Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Jak je to, když jde někdo o víkendu na psychiatrii na pohotovost? To musí být akutní případ?

Radka (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Já si asi taky budu muset jít pro prášky.Nemám práci a hledat něco jinýho,na to už nemám sílu.Jsem v depresi,doma jsme měli škaredou hádku.Manžel bouchl dveřma až vylétlo sklo.Smutním po tobě Miluško moje,ale teď jsou z nás z obouch trosky,ani nemáme jak za sebou jet,ani kde být.Nemám prachy.Všechno je hnusný.Za rohem ty blbý Vánoce,zase se bude očekávat abych jen něco chystala.Pořád jen žrádlo,chlast,znuděný příbuzný.Nejradši bych se nějak vypařila a probudila se až na jaře a to v tvém náručí Miluško milovaná.Je mi to líto,jak jsme obě dopadly.

Tak nevim (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Aleši tak to sem nevěděl že se Sany vrátila do česka. Ale Rusové z KV už prej bydlej v Marjánkách. Tak se učit nemusí.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Kači to já nechci aby mi brali jako těžší případ,to snad nejsem.Vždyť nejsem v hysterii ani nekřičim.Tak já začnu mluvit tak nějak jak píšeš.Ale ležet si tam teď nemůžu dovolit.Kdyby mi chtěli ubytovat tak nejde se domluvit že přijedu s věcma třeba o týden dýl? I když si myslim že to na ubytování neni.Mě se ty stavy střídaji.Ta aplikace prší je to ta zelená,je tam napsáno Prší Online a pod je napsáno Tomáš Jedno.Jsou tam čísla místností většinou pro čtyry hráče.Tak na to koukni,ta aplikace je v pohodě,už jí mam pár let.To je horší se soukromim celkově geogle a fb.To by člověk nesměl mít nic.Ale když nikam nedáváš obfocenou občanku tak by to snad mělo byt v pohodě.Moc ráda bych stebou občas zahrála.Miu budu se snažit říct co mi napadne a jak se mi to střídá a jak nefunguju v normálnim životě a jak mi často všechno leze na nervy.Alešku tak to pořád ale potřebuješ víc než já.Víš co 3x denně sem to nedělala ani když sem to chtěla casto.Neříkam že se mi to nestalo nestávalo někdy víckrát denně ale nebylo to pravidlo.Takže jak píše Die to by ses hodil fakt na pornoherce.

Kača (Pá, 6. 12. 2019 - 16:12)

Našla jsem to prší, ale píše mi to hlášku, že "není aktivní v mé aktuální oblasti". A ostatní hry to samé. Asi mám problém s telefonem. Někde mám něco vypnutý, že to nejde stahovat...počkám na muže, ať se mi na to podívá.

Mia 22 (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Milu "napráskej" tam na sebe všechno. Úplně všechno i to o čem se ti nechce mluvit a nebo za co se stydíš. On tě doktor nebude nijak soudit nebo se ti pošklebovat. Jak psal Aleš, oni jsou zvyklí na ledasco. A čím víc toho bude tobě vědět, tím líp a nasadí přiměřenou léčbu.
Aleši, já jak jsem byla v šaškecu, taky na uzavřeným odd., tak jsem dobrovolný pobyt podepisovala až pár dnů před propuštěním. Byla tam hodná primářka, věděla, že v té době jsem na tom byla i dost špatně s financama a nedobrovolný pobyt se neplatil.

die (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Aleši neuvažuješ o přivýdělku v pornu? Máš na to čertovské vlohy :-)
Sany by se ve Varech kromě ruštiny hodila teď i arabština.

Sany 11 (Pá, 6. 12. 2019 - 22:12)

Ja nejsem ve Varech. ;)

povídka, která… (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

opáčko: ……………...

povídka, která ... (anonym)...………………..
Tak nám zabili....pardon nastal Advent. Adven je je hned po jaru krásný čas pro naši nejen nadrženou duši, ženám v ulicích září oči, zrůžovělé tváře nezrůžověly jejich oblíbenou sexuální činností, ale příjemným mrazíkem Absolvování mírně alokoholickýc rodinných, firemních i kámošských večírků se koná bez manželů a manželek i milenců a milenek. Jistě by nám mohla vyprávět Lilly, která očumuje světýlka na Staromáku a zvažuje , zda si ke svařáku má dát tu nechutně komerční pochutinu langoš nebo trdelník, ovšem zrovna u Lilly pochybujeme, že by se po staromáku toulala sama a ne ruku v ruce s kýmsi.. To Haleš ten už nám své adventní memu v ulicích Brna důklaně popsal, Haleši, hned jsme si na tvoje zdraví dali dvojitého panáka................. V posledních týdnech jsme jednu redakci oslabily, druhou posílili, tak jak si to naše neoblíbená šéfka přála, no ona má bohužel vždy pravdu, takže s ní musíme souhlasit. Přemýšleli jsme o tom, zda bychom nezavedli řešní kritiky jak doporučuje naš povídková Jituna, která kritikům skočí na krk a škrtí je. Hmm neprošlo to hlasováním v naší redakci, šéfka by se nám sesypala a my jisto jistě přišli o práci.............V naší povídce došlo k zajímavé situaci.Přispívající se rozdělili na dvě skupiny. Juchny a Buchny. .......Juchny jsou (jak jsme my poznali) zralé, zkušené, charismatické a atraktivní dámy, již nicméně unavené a tak trochu vyhořelé z cyklického se opakování komentovaného života hl. postavy Jituny......... Buchny jsou mladé ženy a muži plní života a chtějí se hlavně bavit, podporují Jitunu v jejím dnešním i včerejším životě, trochu jí závidí její sexuální eskapády, svobodný život bez dětí a majetku, o který ona občas komplet záhadným způsobem přije a vždy každoročně se tak jako tak zberká a vzlétne opět do svého života, kde prioritou je sex na jakýkol způsob . A ano, fandíme i Jituně, vždyt bez ní, bychom naši povídku mohli zabalit.........Speciálně nás zaujala Andriana, která se přiznala, že miluje vánoce stejně jako několik našich Juchen a celá naš redakce. Zbyde na nás cukroví a nějaký ten dáreček....asi ne co?.......... Ještě jena poznámka. Rozmohl se nám tady nešvar se zkratkou UK. Co vám budu povídat, mysleli jsme si, že ten blb co má na starosti Jitunu v terénu vyhodnotil, že si Jituna našla Anglána a bude se nějak podílet na Brexitu A poslední poznámka. Opět byla obnovena bouřlivá diskuzu na téma politika. K tomu jen toik. Asi po šesti letch jsme zavítali do KFC a ta porcovaná kuřata měla vlákna velikosti ptáka Emu. No co, prý je stejně jako maso do McD dodává guru AB, protože žádný jný dodavatel to nezvládne. Tak se, když už o to píšu, bojíme, že nás AB zblajzne jako všechny novny,média masokombináty, rostlinnou výrob atd. I když co by si na nás vzal:)))

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

Až na ten nesmysl v závěru povídky, dobrý. Ale omlouvá vás, že jste do sebe nasoukali dvojitýho panáka režné a celá redakce se rozdováděla :-)

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 12:12)

Bianko, o holubech něco vím, my v práci instalujeme proti nim sítě a lepíme hroty. Někteří jsou tak oprsklí, že jsou schopní si tu síť proklovat. Je to neskutečně chytrý zvíře. Die, možná už mám odšukáno jako ta 48letá paní :-). I když ona psala, že to zase rozjela. No, uvidíme, ale s gumou mě to nebaví, takže zbývá orál a to zase každá neumí. Nejlepší na to je právě ta feťačka, což je zase riziko, ale podstatně menší než při souloži. Milunko, to už je třetí s HIV se kterou jsem něco měl. To je právě problém těch feťáků že oni si to nádobíčko půjčují. I ta moje kamarádka si píchala použitou jehlou od druhýho feťáka. Sám jsem to viděl. Však taky už má céčko. Asi by ti pomohl pobyt na psychiatrii. Aspoň poznáš nový lidi, já bych se nechal hned hospitalizovat, už jenom proto že tam jsou zajímaví lidi k pozorování.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Alešku já to necham na nich jestli mi tam nechaji nebo ne.Mě by to nevadilo ale co Risa se Zdenou,babi příští týden nemá čas a já potřebuju fungovat aspoň pro ně:-( teď sem dala sluchátka s hudbou,jestli mi to zas pomůže jako Mie a vidim v hlavě Lucinky stehna a zadek v kalhotách v jakých se mi líbí.Uplně mi zas bolestně chybí,mít jí tady po ruce tak bych jí tak chtěla osahávat a líbat.Už se zase nějak teochu třesu,já po ní chcípam a po jaru,po krásnym jaru a mam strach ze svátků že se v bytě udusim.Mam jim tam všechno tohle říct??? Tak to sem nevěděla že už si měl takový tři.No to Céčko je taky průser a s kombinací Hiv už máš po prdeli.Nevim na kolik je rizikový pasivní kouření když ti to dělaji pusou.Já už si musim davat taky hodně pozor proto mě už to s chlapama ani neláká, sem si je sama v hlavě zakázala a i v pornu je většinou vypínam a v reálu stačí Sergej.Vim že bych nemohla být bez sexu s chlapen to zas nejsem lesba ale prostě nějaký střídání a rizika k tomu už mě to nebaví.A přitom včera ten blbec večer,ví to o mě co mam,za to já nevim o něm kdyby měl třeba taky céčko a prostě se snažil na mě vlézt ještě že pomohlo ho zkopnout a nechtěl se prát.Teď tu sem zase sama a Sergej ma přijet večer.Bych chtěla aby něco ještě tady psala ta 48 letá pani,nevim jestli to pak byla ta co se mi nabízela a jestli je to Kači známá nebo ne.Tohle mi neni jasný.Jo a más pravdu holuby jsou chytrý a drzý.

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Milunko, když jim řekneš všechno, tak budou z tebe vyvalení jako joja :-) Tak jako my tady, i když psychiatři jsou zvyklí na ledacos. Pokud ovšem řekneš že máš sebevražedný sklony, tak si tě tam asi nechají. Já teď přesně nevím jak je to s tím dobrovolným a nedobrovolným pobytem. Když mě tam tehdy přivezli, tak jsem musel podepsat že tam jdu dobrovolně. Ale ono to bylo stejně jedno, protože já jsem byl po pokusu o sebevraždu a takový lidi zavírají i proti jejich vůli na uzavřený oddělení. Ty seš ještě mladá, tak seš věčně nadržená. To já už za těma holkama jezdím víceméně jenom ze zvyku. Už to není jako před léty, když jsem se v autě na cestě k nim třepal jako ratlík :-) Ten pokles testosteronu je u mě znát. Mně stačí se udělat třikrát denně a hotovo. Ale dneska v noci asi vyrazím za feťačkou, už jsem ji dlouho neviděl, tak ať si nemyslí že na ni seru.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Ale já tu sebevraždu nechci teď,to sem myslela že je to muj plán za několik let,jen sem často na to myslela aje pravda že si říkala že škoda že sem vázaná rodinou a nemůžu to udělat.Ale zase moje druhá strana myšlenek je že chci vidět pokračování s dětma a Lucinkou a s váma tady.Už sem na vás tady za ty roky tak zvyklá.Ale nechci být stará.Tou starobou už přijdu o všechny ty zážitky který k životu potřebuju,leda že by mi to časem přestalo vadit ale nevim.Stáří se bojim jak čert kříže nebo jak se to říká.No nevim co všechno jim říct a jak začít a doufam že to neuslyší Sergej na chodbu jak na mě bude čekat.Ale to že ti to stačí 3x denně tak to je přece i tak hodně.Vždyť to je víc než u mě tak teď to moc nechápu že píšeš o poklesu testosteronu leda že bys dřív potřeboval ještě víckrát denně?

Kača (Pá, 6. 12. 2019 - 14:12)

Milu, je dobře, že ses rozhodla. Ale nazapomeň mluvit o tom, co jsi zažila v dětství...až se tě zeptá: tak co vás sem přivádí? Tak nejprve stručně řekni o adopci, proč se to stalo...pak dál navaž na to jak teď žiješ, zmiň se stručně o hospitalizacích, kriminále, dětech. Ale musí vědět o tvém dětství...to je základ, na to slyší. Pak už můžeš mluvit o svých pocitech, co máš teď... Jestli tam pojedeš v sobotu, tak spíš počítej s hospitalizací, budou tě brát jako těžký případ. Nebo nebudou mít tolik času. Slouží jen jeden doktor. Aspoň tady. Asi bych být tebou tam předem zavolala, že jsi na dně, jestli můžeš přijet. Něco vím od té mé starší známé...Ta má zkušenosti. Ona bydlí vedle pobočky kde pracuju a chodí si tam povídat. Nemyslím, že by to byla ona, co shání přítelkyni. Nemá peníze. Nebo aspoň to říká. Milu, koukala jsem na to prší, ale je toho hodně. Co jsi to psala o místnosti? Zkusím to najít. Jen mě rozčiluje, že když si chci stáhnout nějaké hry, chce to po mně přístup k fotkám, kontaktům, sms,...je to normální? To ať jdou do háje, soukromí si chráním. Ty hry co mám teď, ty už v mobilu byly a nikdo nic po mně nechce. Máma po obědě odjela na trhy do Pardubic, tak se mi hned volně dýchá...:)

-Aleš- (Pá, 6. 12. 2019 - 13:12)

Já vím že nechceš spáchat sebevraždu, ale těm psychiatrům stačí, že jim řekneš že na ni myslíš. To si nevezmou na triko, že tě nechají běhat po venku. Ostatně, já na sebevraždu někdy myslím taky, tak jako plno lidí, ale nechávám si to pro sebe. Je to krajní řešení a stejně všichni umřeme, tak proč spěchat..... Mně by možná stačilo i míň, ale je to takovej můj koníček. Někdy si ale řeknu že už se ten den nebudu dělat a večer pak lezu po zdi :-) Teď už je to takový, že mě to někdy chytne a někdy na to nemám vůbec chuť, tak jsem udělal kompromis a pro jistotu si to udělám třikrát, ať je chuť nebo není. To víš že jsem to dřív potřeboval často, mně to péro pořád stálo jak sto rohatejch. Dřív jsem se dělal minimálně 6X denně. Teď už na to jenom vzpomínám, ale to je život. Nic netrvá věčně.

Miluna (Pá, 6. 12. 2019 - 11:12)

Alešku tak to už to má tvoje další známá viď.To jeden ukrajinec co známe to má taky.Jo a k tomu psychiatrovi pojedu už zítra.Už máme auto a Sergej mi psal že tam pojede semnou.Tak sem zvědavá co mi řeknou.Jen mam strach to dobře popsat všechno.Ale už fakt nemůžu sama se sebou.Jestli nechci brát drogy nebo si to hodit tak to vidim sama že tam musim.

die (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Aleši ty hrozně riskuješ, jestli jsi s ní byl na konci léta tak by jsi měl test raději zopáknout. Na holuby a jiné ptáky máš ještě hafo času¨:-)

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 10:12)

Aleši, tak i holubi přenášejí různé nemoci, pozor na to. Včera byl článek na Seznamu.:-) A nejde se jich zbavit, když si třeba oblíbí tvůj balkon. Doporučuji raděj labutě, jen je třeba se dobře přiobléct. Já se nabaluji už teď, musím do terénu a u nás dost fouká.

bianka (Pá, 6. 12. 2019 - 09:12)

Antib. se berou většinou co 6 nebo 4 hod. Mělo by to být už bez horeček. Ale kdoví jaké bere. Možná jiné, co jí nesedí. Mně většinou tu velkou horečku do dvou dnů srazí, ale kolem 37 st. mám dýl. Tak to je zvýšená teplota.

Reklama

Přidat komentář