Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Miloš (Pá, 3. 4. 2020 - 07:04)

Zdravotní pantofle, sportovní s tvarováním, korkáče a vložky s tvarováním musím pořád nosit. Je to obuv, která mi dává pocit, že stále cítím a vnímám svoje svoje chodidla. U mnohých výrobců si nechávám dělat speciální pantofle nebo je sháním, kde se dá. Oblibu v korkáčích chápu, ale já to mám rozšířené na vše co je na nohy tvarované.

Sestřička (St, 1. 4. 2020 - 12:04)

Začala jsem je nosit na zdravce a nosím je v práci i doma. Pro moje nohy naprosto nejlepší obutí, pohodlné a vzdušné.

Olda (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

Tuto dnes již zapomenutou obuv jsem si velmi zamiloval a chodím v ní velmi rád. Je mi 35 let a v korkáčích chodím už 15 roků, občas v nich vyjdu ven a někdo, spíš muži se diví co to nosím, tak rád říkám, že korkáče jsou dovezeny z Itálie a tam to začíná frčet. Tak se tomu zase diví, ale je klid.

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

Jasně. Oni celkově chlapi se zajímají o boty druhýho chlápka :-)). Ty příspěvky jsou jako přes kopírák, proč asi?

Korkáče (Po, 30. 3. 2020 - 16:03)

mám už pět roků jsou hrozně ochozený, ale chodí sen v nich strašně dobře a za nic bych neměnil. Lákají mě s masážní stélkou, tak jestli někdo máte zkušenosti?

Ivana (Po, 30. 3. 2020 - 07:03)

Vlastním malou kavárnu, jako majitelka a zároveň pinglice s kámoškou, chodíme a obsluhujeme v korkáčích. Dnes bohužel kvůli nákaze sedíme doma. Budeš se asi divit, především mužům se to líbí a nemají ostych nám naše nohy a obutí pochválit. Otázka elegantního a nápaditého to dnešní korkáče svým provedením určitě splňují, pochopené to bylo asi správně.

bb1977 (Po, 13. 4. 2020 - 16:04)

a kde ta tvoje kavarna je ? po koronakrizi budu rad stalym klientem, at je kdekoli v CR :-) dik a super, ze jste !

Návštěvník (Po, 30. 3. 2020 - 22:03)

Ty tak žvaníš :)))

Jirka (Po, 30. 3. 2020 - 10:03)

Nemám absolutně nic proti koráčům ba naopak. Žena s nalakovanými prsty u nohou nebo černých punčochách v bílých korkáčích je velmi intenzivní vzrušující zážitek a může být v kavárně . Ta moje to ví a umí toho dobře využít. Taky v nich chodím, někdy i v ponožkách a nevidím na tom pro druhé nic pohoršujícího nebo špatného.

Nosím (Ne, 29. 3. 2020 - 23:03)

rád mám bílé 43 na klínu s jedním páskem.

Milka (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

Doma jsme chodily v korkáčích všichni, teď bydlím u přítele, korkáče jsem si odnesla z domu a přítel si je pořídil také. Jsem ročník 1995, korkáče považuji za strašně pohodlné a nosím je velmi ráda. Nevím proč by někdo měl chodit k psychiatrovi, když si zamiloval korkáče, každý přece chodíme v něčem rádi a nějaké ty zdravotní pantofle nosí skoro každý.

jj (So, 28. 3. 2020 - 21:03)

To je přesně ono. Zdravotní pantofle jsou dobrý na nošení doma nebo max na zahradu. Venku je to fakt nevkus. Ale pokud to mají jako fetiš, tak asi jinak nemohou. To se pak není co divit, že vnímají reakce lidí úplně opačně. Kdysi to nosil zdravotnický personál, dnes už existuje spousta vhodnější obuvi. Tak si tak říkám, jak by se nám líbilo, kdyby v tom běhali pinglové a vymlouvali se, že je bolí nohy:)))

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 22:03)

Za sebe mohu říct, že vůbec nevím v čem běhají pinglové, protože jim na nohy nekoukám. A taky to, že kdyby měl někdo bačkoru a plácal s ní o chodidlo, že by mi to lezlo pěkně na nervy. Asi jako kdyby si přede mnou někdo kousal nehty. Je to na stejné úrovni nezdvořilosti.

jj (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Ono je to taky o tom, jak jeden z nich pochopil opak krokových pantoflí jako Adidas tenisky. Vůbec nepochopil, že opakem bude něco elegantního, nápaditého ale ne nápadného..

Liba (So, 28. 3. 2020 - 08:03)

Mám nové bílé korkáče a po měsíci nošení mi drobně praská barva na pásku. Je to normální nebo je to na reklamaci? Hodně tady píšete, že máte také bílé. Jinak ten hnědý krém na boty dobrý nápad.

Jana (Út, 31. 3. 2020 - 07:03)

Jestli to máte jen velmi drobně popraskané, takové drobné čárečky, tak to mám taky, bílé to dělají hned ze začátku. Kolegyně má hladký pásek, ale zelený a úplně to stejné. Je to normální, ale pásek je kvalitní a těžko praskne.

Ward (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Libo, já bych se na to v té prodejně zeptal; po měsíci je to přeci jen brzo a ani levná obuv by to neměla dělat. Stalo se, že praskla barva, pak nenápadně po okraji pásek pod ní a celé se to roztrhlo. --- Zdravím Martina, který jediný uvedl, že nosil typ Snaha Jaroměř jako já (ani nevím, že se podnik přejmenoval). Jak bys je hodnotil ve srovnání s korkáči? Já jsem k nim zběhl a nosil jsem je řadu let (ještě mám dva páry).

Martin (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Ward: Snaha Jaroměř se nepřejmenovala, ukončili výrobu těchto pantoflí a převzala ji firma Bochtex Chrast u Chrudimi (vyrábí mimo jiné i korkáče). Já tyto pantofle hodnotím minimálně stejně pohodlné jako korkáče, nosil jsem je v dětství doma a pak léta v práci. Jejich výhodou je jak jste tu někde psal že se v nich dá i rychleji chodit a velkou jejich výhodou bylo že i po prudkých schodech ve starém činžáku :-) Takže já jsem naopak od nich zběhl ke korkáčům po změně zaměstnání, kde tato firma sídlí v přízemním objektu a můžu je tedy bez problémů nosit aniž by mi hrozil nějaký úraz. Korkáče jsou samozřejmě více tvarované a nepoddajné, takže pocit v nich je intenzivnější, asi na podobné úrovni jako ve dřevácích, které pro změnu nosím doma.

Hanča (Pá, 27. 3. 2020 - 20:03)

Korkáče nosily moji rodiče i ségra, dnes je nosí rodina moje i ségry. Je to prostě o zvyku co se naučíte nosit a máte rádi nosíte. Mého syna ani dceru jsem k nošení korkáčů nepřemlouvala, sami si řekly, že je chtějí a strašně si je pochvalují. Je to velmi specifická obuv a myslím si, že dnes už mladších moc neletí. Je to, ale velká škoda protože, tak pohledově pěknou a pohodlnou obuv , bych všem doporučila na každém vypadají ůchvatně !!!!!

Haha (Pá, 27. 3. 2020 - 14:03)

A v pantoflich haha

Reklama

Přidat komentář