Reklama

Pás cudnosti

femstool (St, 12. 2. 2020 - 12:02)

Ahoj Petro, já jsem těch pásů vyzkoušel několik (plastové, kožené a kovové) a nejvíce mne "uspokojuje" kovový prison bird. Nedře kůži, je pohodlný a můj penis se v něm cítí jako doma. Pokud chceš více info napiš mi na [email protected].

AVP (Ne, 2. 2. 2020 - 23:02)

Myslíš něco takového?
https://www.amazon.com/Electric-Chastity-Scrotum-Bondage-G7-2-23/dp/B07JHS65QT

George39 (Pá, 31. 1. 2020 - 14:01)

Petro,
Jestli to myslíte opravdu vážně, podívejte se na CUDNOST.CZ..
Je tam spousta informací a hlavně pásy na dlouhodobé nošení.
Kup nejlépe pás s ergonomicky tvarovaným kroužkem a integrovaným zámkem.

George39 (Út, 28. 1. 2020 - 09:01)

Tak já už jsem docela zvyklej.
Předtím jsem měl pás 1/2 roku jen s občasným sundáním na hygienu nebo sex. Kůže už si zvykla, mažu max 2x denně.
Zkouším manželku pomalu navnadit.
Včera se jí líbilo jak jsem sám od sebe umyl nádobí a začal žehlit a uklízet. A pak, že se budu více věnovat domácnosti a jí a do fitka budu chodit jen 2x týdně.

George39 (Po, 27. 1. 2020 - 15:01)

Koukám, že všichni přispěvatelé už zmizeli. Buđ je někdo znechutil, nebo jsou na jiných fórech.
Tak už jsem znovu pod zámkem. Včera byl poslední sex s výstřikem dovnitř a další bude někdy příště. Už mi začínà stoupat nadrženost.
Doufám, že to bude za hodně dlouho. A doma začínám s domácími pracemi.

láďa (Po, 27. 1. 2020 - 20:01)

Tak první týden po normálním uvolněním je vždy krušný ale neboj přejde to .Bylo by horší nám to zakázat nebo ne???

George39 (Po, 27. 1. 2020 - 11:01)

Podívejte se na tento odkaz :
https://kandaulismus.cz/viewtopic.php?f=16&t=1713&p=73241#p73241
Co se tomuhle chlapovi děje, to je můj sen.

George39 (Ne, 26. 1. 2020 - 10:01)

Tak jsme se ráno s manželkou mazlily v posteli. Orálek i zásun byl.
Z manželky to teklo ještě v práci a ze mě taky. A aby jsem si to v práci neudělal, zavřel jsem se do pásu, po cca 1/2 roce. Úžasný pocit.
Manželka to moc nemusí, ale snad jí ukecám večer na sex s pásem a dildem.
Můj sen je být trvale zamčený a manželka šuká jen s milenci. Já bych měl nárok max na to jí to udělat jazykem. Milking by mi nedělala. Jednou za 2 měsíce bych si bral vložku do trenek a sperma by že mě vyteklo samovolně pŕi poluci.

láďa (Pá, 24. 1. 2020 - 19:01)

Ahoj je tu nějak mrtvo asi novoroční přání dát všem penisům volno.Škoda že to nedošlo až k nám nebo vlastně dobře co by na to řekla paní???

Weisheit (Pá, 17. 1. 2020 - 21:01)

Mám pro vás malou inspiraci,není to sice na dlouhodobé nošení ale takové menší škádlení.Shodou souhry mnoha okolností jsem se dostal k vyzkoušení elektrosexu Estim (je ale mohem levnější ty věci kupovat v číně,jsou ůplně stejný jako tady akorát asi o 90% levnější ) a má docela dost velký příslušenství a jedním z nich je i pás cudnosti.Ideální pro návštěvu restaurace a zkoušku odolnosti v ovládání něco na způsob hry kamenné tváře.Samozřejmně záleží na partnerce která má v ruce ovládání intenzity kam až chce zajít.A to prostředí v kterém je to použitý dává všemu nový rozměr ,,,,

láďa (Ne, 19. 1. 2020 - 23:01)

No úvaha sice o pásu ale elektro je opravdu jiný level zažívám , kovový pás a krásný kovový anální šperk a když je někdo na návštěvě a paní ovládá je to hodně vzrušující a někdy i na hovno nejde to ustát a moment kdy nevíte co bude jestli výron nebo močení je dost brutální pocit hlavně když to nemáte nějak ošetřené třeba plena nebo latex který to dokáže udržet v tajnosti.

XT (Pá, 17. 1. 2020 - 15:01)

Ahojte, po odmlce se opět také zapojím.
Osobně mne pásy fascinovali od doby, co sem na ně narazil na internetu - tuším že se psal rok 2000... šel sem cestou hned ze startu Neosteel. trvalo to nějakou dobu než sem se odhodlal, kdy sem hledal komentáře a dokonce narazil na několik zajímavých lidí se kterými sem v kontaktu do dnes. objednávka vzala za své až v roce 2008 - osm dlouhých let. také je pravda, že pás stál randál a tenkrát peněz nebylo na zbyt. v roce 2011 sem objednal od Neosteelu Master piece a the ARCH - takže kompletní sada. V roce 2013 sem si nechal vyrobit Latowského - ale je pro mne i přes 3 úpravy výrobcem skoro nenositelný - víc jak 8 hodi v pohybu a 10 hodin v klidu v něm nevydržím - tlačí do třísel. do dnešní doby sem také nashromáždil různé klece, klícky, kovove, těžké, plastové s plastovými zámečky, pak i ze zvědavosti z Aliexpressu napodobeninu Fancy steel. Sem takový Vášnivý sběratel a experimentátor, myslím si, že u pásu mne již nic nového nepřekvapí - dokonce sem si jednu dobu pohrával s myšlenkou Mysteelu a Carrera - ale přijde mi to jako mrhání peněz. S pásy sem zkoušel také sportovat: plavat, jezdit na kole, běhat, turistiku, domácí práce, saunu, cestovat autem po Evropě, navštívit neplánovaně lékaře - chirurgie po úraze z blbosti - už ani nevím co všechno.
Bohužel i po těchto letech co už utekly, se to mé manželce příliš nezamlouvá a nepřišla tomu na chuť - spíše ji to obtěžuje. Po většinu času pás nosím jen abych nevyšel ze cviku a pro vlastní zábavu. Občas slýchávám, že to jsou zbytečně investované peníze.. takové hezké zánovní auto :o))
také sem zkoušel různé časové zámky a trezorky... masakr věcí.
Kromě Latowského a Neosteelu jsou všechny klece a klícky velmi snadno a hravě překonatelné co se orgasmu týče. Pokud by jste měli zájem, mohu některé klíckové modely odprodat - rozumnou cenu si stanovte sami - fotky zašlu na vyžádání. Uveďte na sebe email.
XT

Petr (Po, 24. 2. 2020 - 13:02)

Ahoj XT,pošli mi prosím foto na email [email protected]
…..nosím Holytrainer,...…..

XT (Út, 25. 2. 2020 - 09:02)

Ahoj, nafotim a poslu

láďa (Pá, 17. 1. 2020 - 20:01)

Krásná zpověď i návod doufám že mě tato touha zkoušet nepotká stačí moje úchylka co se latexu a gumy týče ale pásy mám jen dva po třech letech a asi jsem se trefil a nemám z nošením problém.

láďa (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Koukám že je tu někdo kdo má zkušenosti a ty správné otázky jak jste třeba vůbec objevili tuto pomůcku a proč je vlastně penis zamčený a kdo z toho má radost a požitek nejlépe je když oba ale podle otázek je tam asi problém ale každý problém se lépe řeší ve dvou myslím.

Sandra (St, 15. 1. 2020 - 23:01)

Dany ahoj tvá již tedy bývalá přítelkyně ti pořídila cb6000 a jak říkáš po pár týdnech nošení... co znamená ta doba jak dlouho si musel vydržet onu cudnost?? na poprvé to musel být celkem mazec, a vzrušovalo tě to alespoň nebo si jen držel a tiše trpěl? U nás přítele odemykám jen přes výkend s tím že řádíme a poté jé uzamčen a jelikož je student tak přes tyden se nevidíme. No a tebe bych zamknout rozhodně zvládla a jelikož si už zkušený uvolnění bys mel jednou za 2 nebo 3 týdny , né ted vážně, mám milujícího partnera a budu se věnovat pouze jemu , neboj tvoje chvíle určitě přijde, zatím si hold musíš hrát sám.

Dany (Čt, 16. 1. 2020 - 10:01)

Syndrom ahoj dá se to vydržet věčnost ale strop je strop .. jaký má tvůj přítel pás? A jak jste na to přišli ? Na to ho zamknout :)

Dany (Čt, 16. 1. 2020 - 12:01)

Sandro *

Sandra (Pá, 17. 1. 2020 - 17:01)

Dany u nás ta myšlenka byla taková oboustranná přítel věděl co je to za hračku a já taky máme Bird cage z alliexpresu výhoda je hlavně v provádění hygieny bez nutnosti sundání. A ono přítele samotného trápilo tak trochu to že moc masturboval, tak tuto myšlenku san nahodil a mě se to moooc líbí, teď když škemrá tak máme buď sex nebo ho přivazují a je to v mě režii, ale to je potom bez výstřiku.

Reklama

Přidat komentář