Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Cynik - realista (So, 30. 5. 2020 - 15:05)

Jahodo, po těch odporně propagandistických žvástech se tě již po několikáté ptám: Proč již dávno nežiješ v Americe?

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 15:05)

Mohl by tam dělat policajta místo těch čtyř odstavených a na ulici vyprávět, jakou mají demokracii.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 12:05)

Podíval jsi se na ten systém ve zprávách? A demokracie? Kam se jen poděla...

30.5. (So, 30. 5. 2020 - 12:05)

...kde budeme celé dopoledne.Máš říct,že na tajemném místě demokracie...

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 03:05)

Yahoo

ShabbaTot-Jahoda (So, 30. 5. 2020 - 03:05)

a nyní další projev antisemitizmu ....po dlouhé době na Novinky cz,kde se pod článkem :Američané koupili firmu u Kostelce.Měla by chrlit až miliardy vakcín proti koronaviru....a tam se v komentářích píše!...Žeňte ty židy nenažraný co nejdál od našich hranic!Největší neštěstí v historii co nás mohlo potkat-kapitalizmus prohnilých!.....

sdfg (So, 30. 5. 2020 - 02:05)

Pana Paroubka také miluju, líbal bych mu jeho zadeček. Je inteligentní a slušný, to je pro mne sexy.

sdfg (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Jsem slušný člověk a neznám se s Dr. Rathem, já jsem jen chtěl pro ČT to nejlepší, mám srdce, ne jako penis jako běloptáci z ODS. Kufr se mi zvedá ze zlodějin pan Bakali, miluju Sobotku. Jo, je to koumes.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Avicena by patrně Zemanův palec řešil amputací. Kalouskův jazyk vyříznutím.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Americký voják je tak vycvičený k poslušnosti a plnění rozkazů pomocí drill mistů, že ani nemrkne, když mu omylem při cvičení upadne připínací bělopták a ještě splní zbytek rozkazu, pak ho teprv najde, v zubech odnese a pak si ho na transgender záchodech připne. Ví za co bojuje, za LGBT a šanci až se vrátí z pekla džungle, mít možnost naoperovat si skutečného běloptáka po nějakém vojákovi co mu ustřelili zas zbytek trupu, jen ten bělopták se zachoval, přivezou mu ho v ledu rovnou letecky AIRFORCE N.1 v atomovém kufříku v boční kapse, též velmi chlazena,a pak může konečně se svým submisivním gay přítelem jménem Rick Dick čekat malá děťátka, ovšem císařem, protože už bude mít prodělanou změnu pohlaví a ptáčka od soudruha ve zbrani.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 10:05)

A pak z toho atomového kufříku v AIRFOCE n. 1 vytáhne Agent 007 lahváč gambáče vychlazený místo ustřeleného zbytku vojína tzn. dokonalého amerického urvaného Běloptáka. Protože přesně tu cenu má, lesbička bude muset chodit s vulvou.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Dřív třeba Johanité prý věděli za co bojovali, pak se přejmenovali na Maltézské rytíře, ale odtamtud je vyhnali turci, nicméně bojovali aby chránili ty poutníky do svaté země. Kromě těch husitů, to museli být hrozní ožralové a lapkové co vraždili, loupili pro chlast, pro znásilnění třeba kočár jeptišek.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Keci všechno.USA dělají co je v jejich zájmu. Ovšem to samé by dělaly i Rusko, Čína, nebo Evopa, kdyby se na to ověšm zmohla. Nyní má USA asi 55% síly světové armády.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Jak demokrati, tak repulikáni si ale rádi uspořádají onu satanistickou senci, tzn. státní uctívání mrtvých padlých vojáků, což je vlatně satanistická mše na státní úrovni.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Tudíž neptal bych se moc na proklamovaný program Trumpa, ale na jeho sponzory a jejich podnikatelské a jiné zájmy (USA je také dost řízeno z náboženských pohnutek případně u deomkratů ideologických lidksko-humanitárně společenských).

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 01:05)

Většina těch kongresmanů (reprezentatů sněmovny a senátorů) musí neustále jen objíždět ty své voliče a schánět na to sponzory, takže nějaké hlasování pak nemá čas mu vůbec rozumět. To zařizují patrně právě ti sponzoři jak má který senátor či reprezentant hlasovat. Takže USA systém vlastně řídí ti sponzoři...!
Trump si také nefinancoval kampaň sám, na to by neměl, respektive padla by na to polovina majetku a tu by zpět nevydělal.

aladin (So, 30. 5. 2020 - 00:05)

"TV Barrandov
Pamětnice"....Ty huso, i dneska bys za nelegální zbraň šla do basy !!!

aladin (So, 30. 5. 2020 - 00:05)

LŽI a FAKTA
O VELIKÉM VÍTĚZSTVÍ

k 70. výročí ukončení Velké vlastenecké války.

Lež: Stalin chtěl zaútočit na Německo jako první
Fakt: Nejsou žádné dokumenty, potvrzující tento mýtus. V odtajněných dokumentech generálního štábu z jara 1941 je řečeno, že ozbrojené síly nejsou celkově připraveny k válce.

Lež: Stalin a Hitler spolu vyvolali válku, uzavřením paktu Molotov-Ribbentrop
Fakt: Pakt roku 1939 byl odpovědí na podobné dohody Francie a Anglie s Hitlerem. Bylo to obvyklou diplomatickou praxí té doby.

Lež: Pokud by nás Němci porazili, dnes bychom „pili bavorské pivo“.
Fakt: Nacisté plánovali nechat v evropské části Ruska jen 14 milionů obyvatel, kteří by obsluhovali 4,5 milionu Němců. Více než 100 milionů by čekala likvidace nebo deportace. Moskvu a Petrohrad chtěli nacisté srovnat se zemí.

Lež: Vítězství nad Hitlerem zajistil hlavně Západ
Fakt: Na Západní frontě Němci měli 60 divizí, proti SSSR nasadili přes 200 divizí. Na Západní frontě padlo 8x méně hitlerovců, než jich padlo v bojích s Rudou armádou.

Lež: SSSR zavalil německou armádu mrtvolami svých vojáků, ztráty byly 10:1.
Fakt: Nevratné ztráty v živé síle SSSR a Německa byly 11,5 a 8,6 mln. Poměr 1,3:1. Ztráty armád USA a Anglie za 338 dní Druhého frontu byly 2,3 milionu. Během téže doby byly ztráty Rudé armády 1,8 milionu.

Lež: Miliony sovětských občanů bojovaly proti sovětské moci na straně Hitlera.
Fakt: Na straně Hitlera bojovalo celkově cca 300 tisíc občanů SSSR. Sovětských partizánů bylo více než milion.

Lež: Sovětští vojáci šli do boje jen ze strachu před zastřelením záchytnými oddíly a kontrarozvědkou (SMERŠ)
Fakt: Hrdinství sovětských vojáků respektovali dokonce i Němci. Záchytné oddíly se objevily až v roce 1942, z 657 000 chycených dezertérů bylo popraveno 0,5%.

Lež: OUN-UPA nespolupracovala s nacisty a bojovala proti nim stejně, jako proti sovětské armádě.
Fakt: Prapor OUN „Nachtigall“ byl součástí Abwehru, divize „Haličina“ byla součástí SS. Po přelomu v chodu války část banderovců vystoupila proti Německu, ale není doložen jediný skutečný boj.

Lež: SSSR nechal své válečné zajatce na pospas hitlerovcům, protože nepodepsal Ženevskou konvenci.
Fakt: Německo Ženevskou konvenci podepsalo, a v ní je řečeno, že země, která podepsala, má povinnost dodržovat práva válečných zajatců i těch zemí, které nepodepsaly.

Návštěvník (Pá, 29. 5. 2020 - 22:05)

Tranquilo, paciencia, you will get it with hard work.
Slibuje Trump chudým a přistěhovalcům, zvláště ilegálům.

Návštěvník (Pá, 29. 5. 2020 - 22:05)

V parlametnu-tedy v kongresu mají naopak většinu demokrati a šéfkou je demokratka Nanci Pelosi ovládají 233 z 435 sedadel v kongresu.
Kongres je zákonodárnou komorou, takže Republikáni těžko mohou cokoliv zrušit ,protože to neprojde vůbec v kongresu, aby to mohlo být posláno k schválení do senátu, kde mají tu těsnou většinu. Aby zrušili reformy z dob demokratů museli by mít navíc větší většinu než prostou poloviční. Takže keci v kleci. Trump je bezzubý a protože zároveň s prezidentskou volbou se volí i asi třetina senátu a celý konges(ale pozor v USA má větší pravomoce senát-schvaluje mezinárodní smlouvy, kongres vlastně jen navrhuje žalobu a ta jde do senátu a ten rozhoduje o impeachementu-to se u Trumpa nepodařilo-v senátu mají Republikáni většinu), tak těžko něco změní i příští očekávané těsné vítězství Trumpa nad Bidenem, který tam je stejně jen, aby pomyslnou kytičku ztratili jen o prsa a zůstalo dosavadní status quo ve sněmovně.

Reklama

Přidat komentář