Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Šišmiš (Pá, 22. 5. 2020 - 21:05)

chtěl bych být taky tou lahví. Souhlasím ale, dnes jste to rozsvítily do běla!

Pissík (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

Holky suprový večírek mám díky vám. A ta dvaačtyřicítka? Taky bezchybný !

42T (Pá, 22. 5. 2020 - 17:05)

Jdou první. Sympatie tohoto večera. Krátká bílá sukně mihnese prostorem chodby a bosé nohy v punčocháčích rychle míří vytouženému cíli.Vyčůrat...nutně! Dani!, vykřiknu a spěšně mířím za ní. Vnímám její tělo a mysl a ve mně se rozdmýchává oheň vášně. Chci tě! Moc tě chci, teď a tady! Chci tě,močící princezno! Močící princezno jen pro mně! Ruka obejme její boky. Doteky úst a vášnivé polibky v jícnu fantazie. Doteky těla aexploze vášně v rozkroku. Chci tě! Zavřená koupelna a zrychlený dech. Potřeba jejího akutního vyprázdnění ze mně dělá nekontrolovanou střelu. Udělej to se mnou, udělej se se mnou ! U mně tady na zem! Pusť to jako bytost, co to nevydrží a tvůj zlatý déšť se rozprostře kolem. Myšlenky nevyřčené jako tiché touhy a přání bublají prostorem. Její řeč těla v okamžiku proniká do mne. Musím! Nevydržím! Zrychlený ,opět zrychlený dech a rezignovaný prosebný tlumený výkřik do ticha. Rezignovaná ruka v rozkroku a zlatý déšť z ní a na mé tělo. Propojení v dešti a rychlé výstřiky rozkoše do ní v nekončícím dívčím močení na mé tělo a zem . Mokrá vášnivá láska. Zvířecí chtíče o kterých se nemluví. Jsme IN. Společné tělo v normálu v nenormálním světě. Blikající světlo v rohu zrcadla a odhozené kalhotky a silonky v rohu. Dani.....jsem jen tvůj. Tak jsem to chtěl. Jsi má rozkoš vzájemnosti. Chci to znovu jak budeš plná.

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

podle stylu psaní jsem poznal,kdo to píše. Nevím jestli to patří k ostatnímu ,ale tohle tě prozradilo. Tedy dost překvapení,protože bych to do tebe neřekl, ale ta tvá kniha byla taky skvost.

Klára (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

Už se tady zatahuje a poprchává. Jsem na zápraží pod stříškou a ségra je vevnitř s mamčou. Byly jsme nedočkavý a tak jsme to čůrání do lahve udělaly před chvílí když jsme potřebovalyna malou a za rohem jsme si lahvičky podržely pod pipinkama a pustily to do nich. Niki samozřejmě načůrala víc okolo, já jsem měla pipinku víc rozevřnou,protože jsem co nejvíc roztáhla nohy a dělala jsem skoro přímý proud a okolo toho šlo málo. Ale máme obě lahve s čůráním zavřený na pevno a daly jsme je na místo,o kterém mamča neví, a které je bezpečné, aby je nikdo nevykopal a Liborovo čůrání tam přidáme zítra. Mamča udělala houby jako smaženici a bylo to moc dobrý a dorazíme se banánem a pomerančem a půjdeme se pelíškovat. Budu dole s Nikolou a zítra pak nahoře s Liborem. Na domečku to máme zase opačně. Niki má nahoře pokojíček a my jsme dole. Já ji tam vždycky dojdu večer pohladit a pomazlit se s ní a ona za chvíli chrní jak zabitá.

Martina (Pá, 22. 5. 2020 - 19:05)

Holky krásný pelíškování. Já prožiju víkend u rodičů. Mamka má narozeniny a tak bude veselo a tak se možná taky neozvu pravidelně. Proto vám posílám srdíčka do postýlek už dopředu.Pa.

Matlák (Pá, 22. 5. 2020 - 18:05)

Přečetl jsem to a už jsem se vytek jako u holky.

Klára (Pá, 22. 5. 2020 - 15:05)

Pozdravuji z chaloupky. Zádný vítr a déšť tu není a je tady moc hezky. Kluci, my jsme se ještě stačily vyčůrat doma a tak jsme vydržely až na chaloupku v pohodě a ani tady se nám nějak nechtělo výrazně a tak jsme se vyčůraly až když jsme šly se podívat do lesa na houby kousek od chaloupky ,ale ani já ani Niki jsme neměly akutní čůrání a čůraly jsme tak normálně a ne prudkým rychlým proudem. Našly jsme tři kováře a tři žampiony a tak asi bude pochoutka. Chtělo by to ještě pár hub,ale na ochutnání i tak budou stačit. Ondro , já tě moc neznám z komunikace a tak se prosím zatím nestavuj. Byla tady jen Miška a Majka a Martina přijede v létě a stavil se tady Ikk loni ,ale to jsou lidi,které tady znám a psali jsme si delší dobu. Musíme protrhat záhonek. Říkala jsem ségře o tom čůrání a lahvi a tak není proti. Máme tady zavírací láhev a tak se prý do ní ráno vyčůrá venku a podrží si ji pod pipinkou. No jak ji znám,tak se do toho malýho otvoru asi moc netrefí a počůrá si celou ruku. Nebo to udělá do nočníku a pak to přeleje, to by bylo lepší. Mamče jsme to ještě neříkaly. Druhou láhev načůrám zase já a tak je budeme mít připravený a pak je dáme do země na zahradě na naše místo,aby chránily celou chaloupku.

Plyšoun (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

Vichcala se jedna holka před naším barákem, zastavilo auto vystoupila udělala velkou louži a zase odjeli. Asi s mámou, starší. Jí mohlo bít tak 16,17 štíhlá v sukni. Bydlýme jko poslední a tak si ai mysleli,že ji nikdo neuvidí. Já ji viděl až na zadek s něho jak chcal proud tak asi se ji chtělo na poslední chvíly.

Klára (Pá, 22. 5. 2020 - 12:05)

Martino díky. A co ty plánuješ na víkend? My za chvíli asi vyrazíme, jsme už po obědě a mamča ještě balí do tašky věci,dojdeme se vyčůrat a hurá tam. Koukala jsem na net,že má přijít nějaká vichřice s deštěm, tak násto snad neodfoukne. Máme tak na zahradě jeden vysoký smrk a ten by mohl být nebezpečný.Libor by měl na to člověka,co by to uměl ořezat a zbytek pokácet,ale já bych to nechtěla, já ho mám ráda. Asi když to nebude nutný bych ho tam nechala růst. Kluku jestli potřebuješ pomoci i s odborníkem mám jednoho,kam Libor chodil a já tam byla jednou taky , je to v Turnově a jestli se ozveš dám ti na něj kontakt. Pak ještě jedna paní v Praze, tu mi poradila Věrča a prý je taky dobrá,ale tam jsme s Liborem nebyly,ale kontakt ti taky mohu dát. Myslím,že jestli je to tak jak napsal Jarda, je to řesit. Mamča už volá , pojedeme asi, musím končit.

Ondra (Pá, 22. 5. 2020 - 13:05)

Zítra budu projíždět Rumburkem,rád bych vás poznal,mohu se zastavit a pozdravit vás v Mikulášovicich?

Návštěvník (Pá, 22. 5. 2020 - 12:05)

Jestli se nestihly vyčůrat doma, když už máma na ně čekala, tak budou mít velký chcaní cestou nebo na místě a píčky se jim budou moct protrhnout.

Pissík (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

Jestli se nevyčůraly,tak budou někde cestou.

Martina (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Musela jsem nahlédnout. Klárko užívejte si víkend na chaloupce a k tomu ostatními,je to smutný a myslím,že by ten kluk potřeboval i odbornou pomoc,jinak se v tom bude plácat.

Kikina (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

No na moje gusto už trochu moc melodramatické ale tak proč ne...

Jarda Kvasnička (Pá, 22. 5. 2020 - 09:05)

Ono je to tak, že mu zemřela nedávno jeho sestra na vážnou chorobu. Stejný jméno a věk. To by ale bylo opravdu na dýl a asi ne tady. Je to dobrej kluk.

Znalec (So, 23. 5. 2020 - 08:05)

Rozumím tomu správně,že jeho sestra se jmenovala Klára a měla stejný rok narození2002? Díky za upřesnění. A souhlasím s Pissíkem, moc fajné psaní.

Jarda Kv. (So, 23. 5. 2020 - 12:05)

Ano, stejné jméno Klára a stejný rok narození. Jsem s ním v kontaktu.

Znalec (So, 23. 5. 2020 - 14:05)

Děkuji.

Jarda Kv. (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

Je to už v poho. Odvezl jsem ho nahoru, vzal si auto a odjel. To by bylo na dýl.

Reklama

Přidat komentář