barbora (Ne, 6. 9. 2020 - 13:09)

Zajímavé to bylo a ostuda bez debat. Pamatuju si že to byl docela zvláštní pocit, když mi došlo, že to jede do kalhot a já už to nemám šanci ovlivnit, navíc v pubertě. Je to 7 let, co se to stalo, bylo to na chalupě a tam vodu nahříváme dodnes.

Waco (Ne, 6. 9. 2020 - 22:09)

Tak to jo. No podobnou akci by asi chtělo trochu naplánovat, ale chápu, že to bylo u tebe spontánní, a když už ses pokadila, tak se s tím už nedalo nic dělat. Já měl v pubertě taky podobný touhy na předstírání nehody, ale nebyla odvaha k realizaci, takže ti rozumím. Fakt by ses možná divila, kolik lidí něco takovýho napadlo. A uvažuješ to někdy zopakovat nebo tě tahle ostuda z toho vyléčila?

Barbora (Út, 8. 9. 2020 - 17:09)

Tak to mě docela překvapilo, že na něco takového myslelo víc lidí. Popravdě jsem si připadala pěkně střelená, že mě napadlo se zrovna podělat a ještě v tom věku, ale líp bych to asi nenaplánovala. Tak nejdřív jsem si nadávala a nehorázně jsem se styděla a ještě, když mi to sestřenka občas předhodila. Ale jak už jsem psala, bylo vždycky trošku vzrušující, když se o mě někdo dozvěděl, že jsem měla plné gatě. A jestli bych to zopakovala? Nevím už mě to párkrát napadlo.

Postřeh (Út, 8. 9. 2020 - 17:09)

Počet příspěvků na této diskuzi naznačuje, že je podobných lidí až dost...

Alice (So, 5. 9. 2020 - 22:09)

Sehraná nehoda před někým je vždycky vzrušo. Mě se to stalo před publikem jednou nechtěně a třikrát jsem to udělala schválně před různými lidmi. Ostuda k tomu patří, ale dá se přežít.

Barbora (Ne, 6. 9. 2020 - 13:09)

Já ani netuším, jak mě napadlo zrovna tohle a ostuda to teda byla příšerná, ale přežít to samozřejmě šlo, nic jiného ani nezbývá.

Reklama

Přidat komentář