Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (So, 16. 5. 2020 - 11:05)

Můžu se zeptat co konkrétně jsou ženské tanečky? A nerozumim slovum iracionalita/racionalita.Nevim jestli se ti to chce víc vysvětlit nebo kdyžtak pohledam v internetu.Jo máš pravdu vlastně tim když se snažim dělam to i pro sebe.Protože v dusnu a v hádkách doma nevydržim tak teď dělam cokoliv aby se to neopakovalo.Těší mě že stačí k němu víc všímavosti a že vidim výsledky.Že když ho mam takhle doma nesmim být jen samorost kterýho nic nezajímá.Garáž už sem nepotřebovala asi týden.Zajímavý.Sama nerozumim jak se můžem takhle měnit.

Miluno (So, 16. 5. 2020 - 19:05)

tzv. ženské tanečky by měly být v uvozovkách, protože je to vlastně přirozené. Muž ženu nemůže pochopit, jen na ni reaguje. A žena nemůže pochopit muže, ale leccos může ovlivnit. Sama jsi teď poznala. Sergej reaguje na tvoji jemnost, kterou potřebuje k životu, ale sám k sobě si ji neumí vytvořit ... například. Iracionalita žen se dá vyjádřit - chci to, nevím co, ale nedám pokoj, dokud to nedostanu. A mužská racionalita - řekni, co mám udělat a já to udělám. Jen ve zkratce a spíš humorně, diskutující tady určitě upřesní.

Miluna (Ne, 17. 5. 2020 - 12:05)

Tak už to víc chápu jak to myslíš.No zatim to doma začlo klapat až koukam.Najednou sem si i zvykla že je tady semnou.A já sama sem teď aktivnější ke všemu.Dělá mi radost teplo a vše mi tak nějak baví víc.Třeba sem i s chutí šla vařit a tak,prostě aktivnější ke všemu.Jak sem šla s chutí vařit tak sem si vzpoměla na Andy jak ona něco ráda připravuje atd..Akorát se Sergejem lišíme právě v těch barech.On i když to otevřou tak řekl že tam nepujde že se mu tam nechce že ten vir nezmizel a že se mu tam kvuli tomu nechce.A já teda nevim co dělat,už sem natěšená na bary a restaurace,mam už absťák na to.A to stejný s rouškama,už mě venku nebaví.V teple se mi v tom špatně dýchá a jak můžu tak venku sundavam ale on jí nosí poctivě furt.I když jde z bytu pár kroků do auta tak si jí nasadí.

Miluno (Ne, 17. 5. 2020 - 16:05)

tak si to nepokaž nekomunikací, až se objeví nějaký mráček. Máš zkušenost. Tys nekomunikovala, protože sis něco mysela a Sergej nekomunikoval, protože si něco myslel, to viselo mezi vámi nevyřčené a bylo totálně zamračeno

Miluna (Ne, 17. 5. 2020 - 17:05)

Máš pravdu.U mě to bylo tim že mi bylo ze všeho divně z téhle celé situace že on bez práce,vir,vše zavřený,děti nejistota a potřebovala sem se s tim nějak smířit,zpracovat to vnitřně a špatně sem spala a pak sem byla pořád unavená,nic mi nebavilo a chtěla sem být sama.On se bohužel do mých pocitů neuměl vžít i když sem mu to řekla nepomáhalo to.A když sem viděla že to moc nechápe tak sem chtěla být ještě víc sama a utíkala mu a začlo to být ještě pak horší.Vzal si do hlavy že kdovíkam chodim a začal být nervozní a zlej.Teď sem venku.Vzala sem si deku a sedim přímo na poli na těch hroudách.Nevypadá to blbě? Lidi mi chodí po cestičce za zády ale já nechci být na lavičce aby kolem mě někdo pořád chodil tak sem si ustlala na poli,abych byla zády k lidem ale nevim jestli to neni blbý? Ale je tu hezky,stromy šumí,trochu větřík ale příjemně jinak,líbí se mi tu.

Návštěvník (Ne, 17. 5. 2020 - 07:05)

V tom případě jsem muž. Když něco chci, řeknu to. Oni ti chlapi nejsou tak natvrdlí, jak si často některé ženy myslí. Manipulaci nemám ráda.

Lalla (Ne, 17. 5. 2020 - 09:05)

Tak to už jsme muži dva. Manipulace ve vztazích je ponižující. Já tedy ani neuznávám takové to, upeč mu flákotu masa a bude pokoj To je zase moc zjednodušující.....Když vás tak čtu, tak se divím, že jsme to spolu přes všechny průsery vydrželi

no (Ne, 17. 5. 2020 - 12:05)

každému, co vyhovuje nejlíp. Chybí mi názor Aleše, romky to umí podat

Návštěvník (Ne, 17. 5. 2020 - 10:05)

Rada upeč mu flákotu byla náhodou výborná. Tady nešlo jen o Sergeje aby sklapnul, ale myslím, že hlavně o to, aby se probrala Miluna a začala něco fyzicky dělat. Z toho ležení a čučení do mobilu by hráblo každýmu.

Lalla (Ne, 17. 5. 2020 - 12:05)

Jo přesně, to je ale něco jiného, s tím souhlas.

? (Ne, 17. 5. 2020 - 10:05)

A jak vlastně Miluně s nim ta krize začala?

Návštěvník (Ne, 17. 5. 2020 - 11:05)

Jako s každým, začalo ji pálit dobré bydlo.

? (Ne, 17. 5. 2020 - 11:05)

Trochu konkrétněji?

no (Ne, 17. 5. 2020 - 08:05)

... a muži jsou ti věrní, že jo? Nepíše se o natvrdlosti mužů, ale o tom, že hledají, co u sebe nenacházejí

Návštěvník (Ne, 17. 5. 2020 - 08:05)

Jeden muž. Ano je mi věrný. Ty tanečky dělat fakt nemusím. Tak normální chlap většinou hledá vaginu a ňadra, když je u sebe nenajde. A že i chlap chce mít doma klid a milou ženu je snad normální, to chce i žena.

Lalla (Pá, 15. 5. 2020 - 20:05)

Tak já souhlasím, jen já si myslím, že by mělo být pod úrovní ženy nějaké ty manipulační tanečky

Pils (Pá, 15. 5. 2020 - 21:05)

Ahoj Lallo - co to znamená?? Manipulační tanečky. Já celej týden padám na hubu, ale teď jsem na chalupě a zítra bude krásně! Hurá!

Návštěvník (Pá, 15. 5. 2020 - 14:05)

Markéto, odpal urážet Arianu. Milču nech být.

Fernando (Pá, 15. 5. 2020 - 01:05)

Miluno, na tom není nic zvláštního. Černý pozadí, drobná písmenka, text přes celou stránku, okolo samé reklamy? To je na Novinkách běžné! Třeba o cizích jazycích, učitel - rodilý mluvčí Broňa, velmi oblíbené. Chvíli čteš, pak ťukáš, přemýšlíš jestli je to anglicky správně, pak zas něco napíšeš, to je na celý večer a on se takto vzdělává v cizí řeči nebo v jiném oboru, historii, tam toho je... Přítomnost další osoby při tom by mně teda vadila a přímo rozčilovala. Navíc bych se třeba před manželkou styděl ukazovat jí svou bídnou angličtinu nebo se zpovídat, co a proč to jako dělám.

Miluna (Pá, 15. 5. 2020 - 11:05)

Asi máš pravdu Fernando.Jak ho znam tak tohle je mu přesně nepříjemný zpovídat se a vysvětlovat proč to dělá.Pak mi řekl že proto lhal aby nemusel vysvětlovat další otázky tak mi řekl že hraje hry i když nehrál.No doufam že to teda takhle nějak je a nezatajoval něco co by se mi vyloženě nelíbilo.Akorát v minulosti někdy normálně řekl když si třeba s něčim v mobilu hrál a teď lhal a bylo vidět jak nad textem přemýšlí a když sem se ho začla ptát tak řekl že jen neví co dělat a šel pak vedle aby měl na to klid a mohl to dopsat vedle.A proto sem pak pořád přemýšlela.Ale o překladech textu mi řekl že si překládal.No nic no,snažim se už ho tak nesledovat a kašlat na to.Sem ráda že doma je klid že se to uklidnilo a sex s nim teď mam denně už několik dní.Sex je z jeho strany,chce ho denně teď takhle on.

Reklama

Přidat komentář