Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Menší daňové zatížení než oněch 40% nemůže být, je to jako udělat křivý barák nebo běžet hlavou vzhůru. Jsou makroekonomické zákony, které neobejdeš. Lidé pracují a nějaký čas již nejsou schopní pracovat ve většině náročných povolíní co vykonávají a nějaký čas jsou děti a připravují se na náročná za městnání. Tudíž proto těch 40%. Ukaž mi stát který má méně a funguje?!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Správně navolit daně je ta nejdůležitější věc ve státě a vybírat je taky, ne je nechat obejít daňový předpis. Tady je jasné, že Kalousek opravdu nebyl vhodný člověk, naopak Schillerová se zdá tam sedla jak skoba do trámu.

Jedovatej (Út, 3. 12. 2019 - 05:12)

„Evropská komise poslala v pátek konečný audit, podle kterého je Andrej Babiš ve střetu zájmů. Ten to odmítá, a navíc zpochybňuje schopnost evropských komisařů ve vykládání českých zákonů. V reakci na audit vyzývají opoziční politici ke společnému postupu.
Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to na svém Facebooku komentuje jako jasný pokus o svrhnutí vlády.
„Nač chodit kolem horké kaše. Oč tu kráčí? Politické neziskovky, mainstreamová média a liberálně-levicová opozice, tedy skupiny, které nejsou schopny uspět v demokratické soutěži, se s úředníky z Bruselu za zády snaží svrhnout vládu,“ má jasno Ovčáček.
A pokračuje vyjádřením, že Česká republika se neřídí výkladem zákonů z Bruselu. „Buď je Česká republika suverénní zemí a řídí se podle českých zákonů, nebo je protektorátem, který řídí nevolení úředníci v Bruselu. Jiné volby není,“ píše Ovčáček jeden příspěvek za druhým.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pokus-o-statni-prevrat-Diktat-z-Bruselu-Pamatujte-si-neziskovkari-Jiri-Ovcacek-je-ve-varu-Zde-je-duvod-605532?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) --- Celkem výstižný… nebyl jsem, nejsem, a nedá se vočekávat, že budu Babišovým voličem (především po těch slibnejch žvástech vo budování státu, jako firmy, a neradostný současnosti, kdy anosocanskej cirkus rozhazuje erární prachy jak šílenej), ale ten hon na Babiše je fakt nechutnej… a Ovčáčkova slova vo pokusu svrhnout vládu jsou přesný. --- Kdejaký hovado s vobrovským egem, přesvědčený vo svý nevomylnosti, kdejakej ubožák ze stran a straniček, který přišly vo početný voličský zástupy, se snažej dostat ke žlabu, nic jinýho… Plný tlamy demokracie, když je po jejich… podrazy a prasárny, když ne.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Celá diskuse o tom, jak Babiš má střet zájmů, je nesmyslná a nelogická. Za prvé, dodržel české zákony. A hlavně - za druhé, střed zájmu je třeba dokázat, a ne jen kuňkat o tom, že má stále jakýsi vliv na koncern. Tzn. je třeba říct, kdy Babiš rozhodl o dotacích s porušením práva a ve svůj prospěch. Jinak řečeno - kdy zvýhodnil vlastní koncern oproti jiným žadatelům. Pokud političtí trpaslíci neumí vyčíslit výši neoprávněných dotací, nemají nic v ruce. (Audit vyčíslil jen výši všech dotací, které koncern pobral.) A je tady i další hledisko: pokud Babišův koncern pobral zhruba stejně dotací, jako ostatní nebabišovské firmy, ke zvýhodnění nedošlo. ------------------------------------------------------------- Problém je, že už bez půl miliardy dosud vyčíslených dotaci by měl Babišův koncern vážně finanční potíže, a to jej chtějí obrat ještě i o zemědělské dotace! (Ovšem - pokud by k odebrání dotací došlo a koncern zkrachoval, nastal by těžký právní spor se státem, kde by český stát moc šancí neměl.) -----------------------------------
Na tom je dobře vidět, jak je ekonomika EU zvrácená a zkažená. Kdyby její zamědělci neměli dotace, v mezinárodní konkurenci by okamžitě zkrachovali. Jinak řečeno, náš (a hlavně francouzský) bukolický venkov udržují při životě daně, vybrané u průmyslu, služeb a občanů. Plačte a kvilejte, dobří lidé, kapitalistická ekonomika je v hajzlu a my jsme už jednou nohou v socialismu.

Shabbatot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 05:12)

Já říkal že ho oškubou jak to kuře z Kosteleckých uzenin

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 05:12)

"Slovinsko čelí sílícímu náporu migrantů"....Za vším jsou Sionisté !!! Pokud tohle lidi nepochopí a nepřestanou je volit, tak nakonec zničí celou Evropu !!!

Jedovatej (Út, 3. 12. 2019 - 04:12)

„Zaměstnance automobilek po celém světě čekají velké změny. Často pobírají výrazně nadprůměrné mzdy a odměny. Světové automobilky se však v následujících letech chystají masivně propouštět a zdůvodňují to často právě úsporou mzdových nákladů.

„Řada evropských automobilek i někteří výrobci dílů již oznámili předpokládané propouštění zaměstnanců, zatím zdůvodňované zejména úsporou mzdových nákladů,” řekl Právu automobilový analytik Antonín Šípek.“

(https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/automobilky-budou-propoustet-ve-velkem-o-mista-prijdou-desitky-tisic-lidi-varuji-analytici-40305639?dop-ab-variant=0&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null) ---

Velký překvapení? Ale kdeže, nevyhnutelnej důsledek idiotský politiky evropský socialistický unie, když třeba zelenorudejma magorama prosazený emisní limity jsou prakticky nesplnitelný, když třeba ve vyblblým Německu automobilky vomezujou výrobů dieselovejch motorů a chystaj jejich brzkej konec… vývoj a výroba jejich idiotský náhražky, elektrickejch aut, se (díkybohu) rozbíhá jen zvolna… --- A možná bude docela veselo, až ten byrokraticko – socialistickej cirkus pochopí, že ani ty elektromobily nejsou to pravý vořechový, a potichounku vod nich začne dávat pracky pryč, stejně, jako panuje nápadný ticho s přidáváním všelijakejch řepkovejch sraček do motorovejch paliv… a to přidávání mělo původně stoupat snad a ž k nebesům… --- Vono se těm zelenejm teroristům dobře propagujou elektrický autíčka… když se veškerý ty škody na životním prostředí projevěj hlavně tam, kde je těžený lithium, nezbytný pro akumulátory, kde ty auta vyroběj a do Evropy dovezou… jo, ty autíčka jede tichounce (pokud neprojdou ty nápady z dílny zelenorudejch bezmozků vopatřit je zdrojema randálu, kvůli těm, co hůř slyšej…) a nečmoudí… protože se čmoudí v uhelnejch elektrárnách. Ty kydy vo vokamžitým zastavení těžby uhlí, deroucí se z tlam aktivistů a ekoteroristů jsou vopravdu povedený – a ten výpadek výroby elketrickýho proudu chtěj nahradit jak? Budou usilovně třít ebonitový tyče liščíma vohonama a do sítě dodávat takto vyrobenej proud? No, vlastně by to nebylo tak špatný… sice efekt nepatrnej, ale možná by se aspoň některejm z těch magorů v palicích rozsvítilo...

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 23:12)

Jedině ČSSD jse chopna se postavit za českého zákazníka, dneska už bohužel většinou zahraničních řetězců a donutit např. mít 50% zastoupení českých produktů a mít je i řádně na letáčku a za levné ceny. Stejně tak je schopná zavést sektorovou bankovní daň a naši půdu chránit zakonem Stejně tak zamezit akciím na doručitele, ochránit minimální mzdu, udržet valorizaci důchodů a také rodičovského příspěvku, zateplovat domy, dát zlevněné jízdné pro dané specifické kategorie občanů co z toho nejvíce benefitují a nemohou si to dovolit.
S vládou pravice jsme se dostali jako obřané jen do dluhové pasti a to nejen státní, ale i osobní a nebyli schopní pomoci. Prootže oni byli ti šmejdi, oni byli ti lichváři, a vymahači dluhů,které sami nadělali a podvodem z občana podpisem vylákli.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 23:12)

To bylo obecně o daních a teď konkrétně o české pravici. Vždyť to byla ona, která zavedla anonymní akcie, tzn. akcie na doručitele, dodnnes nevíme, komu patří ty soláry. Peníze z nich proudí do anonymních společností pod přísnými bankovními tajemstvími v daňových rájích, udělaných po vzoru Švýcarského bankovního systému, kde ukládali i nacisti. Zde jsou v tajných skříňkách a jediný ten doklad slouží ty fyzické štosy akcíí, které mají kdesi v sejfu ve vile u Jezera, nebo pokud jich je víc v takovéto anonymní skříňce v švýcarské nebo jiné bance. Nikdo neví kolik,nikdo neví kdo. Pokud to uteče tak jen díky whist blow stylu Wikileak, kdy utekli jména a konta např. britského expremiéra Camerona v takovém daňovém ráji.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 23:12)

JO!...Takže "pravice "jako může za to,že v ČR jsou jedny z nejvyšších daní v Evropě?!...Víš vůbec jak dlouho vydělává průměrný Čech na daně v tomto státě ?..Přes půl roku.!...Již za bolševika stála výroba láhve Rumu as 5 KČS a v obchodě se to prodávalo za 50 KČS.Tohle je ale pouze příklad...ale funguje to do dneška a ve všem..výrobní cena je pakatel a pak se to prodává za stonásobná %% v obchodě...Třeba uplně nové auto ihned po vyjetí z prodejny ztrácí na ceně kolem 50 000 a tomu se říká daň z luxusu...já bych do nového auta nikdy nešel!...Mám svou Škoda Felicia rok výroby 1996 a taky si vezu šunky z bodu A do bodu E a spolehlivě a za lidovou cenu....no...nyní je již noc atak jdu spát a pustím si k tomu onlive přenos od Západní zdi v Jerusalemě...budu opět v Israeli,to bude super....

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 23:12)

Vždyť z našeho státu jsou každý rok vypravovány vlaky zlatých cihel do zahraničí ať už rovnou cizím vlastníkům, nebo vlastníkům zdejších, ktrří buď již teď nebo v budoucnu nechtějí žít a spořit své peníze v českých bankách, nakonec i proto, aby nemohli jim je vzít a nemohli ani vyjít informace odkud a jak jim tam ty peníze jdou a kolik jich tam mají.
Jedině je zdanit a ten zisk zas přerozděli zpět občanům, protože těžit peníze mohou, ale nemají to dovoleno bezplatně, mají jakousi koncesi a závazky k občanům z kterých to těží, nejsme ovce, nejsme dřevo nejsme ryby.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Pravice lže , když tvrdí, že něco získáme odpuštěním daňí právnickým osobám. Vždyť i s nulovými daněmi nebudou v tak malé zemi nikdyy konkurenceschopné k velkým světovým gigantům. Je to jako závod v hubnutí, nakonec skončí smrtí nejlepšího závodníka.
Jsme vlastně takové letovisko, s částečnou vlastní soběstačností, nemusíme si dokupovat mnoho a naše letovistko je prospívající. Zrušme daně nebo snižme daně a dovolme to pravici a podvážeme si vlastní žaludek a jen snížíme daně filiálkám velkých koncernů, kteří tak obratem zaplatí na daňích více v jejich domovských státech, až si toho ty státy všimnou.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Politika je úloha s nulovým součtem. Je to boj, která skupina obyvatel bude určovat a držet pravidla té druhé.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

Nelžete veřejnosti, že pravicová politika netahá z lidí peníze. Vždyť kde vznikají daně státu? No z daní platů fyzických osob to rozhodně není. Tam jde 70% obcím a 30% krajům.
Daně pro stát, které může využít pro občany jdou z DPH a z daní z příjmů právnických osob.
Pravice nemá vůbec zájem vybírat daně pro stát a to nejnutnější chce vše vybrat z DPH, kterou platí nejvíce ti chudí a běžně vydělávající občané.Proto se musí umět dohlédnout na výběr DPH u podnikatelů, aby je odváděli a také u právnických osob, kde se nejvíce daně ztrící a potom začít vybírat progrestivní daň, jinak stát skolabuje.
Tzv. rovná daň, je pouze stejná daň a to je nerovné. Protože míchá jak daň fyzických tak daň právnických osob a to jsou jablka a hrušky a potom jak jsem psal to místo určení daní fyzických osob nejde do státu, ale do obcí a krajů. Takže směšně nízká daň právnických osob jen zhorší lidem služby, důchody, zdravotní péči a zavede nakonec ještě jejich spoluúčast, doplatky v nemocnicích, v lékárnách, budou muset pllatit více dopravu, která nebude z čeho dotovat, omezí další služby státu. A to vše pohltí bohatí, kteří již nyní neutrácí své peníze jako běžní lidé v ČR, ale kupují si drahé věci a služby v zahraničía nakonec i daňe neplatí zde, ale přesouvají to do daňových rájů. Která z miliardářů bydlí v ČR?!
Protože čím bohatší, tím míň chce tu korunu dát lidem a odvést do státu.

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

„Mravenci jsou bezesporu nejagresivnější a nejbojovnější ze všech živočichů. Jejich cílem je permanentní agrese, územní výboje a genocida sousedů. Pokud by měli k dispozici nukleární zbraně, ukončili by existenci světa během jediného týdne.“ (myrmekolog Edward O. Wilson)

ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 12. 2019 - 22:12)

hmyz je na planetě zemi již od prvopočátků života a žije si svůj život...o člověku neví a ani ho nezajímá..hmyz by ztrátu člověka ani nepostřehl,kdyby najednou člověk nebyl,tak hmyz se obejde i bez člověka...a to samé platí i pro mikroba!...Taky je zde již prvopočátku života na planetě zem a to je ukrutně dlouho!...Jen at si člověk,ta pyšná zhnilina nemyslí,že na mokroba vyhrál nějakejma blbejma antibiotikama!...Již nyní je docela problém najít a vyrábět zcela nová antibiotika a protože je zde mikrob tak dlouho-umí se otužit,zmutovat a poradí si nakonec i s antibiotiky....Tak do 50 let můžou nastat lidstvu OBROVSKÉ PROBLÉMY a o tom jsem jahodově přesvědčen

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Ovšem největší blboň pod sluncem (a že jich dnes je) je ten, který vystudoval kulturologie, etiku, demografie, sociologii, a stěžuje si na vládu, že nezajistila v jeho oboru dost pracovních míst. Když jsi blbý jak tágo a naučíš se něco, o co nikdo nestojí, žij si pod mostem a stravuj se u popelnice jako tupoun, který nemá pět pohromadě. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozn.: Společným znakem těchto ubožáků je, že blemcají, jak jim nevyhovuje matematika. A tak nešli ani na ekonomii, která by je už uživila.

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Pokud někdo řekne, že je graduovaný politilog, je to, jako kdyby řekl - jsem studovaný blb. Pokud řekneš, žes studoval ekonomii, může být, pokud umíš vydělat na derivátech a bankrotech firem. Jinak jsi také blb.

Rakato (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Politice je dobré se věnovat, když si chceš vydělat pomocí politiků na dobré zakázce a tak. Jinak je pro buzny. Jen kazí charakter.

Návštěvník (Po, 2. 12. 2019 - 21:12)

Sociálně spravedlivé, že chudí mají platit méně daní a bohatí odevzdat na osobu více peněz na daních. Stejně zůstanou bohatší.

Reklama

Přidat komentář