Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 15:03)

U nás využití velkých prostor v okolí nemocnic v úvahu určitě přichází. Tak,aby tam mohl dojít i zdravotnický perzonál pěšky.

Shabbatot-Jahoda (St, 25. 3. 2020 - 15:03)

Žádné polní vojenské nemocnice v Česku nebudou,budem za to děkovat hlavně naší, české vládě.Ze to prostě nedovolí.Italie a Španělsko svou benevolencí a podceněním dalo příklad.Podcenilo to a nyní na tisíce nakažených denně a na stovky mrtvol v Itálii až kolem 800 denně.Tohle naše vláda v Česku nikdy nedovolí !!! Jo a orel bělohlavý přistál........
V Česku je již na stovky a možná i na tisíce vakcín amerického léku.Jo a Ital byl odjakživa bolševik..... nescházelo mnoho a bolševik vyhrál v Itálii volby v r. 1948 +-, já již nevím kdy přesně . Vatikán a RKC ale řekla.....jste Italové pro Krista,alebo proti němu...?!

A to rozhodlo a bolševik prohrál volby a ruský puč nebyl.Katolicka víra to jistila a jinačí to nebude ani dnes.Si můžou italští bolševičtí vyvěšovat vlajky jaké chtějí (✯ᴗ✯),prd to bude rusakum platné, protože přijde neděle a jeden každý z nich půjde do Kostela na Mši Svatou.Utrpeni lidi sjednotí pod prosbou k Bohu a naděje zvítězí,to ale ideologiemi nenávisti nikdy dát nemůže a proto Itálie za bolševikem již nikdy nepůjde.Tam je prostě Řím a Vatikán a Svatý otec.I pan Babiš prosí Boha.... Bůh jeho prosbu za Český národ bere na vědomí

aladin (St, 25. 3. 2020 - 22:03)

Vakcína pro České pokusné králíky, troubo !!! Proč si to Amíci nezkoušejí u nich doma ???

Rakato (Čt, 26. 3. 2020 - 12:03)

Až budeš chcípat na koronavir, budeš i ty rád pokusným králíkem.

26.3. (Čt, 26. 3. 2020 - 14:03)

Nakažení další zdravotníci. Uherskohradišťské nemocnice,do karantény půjde asi deset zdravotníků.

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 16:03)

Milé rouškové královny dokonale sladěná rouška s šaty případně rukavičky a lodičky.

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 17:03)

Čas shánět krajkovou roušku - to bys byla cool!! ---------------------------------------- Brzo začnou roušky s obrázky a žertovnými nápisy. A protože to napadlo jiné, a ne nás, budeme pořád chudé ztracené duše a ztrácet čas na Doktorce kvílením o svých problémech.

Cynik - realista (St, 25. 3. 2020 - 16:03)

„Jo a orel bělohlavý přistál.......“ - no baže, přistál… ale až v Číně, šašku, tvé vesnici se vyhnul obloukem: „Zatímco někteří čeští komentátoři a politici kritizují Janem Hamáčkem domluvené čínské dodávky, roušky a další zdravotnický materiál potřebný pro boj s koronavirem, začínají z Číny hromadně skupovat USA. Česká republika by ale neměla o nic přijít, protože zareagovala včas. Jiné státy Evropy ale mohou mít smůlu. --- Česká republika vyřešila dodávky roušek a dalšího zdravotnického materiálu z Číny za 5 minut 12. Plyne to z prohlášení šéfa česko-čínské obchodní komory Jaroslava Tvrdíka. Podle něho teď všechno zablokovali Američané vlastními objednávkami. Pokud by vláda reagovala až nyní, měli bychom smůlu. --- Prakticky veškerou čínskou produkci totiž začaly skupovat Spojené státy, které svou masivní operací zabraly veškeré tzv. letištní sloty, tedy místa či časy pro možnost přistávat s letadly.  (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tvrdik-o-rouskach-Do-Ciny-prisli-Americani-Vsechno-skoupili-vsechno-zablokovali-A-nase-situace-618289?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk).

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 26. 3. 2020 - 00:03)

to bys nebyl ty ,abyses z té své Číny nepodělal.Si jako myslíš že nám ta tvá rudá Čína dá něco zadarmo? miliardy za ty roušky chtějí,to nejsou žádní lidumilové.A jestli si ČR nedokáže vyrábět tyhle věci sama,potom zde asi nebude něco v pořádku,asi jako ty,bolševiku zakuklenej.Zase tady uvádíš parlamentní listy....hhmmm...další proruský web,mě označuješ za šaška?Sám jsi komediant.Jendo ti nyní řeknu....do léta,maximálně do podzima bude lék a nejen z Ameriky,těch je již nyní několik ,jenom nasytit trh a to celosvětově během několika týdnů jen tak nepůjde.A já si nyní počkám na výsledky amerického léků,který se již nyní zde v ČR praktikuje a ty se jdi s tou svou Čínou nechat naložit do lihu.Jo a jen tam bokem,abys věděl jací jsou Čína lidumilové....třeba Katar jim dodal několik desítek tun pomoci proti epidemii zcela zdarma,asi tun .Tak tohle pro tvou informaci.

Rakato (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

No, objektivně vzato, Čína se k nám zachovala pěkně. Nepřehání to s cenou roušek, dodala nám je přednostně a rychle... A dodává stále, i když Američané už obsadili všechny okna v příletech a odletech, a panáčkují, aby je Čína zachránila. Pokud ti vadí, že nám je nedala zadarmo, ale za peníze, pak běž na detox.

Cynik - realista (Čt, 26. 3. 2020 - 04:03)

Jako obvykle jsi sedrásal příspěvek v duchu neměnných mantinelů, daných tvým fanatismem a mozkovou nedostatečností, Jahodo… a jako obvykle kličkuješ a uhýbáš s typickým černoprdelnickým pokrytectvím. Psal jsem snad něco o tom, „že nám ta tvá rudá Čína dá něco zadarmo?“ Jistěže ne… a nic takového jsem ani neočekával, stejně, jako neočekávám, že Vatikán otevře své pokladnice a zbaví se pokladů, po staletí shromažďovaných, aby je použil nikoliv k prospěchu církve svaté, nýbrž ve prospěch skutečně potřebných… a stejně, jako neočekávám, že něco zdarma bude rozdávat šelma orlovitá... "a ty se jdi s tou svou Čínou nechat naložit do lihu" - nu, naložit se do lihu... to přece provozuješ hlavně ty sám, i když bez Číny... a jelikož líh je podstatnou součástí desinfekčních a ochranných prostředků, děláš to vlastně dobře, trubky uvnitř tebe jsou zjevně desinfikovány náramně, koronavirus neprorazí.--- Stručně shrnuto, Jahodo – můj příspěvek byl ironickou reakcí na tvé fanatické žvásty a velebení „bělohlavé šelmy orlovité“, na tvou neochvějnou víru, že amíci zachrání svět… když se snaží zachraňovat především sami sebe. A víš ty co – je to přece logické, svět v době krize , a USA obzvláště, nebude jednat v duchu mušketýrského hesla „Jeden za všechny, všichni za jednoho“… každý stát kope především sám za sebe… i když některé státy, jak jsi jistě zaznamenal, pomohly i těžce zkoušené Itálii – ale orel bělohlavý mezi nimi nebyl, mozkový omezenče, a vlastně ani země Evropské socialistické unie… --- Takže pokračuj v zírání na oblohu v usilovné snaze spatřit přilétajícího opeřence, nezapomeň se obložit dostatečnou zásobou petkového piva, a hlavně se důkladně a často modli, to určitě pomůže…

Rakato (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Mě se na té reakci Evropy na koronavir a na tom zabavování cizích zásilek roušek líbí, že se do Evropy zase vrátilo chování "bližší košile než kabát". Doufám, že to Evropě vydrží, až zase bude jednat o imigrantech - že je pošle zpět do Afriky a Asie (nebo aspoň nedovolí příchod dalším).

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 00:03)

50 tun

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 26. 3. 2020 - 00:03)

50 tun

Cynik - realista (St, 25. 3. 2020 - 16:03)

„Si můžou italští bolševičtí vyvěšovat vlajky jaké chtějí (✯ᴗ✯),prd to bude rusakum platné, protože přijde neděle a jeden každý z nich půjde do Kostela na Mši Svatou.“ --- Výtečný nápad, Jahodo, opravdu skvělý…,jen ať jdou, asi je těch nakažených a mrtvých pořád málo, viď, troubo… „Utrpeni lidi sjednotí pod prosbou k Bohu a naděje zvítězí,“… až na to, že toho vítězství se jich mnoho nedožije, pokud se do „ Kostela na Mši Svatou“ dostanou ještě zdraví, mnozí z nich zdraví už nevyjdou… a dobrovolně tak urychlí shledání se Stvořitelem…

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 14:03)

Španělé a jejich největší polní nemocnice.Ta vznikla za pomoci armády a dobrovolníků za pouhých 48 hodin a má pojmout až přes 5000 pacientů.

Návštěvník (St, 25. 3. 2020 - 14:03)

Současná epidemie dokázala, že za socialismu nebylo všechno zařízené špatně. Hranice smysl mají, má smysl mít produkci potravin pro své obyvatele, má smysl mít v majetku státu vodní zdroje, lesy, nerostné bohatství atd. Prostě v 89 se měli umožnit živnostníci, dovolit svobodu projevu, ale nemělo se jít do divokého kapitalismu, privatizace všeho, přičemž privatizace se děla skoro pokaždé formou rozkrádaní a podvodů.

Zoufalka (St, 25. 3. 2020 - 12:03)

Koronavirus pomalu ale jistě zatlouká poslední dávku hřebíků do rakve EU. Blíže vysvětlovat není třeba, normální člověk ví.

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 12:03)

Richarde co si myslí ta obluda to se budeš muset zeptat přímo na Karimu.Co vím já,tak v transplantačním středisku považují Smrt za společnici,která s nimi sdílí byvak,asi tak.

Cynik - realista (St, 25. 3. 2020 - 11:03)

"Dění kolem koronaviru potvrdilo, že Západ již ztratil postavení světového hegemona. Také Evropská unie je mrtvá. Skončila rovněž doba globálního nomádství. Lidstvo však rozhodně nebude lepší. Uznávaný profesor Metropolitní univerzity v Praze Ivo Budil v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz předkládá pro mnohé šokující zjištění – v Rakousku překrývají symboly EU, v Itálii je dokonce nahrazují ruskou vlajkou. Myšlenka evropského státu už jen slouží k přežívání parazitující neproduktivní byrokracie. Vrací se pojem národních států, suverenity, a to probíhá už nyní pod rouškou všeobecné karantény. Jde však o pragmatismus při pohledu na vyprázdněnou ideologii, kariérismus a chamtivost bruselských orgánů, úředníků a na to navázané lobby." (Zdroj: Článek na PL: "Profesor: Rakousko zakrývá symboly EU. Itálie je nahrazuje ruskou vlajkou. Západ končí. Čechy čeká velký úkol") --------- A co náš oblíbenec Jahoda? Je stále ideově pevný? Stále upírá oči k nebesům a toužebně vyhlíží přílet bělohlavé šelmy orlovité? Bojuj, Jahodo, bojuj, neumdlévej... --- A teď chvíli vážně - pandemie koronaviru jasně ukázala na zcela nesmyslné řízení byrokraticko - socialistického bordelu, zvaného EU... Zelenorudou verbeží vedený spolek, který byl v toku času schopný řešit nejen vyslovené pi.oviny, třeba zahnutí banánů, ale také prosazovat nápady, schopné Evropu (nejen) ekonomicky zcela zničit (imigrace, zelené šílenství), tváří v tvář skutečné hrozbě nepředvedl prakticky nic, kromě jalového žvanění, pochopitelně... Vůbec se Rakušanům, ani Italům nedivím...

Reklama

Přidat komentář