Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Židovské vtipy jako rozdělíme spravedlivě zeď nářků. Izrael si nechá zeď a palestinci nářky, si nechte od cesty.

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 20:12)

já jahoda si myslím,že dokud to bylo možné a Křižák měl na haram šaríf svůj generální štáb,tak měl ty ošklivé barabizny zbourat ,aby si tam nyní Israel mohl postavit svůj chrám...no...

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

A z takto nevybraných daní v ČR, tedy našich daní financují své války a např. výstavbu ilegálních osad v Izraeli, respektive, na Izraelem dobytém území v šestidění válce 68, de žije 800 000 ilegálních izraelců a o kterém mylně Izrale tvrdí, že se nejedná o okupaci, protože to nebylo v době války ničí území a tedy si ho zabrali asi z terra nulata, tedy země nikoho. Není to pravda, jde o Izraelem neuznaný stát Palestina a Jordnánsko.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

USA vedou čas od času náboženští fanatici , kteří vedou svatou válku v nekřesťanských zemí...To je středověk todleto?!

ShabbaTot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 19:12)

USA a americký orel bělohlavý bojují hlavně proti islámskému terorizmu...at žije USA!...US Army jsou ti správní bojovníci Krista,kdy s bojovým pokřikem a mečem nad hlavou ženou antikrista svinským krokem přes bojová pole,ti se nedají!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

USA má přitom jeden z netvrdších a netvrději vymáhaných daňových systémů na světě s celkovým daňovým zatížením, podobným tomu v Evropě, nevidím tak důvodu, proč by jejich firmy neměli v Evropě platit daně za svoje podnikání a odvádět je pouze v USA, když si nechávají královsky platit za NATO.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Navíc je podezření , že to je stejná skupina rádoby "diplomatů" co lezla 40 let do zadku RUSKU.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 12:12)

Prostě není možné, aby zde určitá skupina podnikavců lezla do zadku jen jednomu státu a to USA.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Daně být musí ale ne Daně. Dana, tedy soukromník si někdy žádá vysokohorskou přirážku a tam vlastně občan musí, je donucen platit marže rovnající se těm daním, které ale platí sám sobě.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Mimochodem, ten výpočet 40% daňové zatížení je vlastně nesmyslný, je to suma všech různých daňí, které některé vůbec nejdou do rozpočtu, takže kočkopes. Těžko to může někdo kritizovat, když v tom je zakalkulováno zejména jeho důchod, jeho zdravotní čerpání až bude potřebovat ošetřit, jeho doprava, že vůbec jsou silnice, je MHD, že je stabilita-armáda, EU,nato. Že zloděj mu neklepe každý den díru do dveří, když odejde a chytí ho samostatně police.Že vragové a atentátníci josu včas anticipováni a zavřeni, že je kvalita hygienická, nejsou epidemie nemocí, a tisíce dalších prospěšných věcí z daní.
Nejvíce samozřejmě vymýšlí tyhle hoaxy o nepotřebnosti státu a a daná zejména typi lidí s těmito charakterustikami 1/scifi fanoušci takových těch vesmírných flotil nezávislých na okolním vesmíru se soběstačnými generátory energie a úplnou recyklací všeho včetně stravy. 2/ miliardáři a multi desetimilionáři, kteří to co platí do rozpočtu opravdu zpět nedostanou a to co dostávají od státu nechtějí, protože si zaplatí větší a lepšá služby ze svého 3/blbečci co to opakují

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 11:12)

Výpočet daňového zatížení např. velkých firme je sloožitý a díky tomu vlastně neplatí žádné daně. Např. při podobných cenách nájmů, jízd, osobo kilometrů je tzv. sharing kola, koloběžky, apartmány v centru, stále levnější nebo stejně drahý kvůli tomu, že neplatí žádné daně.To prostě není možné.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Teď vážně, v našich končinách a nejsme jen Praha a mínění Prahy, praha žije z celé ČR, která ji zásobuje lidmi, dodávkami, energií, vodou, turisty, zaměstnaností atd., dělá jí rekreační zázemí, skladové, průmyslové areály, sportoviště, lesy ji okysličují vzduch.
Je třeba aby politik nebyl jen reklamou vyhnaný prací prášek do funkce, ale skutečná osobnost, která již před volební kampaní byla známá tím co dokázala.

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Já píšu jen prová vážně diskutující.
Takže třeba někteří podnikatelé co k svému podníkání spíše podnikavci ani nepotřebovali dokončit více jak nižší stupeň základní školy a zbytek si mohli hrát si mohli jen odsedět a hrát si.Tak pak mají představu (a také to tak jářku dělali), že budou mít autoservis a veškerý peníz daj jak wietnamci do velké peněženky, za ní koupí někde náhradní díly a to co dostanou za namontování těch dílů do aut zákazníků , ten rozdíl, tak za ten koupí třeba nový stroj a nebo myčku a zlý stát jim přeci nemůže vzít 40%!
Stejně tak prodavač párků, koupí někde párky z výprodeje za tři koruny jeden a rohlík za dvě 2 koruny a hořčici za padesátník a narazí to na ohřívací bodec a udělá tři pohyby, hořčici do rohlíku a párek do rohlíku, zakápne znovu hořčicí a zabalené do ubrousku vyfásne od zákazníka 25 Kč. Takže 20 Kč si myslí, že dá do kapsy.
To už může rovnou pálit hudbu a prodávat načerno a veškerý zisk si nechávat, nebo jezdit po vesnicích a prodávat lízátka a cukrovinky
A kde bude na policii, kde bude na armádu, kde bude na výstavbu silnic, školek, domovů důchodců zdravotnictví?!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Menší daňové zatížení než oněch 40% nemůže být, je to jako udělat křivý barák nebo běžet hlavou vzhůru. Jsou makroekonomické zákony, které neobejdeš. Lidé pracují a nějaký čas již nejsou schopní pracovat ve většině náročných povolíní co vykonávají a nějaký čas jsou děti a připravují se na náročná za městnání. Tudíž proto těch 40%. Ukaž mi stát který má méně a funguje?!

Návštěvník (Út, 3. 12. 2019 - 10:12)

Správně navolit daně je ta nejdůležitější věc ve státě a vybírat je taky, ne je nechat obejít daňový předpis. Tady je jasné, že Kalousek opravdu nebyl vhodný člověk, naopak Schillerová se zdá tam sedla jak skoba do trámu.

Jedovatej (Út, 3. 12. 2019 - 05:12)

„Evropská komise poslala v pátek konečný audit, podle kterého je Andrej Babiš ve střetu zájmů. Ten to odmítá, a navíc zpochybňuje schopnost evropských komisařů ve vykládání českých zákonů. V reakci na audit vyzývají opoziční politici ke společnému postupu.
Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček to na svém Facebooku komentuje jako jasný pokus o svrhnutí vlády.
„Nač chodit kolem horké kaše. Oč tu kráčí? Politické neziskovky, mainstreamová média a liberálně-levicová opozice, tedy skupiny, které nejsou schopny uspět v demokratické soutěži, se s úředníky z Bruselu za zády snaží svrhnout vládu,“ má jasno Ovčáček.
A pokračuje vyjádřením, že Česká republika se neřídí výkladem zákonů z Bruselu. „Buď je Česká republika suverénní zemí a řídí se podle českých zákonů, nebo je protektorátem, který řídí nevolení úředníci v Bruselu. Jiné volby není,“ píše Ovčáček jeden příspěvek za druhým.“ (https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pokus-o-statni-prevrat-Diktat-z-Bruselu-Pamatujte-si-neziskovkari-Jiri-Ovcacek-je-ve-varu-Zde-je-duvod-605532?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) --- Celkem výstižný… nebyl jsem, nejsem, a nedá se vočekávat, že budu Babišovým voličem (především po těch slibnejch žvástech vo budování státu, jako firmy, a neradostný současnosti, kdy anosocanskej cirkus rozhazuje erární prachy jak šílenej), ale ten hon na Babiše je fakt nechutnej… a Ovčáčkova slova vo pokusu svrhnout vládu jsou přesný. --- Kdejaký hovado s vobrovským egem, přesvědčený vo svý nevomylnosti, kdejakej ubožák ze stran a straniček, který přišly vo početný voličský zástupy, se snažej dostat ke žlabu, nic jinýho… Plný tlamy demokracie, když je po jejich… podrazy a prasárny, když ne.

Rakato (Út, 3. 12. 2019 - 14:12)

Celá diskuse o tom, jak Babiš má střet zájmů, je nesmyslná a nelogická. Za prvé, dodržel české zákony. A hlavně - za druhé, střed zájmu je třeba dokázat, a ne jen kuňkat o tom, že má stále jakýsi vliv na koncern. Tzn. je třeba říct, kdy Babiš rozhodl o dotacích s porušením práva a ve svůj prospěch. Jinak řečeno - kdy zvýhodnil vlastní koncern oproti jiným žadatelům. Pokud političtí trpaslíci neumí vyčíslit výši neoprávněných dotací, nemají nic v ruce. (Audit vyčíslil jen výši všech dotací, které koncern pobral.) A je tady i další hledisko: pokud Babišův koncern pobral zhruba stejně dotací, jako ostatní nebabišovské firmy, ke zvýhodnění nedošlo. ------------------------------------------------------------- Problém je, že už bez půl miliardy dosud vyčíslených dotaci by měl Babišův koncern vážně finanční potíže, a to jej chtějí obrat ještě i o zemědělské dotace! (Ovšem - pokud by k odebrání dotací došlo a koncern zkrachoval, nastal by těžký právní spor se státem, kde by český stát moc šancí neměl.) -----------------------------------
Na tom je dobře vidět, jak je ekonomika EU zvrácená a zkažená. Kdyby její zamědělci neměli dotace, v mezinárodní konkurenci by okamžitě zkrachovali. Jinak řečeno, náš (a hlavně francouzský) bukolický venkov udržují při životě daně, vybrané u průmyslu, služeb a občanů. Plačte a kvilejte, dobří lidé, kapitalistická ekonomika je v hajzlu a my jsme už jednou nohou v socialismu.

Shabbatot-Jahoda (Út, 3. 12. 2019 - 05:12)

Já říkal že ho oškubou jak to kuře z Kosteleckých uzenin

aladin (Út, 3. 12. 2019 - 05:12)

"Slovinsko čelí sílícímu náporu migrantů"....Za vším jsou Sionisté !!! Pokud tohle lidi nepochopí a nepřestanou je volit, tak nakonec zničí celou Evropu !!!

Jedovatej (Út, 3. 12. 2019 - 04:12)

„Zaměstnance automobilek po celém světě čekají velké změny. Často pobírají výrazně nadprůměrné mzdy a odměny. Světové automobilky se však v následujících letech chystají masivně propouštět a zdůvodňují to často právě úsporou mzdových nákladů.

„Řada evropských automobilek i někteří výrobci dílů již oznámili předpokládané propouštění zaměstnanců, zatím zdůvodňované zejména úsporou mzdových nákladů,” řekl Právu automobilový analytik Antonín Šípek.“

(https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/automobilky-budou-propoustet-ve-velkem-o-mista-prijdou-desitky-tisic-lidi-varuji-analytici-40305639?dop-ab-variant=0&seq-no=1&source=hp&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null) ---

Velký překvapení? Ale kdeže, nevyhnutelnej důsledek idiotský politiky evropský socialistický unie, když třeba zelenorudejma magorama prosazený emisní limity jsou prakticky nesplnitelný, když třeba ve vyblblým Německu automobilky vomezujou výrobů dieselovejch motorů a chystaj jejich brzkej konec… vývoj a výroba jejich idiotský náhražky, elektrickejch aut, se (díkybohu) rozbíhá jen zvolna… --- A možná bude docela veselo, až ten byrokraticko – socialistickej cirkus pochopí, že ani ty elektromobily nejsou to pravý vořechový, a potichounku vod nich začne dávat pracky pryč, stejně, jako panuje nápadný ticho s přidáváním všelijakejch řepkovejch sraček do motorovejch paliv… a to přidávání mělo původně stoupat snad a ž k nebesům… --- Vono se těm zelenejm teroristům dobře propagujou elektrický autíčka… když se veškerý ty škody na životním prostředí projevěj hlavně tam, kde je těžený lithium, nezbytný pro akumulátory, kde ty auta vyroběj a do Evropy dovezou… jo, ty autíčka jede tichounce (pokud neprojdou ty nápady z dílny zelenorudejch bezmozků vopatřit je zdrojema randálu, kvůli těm, co hůř slyšej…) a nečmoudí… protože se čmoudí v uhelnejch elektrárnách. Ty kydy vo vokamžitým zastavení těžby uhlí, deroucí se z tlam aktivistů a ekoteroristů jsou vopravdu povedený – a ten výpadek výroby elketrickýho proudu chtěj nahradit jak? Budou usilovně třít ebonitový tyče liščíma vohonama a do sítě dodávat takto vyrobenej proud? No, vlastně by to nebylo tak špatný… sice efekt nepatrnej, ale možná by se aspoň některejm z těch magorů v palicích rozsvítilo...

Reklama

Přidat komentář