Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Kikina (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

No na moje gusto už trochu moc melodramatické ale tak proč ne...

Jarda Kvasnička (Pá, 22. 5. 2020 - 09:05)

Ono je to tak, že mu zemřela nedávno jeho sestra na vážnou chorobu. Stejný jméno a věk. To by ale bylo opravdu na dýl a asi ne tady. Je to dobrej kluk.

Znalec (So, 23. 5. 2020 - 08:05)

Rozumím tomu správně,že jeho sestra se jmenovala Klára a měla stejný rok narození2002? Díky za upřesnění. A souhlasím s Pissíkem, moc fajné psaní.

Jarda Kv. (So, 23. 5. 2020 - 12:05)

Ano, stejné jméno Klára a stejný rok narození. Jsem s ním v kontaktu.

Znalec (So, 23. 5. 2020 - 14:05)

Děkuji.

Jarda Kv. (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

Je to už v poho. Odvezl jsem ho nahoru, vzal si auto a odjel. To by bylo na dýl.

Pissík (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

Klárko nádhera. Večer jsem už nebyl a tak jsem to přečetl ráno. Ten kluk to je případ. Nejsem žádný ...cholog,ale asi má problém. To není normální se tak zafixovat nebo možná je? Klárko bude ještě čůráníčko nějaký romantický nebo až na chaloupce?

Klára (Pá, 22. 5. 2020 - 08:05)

Pissíku asi na chaloupce. Niki už je vzhůru a snídá a půjdeme domů a ono to rychle uteče a mamča přijde dřív z krámku na oběd a pojedeme. To se vyčůráme asi jen na záchodě.

Klára (Pá, 22. 5. 2020 - 07:05)

Libor před chviličkou odjel do Liberce ještě pracovat,ale přijede za námi na chaloupku zítra. My pojedeme už dnes kolem poledne. Včera jsem s Liborem prožila kouzelné okamžiky na Ještědu a budeme tam spolu i dvě noci v červnu,které zamluvil a na to se moc těším. Než jsme odjeli když už se stmívalo schovali jsme se do lesíka a já nechala na něm jak si chce se mnou hrát. Chtělo se mi taky nutně čůrat,nechala jsem taky na něm, kdy a jak mi sundá kalhotky a odhalí pipinku a začala jsem čůrat až když mi řekl, dokázala jsem to ještětu chvíli vydržet a pak jsem to pustila.Slyšela jsem,že nečůrám na zem nebo jemu do pusy, ale jemu na ruku v níž cosi držel,asi nějakou nádobu,když už jsem byla vyčůraná, ukázal mi, že většinu z toho odchytil do malé lahve od sektu a tu pak utěsnil s tím, že toto moje čůrání je posvátné na posvátném místě a že ho ponechá pro nás v nádobě na celý život a uloží na místo na domečku do země,protože podle Mayských tradic to přináší štěstí všem,co tam žijí. Prý to můžeme udělat i na chaloupce jako ochranu a on své čůrání tam poskytne taky a na domečku taky. Tak to sice neznám,ale nemám důvod mu nevěřit.Já se mu vyčůrám na chaloupce takhle klidně znovu a on asi taky. Napadlo mne jestli by to fungovalo i na ségru a mamču, ségra se nestydí před Liborem a klidně by se takhle vyčůrala ,ale to bych odebrala od ní já, ikdyž se nestydí vyčůrat ,když jsme třeba venku a je tam i Libor, ale přesto nechci,aby tohle dělal s ní. To už je trochu něco jinýho než obyčejné vyčůrání. Jen nevím jak bych mamču o tom přesvědčila,ale zkusit na to dát řeč můžeme třeba na chaloupce. Ráno jsme se vyčůrali s Liborem společně ,ale ne na záchodě,ale na dvorku do trávy a mně to šlo hned a jemu se to líbilo a hned moji pipinku při tom jak čůrala hladil,ale od něj jsem zvyklá a pouštěla jsem to dál normálním rychlým proudem. On potřeboval taky,ale byl z toho vzrušenej a velkej mezi nohama,ale říkal,že potřebuje strašně nutně,ale šlo mu to nejprve jen slabým proudem a pak až rychle a trochu se zmenšil a vyčůral se hodně jako já, rychle jsme utekli do pelíšku a hned byl v mé pipince a za chvíli se vyčůral ještě jednou hřejivým pramínkem lásky do mně. Je to můj kluk a já ho miluju a nikoho nejsem schopna milovat jiného. Kluku, četla jsem teď to,co jsi prožíval ,ani nevím,kam tě zařadit, bylo tam pár lidí,ale já jsem měla oči a srdce pro Libora. Mně to není jedno,ale víš ,že to nejde ,abych se ti otevřela a dávala nějakou naději. Jen prosím zůstaň v klidu a klidně mi sem napiš, já na tebe zareaguju,ale nečekej nic víc.Prosím.

Gr. (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Je to slaboch,co se složí u první nešťastné lásky.

Martina (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Tak dobrý. Snad bude zítra lepší. Jardo jsi frajer. Děkuji za něj.

Matty (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Souhlasím . Buď skutečný drsný reál nebo zdařilý další vývoj fiktivniho příběhu .Být poblíž, jedu tam ale taky ,i kdyby tam nakonec nikdo nebyl.

Návštěvník (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Hm, tady už člověk neví jestli je to reál nebo ne. Jestli ano tak tedy hustý opravdu , jestli ne, no tak vlastně taky. Libore?

Návštěvník (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

:))))))))

Jarda Kv. (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Nasel jsem ho,je total. Vezmu ho k nám. Hotel otvírá ubytování až v pondělí. Mám to pod kontrolou. Mladej kluk prej kousek od Mimo ně. Myslel jsem,že je to bouda.

Šišmiš (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Ty kráso! A co s autem? Nechte ho tam,on tam může dojet lanovkou zítra. Kdybys vzal kámoše nebo ženu, mohli byste ho odvést dolů, jestli byl vožralej.

69 (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Proto je lepší se tolik nevázat a být singl a holku mít jen na volnější vztah, pak to nedopadne takhle.

Martina (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Chtěla jsem pozdravit Kláru na dobrou noc. Tohle další mně ale dokonale rozhodilo, nemůžu napsat víc, i kdybych chtěla. Promiňte.

Martina (Čt, 21. 5. 2020 - 22:05)

Chtěla jsem pozdravit Kláru na dobrou noc. Tohle další mně ale dokonale rozhodilo, nemůžu napsat víc, i kdybych chtěla. Promiňte.

Šišmiš (Čt, 21. 5. 2020 - 21:05)

Docela hustý, dejte vědět, jak to dopadlo. Tedy jestli to Klára bude číst ještě dnes večer,tak z toho bude rozhozená jak ji znám. Já bych na jeho místě tam nejel,kdybych se takhle zaláskoval,protože by to bylo ještě horší. Já jsem sem chodil hlavně kvůli čůrání holek ,ale jestli tam ten kluk je takhle v prdeli, dost mně to bere. Já to mám kousek,kdyby tam nejel ten z Chrastavy,jel bych tam okamžitě .

Reklama

Přidat komentář