Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 25. 3. 2020 - 21:03)

Vem jed na to, že na koronaviru a celém tom humbuku zas nejlépe vyjdou ti kapitalisté..., a jejich adherenti...Jak?! No, že to mají všechno za levicový humbuk a dělají si furt to svoje...A to je nakonec dobře...

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 18:03)

Na sociální pracovníky se v současné době obracejí i lidé, kteří by se za normálních okolností jejich klienty nestali. Stačí bohužel přijít o práci a na ni navázané ubytování.

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 17:03)

Vietnamci o Češích: Líní jako prasata, blbí jako psi, a navíc že správné vietnamské dívky by neměly být jako Češky – „roztahovačky“. Blíže https://www.reflex.cz/clanek/glosa/98217/jak-se-citi-cerna-mezi-zlutymi-a-proc-jsou-bananove-deti-pro-ceskou-spolecnost-tak-dulezite.html -------------------------
Takže vše je relativní. Asie má budoucnost (pokud zvládne karóši).

Shabbatot-Jahoda (St, 25. 3. 2020 - 17:03)

No ale od národa, který je jeden z nejchudších v jihovýchodní Asii.ale fakt sedí

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 17:03)

Jenže jak podle Číny víme, nejde ani tak o momentální stav věcí, jako o to, zda ten národ má drajf, je pracovitý, učí se, šetří a jde dopředu. A to všechno Vietnamci mají. Jakmile jim strana umožní kapitalismus, jaký je v Číně, budeme se ještě my - líné kůže - divit.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 26. 3. 2020 - 00:03)

no tak Češi nejsou taky žádní hlupáci a lenoši.A co se týše Asia,tak ta je světadílem mimořádně inteligentních lidí a Vietnamců se to týká také.Jejich děti na českých školach patří mezi premianty a pracocitý je ten národ taky...akorád že mají svou kulturu....třeba ve Veitnamu se běžně jedí krysy a krysa je tam považována za velikou delikatesu.Asi jako v Číně netopýři,že?A jak si asi myslíš že to všechno skončí?Ten poslední nevalný konec je nyní znám i zde v Česku.Takže zase až tak chytří asi taky nebudou když nemají takové ty normální zábrany.Nejlépe na to stejně jdou Židé a jejich Israel,tam mají Košer a takový Žid v Israeli a nejen v dnešním,neb Israel je státní útvarem již celá tisíciletí by krysu ,anebo netopýra nikdy nepozřel !A taky by v zásadách Košet udržoval hygienu stravování a přípravy jídla,což je v třeba v té Číně,zejméma pak ve Wu-Chan pole neorané,podívej se na obrázky na Google na jejich tržiště s masem a nejen s masem,ale všeobecně.to je prostě kultura,která má zaděláno na obrovské problémy a ty také přijdou,neb bys jako ataista,pokud věříš na evoluci měl vědět,že svět mikroživota je zde již od počátku života na planetě a ve vývoji a strategii přežití má před člověkem obrovský náskok.To člověk neovládne,pouze se s tím musí naučit žít a tohle třeba ten Žid věděl již před několika tisíci lety v době ,kdy si Čína a Evropa včetně Ameriky mohla o kultuře nechat jenom zdát.Ve starém Israeli krále Šalamouna by něco takového jako SARS,ptačí chřipka anebo koronavir nikdy nemohlo existovat.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 00:03)

Wietnamci jsou inteligentní, o tom žádná, majitel SPORTISIMO je wietnamec, vyrostla vrstva podnikatelů, pracovníků bank, lékařek, jsou velmi snaživí a pracovití a emoce mají takové opatrné a pracovní.

Cynik - realista (St, 25. 3. 2020 - 16:03)

„V neděli vyzýval premiér Stefan Löfven Švédy k zodpovědnosti za boj s epidemií. Nevyhlásil však žádná nová omezení. Naopak na ně apeloval, ať si dál kupují jídlo v místních restauracích, a podpoří tak podnikání.
Carl Johan Sonesson, politik ze Skåne, tvrdil, že Švédové mají chránit starší a ohrožené lidi, ale jinak mají „konzumovat, jíst venku, bavit se“ a „myslet na malé firmy“.
(https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/vedci-vzkazuji-svedske-vlade-zastavte-silenou-ruskou-ruletu-40318022?seq_no=4&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null) ---------- Tak nevím, jestli jsou větší magoři ve Švédsku, nebo v Itálii, pokud jsou pravdivá Jahodova slova, když píše „protože přijde neděle a jeden každý z nich půjde do Kostela na Mši Svatou.“ Asi remíza...

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 17:03)

Takového řízení státu je schopen jen vypatlaný sluníčkář, kterému se celý život nestalo nic zlého a tak si myslí, že to tak bude napořád. Obzvlášť Švédové, kteří nezažili žádnou světovou válku a doteď si žili jako prasata v žitě, jsou v tom mistři. A tak švédští debílkové vítali imigranty, a ani koronaviru se nebojí.

Cynik - realista (St, 25. 3. 2020 - 16:03)

Jahodo, v příspěvku výše je mimo jiné uvedeno: "...teď všechno zablokovali Američané vlastními objednávkami". --- Schválně - jak se to asi projeví na oblibě amíků v mnohých zemích různých světadílů?

aladin (St, 25. 3. 2020 - 22:03)

Vypadá to, jako by Amíci neměli zájem o zlikvidování koronaviru ??? Že by přece jen šlo o vyhubení 90% lidstva ???

ShabbaTot-Jahoda (St, 25. 3. 2020 - 17:03)

takže to funguje....hmmm...zatímco Čína posílá roušky a respirátory které si já jahoda mohu vyrobit na jedno použití klidně i každý den,Rusko posílá všeljaké doktory,sanitky a tak ….USA posílá lék!_No ale!Proptože je tento lék ve stadiu pokusů a ještě není certifikován...není třeba pokoušet osud a brát to jako všelék i když to nejspíš je,,,aby se nenašelnějaký trouba,kterému to nepomůže protože má prochlastaná játra a z plic komín na kilech dehtu a k tomu milion jiných nemocí!To by pak mohla být i žaloba...a toto firma Gilead,která má lék na koronavirus nemůže riskovat a prubnout,co kdyby to náhodou u nějakého prochlastaného a prokouřeného Čecha nevyšlo a pak zatop žádal miliony Dolarů odškodného?...Ale tot neznamená,že žádný lék nebude!..BUDE!...Já si jahodově myslím,že tak do pozdního jara ,co léta a všichni budou IN a FIT po celém světě.A kdo tomu nevěří,at utíká do KLDR,tak hop k koronavira vyléčí aJNCVAJDRAJ DECHT ä po protažení kremačkou bude mudrovat.Ty Cynik...bys to zcela jistě ocenil,když se ti ta Amerika tak zajídá a laješ a ščíš na větev,ktertá tě drží a ty si ji podřezáváš.....At žije USA a kousni se do čumáku,bokševiku

ShabbaTot-Jahoda (St, 25. 3. 2020 - 16:03)

v mém případě pouze kladně!

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 15:03)

Divím se, že korektnostní čubky neprotestují, že koronavir je selektivní a zabíjí hlavně důchodce. To přece není správné... Prostě koronavir dokazuje, že všichni lidé si nejsou rovni, že rovnost mezi lidmi neexistuje. Konečně ani negři v USA se nechovají správně, protože okrádají skoro výlučně bělochy. Jsou to za.raní rasisté, tito američní negři.

Cynik - realista (St, 25. 3. 2020 - 18:03)

Ani feministky nijak neprotestují, že statisticky to ženské odnesou méně...

Shabbatot-Jahoda (St, 25. 3. 2020 - 15:03)

Koronavirus není rasista,tomu na barvě kůže nezáleží

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 15:03)

Koronavirus má i pozitiva - je to rozcvička na něco většího, třeba novou ebolu nebo zmutovaný koronavir.

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 14:03)

Španělé a jejich největší polní nemocnice.Ta vznikla za pomoci armády a dobrovolníků za pouhých 48 hodin a má pojmout až přes 5000 pacientů.

25.3. (St, 25. 3. 2020 - 14:03)

Španělé a jejich největší polní nemocnice.Ta vznikla za pomoci armády a dobrovolníků za pouhých 48 hodin a má pojmout až přes 5000 pacientů.

Rakato (St, 25. 3. 2020 - 15:03)

Když někdo musí stavět polní nemocnici za den nebo pár dní, pak je to zdravotně polocivilizovaný národ, kterému se epidemie vymkla z rukou. Nic hodné obdivu. Navíc nechápu, proč Číňané a Španělé nevyužívali tělocvičny a stadiony jako ostatní. Tam už infrastruktura (voda, elektřina, topení) je.

Reklama

Přidat komentář