Reklama

Obřízka

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 18:01)

Také jsem měl za to jak je to skvělé, než jsem narazil na případy mužů, kterým amputace předkožky zničila jejich sexuální život. Mimoto vešlo ve známost, že jsou ženy, kteří mají kvůli zničení klozavého mechanismu u mužů kvůli obřízce s obřezanými muži bolesti při pohlavním styku. A tak mi docvaklo, že u té obřízky existuje zákeřná, odvrácená strana mince, ne pouze ta naoko hezká strana první.

Tereza (Po, 20. 1. 2020 - 17:01)

Obřízka je hodně hygienicky přínosný zákrok. Poprvé jsem se s ní setkala, když jsem byla na stáži v USA. Když jsem si našla po návratu přítele tak jsem ho premluvila aby si nechal obrizku take udelat. Bylo to svele rozhodnuti. Nema ani cm kuze navic a vse je pri sexu výrazné. Jeho holy zalud me velmi rajcuje. Doporučuji.

Tony(anonym) (Út, 21. 1. 2020 - 11:01)

Terezo přečti si Terezo
Otázku kterou v očích mám
Nápisem tiskacím
K tobě se obracím
A ty víš předem
Nač se ptám....No proč nejsem obřezán? Proč ještě tu hnusnou kůži mám? Je toho pravou příčinou
Že tady statečně
Hrdě a zbytečně
Do větru zpívám píseň mou....

Marta (So, 25. 1. 2020 - 16:01)

Božínku tenhle člověk je neskutečný kokot, který jenom odradí ostatní podělit se o zkušenosti.

Tony (So, 25. 1. 2020 - 16:01)

Pokud nejsi Zkoumal, ak jsi odpověděla na fejk Zkoumala, který mi ukradl jméno.

Tony (So, 25. 1. 2020 - 16:01)

Tu stejně nikdo, poté, co tu před necelými 6 lety začal řádit multinick Zkoumal, nikdo žádné zkušenosti nepíše. On tu píše báchorky pod různými mužskými i ženskými nicky. Zazdil tu celou diskuzi.

Martina (So, 25. 1. 2020 - 16:01)

Tu jsi zazdil jen ty. Nikdo jiný. Jo a Jendu i Martina znám. Jsem to já...ne ten, co si z tebe dělá zaslouženou legraci.

Veronika (Út, 21. 1. 2020 - 10:01)

Terezo, souhlasím. Mám stejnou zkušenost. Je výhoda, když kůže zůstane po obřízce trvale napnutá penis se udržuje čistý. Mám manžela cizince, který je je také obřezán. Nejdříve jsem to musel vyzkoušet než jsem pochopila smysl obřízky pro muže a uvažuji o obřízce pro mého syna, manžel je rozhodně pro.

Doktor Tony (Út, 21. 1. 2020 - 10:01)

ale jen v případě cirkumfetištické fejkařské iniciace. Veroniko, chlape fejkuješ pod úroveň.

Doktore! (Út, 21. 1. 2020 - 10:01)

Tonda chlup se pasoval na "Doktora" doktor předkožka (´⊙ω⊙`)!

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 18:01)

Mimoto, stejně hygienická je kompetně obřezaná vulva, kdy zůstane pouze natrvalo obnažený žalud klitorisu. To je též velmi hygienické a velmi rajcovní. Paní Terezo, měla byste se nechat takto obřezat a svému příteli to oplatit.

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 18:01)

To není z mé hlavy. Před více než deseti lety se jedna žena na jednom fóru chlubila, že se s přítelem dohodli, že se nechají takto upravit, on na těsno obřezat a ona tak jak jsem tu napsal. A že je to pro oba navzájem strašně rajcovní.

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 17:01)

Neprovozuju žádné protiobřízkové působení. Nebojuju proti obřízce ale bojuju proti agresivnímu cirkumfetišismu, který má neskutečně mnoho tváří.

Ivan (Po, 20. 1. 2020 - 17:01)

Celá tvá koncepce protiobřízkového působení je vratká jako stůl bez jedné nohy!

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 07:01)

Nepravý Jakub, který mě vylákal do Mimoně také znal hantec, věděl, co je to rola.

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 02:01)

Už tím, že jsi na drátě stejnou noční hodinu jako "Martin" ses prozradil. -----------------Za prvé je tam odkaz na novorozeneckou obřízku a za druhé je tam plno falešných informací a tak ty články patří do všech tří bodů toho, proti čemu bojuju. Jsem s nimi teprve na začátku.------------------------Na podobný článek na jiných stránkách jsem na úvod napsal-------------------Vídím, že tento článek budu muset podrobněji rozebrat a rozebrat nesmysly v něm napsané. Sám jsem byl kdysi zastáncem té obřízky, za čtyřicet dní tomu bude šest let, kdy jsem narazil, bylo to zrovna tu v Hamburku, na internetu na případ muže, kterému radikální amputace předkožky zničila sexuální život a poté na jiném fóru další případy a začal jsem to brát vážně. Protože jsem se tou věcí zabýval už dříve, tak jsem se pustil do hlubokého studia té problematiky a to ze zahraničních zdrojů. To mne donutilo, abych změnil názor na tu obřízku o celých 180° a tak jsem se ze zastánce obřízky stal intaktivistou. Dnes už se ví, po výzkumu provedené kolektivem vedeným Dr Johnem Taylorem na University of Manitoba ve Winnipegu, co ta obřízka vlastně je. Při radikální obřízce je nenávratně odstraněno na 5/7 těch nejcitlivějších zakončení penisu, jde tedy o zmrzačení pohlaví a přes 10% mužů má kvůli tomu zničený sexuální život. Tento článek vidím jako velmi nechutnou propagandu a tak mi nezbyde než autorce oponovat ale i oponovat výrokům tu uvedených lékařů, protože ty svědčí o katastrofálně zastaralých znalostech těchto odborníků a o truchlivém stavu české mediciny v této oblasti.----------------

SMP Antonín Vlas, 59 let, Hamburg

Zkoumal (Po, 20. 1. 2020 - 01:01)

Gine co tam řádíš? To je o obřízce pro dospělé muže! Gin má nervy v kýblu jdu na www.erekce.cz/rozhovor-petr-weiss/.

TIP: Klikněte a najděte si nejbližší kliniku pro odstranění předkožky

Martin (Po, 20. 1. 2020 - 00:01)

Pořád meleš, že se fimóza dá řešit jinak, ale zatím jsi nikdy neřekl jak:-D jsi fakt hlupák.... A nepiš nic o japonské obřízce a ani mastech s kortikoidy.

Tony (anonym) (Po, 20. 1. 2020 - 01:01)

Já hlupák nejsu! Martine vy jste úplně blbej přečtěte si moje články pro chlapce. Předkožka, kdybyste to nevěděl, je skvělá a fimózu čaj úspěšně zvláčňuje. Dávám to do čaje, do čaje s rumem, a nehodlám rezignovat. A teď už utíkám na toho Šálka , jo Jakuba Šálka tam mě nahánějí jako lovnou zvěř, zločince! Musím se bránit sorry ako. Tedy jako jdu jim to vysvětlit zjako z pověření intaktivistů.

Tony (Po, 20. 1. 2020 - 01:01)

Odkazy jak, jsem tu dával nespočetlněkrát, už i kvůli tomu fejku dole mě nepřesvědčíš, že nejsi Zkoumal.-----------------S tím serverem dole, jak mi odpověděli? Webmaster sexusu je má za šmejdy. Vše tomu nasvědčuje.

Reklama

Přidat komentář