Reklama

Obřízka

No (Ne, 15. 12. 2019 - 21:12)

Hezky vymyšlená historka, Tony! ...až snad na jedno pravdivé obecné konstatování, ano bohužel se v pubertě dělají různé pupínky, což spolu s fimózou může dost zkomplikovat život a ... jestliže dotyčný , něco jako ty, v ženě nic necítil a necítí, tak je s největší pravděpodobností gay a nemá to nic společného s obřízkou .

Tony (So, 14. 12. 2019 - 12:12)

Žel, ten článek je placený a tak si ho nemohu přečíst a tak okopčím pouze viditelný úvod---------------------------Desítky tisíc dospívajících chlapců a mužů z bývalého Sovětského svazu byli hnáni do izraelských operačních sálů na počátku 90. let, aby podstoupili obřízku. O roky později si vzpomínají na výsledné trauma a bolest a na škody způsobené jejich sexuálnímu životu.

Návštěvník (So, 14. 12. 2019 - 14:12)

Ano, protože to sami chtěli, neboť jsou to Židé a sovětská antisemitská moc je devastovala, proto ti co mohli se přesunuli do Izraele a podstoupili jako všichni Židé obřízku, kterou nemohli mít z důvodů perzekuce v Sovětském svazu. Oni nebyli nikam "hnáni". A ten, kdo vzpomíná, a kalí vodu, jsou tak akorá zoufalí intaktivisté, převraceči faktů. Naopak již dnes např Dr. Chin Chong Min je specialista na robotickou urologii a robotické provedení obřízky naprosto perfektním způsobem. Mnoho chlapců se rodí se silnou nebo nadměrně těsnou předkožkou. To může během sexu způsobit infekce a bolest / natržení. Obřízka je nejběžnější postup, jak odstranit tuto přebytečnou předkožku, a více jak 1/3 mužské populace jí má provedenou a nejsou nijak traumatizovaní. Kdyby tomu tak bylo, obřízka by se asi neprováděla a byli by zde ty "tisíce" postižených a nebyl by zde jen 1 jediný a ještě samozvaně jmenovaný akucofilní jedinec skrývající se pod pláštíkem intaktivisty, aby tím znásobil své akucolofilní zaměření. Nebojte Tony, stydět se nemusíte, jako jste se přetvařoval v řádu. Jen si vzpomeňte na seminaristu Nováka...Akucullofilie je jen jeden z 243 sexuálních fetišů které existují, více než 54% žen říká, že preferují obřezaný penis.

Tony (So, 14. 12. 2019 - 14:12)

Ty ženy to tvrdí jako v cirkumfetišistických webech a většinou mají koule, jak už jsem i já zjistil. Pro takový případ nemusíme chodit daleko. Máme jeden přímo zde.

Zkoumal (St, 11. 12. 2019 - 18:12)

Grossbuntel bucher / Horst Eckermann spisy

Johnny (St, 11. 12. 2019 - 18:12)

Ty dostupné informace jsou ověřitelné z materiálů o obřízce ještě od profesora Součka a další. Ve své diplomové práci jsem použili studie doc. Mrázové a Porjučenka az Kliniky v Bratislavě (viz. 1997 /1999)

Tonda Vlas (St, 11. 12. 2019 - 17:12)

Cuttingclub je výplodem cirkumfetišistických úchylů, takže věci, které jsou tam vybájené jsou zcela irelevantní.-------------------------Jinak vidím, že se Johnny ve svém úsudku zmýlil totálně.

Johnny (St, 11. 12. 2019 - 17:12)

Nezmýlil, pane kolego. Vycházel jsem z textu a dostupých ověřitelných podkladů.

Zkoumal (Út, 10. 12. 2019 - 17:12)

Dobré zprávy o nárůstu zájmu o mužskou obřízku přicházejí ze zámoří.Nejjednodušší je podle expertní komise vedené Douglasem Diekemou z University of Washington v Seattlu, když se obřízce podrobí úplně malé děti. Po doporučení Americké akademie pediatrů a hlavně poté, co by začaly obřízku hradit zdravotní pojišťovny, lze očekávat další nárůst obřezanců. Neměla by být obřízka povinná jako očkování proti tetanu?

Tonda Vlas (Út, 10. 12. 2019 - 17:12)

Zkoumale, zase tu sníš své cirkumfetišistické sny. Já mám o USA zcela jiné informace. Přes nátlak cirumfetišistické lobby tam míra obřízek soustavně klesá. Link na zdroj jsi jsem vůbec nedal.

Zkoumal (St, 11. 12. 2019 - 17:12)

Tvé informace o USA jsou limitované a smeřující k nulové hodnotě. V životě jsi tam nebyl, anglicky neumíš ani žbleptnout a navíc, španělština- druhý jazyk v USA je pro tebe španělskou vesnicí a nejedná se vůbec o pár debilních výrazů z hospodského "B" hantecu nebo církevní latiny, které se tady snažíš trapně předhazovat. Takže, kámo nech toho. To už i ti tvoji oblíbení Němčíci jsou dál než ty. Navíc mají všechny důležité stránky v angličtině ! Například www.cuttingclub.cc

Zkoumal (Út, 10. 12. 2019 - 19:12)

Indet/application fallus/optimale. In/gbgm

Tonda Vlas (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Já mohu odpovědět pouze tak, jak odpovídám jinde------------Takové infekce bývají zpravidla z nevhodného předčasného přetahování-------------Nejsem lékař, jediný lékař, kterého mohu s klidným srdvem doporučit je MUDr Libor Janeček, primář dětské chirurgie v Oblastní nemocnici v Kolíně. Má své stránky i s poradnou-----------------https://liborjanecek.cz/poradna------------Na mé doporučení, aby se vyhli obřízce, tam byli až ze Slovenska.

Kvapilová (Čt, 5. 12. 2019 - 12:12)

Velmi zvažuji zda dát syna 2,5 roku ošetřit ,či nikoliv. Más s tím velké proflémy , infekce apodobně. Lékaři nás nutí do zákroku. Rádi bychom spíše účinnou konzervativní léčbu. Ráda bych váš názor pane Vlas . Děkuji Kvapilová, Žatec

Tonda Vlas (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Opravdu pouze v tvých očích. Je ale pravda, že mezi doktory jsou HRABOŠI BODOVÍ, kteří začli na zbytečných amputacích předkožky rejžovat. Pro mne je podstatné, co tvrdí pan docent Šmakal a ne to, co tu kvákáš ty.------------------------------MUDr Sokol mi nedovedl odpovědět na primitivní otázku a tak raději vše smazal.

Zkoumal (St, 4. 12. 2019 - 18:12)

Ani si neumíš představit práci lékaře, a jak je drahý jejich čas. Zkus to udělat v Německu, tam by s tebou pěkně vypochodovali. Každý zdravotní úkon je u pojištěnců klasifikován : Zdravotní výkony
Číselník obsahuje položky Seznamu zdravotních výkonů s bodovými hodnotami. Pochopitelně i obřízka je klasifikována jako zdravotní úkon zpoplatněna. Soukromé kliniky mají také ceníky. Ty pracuješ zadarmo? Něco jako doktor Galen.

Zkoumal (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Globální trendy a determinanty prevalence, bezpečnost a přijatelnost mužské obřízky jsou stále rostoucí. Na tomto faktu se nedá nic změnit. I u nás lze statisticky zaznamenat značný nárůst klinik provádějících tento lékařský zákrok.

Tonda Vlas (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

Pouze v tvých cirkufetišistických očích.

Zkoumal (St, 4. 12. 2019 - 16:12)

To jsou statistická fakta, a ty s tím nic neuděláš ani když rádoby podle tebe zachráníš jednu pomyslnou předkožku, dopředu stejně odkázanou k obřízce. Prostě jako když jen dočasně rozeženeš zánět slepého střeva, a tím ještě přiděláš chlapcům další utrpení.

Návštěvník (Pá, 29. 11. 2019 - 00:11)

Ano ano , obřízka, čím dříve, tím lépe
Maminky se často snaží zákroku vyhnout nebo jej co nejvíce oddálit. Měly by však brát na vědomí fakt, že je rozdíl, pokud zákrok podstoupí dvouleté dítě nebo 5letý malý kluk. Ze dvou let si nebude dítě nic pamatovat.

Reklama

Přidat komentář