Reklama

Muži v dámském prádle.

Jitka (Čt, 12. 4. 2007 - 23:04)

...co vše nosíte dámského?

vonWOLF (So, 1. 8. 2020 - 08:08)

Ahoj,reaguji na tvou otazku:kalhotky,puncochy i puncochace,podprsenku,body a lehke halenky

Tomáš (St, 11. 4. 2007 - 14:04)

Re Petr: Výrobci se letos zřejmě poučili nebo si přečetli kritiky, protože je vskutku konečně větší výběr ošacení než vloni. Dámský mě nelákaj vůbec, jen z nutnosti jsem si předloni koupil neutrální d. noční košili, protože v pánských se v létě nedá vydržet. Nakupuju v Praze v CaA, New York, Clock haus(?), nepohrdnu ani butikama nebo v tržnicích - tam se ale musí pečlivě vybírat. Než zrušili pánské odd. v Terranově, tak i tam. Luxus za tisíce nekupuju, když skoro to samé se dá pořídit za 1/3 až 1/2 v jiném obchodě.

petr (Po, 9. 4. 2007 - 19:04)

Tomáši kde to nakupuješ?odkud jsi?i v pánským se dá vybrat kvalitní až luxusní kousky,možná tě dámský lákají víc....

on (Po, 9. 4. 2007 - 15:04)

...dámské prádlo je pohodlnější i vzrušivější i na mužovi.

Tomáš (Po, 2. 4. 2007 - 20:04)

Nojo no, možná se stane brzy sport z nošení dámskýho, když to jde v pánské módě od 10ti k pěti. Na českém trhu jsou jen dva tři druhy tenkých boxerek, které jsou pohodlné a netěsné. Pohodlné pánské prádlo spočítáte na prstech jedné ruky. Není mi jasné, proč některé lepší pánské oděvy jsou dodávány do dámského. A každým rokem je toho víc - hlavně napodzim. Pokud to bude takto dále pokračovat, budou pánské obchody nebo oddělení takřka prázdné. Pak pánům nezbude nic jiného než nosit značně pohodlnější a vyrobené z lepších materiálů dámské nejen prádlo. Nesmyslné jsou cesty oděvního průmyslu.

petr (Ne, 1. 4. 2007 - 19:04)

to je moc memyslíte?

Luděk (Pá, 30. 3. 2007 - 09:03)

Myslím, že na tom něco bude.

Patrik (Čt, 29. 3. 2007 - 23:03)

...každému muži, kteří si říkají, že jsou normální,tak je přeci vzrušuje ženskost a prádlo na ženském těle.Dovedu pochopit, že Ti muži co jsou o něco dál v názorech i cítění, chtějí se vžít více do žen i ženství a snaží se cítit to vzrušení žen, které mají v sobě i na sobě a to i díky pěknému prádlu. To že muž toto dokáže a dokáže používat na sobě prádlo ženy a snažit se tím vnímat pocity ženy přímo na sobě, není přeci nenormální věc. Z mého pohledu je to přirozenost. Všichni jsme z ženy a i každý plod je nejdříve blíž vývoji k ženství a až později se mění v muže.(okolo 6.týdnu)

Pavlos (Ne, 11. 3. 2007 - 21:03)

Už jenom to slovo kalhotky je pro mně erotické už bych se nechtěl vracet spádky do trenýrek nebo do slíp.

Pavlos (Ne, 11. 3. 2007 - 21:03)

Už jenom to slovo kalhotky je pro mně erotické už bych se nechtěl vracet spádky do trenýrek nebo do slíp.

Pavlos (Ne, 11. 3. 2007 - 21:03)

Taky rád nosím stejné kalhotky co nosí v ten den má manželka je to hodně sexi.

Pavel (Čt, 8. 3. 2007 - 22:03)

To jsme na tom stejně. Jen s tím rozdílem, že vždy s přítelkyní zajdeme do obchůdku a vybereme tanga či kalhotky pro oba tak, abych neměl problém s umístěním mužství a ona měla úplně stejné. Ráno kouknu které si bere a vezmu si ty stejné.

Pavlos (St, 7. 3. 2007 - 21:03)

Nosím rád dámské spodní prádlo je to pro mně příjemné,ale bál jsem se to říct mé manželce už jsem nemoch vydržet a řekl jsem ji to a ona to vzala v pohodě a od toho dne mi kupuje dámské kalhotky a vůbec spodní prádlo prostě je to nádhera když to pochopí protějšek ten nejblíší.

astrix01 (Ne, 18. 2. 2007 - 17:02)

Bože Evi jak já bych takovou ženu "žral" bohužel nemám tak nežeru, svět se neposere viď? Jarda

astrix01 (Ne, 18. 2. 2007 - 17:02)

Ahojtelidičky nenašla by se tu dobrá ženuška z JM kraje - Brno které by nevadila tahle fajn úchylka, kterou taky propaguji? mail agent0007"seznam.cz

Luděk (Ne, 14. 1. 2007 - 11:01)

Patriku, souhlasím. Tím nejjednodušším je začít právě nosit dámské věci. A nestačím se divit, kolik obchodů s dámskou konfekcí existuje a všechny se asi uživí. A těch druhů oblečení, materiálů a barev, ze kterých si žena může vybrat. U mužů je to pořád to samé. Všechno jen bavlna, z kalhot jen krátké či dlouhé (žena má navíc na výběr šaty a sukni) a barvy také malý výběr. V tomhle mají ženy ohromnou výhodu a rozhodně se nedivím, že v komediích sebou na malý výlet berou velký kufr plný oblečení. Díky zájmu o dámské oblečení už lecčemus začínám rozumět a pronikám aspoň trochu do dámské dušičky. Asi se ve mně probudila ženská část osobnosti.

Patrik (So, 13. 1. 2007 - 22:01)

Nevidím nic na tom, že muž má snahu se vcítit do role ženy a žena do role muže. My muži velmi obdivujeme úlohu ženy a z toho pramení poznat nepoznané a do toho spadá i to oblékání. Nemyslíte?

sexmail (Po, 8. 1. 2007 - 18:01)

Mna bohuzial manzelka vydiera tiez. Ked som sa chcel rozviest oznamila mi ze ak odidem, povie to kazdemu. A potom sa zdoverte... Ale je fakt ze som na prijemny pocit z damskeho pradla prisiel az po desiatich rokoch manzelstva. Takze teraz sa tvari ze nic nevidi, hoci nic ine ako damske (navonane) pradlo nenosim. Kedze muzska fyziognomia je ina nepokusam sa urobit zo seba zenu s penisom, ale nosim len nohavicky a v zime pancuchy. Podvazkove pasy nemusim z praktickeho hladiska a ostatne sucasti zenskeho pradla tiez nie su pouzitelne, pretoze ak to ma byt skryte, je v tom prilis teplo. Este poznamka k nazorom, ze damske pradlo je kvalitnejsie jemnesie apod. Podla mojho pocitu sudim, ze prijemny pocit nepochadza z materialu ale prave z urcenia konkreteho kuska materialu. Nezakryvam, ze je to uchylka, nastastie absolutne neskodna a dokonca niektorym zenam sa to paci. Hor sa do hladania protajskov, pretoze par sa odcudzi, ak partnerka nie je aspon neutralna, a ak ma voci tomu negativny postoj rozvod/rozchod je na obzore. Takze radim este na zaciatku vztahu vylozit karty na stol. Na podobne nestastny pripad ako moj, ziadna rada nie je :-))).

Luděk (Po, 8. 1. 2007 - 16:01)

Miro, napis mi, jestli chces, na ludanek123"centrum.cz

Reklama

Přidat komentář