Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Pá, 15. 5. 2020 - 11:05)

Asi máš pravdu Fernando.Jak ho znam tak tohle je mu přesně nepříjemný zpovídat se a vysvětlovat proč to dělá.Pak mi řekl že proto lhal aby nemusel vysvětlovat další otázky tak mi řekl že hraje hry i když nehrál.No doufam že to teda takhle nějak je a nezatajoval něco co by se mi vyloženě nelíbilo.Akorát v minulosti někdy normálně řekl když si třeba s něčim v mobilu hrál a teď lhal a bylo vidět jak nad textem přemýšlí a když sem se ho začla ptát tak řekl že jen neví co dělat a šel pak vedle aby měl na to klid a mohl to dopsat vedle.A proto sem pak pořád přemýšlela.Ale o překladech textu mi řekl že si překládal.No nic no,snažim se už ho tak nesledovat a kašlat na to.Sem ráda že doma je klid že se to uklidnilo a sex s nim teď mam denně už několik dní.Sex je z jeho strany,chce ho denně teď takhle on.

Anonym (Čt, 14. 5. 2020 - 22:05)

Miluno ty zase nemakas?

Miluna (Čt, 14. 5. 2020 - 22:05)

Makam,na šest hodin denně ale teď sem byla dva dny jen na čtyry protože před pár dny sem byla 2x na osum.Ale už sem týden nebyla v garáži.Když mě nechává klid a neprudí tak tam nepotřebuju.

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 20:05)

serem makem cebalo, serem makem cebolo petrželo, so tam posepané

bianka (Čt, 14. 5. 2020 - 18:05)

Nikomu by to nebylo příjemné, kdyby mu někdo koukal do mobilu, nebo seděl u něj, když datluje. Bude.li chtít něco ukázat, ukáže ti. Třeba hledá práci. Píše si s přáteli, na to má právo a nemusí se ti Miluno svěřovat. Ty se mu také v tomhle nesvěřuješ. Takže mu raděj uvař, nebo upeč flákotu, jak tu radí a bude klid.

Miluna (Čt, 14. 5. 2020 - 20:05)

To sem vařila včera flákotu a my denně na masa nejsme.To se musí střídat.Kamarádum prý nepsal,to říkal sám tak nevim.Snažim se na to už kašlat ale jak ho mam denně na očích,tak mi ta zvědavost leze na mysl a pořád mi ho něco nutí sledovat.Nevíte někdo kdy už otevřou bary?? Už mi to sere být bez barů.

bianka (Čt, 14. 5. 2020 - 17:05)

Nedávno byl článek o ztrátě soukromí v karanténě. Každý by měl mít své soukromí, zalézt si třeba do jiné místnosti. Myslím si, že tohle by se nelíbilo ani Miluně, kdyby ťukala do mobilu a Sergej by si sedal vedle ní. Nebo seděl celý den vedle ní. Z druhé strany by měl Miluně ukázat čím se baví a na oplátku zase Miluna jemu. Bylo to tady už psané. Ale když ho nezajímá co Miluna dělá na mobilu, měla by mu dát Miluna pokoj. Nechat ho v klidu.Nebo jo, sednout si vedle něj a ukázat mu co píše a pak říct, ukaž mi své stránky. Tohle jsou osobní věci a když je chce vidět od Sergeje, měla by mu ukázat i své.Navzájem by je to možná obohatilo.:-) Jinak Sergej není povinný jí ukazovat své psaní, v normálních vztazích, v rodině si lidé do mobilů "nelezou".

di (Čt, 14. 5. 2020 - 16:05)

Miluno a proč sedíš naproti, seď celý den vedle něho a uvidíš co píše. A když si přesedne tak si taky přesedni a řekni že chceš být u něho.

Miluna (Čt, 14. 5. 2020 - 17:05)

Di,tady nemáme místo sedět vedle sebe,jedině když ležíme jsme vedle sebe.Máme tu křesla naproti sobě a místo vedle něj neni.Musela bych si jít sednout na něj do křesla ale když sem to dělala tak on ten mobil vypne a odloží a začne mi líbat a hladit a osahávat,takže nevidim stejně nic.No mě už se dlouho neptal co dělam na mobilu.Jen se vyptává na lidi kterym vezu jídlo tak se zajímá jestli mě někdo neotravoval.A od doby co sem mu řekla že píšu s kámoškama a nebo často komentáře už to moje psaní neřeší i když vidí teď že vyťukávam.Ale občas mam z něho pocit že schovává displej aby nebylo vidět co tam má když jdu kolem ale to dělal i dřív že někdy schovává a někdy ne.A Bianko to už mi teď neprojde to po něm chtít,po těch mých otazkách z minulých dní a podezřívání.On mi už i řekl že nesnáší výslechy a že nechápe proč si toho všímam když do toho ťuká že prý co si furt představuju.No a anonyme pro tebe to jsou kraviny,to chápu ale kdo by chtěl být za vola?

Miluna (St, 13. 5. 2020 - 16:05)

Já už sem fb dávat nebudu.Udělala sem 2x a vždy mi nějaká svine něco udělala s profilem.A tenhle který tam mam už pár let tak ten mi drží takže někdo mi s nim tady z lidí něco udělal.

Ota (St, 13. 5. 2020 - 18:05)

Jak to pokračuje doma Miluško?

Miluna (Čt, 14. 5. 2020 - 09:05)

Zatim je to lepší.Chodim se zanim každý den mazlit tak jak si přál a jeho chování je uplně jiný když to dělam a už neni zlej.A radši už nemyslim na to jestli někomu psal nebo ne.Smsky ani messenger to nebyli co sem zahlédla.Nejvíc psal někam na stránku kde je černý pozadí a zahlédla sem tam v okýnkách reklamy a nebo slova za sebou drobně.Tak tipuju nějaký web nebo aplikaci.Možná fakt psal komentáře nebo reagoval na někoho cizího.A co ty Otíku?

Ota (Čt, 14. 5. 2020 - 12:05)

A jak to dokážeš po těch všech hádkách Miluško? Já si to neumim představit že bych se chodil mazlit za ženskou která by na mě doma ječela,prudila.Ale jsem rád jestli jsi klidnější.U mě pořád stejný,nic moc.

Miluna (Čt, 14. 5. 2020 - 13:05)

Já ani nevim.Jestli chci mít doma klid tak mi nic jinýho nezbývá.Chci aby na mě mluvil vlídně protože vždy jak se uklidní tak mluví jinak i tón hlasu je takovej mírnější hezčí a já to potřebuju.Prostě se snažim aby to bylo dobrý.Jen mi mrzí že tu záhadu s tim psanim sem nerozluštila ale asi nikdo nemá právo vědět do detailu co kdo dělá na internetu.Už mu neříkam nic a snažim se si toho nevšímat když vidim že vyťukává,ono mi ani nic jinýho nezbývá.

jj (Čt, 14. 5. 2020 - 15:05)

máš pravdu ... " asi nikdo nemá právo vědět do detailu co kdo dělá na internetu " ... Sergej by asi nebyl nadšenej, že tady vyťukáváš s Otíkem a mohl by si myslet něco nekalého. Ber to tak, že si každý někde s někým vyťukáváte a je pokoj

Miluna (Čt, 14. 5. 2020 - 15:05)

Ale mě žere hrozná zvědavost.Jak je teď doma a má na to čas tak to má v ruce pořád.A chvíli vidim že čte a chvíli vyťukává do vyhledávače a občas něco právě vyťukává delšího a nebo prostě celkově jak mu ty prstíky pořád jedou potom displeji a mě by tak zajímalo na co kouká nebo co kde píše když má takhle čas.My sedíme naproti sobě takže mu tam nevidim.Začlo mi poslední dobou provokovat jak se tyhle věci nedovim a přitom dřív sem to tak neřešila ale to byl věčně v práci a pak když už jsme spolu leželi tak to sem mu na displej vždy viděla takže sem neřešila ale poslední dny mi to žere zvědavost.Nenapadá vás někoho které weby maji černý pozadí nebo aplikace? Pro mě je to provokující ale už s tim nic nenadělam.Kdybych mu zase něco řekla tak by ho chytl zase záchvat vzteku a pak na mě křičí.Naposledy mi řekl že jestli se to bude opakovat že nám zničim vztah,tak už nic neříkam a on je teď ke mě hodnej a taky potom každodennim mazlení je teď hodnej ale prostě ta zvědavost je hrozná.

Návštěvník (Čt, 14. 5. 2020 - 16:05)

Neuvěřitelně bezstarostný život nudících se lidí.

povídka, která… (St, 13. 5. 2020 - 15:05)

Vážení účastníci. Vypadá to, že tentokrát jsme opět neodhadli vaši náladu a naše vaše archivní příspěvky vás rozrušily natolik, že se urážíte navzájem podobně jako Mr. Babiš a Mr. Kalous, když k oknům jejich přepychových kýčovitých vil ve stylu podnikatelského baroka, dolehne pláč a skřípění zubů obyčejného lidu. Bohužel není v naší moci tyto příspěvky vymazat a tak alespoň slibujeme, že příště vyhledáme z archivu příspěvky daleko zábavnější. Viance ech Biance děkujeme za přízeň a jak praví klasik: Ke strojům

Haha (St, 13. 5. 2020 - 18:05)

Dobrý, vás jen tak něco neporazí. Těším se na něco delšího.

Návštěvník (St, 13. 5. 2020 - 16:05)

Slabé. Oni se navzájem neuráží :).

Reklama

Přidat komentář