Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

čtenář (St, 17. 6. 2020 - 13:06)

Aleši,Miluno koukáte ještě na Peterkovou na Fb? Jaký máte názor na to co píše?

Miluna (Út, 16. 6. 2020 - 18:06)

Gympl ne Di, to nakonec nechtěli ani jeden z nich.Anonyme máš pravdu že to tak bylo.Ono totiž tenkrát klukovo táta odletěl do Indie a mě to vadilo že mi tu s nim malim nechal a bylo vše nejistý,měl problemy a já se šla z toho opít a bílej kluk mě uklidňoval a já prostě jak sem se cítila opuštěná tak sem se od něj nechala zlákat a zůstala mi z něho Zdena.No a pak se vrátil a přijal situaci jaká byla i když to nebylo snadný.V 18ti sem si ho vzala a byla s nim vdaná pár let ale neklapalo nám to.Ale on neni šťastnej ani teď.Má teď Indku a včera v telefonu mi říkal že se často hádaji že už má život na hovno.On chce vidět kluka tak pořád chce přijet ale nejhorší je že on má pořád chutě si kluka odvézt a nastěhovat si ho k němu by nejradši ale to bych nechtěla.

di (Út, 16. 6. 2020 - 17:06)

Miluno to máš šikovné děti. A na jaké školy je přijali, gympl?

Miluna (Út, 16. 6. 2020 - 17:06)

Tak na druhý škole kluka přijali akorát ale tu školu už nemá tady ve městě ale bude muset jezdit vlakem.Tak si musim zvyknout na pocit že každýho z nich budu mít někde jinde.Do teď byli jako dvojčátka pořád spolu a teď nebudou.No a sem nějak najednou citově rozladěná,už i z těch výsledků přijímaček.Často na to od včera koukam i u jiných oborů,říkam si že podkaždym tim číslem je nějaký takový dítě a slzim nad těma jak tam maji nepřijat že si říkam chudáci,taky se snažili a škoda že se nejde dovědět jak budou na tom dál.A jinak Zdenča měla 135 bodů a Ríšan 107 bodů..Alešku mam tu přecitlivělost teď,nevim jak se toho zbavit,nějak to na mě sedlo a otravuje mi to jako tebe.

Miluna (Po, 15. 6. 2020 - 22:06)

Bianko dík ale mojí radost zase srazil smutek.Kluk má na první škole napsáno Nepřijat..a na druhý škole výsledky ještě nejsou.Tak já nevim:'(

bianka (Po, 15. 6. 2020 - 20:06)

Káčo?
Skrytá "láska"? Tak jo, beru. Možná by byl i nějaký pokec. :-) Jen tady už jen sleduji a jsem ráda i za dobré maličkosti, které u Miluny nečasto jsou. Teď třeba věřím, že se těší se Zdenkou. Přeji jim to oběma.

bianka (Po, 15. 6. 2020 - 20:06)

Milu, přidávám se i když pozdě k blahopřání k narozkám, přeji hlavně zdraví a slunce i v duši.:-) Byla jsem delší dobu tam, kde nepršelo a bylo fajn. Dcerku máš šikovnou, kup Zdence aspoň bonbošku. Neboj kluk to dá také.

dotaz (Ne, 14. 6. 2020 - 20:06)

A proč pořád chcete jen Milču?

odpověď (Ne, 14. 6. 2020 - 21:06)

páč je to hezká bílá holka, která se nepředstavitelně nadchla snědou romskou kůží, až málem skončila v chatrči v lese. A nejen to. Její život je jako horská dráha, kdyby někdo napsal knihu s jejím příběhem, bylo by to považováno za výplod bujné fantazie. Ale tady je zaznamenáno vše, co se kolem Miluny mihne - podivné, odpudivé a nepochopitelné, poetické i politické okénko, sociální nepokoje, generační útoky, obdiv k menšinám, vysvětlování, domlouvání, pláč, skřípění zubů, pohoda klídek tabáček ( nad dvacet stupňů ) .... knihu si musíš koupit, do kina zaplatit vstupenku a tady? Neřeš, nepřepínej :)

Miluna (Po, 15. 6. 2020 - 12:06)

To si napsal hustě.Ale je to tak teď že se za to stydim že sem je chtěla.Už na nich nevidim vůbec nic a i ta hnědá kůže se mi přestala líbit.Tim chci říct že i když je to cizinec a je hnědej už se mi to prostě nelíbí.Nevim jak se člověk může takhle změnit, sama tomu nerozumim.Teď čekam jak dětem dopadli výsledky na přijímačky ale na webech školy ještě nic nevidim.

.. (Ne, 14. 6. 2020 - 21:06)

Protože Milunka je trošičku cvok,je jiná.Ale někdo jí tu nedávno napsal že už tady jejím stěžováním lidi nudí.Tak tebe nejspíš ne.A máš pravdu ale zase nadruhou stranu Milča sama takhle po čase se za to stydí jak chtěla cikány.

jděte (Ne, 14. 6. 2020 - 19:06)

do hajzlu se svejma Ježkovejma, nekažte jim to tady. Teď se řeší Milunino Velký Hovno

jasnačka (Ne, 14. 6. 2020 - 19:06)

tady se řeší Miluna, Milunka, Milu a její sexuální praktiky, polohy, nálady, nenálady a všichni potencionální šukálisti, co je dobrý, co stojí za hovno, jestli se při análau připosrala nebo nééé a nějaký jiný ženský máme na háku.

Návštěvník (Ne, 14. 6. 2020 - 20:06)

Správně, jedna kráva už vypadla a pudou i další

Kačena (Ne, 14. 6. 2020 - 18:06)

prozatím odešla, protože ne všichni ji žrali ty její kecy. Ale zklidníme se, ona se brzy zase zjeví aby něčím oslnila.

Jo (Ne, 14. 6. 2020 - 18:06)

Velký Hovno!

jojo (Ne, 14. 6. 2020 - 18:06)

Miluna náčelník Velký hovno.

bisexual (Ne, 14. 6. 2020 - 14:06)

Alesi,ja bych te vykouril a spolykal te. dobrej slintavej oralek,pekne do krku,jezdit ti pusou po klade a pak si nechat strikat v puse.cmuk

Miluna (Ne, 14. 6. 2020 - 15:06)

To by bylo dobrý kdyby se tu Alešek taky seznámil jako tenkrát já.A Andy a Di díky za přání.Pátek a sobota se fakt povedli.Pak že si furt stěžuju jak mi tu někdo nedávno psal! Velký hovno! Když se vše povede pro mojí spokojenost tak to umim pochválit a vážit si toho.

Kača (Po, 15. 6. 2020 - 14:06)

Milu, já odešla ve špatný den. Chci ti dodatečně popřát k narozeninám, ať se ti vše vyplní co si přeješ. A přeji ti hlavně zdraví...objímám tě + pusu. Samozřejmě, že se sem čas od času kouknu, ale spíš ze zvědavosti, jak se máte :D. Milu, by se mi po tobě stýskalo. Pils, Andy a Lalla mi budou chybět...má krevní skupina...každá v něčem jiném, ale měly mé vyložené sympatie. Sany, ač jsme se kvůli něčemu nepohodly, byla jsem ráda, když psala. Aspoň jsem viděla, že je v pořádku. Bianka...taková moje skrytá "láska". Mám ráda i starší kamarádky, ráda si s nimi sednu a popovídám. Di...moc jsme se neznaly, ale ráda jsem jí četla. Fernando...má mé sympatie. Luboše moc neznám, ale psal normálně, hezky. Otík...100x mě naštval :), ale přeji mu práci která ho baví a nějaký ten byt. Otí, ty máš štěstí, že mě osobně neznáš a že nejsi z Hradce. Našla bych ti ve Fakultce práci hned i s ubytováním, a třetí měsíc už bys sis zaplatil kauci za svou garsonku. A nějaká pěkná sestřička by se taky našla...Jak vidím, tak stejně sem čas od času přispěju, asi mi to nedá...mějte se krásně. K večeři dělám kapustový "prejt" s mletým masem + br.kaše a nějaký salát. Ještě nevím. Jak je krásně, hned je lepší nálada...:)). PS: Alešovi se omlouvám za toho vola. Promiň.

Reklama

Přidat komentář