Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 03:05)

a v článku,specielně pro protiamerického tajtrlíka Cynika se píše!Firma z USA Novavax koupila tento týden ve středu za 4.1 miliardy korun firmu Praha Vaccines,která sídlí nedaleko Kostelce nad Černými lesy.Ta by mohla vyprodukovat až miliardu dávek ročně,uvedl v prohlášení ředitel Novavaxu Stanley Erck.Výroba vakcíny by mohla být zahájena už v říjnu,uvedl server Aahoo,podle nějž by se mělo vyrábět až 100 milionů dávek měsíčně....Nu....Cynik...??...Co ty NATO?!

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 03:05)

jedná se o miliardy dávek vakcíny z USA proti čínskému viru koronaviru....Nu.....Cyniku,ty tajtrlíku...orel již přistál!!!!!!!!!!!....A nyní nadešla doba po které jsem toužebně čekal již několik týdnů,kdy to zažnu,jak jsem slíbil sprostě a vůlgárně nadávat...takže pozor!Nadávám...!!!!!!USA je nejlepší systém na zemi,který kdy člověk stvořil pro člověka.Jedná se politický system založený na lidských právech jednotlivce,lidství,morálních hodnotách člověka jako je demokracie,svoboda,pokrok,práva a humanity.Každý člověk bez rozdílu má v tomto systemu zaručený svobodný život a práva zaručená pro všechny bez rozdílu.USA představuje svobodu,USA je ikona člověka a jeho pokroku,USA je spásou pro celý demokratický a svobodný svět,USA nedovolí zotročení člověka,USA nedovolí pošlapání lidských práv,USA je garantem pokroku celého lidstva a motorem vědění,vzdělání a pokroku.USA je náš nejlepší přítel,USA je ikonou svobodomyslných lidí,USA je prostě nejlepší!...USA je i spojencem ČR a ochrání nás před znovunastolením totality a železnou oponou.At žije USA!!!!!!!!....Ještě že je Amerika veliká!

aladin (So, 30. 5. 2020 - 21:05)

ShabbaTot-Jahoda. nežiješ náhodou v nějaké jiné realitě ??? Covid 19 pochází z USFT !!! loni na podzim tam pěkně řádil a Amíci si s ním nevěděli rady, nemoc pojmenovali : Plicní embólie !!! Do Číny to zavlekla vojenská skupina sportovců z americké armády, kteří přijeli na meziarmádní závody do Wu Chanu !!! Je otázka, zda jim ten virus unikl a nebo byl vypuštěn úmyslně !!!

Cynik - realista (So, 30. 5. 2020 - 15:05)

A ještě jeden dotaz, na základě těch odporných kydů o Americe... ptal jsem se ráno a ptám se znovu, Jahodo: Jak si tedy vysvětluješ slova svého oblíbence Obamy: „Musíme mít ale na paměti, že pro miliony Američanů je tragickým, bolestným a nesnesitelným ‚normálem‘ to, že je s nimi zacházeno podle rasy - ať je to ve zdravotnictví, v justičním systému nebo při běhání na ulici či jen při sledování ptáků v parku“?

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 18:05)

rasizmus v USA je mnohem větším prohřeškem proti člověku jak shoa israelského národa během světové války.Ano...nacistické vraždění byl zločin,který nelze tolerovat a odpustit a nelze omluvit za žádnou cenu,ale a v tomto se nechci israelského národa dotknout ....přece jenom se jedná o jednu generaci během jedné války...ale rasizmus v USA se táhl po celé generace,staletí a je proto nejen stejným zločinem proti člověku jako byl holokaust,ale v mnohém zřejmě horší.Pan Obama měl bohužel pravdu a jako jeden z největších velikánů Ameriky takto stmeloval společnost,když odsuzoval hnusný rasizmus.Trump dělá uplně to samé,když ho volí KKK a on samotný mluví o amerických černoších jako o amerických negrech!To at se pak nediví,že tam má lidové bouře,protože americký afroameričan se již namlsal svobody a nenechá si ji od nikoho vzít!To je již v Americe celospolečenské cítění a smýšlí tak skoro celá veřejnost v USA ,včetně bělochů,ovšemže.Takže pan Obama měl prostě jako veliký politik rovný A.Lincoln pravdu a moc dobře jako sjednocovatel společnosti věděl co říká.Trump oproti němu není žádný politik!Ale má super syna,to je upřímný kluk a Amerika mu fandí,neb usnul na projevu svého táty,děti v jeho věku jsou prostě nejupřímnější a já jahoda mu fandím taky.Tam je čisto,upřímnost a nezkaženost a zcela jistě by z něj byl v budoucnu velice dobrý prezident USA za Demokratickou stranu.

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 19:05)

Trump dělá to samé jak pan Obama,ale v opačném negativním smyslu.On tu společnost taky stmeluje,ale v nenávisti a netoleranci!

Cynik - realista (So, 30. 5. 2020 - 15:05)

Jahodo, po těch odporně propagandistických žvástech se tě již po několikáté ptám: Proč již dávno nežiješ v Americe?

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 15:05)

Mohl by tam dělat policajta místo těch čtyř odstavených a na ulici vyprávět, jakou mají demokracii.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 12:05)

Podíval jsi se na ten systém ve zprávách? A demokracie? Kam se jen poděla...

30.5. (So, 30. 5. 2020 - 12:05)

...kde budeme celé dopoledne.Máš říct,že na tajemném místě demokracie...

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 03:05)

Yahoo

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 03:05)

a nyní další projev antisemitizmu ....po dlouhé době na Novinky cz,kde se pod článkem :Američané koupili firmu u Kostelce.Měla by chrlit až miliardy vakcín proti koronaviru....a tam se v komentářích píše!...Žeňte ty židy nenažraný co nejdál od našich hranic!Největší neštěstí v historii co nás mohlo potkat-kapitalizmus prohnilých!.....

sdfg (So, 30. 5. 2020 - 02:05)

Pana Paroubka také miluju, líbal bych mu jeho zadeček. Je inteligentní a slušný, to je pro mne sexy.

sdfg (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Jsem slušný člověk a neznám se s Dr. Rathem, já jsem jen chtěl pro ČT to nejlepší, mám srdce, ne jako penis jako běloptáci z ODS. Kufr se mi zvedá ze zlodějin pan Bakali, miluju Sobotku. Jo, je to koumes.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Avicena by patrně Zemanův palec řešil amputací. Kalouskův jazyk vyříznutím.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Americký voják je tak vycvičený k poslušnosti a plnění rozkazů pomocí drill mistů, že ani nemrkne, když mu omylem při cvičení upadne připínací bělopták a ještě splní zbytek rozkazu, pak ho teprv najde, v zubech odnese a pak si ho na transgender záchodech připne. Ví za co bojuje, za LGBT a šanci až se vrátí z pekla džungle, mít možnost naoperovat si skutečného běloptáka po nějakém vojákovi co mu ustřelili zas zbytek trupu, jen ten bělopták se zachoval, přivezou mu ho v ledu rovnou letecky AIRFORCE N.1 v atomovém kufříku v boční kapse, též velmi chlazena,a pak může konečně se svým submisivním gay přítelem jménem Rick Dick čekat malá děťátka, ovšem císařem, protože už bude mít prodělanou změnu pohlaví a ptáčka od soudruha ve zbrani.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 10:05)

A pak z toho atomového kufříku v AIRFOCE n. 1 vytáhne Agent 007 lahváč gambáče vychlazený místo ustřeleného zbytku vojína tzn. dokonalého amerického urvaného Běloptáka. Protože přesně tu cenu má, lesbička bude muset chodit s vulvou.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Dřív třeba Johanité prý věděli za co bojovali, pak se přejmenovali na Maltézské rytíře, ale odtamtud je vyhnali turci, nicméně bojovali aby chránili ty poutníky do svaté země. Kromě těch husitů, to museli být hrozní ožralové a lapkové co vraždili, loupili pro chlast, pro znásilnění třeba kočár jeptišek.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Keci všechno.USA dělají co je v jejich zájmu. Ovšem to samé by dělaly i Rusko, Čína, nebo Evopa, kdyby se na to ověšm zmohla. Nyní má USA asi 55% síly světové armády.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Jak demokrati, tak repulikáni si ale rádi uspořádají onu satanistickou senci, tzn. státní uctívání mrtvých padlých vojáků, což je vlatně satanistická mše na státní úrovni.

Reklama

Přidat komentář