Reklama

Pás cudnosti

láďa (Ne, 19. 1. 2020 - 23:01)

No úvaha sice o pásu ale elektro je opravdu jiný level zažívám , kovový pás a krásný kovový anální šperk a když je někdo na návštěvě a paní ovládá je to hodně vzrušující a někdy i na hovno nejde to ustát a moment kdy nevíte co bude jestli výron nebo močení je dost brutální pocit hlavně když to nemáte nějak ošetřené třeba plena nebo latex který to dokáže udržet v tajnosti.

XT (Pá, 17. 1. 2020 - 15:01)

Ahojte, po odmlce se opět také zapojím.
Osobně mne pásy fascinovali od doby, co sem na ně narazil na internetu - tuším že se psal rok 2000... šel sem cestou hned ze startu Neosteel. trvalo to nějakou dobu než sem se odhodlal, kdy sem hledal komentáře a dokonce narazil na několik zajímavých lidí se kterými sem v kontaktu do dnes. objednávka vzala za své až v roce 2008 - osm dlouhých let. také je pravda, že pás stál randál a tenkrát peněz nebylo na zbyt. v roce 2011 sem objednal od Neosteelu Master piece a the ARCH - takže kompletní sada. V roce 2013 sem si nechal vyrobit Latowského - ale je pro mne i přes 3 úpravy výrobcem skoro nenositelný - víc jak 8 hodi v pohybu a 10 hodin v klidu v něm nevydržím - tlačí do třísel. do dnešní doby sem také nashromáždil různé klece, klícky, kovove, těžké, plastové s plastovými zámečky, pak i ze zvědavosti z Aliexpressu napodobeninu Fancy steel. Sem takový Vášnivý sběratel a experimentátor, myslím si, že u pásu mne již nic nového nepřekvapí - dokonce sem si jednu dobu pohrával s myšlenkou Mysteelu a Carrera - ale přijde mi to jako mrhání peněz. S pásy sem zkoušel také sportovat: plavat, jezdit na kole, běhat, turistiku, domácí práce, saunu, cestovat autem po Evropě, navštívit neplánovaně lékaře - chirurgie po úraze z blbosti - už ani nevím co všechno.
Bohužel i po těchto letech co už utekly, se to mé manželce příliš nezamlouvá a nepřišla tomu na chuť - spíše ji to obtěžuje. Po většinu času pás nosím jen abych nevyšel ze cviku a pro vlastní zábavu. Občas slýchávám, že to jsou zbytečně investované peníze.. takové hezké zánovní auto :o))
také sem zkoušel různé časové zámky a trezorky... masakr věcí.
Kromě Latowského a Neosteelu jsou všechny klece a klícky velmi snadno a hravě překonatelné co se orgasmu týče. Pokud by jste měli zájem, mohu některé klíckové modely odprodat - rozumnou cenu si stanovte sami - fotky zašlu na vyžádání. Uveďte na sebe email.
XT

Petr (Po, 24. 2. 2020 - 13:02)

Ahoj XT,pošli mi prosím foto na email [email protected]
…..nosím Holytrainer,...…..

XT (Út, 25. 2. 2020 - 09:02)

Ahoj, nafotim a poslu

láďa (Pá, 17. 1. 2020 - 20:01)

Krásná zpověď i návod doufám že mě tato touha zkoušet nepotká stačí moje úchylka co se latexu a gumy týče ale pásy mám jen dva po třech letech a asi jsem se trefil a nemám z nošením problém.

láďa (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Koukám že je tu někdo kdo má zkušenosti a ty správné otázky jak jste třeba vůbec objevili tuto pomůcku a proč je vlastně penis zamčený a kdo z toho má radost a požitek nejlépe je když oba ale podle otázek je tam asi problém ale každý problém se lépe řeší ve dvou myslím.

Sandra (St, 15. 1. 2020 - 23:01)

Dany ahoj tvá již tedy bývalá přítelkyně ti pořídila cb6000 a jak říkáš po pár týdnech nošení... co znamená ta doba jak dlouho si musel vydržet onu cudnost?? na poprvé to musel být celkem mazec, a vzrušovalo tě to alespoň nebo si jen držel a tiše trpěl? U nás přítele odemykám jen přes výkend s tím že řádíme a poté jé uzamčen a jelikož je student tak přes tyden se nevidíme. No a tebe bych zamknout rozhodně zvládla a jelikož si už zkušený uvolnění bys mel jednou za 2 nebo 3 týdny , né ted vážně, mám milujícího partnera a budu se věnovat pouze jemu , neboj tvoje chvíle určitě přijde, zatím si hold musíš hrát sám.

Dany (Čt, 16. 1. 2020 - 10:01)

Syndrom ahoj dá se to vydržet věčnost ale strop je strop .. jaký má tvůj přítel pás? A jak jste na to přišli ? Na to ho zamknout :)

Dany (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Sandro *

Sandra (Pá, 17. 1. 2020 - 17:01)

Dany u nás ta myšlenka byla taková oboustranná přítel věděl co je to za hračku a já taky máme Bird cage z alliexpresu výhoda je hlavně v provádění hygieny bez nutnosti sundání. A ono přítele samotného trápilo tak trochu to že moc masturboval, tak tuto myšlenku san nahodil a mě se to moooc líbí, teď když škemrá tak máme buď sex nebo ho přivazují a je to v mě režii, ale to je potom bez výstřiku.

George39 (Út, 14. 1. 2020 - 14:01)

Škoda, že vždycky nějaký blbec znechutí nejlepší přispěvatele.
Baryku, nechtěl bys nám popsat, jak se to u vás vyvíjí ?
Jà jsem taky nosil pás, ale manželka se v tom nenašla.
Co já bych za to dal být na tvém místě.

Tomík (St, 15. 1. 2020 - 19:01)

Souhlas s George39, Baryku, jaký je další vývoj ?

láďa (Út, 14. 1. 2020 - 18:01)

Ahoj a jak ty jsi k pásu přišel ?Sám paní nebo náhoda?

George39 (Pá, 17. 1. 2020 - 09:01)

S pásem jsem přišel já. Začínal jsem sám s plastovým CB-3000 s 50 kroužkem a cca 6cm délky. Pak jsem se po několika letech dostal na ocelový holytrainer, kroužek 40(36) a délka 3,5cm. Nosil jsem ho skoro nepřetržitě asi 1/2 roku.
Manželku to nikdy moc nechytilo, má moc ráda sex s výstřikem dovnitř.
Vždycky jsem si přes pás nasadil vibrační kroužek a zajel do ní co nejvíc. Ona si o něj střela poštěváček a za chvíli vibrace udělali svoje a ona se krásně udělala.
Akorát nadávala, že jí má od pásu odřenou.
Dneska mám manželku s kamarádkou vyzvednout na párty a ona u nás přespí.
Tak uvidím.
Zatím jsem žádný příkaz nasadit pás nedostal.

láďa (Pá, 17. 1. 2020 - 10:01)

Tak u nás to začalo čirou náhodou a do svých 53 let jsem neměl tušení že něco takového existuje a že by mě bavilo v manželství po 30 letech dělat manželce co ji na očích vidím vše jen proto že nemám vlastní penis v podstatě je to jen její potěšení i když to nosím a živím já.Ale zatím nás to po třech letech baví oba a to je myslím to proč žijeme.

Návštěvník (Pá, 10. 1. 2020 - 22:01)

Tak u prostaty jde, pokud vím, hlavně o to, aby (předčasně, a nejlépe vůbec) nezbytněla, a aby v ní nedošlo ke zhoubnému rakovinnému bujení. A to, zda zbytní nebo onemocní zhoubným rakovinným bujením, je dáno jen minimálně nebo vůbec četností ejakulací v sexuálně aktivním věku. Spíše to závisí například na produkci testosteronu - je třeba prokázáno, že započnou-li již v prostatě rakovinné procesy, pak hladina testosteronu nad kastrátskou úrovní napomáhá dalšímu rozvoji rakoviny.

luci (Pá, 10. 1. 2020 - 22:01)

A právě proto musí chlapi souložit a pokud není s kým , alespoň masturbovat , aby prostata byla díky pravidelné funkci pořád elastická a nezbytněla .

AVP (Po, 13. 1. 2020 - 06:01)

:D Trochu ironie psát to zrovna na tohle vlákno...

luci (Pá, 10. 1. 2020 - 19:01)

Samozřejmě záleží na tom jestli má být občas používán jako samec , nebo pouze jako kundolízek a jeho samčí schopnost potlačena .

Návštěvník (Pá, 10. 1. 2020 - 18:01)

Otázkou též je, jak se na tu potřebu tvého milkingu máme dívat. Z hlediska zdraví tvé prostaty? Z hlediska celkového zdraví tvého sexuálního ústrojí? Z hlediska tvé psychické pohody? Z hlediska tvé dobré pohotovosti šoustat tvou dominu, kdykoli se jí zamane? Nebo jsi či máš být jen její kundolízek, a o schopnost erekce a kopulace máš být postupně připraven? Myslím, že hledisko nazírání je pro posouzení optimální frekvence tvého milkingu důležité, stejně jako je dané hledisko důležité i pro posouzení toho, zda vůbec má jakoukoli cenu ti provádět milking, respektive zda vůbec jakkoli na nějakém tvém milkingu záleží.

Reklama

Přidat komentář