Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Radek (Čt, 6. 8. 2020 - 21:08)

Občas donesu Alici nějaký prádlo k vyprání, pohraju dětma ,popovídáme a přespávam tak různě no. jirka mě tam prostě nechce. Nikdy kamarádi nebudeme. Je mi líto že to máš s ukrajincem těžký. Co jsem slyšel tak ukrajinci bývaji arogantní,hrubší,ale nevim jestli se dá takhle škatulkovat ale říkává se to.

Radku (Pá, 7. 8. 2020 - 10:08)

Pracuješ? Chtěl jsi jezdit. Jezdíš?

Andrea (Čt, 6. 8. 2020 - 20:08)

Milu, mám se dobře, až mi je to hloupý to to psát, když ty nejsi v pohodě.Mame dovolenou, děláme výlety,grilujeme,sportujeme, hlavní dovca nás ještě čeká, zavařuju.Jo a Milu, zítra hrachovka,sunkafleky, kynutý koláč s borůvkami.Ja jsem holt akční a odpočívám aktivně

Miluna (Čt, 6. 8. 2020 - 20:08)

Víš ať přemýšlim jakkoliv proč vy umíte takhle žít a my ne tak asi to bude tim že máš hodnýho manžela.Já když s nim někde byla tak věčně mi hulí pod nos,všude se musí čekat až dokouří.Pak všude se musí být podle něj,tak jak dlouho on chce.Výlety jsou s nim o prdu.Já už to vzdala s nim vše.To už je jen přežívání Andy.Jen mi včera potěšilo že se tady ukázal Radeček.Tak mi někam odjedete obě,ty i sledující.Ale je dobře že píšeš tak jak to prostě je a já sem za tebe rada že se máš dobře.A děláš samé dobré věci.Já měla tousty a zítra špagety.

Andrea (Čt, 6. 8. 2020 - 18:08)

Milu,ty plánuješ se se Sergejem rozejít?No kdo vás ale potom bude živit, děti na škole, nájem, školní pomůcky, dojíždění,jak to chceš zvládnout.Zijes v hrozné nejistotě, finanční.Clovek se dokáže uskromnit,ale složenky se platit musí,to je základ.Varit se dá levně a zdravě,ale kde je to ostatní

Miluna (Čt, 6. 8. 2020 - 20:08)

Andy nejradši bych jo,nejradši bych se časem rozešla.V krizových situacích umí být zlej a nemam v něm oporu.Teď se rozejít ještě bojim protože by bylo zle a taky kvuli dětem se bojim tak zatim vyčkávam ale vidíš sama,každý den je pro mě tak psychicky totálně náročnej.Já už sem alergická i na jeho hlas.Teď mi trochu zachránilo teplo,sem hodně venku teď.Sedim teď pod stromama.Proto vyčkávam ale jako fakt napořád s nim být nechci.Nemam chuť už s nim ani na sex.A jak se máš ty Andy?

Miluna (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Jo koukala sem na email a je to fakt Radek.Radečku nějak se to seběhlo a mam ukrajince ale nejsem teď šťastná víš.Spíš strašný.A kdyby jsme se sešli nevim co Alice? A proč tě Jirka vyhazuje? Já už s Jirkou vůbec nemluvim.Nějak se sobě vyhýbáme i tady.Sledující tak to taky koukam že máš takovou práci.Nevim jaký je třeba na to vzdělání ale asi už vyšší? Se Sergejem to lepší neni,dneska už na mě i vylítával a hádal se.Je hned teď výbušnej.A sex to ani nechtěj vědět.Jak ho má trochu ohlýho tak minule mi to začlo uvnitř trochu štípat a pak sem tam měla trochu do krve,tak já nevim co to mělo být.Nemam na něj vůbec chuť teď.A s Kovidem je to jak píšeš ale mě ta nejistota právě deptá,ještě jak nejde jen o mě.A jestli to takhle bude dál je to strašný.A to sem četla že někdo ho dostal i po druhý v horšim průběhu.Takže ani žádný promoření a imunizace neexistuje.A ten zub to je mi líto,ještě takhle jednička.A budeš moc napsat i z dovolené? Taky sem koukala že počasim má být teď zase líp.

Sledující (St, 5. 8. 2020 - 22:08)

Milčo, mám jen gympl, vejšku - chemii - jsem nedodělala. Začala jsem jako pomocná laborantka, teď už jsem nějaký pátek odborná. Baví mě to. Ale oči dostávají zabrat, izoluju půl pracovní doby kolonie - nevím jak to napsat, ale titěrná práce. Tak je vidět i tady, že píšu jak mi to pod ruku přijde :-). Já zapomněla, že Sergej má ten problém. Ale proč krvácís ty, to nechápu. Asi to teda chce půst, než se vyléčí. Nevím jestli je na chalupě wifina. Ale někde na cestě se určitě chytnu nebo si zapnu data. Tak mrknu, co novyho.

Miluna (Čt, 6. 8. 2020 - 13:08)

Já vůbec nevim jestli mu to pujde vyléčit.Zatim s tim byl jen u obvodního a ten ho poslal na vyšetření ale tam ještě nebyl.Proč to udělalo mě do náznaku krve nechápu.Jestli to neni tim že mi tam jde o kus do jinýho úhlu:-( tak to máš titěrnou práci,nikoho takovýho neznam s touhle prací tak si první.Takže jedete někam do blízkosti kde bydlí Mia.To sem ráda jestli tam budeš mít připojení a budeš moct napsat.A ještě jak jsme psali o Koronaviru,tak pro mě je uplně nejhorší pocit do toho pustit děti do školy.Proto mi z Korony hrabe že už to jde mimo mě že už to nemůžu ovlivnit tu jejich školu a že to dotáhnou a nic s tim neudělam,můžu se chránit jak chci a hrozí tohle takže to mi dává ten špatnej pocit.Kdyby záleželo jen na mě a byla sem sama tak tyhle pocity nemam.

Miluna (St, 5. 8. 2020 - 20:08)

Ahoooj Radečku to koukam že si se ozval po takový době.Já nevim jestli si tu něco četl ale já se mam hrozně jestli víš.Nevim vůbec co o mě víš,jestli ti Alice řekla že sem s ukrajincem a tak.A co ty???

Návštěvník (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Ověř si ten mail,jestlivto je pravý Radek. Vidíš, co sem píše za různý psychopaty, tak ať tě někdo nezneužívá.

Radek (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Jo řekla. Ja jsem tu hodně dlouho nečetl . Teď jsem koukal něco zpátky a máme se oba podobně. Já na tebe často vzpomínam.

Miluna (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Tak to je moc hezký že si nezapoměl.A kde teď bydlíš?

Radek (St, 5. 8. 2020 - 21:08)

Bydlim kde se dá. A občas zajdu za Alicí a pak mě Jirka zase vyhodí a takhle je to porád. Moč rad tě uvidim. Proč máš ukrajince?

voco (St, 5. 8. 2020 - 20:08)

že Miluna rázem zapomene na Kovid.

Radek (St, 5. 8. 2020 - 19:08)

Ahoj Milčo rád bych tě zase někdy viděl. Psal jsem ti email ale asi tam nekoukáš?

Ota (St, 5. 8. 2020 - 16:08)

Miluško jak zvládáš? Já se v práci trochu rozpovídal a dozvěděl jsem se že nejsem normální.My nikam nikdy nezapadnem.Všichni jsou jiní.Teď bych si rád něco četl ale kvůli vstávání se mi chce spát už teď.

Návštěvník (St, 5. 8. 2020 - 04:08)

Máte.li podezření, že vás váš muž podvádí, zavolejte 112 a ti už zjistí, s kým se stýkal.

Miluna (Út, 4. 8. 2020 - 20:08)

Takže na to postupně všichni vychcípáme?? Nebo budeme mít památku zjizvený plíce,zničený srdce,mozek,neurologický problémy??? Jinak vim že lidi tohle o očkování říkaji a bojí se ale co jinak teda??? Rusko už prý nějaký očkování má ale taky si říkam jestli to neni nějakej sráč,jak je to narychlo.Zajímalo by mě názory Denise,jak ráda bych si s nim zase promluvila o takových věcech a je mi to líto když si vzpomenu jak to dopadlo.

Miluno (Út, 4. 8. 2020 - 21:08)

co šílíš, jeden sráč už v sobě máš, tak co????!!!!????

Reklama

Přidat komentář