Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Liba (So, 28. 3. 2020 - 08:03)

Mám nové bílé korkáče a po měsíci nošení mi drobně praská barva na pásku. Je to normální nebo je to na reklamaci? Hodně tady píšete, že máte také bílé. Jinak ten hnědý krém na boty dobrý nápad.

Jana (Út, 31. 3. 2020 - 07:03)

Jestli to máte jen velmi drobně popraskané, takové drobné čárečky, tak to mám taky, bílé to dělají hned ze začátku. Kolegyně má hladký pásek, ale zelený a úplně to stejné. Je to normální, ale pásek je kvalitní a těžko praskne.

Ward (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Libo, já bych se na to v té prodejně zeptal; po měsíci je to přeci jen brzo a ani levná obuv by to neměla dělat. Stalo se, že praskla barva, pak nenápadně po okraji pásek pod ní a celé se to roztrhlo. --- Zdravím Martina, který jediný uvedl, že nosil typ Snaha Jaroměř jako já (ani nevím, že se podnik přejmenoval). Jak bys je hodnotil ve srovnání s korkáči? Já jsem k nim zběhl a nosil jsem je řadu let (ještě mám dva páry).

Martin (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Ward: Snaha Jaroměř se nepřejmenovala, ukončili výrobu těchto pantoflí a převzala ji firma Bochtex Chrast u Chrudimi (vyrábí mimo jiné i korkáče). Já tyto pantofle hodnotím minimálně stejně pohodlné jako korkáče, nosil jsem je v dětství doma a pak léta v práci. Jejich výhodou je jak jste tu někde psal že se v nich dá i rychleji chodit a velkou jejich výhodou bylo že i po prudkých schodech ve starém činžáku :-) Takže já jsem naopak od nich zběhl ke korkáčům po změně zaměstnání, kde tato firma sídlí v přízemním objektu a můžu je tedy bez problémů nosit aniž by mi hrozil nějaký úraz. Korkáče jsou samozřejmě více tvarované a nepoddajné, takže pocit v nich je intenzivnější, asi na podobné úrovni jako ve dřevácích, které pro změnu nosím doma.

Hanča (Pá, 27. 3. 2020 - 20:03)

Korkáče nosily moji rodiče i ségra, dnes je nosí rodina moje i ségry. Je to prostě o zvyku co se naučíte nosit a máte rádi nosíte. Mého syna ani dceru jsem k nošení korkáčů nepřemlouvala, sami si řekly, že je chtějí a strašně si je pochvalují. Je to velmi specifická obuv a myslím si, že dnes už mladších moc neletí. Je to, ale velká škoda protože, tak pohledově pěknou a pohodlnou obuv , bych všem doporučila na každém vypadají ůchvatně !!!!!

Haha (Pá, 27. 3. 2020 - 14:03)

A v pantoflich haha

Návštěvník (Pá, 27. 3. 2020 - 15:03)

Kdo kouká na nohy? Nikdo.

K.M. (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

U mě také náklonnost pro ženy v korkáčích, které venku potkáte pouze jednou za čas. V brněnském globusu začala před rokem nosit klasické korkáče růžové T 05 jedna paní prodavačka, pak začaly korkáče nosit ještě další dvě. Když se na ně podíváte, tak je to překrásný pohled a nemůžu se vynadívat, oproti jiným, které nosí vše možné. Krásně jim v korkáčích vyniknou nohy a vždy když je možnost, tak je chvíli pozoruji jsou v nich prostě velmi elegantní. Já nosím Vanimary se kterýma jsem velmi spokojen. Pro úplnost ročník 1978.

Jozef (Čt, 26. 3. 2020 - 08:03)

Preložená noha cez nohu a pohrávanie sa z korkačmi. Ako to dami a pani vnímate??? Príde vám to sexi ??? Deje sa to u nositeľov korkačov spontánne či je to skôr provokácia . ? Totiž už dávnejšie som si všimol že tomuto pohľadu sa nejde vyhnúť a nie len u nás fanúšikov korkačov Ako to vnímate ? Vopred ďakujem za váš názor

Radka (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

Pohrávám si s nimi pořád. Není to provokace, když v korkáčích pořád chodíš děláš to automaticky a spontáně. Sexy je to určitě a máme to s manželem vzájemné a rádi se s nimi provokujeme. Návštěvy také určitě věnují našim korkáčům pozornost, to každý vycítí a není se čemu divit, když nás v nich vidí oba. Občas se také diví, že jedny máme obuté a další jsou v šatně.

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 21:03)

Tak nosíte doma bačkory. No a? V některých domácnostech to ještě tak je. A jestli jste chudina, tak asi jste je překvapili, že máte víc jak jeden pár bačkor.

Hele (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

nechci ti kazit iluzi, ale je to hlavně trapas proto ta pozornost. A pokud jsi opravdu ženská, tak bys měla mít vkus

Lenka. M (Po, 30. 3. 2020 - 11:03)

Také nechci kazit iluzi, ale jako ženská s dobrým vkusem považuji korkáče za velmi pěkné a stále moderní, jak na ženách i na mužích. Korkáče mají za léta existece mnoho specifických vlastností, které s nimi děláte, jako je třeba to sexy pohupování. Při návštěvě, také nevidím důvod se přezouvat z nějaké trapnosti do jiné obuvi, když v korkáčích stále chodím, pro normální zcela pochopitelné.

Jana (Út, 31. 3. 2020 - 08:03)

Lenko,u nás se návštěva může přezout i do korkáčů a s přítelem v nich chodíme také. Mnozí toho rádi využijí, chtějí to vyzkoušet a jsou z jejich pocitů po čtyřech hodinách i příjemně překvapeni. Tak pro někoho normální pro někoho úlet.

Zdeněk (Ne, 5. 4. 2020 - 21:04)

Ve škole jsem je začal nosit, nosím dodnes a nosí je celá moje rodina. Korkáče se mám líbí, nosíme je všichni spontáně a obměňujeme je tak po třech letech. Naši přátelé si také při návštěvě do nich skočí a čtyři velikosti jsou u nás vždy volné. Tak názor si udělejte každý sám.

Nechápu... (Ne, 5. 4. 2020 - 21:04)

? V případě, že se u vás musí návštěva zouvat, je vhodné jim nabídnout bačkory. Co je na tom divného?

Zdeněk (Ne, 5. 4. 2020 - 22:04)

Zouvat se nemusí, bydlíme v rodinném domě, ale že všichni nosíme korkáče a známí vědí, že máme volné, sami chtějí a přezují se u nás do nich. Nikdy je nikomu samozřejmě nevnucujeme. Někomu však korkáče přijdou jako nevkusné nebo nevhodné. A vám?

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 00:04)

Co by bylo nevhodného na pantoflích na chození doma? Žádné pantofle nebudou nějak extra vkusné, ale nadoma je to jedno ne?

Nechápu... (Ne, 5. 4. 2020 - 23:04)

Jaký je rozdíl mezi chozením doma v domě a v bytě? U přátel si také sundávám obuv a navléknu si si to, co mi nabídnou. I kdyby to byly korkové pantofle, nezaregistrovala bych to. Bačkory jsou vhodné snad všechny. Nevkusné? Ano, většina bačkor jsou nevkusné.

Zdeněk (Po, 6. 4. 2020 - 11:04)

V bytě budu klidně v ponožkách u nás chodíme také na terasu a do zahrady, takže v botech nebo něco na přezutí. Většinou chtějí korkáče. Jen jsem v rozpacích, že i korkáče klidně přijmeš bez povšimnutí, protože někteří jsou na ně vysazeni a nikdy by je neobuly.

Reklama

Přidat komentář