Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Tonda Vlas (Út, 10. 12. 2019 - 01:12)

Hvězdoune lžeš, tvá pýcha a psychopatie se sečetly. Jediný Rakato ti tu bude tleskat.

Tonda Vlas (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Byl jsem to já. Dnes tu za mě kupodivu nikdo fejky nepsal.------------- Ty jsi Ježíše zavrhl, tak už pokoj nenajdeš, budeš čím dál tím více propadat své psychopatii a čím dál tím více zuřit.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Nepíše to Tony, ten se psaní o Kristu vyhýbá. Někdo ho paroduje. A já nehledám žádný extatický pokoj v náboženském blouznění. Stačí mi, když se to alko prase zaměří na někoho jiného. A žádného Ježíše jsem nezavrhl. Žádný ani neexistuje. Jsou jen pobožní, co mají nějaké halucinace.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Prase napsalo: "Nachytal jsem se na to pouze já a ten nebohý pán z Grano Salis, co už zemřel. A pak jsme byli vystaveni tvým nehorázným pomluvám."-------------- Jakým pomluvám, prase? Já ti říkám do očí, že něco jiného píšeš tady, a něco jiného v telefonu. Je mi z tebe na blití, flaško. Nevím, proč se tu s tebou vybavuji, ty odpade. Tebe měla matka potratit. Jaký máš přínos pro společnost, ožralá ledvinko? Dej už mi kurva pokoj!

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

Já ti dát pokoj nemohu ani nemohu dát pokoj nikomu jinému. Pokoj ti může dát jedině Pán Ježíš ale toho jsi ty zavrhl!!!

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 16:12)

* Vlas podle mě nikdy pobožný ani nebyl, ani podle toho nikdy nežil.*------------------------Co si o mne myslíš a píšeš ty, je mi zcela ukradené. Ty sis tu průkazku sám o sobě co jsi, svým psaním už vystavil.---------------------Až pozdě večer, jsem teď zase v Berlíně a musím nutně do města.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

*Jen to nešikovně napsala?*---------------------------Tu otazník být neměl. A ty jsi hned dal průchod svému mysogymnímu hulvátství. Tobě tu může tleskat jedině tak Rakato, nikdo jiný.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Byla to od Mimy reakce. Jen to nešikovně napsala? A ten telefonát? Teď už vešlo ve známost, zač je toho od tebe loket. Nachytal jsem se na to pouze já a ten nebohý pán z Grano Salis, co už zemřel. A pak jsme byli vystaveni tvým nehorázným pomluvám.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Tohla ještě napsala: "Mě naštvala Mimina reakce na tebe ale pak i tvoje tvoje vulgarita,"------ To, co udělala Mima, není reakce, ale akce. Pleteš si akci s reakcí. Reakce bylo až to, co jsem jí napsal, a co klidně můžu opakovat donekonečna. Ale nemotej příčinu a následek. Kdyby nebylo její akce, není moje reakce. Kdyby mě křivě neobvinila z plagiátorství a udavačství, tak bych neměl na co reagovat. To doufám chápeš. Stejně to jsou žabomyší prdy toto. V podstatě je to celé směšné, páč tito lidi, údajné křesťané si to dovolí jen když jsou chováni v anonymitě. Stačí obyčejný telefonát a už kdákají jinak. Je otázka, zda to jsou vůbec křesťané. Žádná indicie o tom nesvědčí. To, že někdo mele o Kristovi, nic nedokazuje. Takových už v historii bylo. Možná si jenom něco někde načetli. Vlas podle mě nikdy pobožný ani nebyl, ani podle toho nikdy nežil.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Touha dále napsala: "Tony, no znám ho tady roky a mám k němu spoustu výhrad, ale zároveň nějak nevím, myslím, že je to dobrý člověk ale sám a zatvrzelý." -------- Tony je podle tebe dobrý člověk? A jak se jeho dobro projevuje? Konkrétně, co dobrého dělá?

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 15:12)

Touha napsala: "Na druhé straně mě zajímají názory lidí, kteří si říkají křesťané a fascinuje mě jejich prapodivný charakter." ------ No však jo. Spousta lidí mi psala, že udělali dekonverzi díky pobožným na netu. I mně to urychlilo dekonverzi.

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

A dnešní jedničku za aktivitu získává .... Skutečný Hvězdoslav. Gratulace.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

To myslíš vážně nebo ironicky? Pokud vážně, tak má Jirka konvertita pravdu. Vrána k vráně sedá.--------------------------------------------------@Touha: Nejsem zatvrzelý. Jsem přímočarý a to mnohé irituje.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

A to prase to právě proto dělá. Ono to prase ví, že i když sem nepíšu, tak občas si něco přečtu. Takže i když tady od tohoto příspěvku nebudu nic psát, to prase zítra, pozítří, ta týden, za měsíc zase bude o mně psát v naději, že nějaký den sem přijdu a přečtu si to a on mě vyprovokuje k reakci. Ten alkáč tím prostě žije. Nic jiného nemá, než tohle. To je jeho svět.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Naopak, k reakci mě provokuješ ty.

Skutečný Hvězdoslav (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Touha (anonym)
Odpověď na Tony a dá se ten váš spor
Jirko Hvězdo, oslovila jsem i tebe, co ty si o tom myslíš?---------------------Touha - pro mě jsi ani ryba ani rak. Chceš být s každým zadobře. Jestli nevidíš, kde je pravda, ta si my dva nemáme o čem psát. Já nemám kam couvat. Já jsem sem nechodil. Nebo občas jsem se sem podíval, ale nepsal jsem sem. Ale ten maniak Vlas tady pořád o mně psal, i když jsem sem nechodil psát. Když už to dělal asi tak 6 týdnů v kuse, tak jsem zareagoval a natočil video a v tom videu jsme vyvrátil jeho lži. To prase, ale ty svoje výmysly točí dál. Proč mu věříš, Touho? Slyšela jsi ho někdy mluvit v telefonu? Zavolej mu a uslyšíš jeho hlas a všechno ti dojde. Není to normální člověk. Nemám osobně za kamaráda ani jednoho takto podivného, zadýchaného, sám sebe popírajícího. Je to prostě magor. Zavolej mu a uslyšíš sama. Je to alkoholická troska. Podle toho i mluví. Dýchá jako by se dusil a mluví nesmysly páté přes deváté. Je to zoufalec, který si hrál na Pana Předkožku. Tam se realizoval.

Tony (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Já bych o tobě nepsal nebýt provokován multinickem. A kdo tu psal fejky mým jménem, když tu multinick ještě nebyl? Jak už jsem napsal, za podivína jsem tě měl už na KD a proto jsem tě tam většinou ani nečetl ani na tebe nereagoval. Ale jak o tobě napsal psycholog Toli na OSACRu, že jsi psychopat. Po tvém posledním řádění tu v posledních dnech mi nezbyde, než mu dát za pravdu. S psychopatem se hádat nemá opravdu žádnou cenu. Já se s tebou nehádám, já se ti jen bráním. Jak je to s mým intaktivismem, že má u mne biblický základ jsem tu už vysvětlil.

Touha (Po, 9. 12. 2019 - 14:12)

Jirko, nedivím se, že ti tak připadám, já na tuhle diskuzi nepatřím. Na druhé straně mě zajímají názory lidí, kteří si říkají křesťané a fascinuje mě jejich prapodivný charakter. Souvisí to asi s mým posledním studiem psychologie (andragogiky) a zájmem o historii. A také s mým nejednoduchým životem za totality, kdy jsem si jako mladá holka fakt od komančů užila. Vše ostatní mně proti tomu připadá jako sranda. Nemám vůbec s kým se tady dohadovat a s jistým člověkem jsem zde komunikaci prakticky již dávno ukončila (až na předvčerejší výjimku). A hádat se kritizovat? Já v životě žertem říkám, že zpětnou vazbu nedávám zadarmo :)….Tony, no znám ho tady roky a mám k němu spoustu výhrad, ale zároveň nějak nevím, myslím, že je to dobrý člověk ale sám a zatvrzelý. Mě naštvala Mimina reakce na tebe ale pak i tvoje tvoje vulgarita, prostě Doktorce nedávám nějaký extra kredit. Je to zábava. Fajn, stáhnu se, ať to tady nekazím.....Jo a kyž na mě ráno vykouknul ten satan, no co si o tom, kdo to psal, má člověk myslet

touho,, (Po, 9. 12. 2019 - 19:12)

měla jsi se tady na to už dávno vykašlat, zdravím

Rakato (Po, 9. 12. 2019 - 22:12)

Teď je to tady jako u bláznů. Toto vlákno znehodnocují nezodpovědní jedinci, bohužel skoro všichni křesťané.

Reklama

Přidat komentář