Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 12:11)

Demokracie má své meze a např. satirický videa pro malé děti s tématem Harryho Potera jsou ta mez...

15.11. (Pá, 15. 11. 2019 - 12:11)

Festival svobody se vším šudy.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 12:11)

Na starého člověka, který je navíc prezidentem sponzorované nějakým boháčem a na profesionální úrovňi vyrobené, jsou tou mezí demokracie. Prostě smějící se satiry fajn, ale kapitaklismus nesmí dominovat skrz své peníze. Za tohle jedno video 0,1 procentního bodu všem podnikatelům víc strnonout z daním a dát to na důchodový účet jako kompenzaci za výsměch všem důchodovým a starobně důchodovým lidem, kterým pan prezident co do fyzického věku bezpochyby je.Vysmívat se mu, že ztratil svůj mladý drajv a vtip, je naprostá neúcta k lidskému životu a stáří a starobě, které do něj snad ještě pořád patří jako jeho závěr.
Kapitalismus má zájem jen o mladé a na děti staré se*e a dospělé využívá a nechává se využívat navzájem.
Ovšem jediný plebiscit jsou volby a ty ukážou , že kapitalismus v čechách nemá tradici.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

To je skandální, aby si jak v americe podnikatelé vybírali, jestli přijmou zakázku od zákazníka jiného těsta než jsou oni?! Na tom společnost nefunguje, že mají mít všichni stejné názory!
------------------------------------------------------
Jiří Dolejš : "Mají být v budoucnu zákazníci v ČR testováni našimi podnikateli na své názorové preference v rámci naprosto běžné nabídky živnostenských služeb? Nepřekračují se tím už hranice, kde svoboda názoru už přechází do šikany nositelů jiného názorů v běžném obchodním styku?
"

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

Nějaké teorie mezního užitku je prachsporstý hrubý zjednodušení, nám vnucovaná osobní představa vědce o praxeologii, který nevychází z praxe, ale z teorie a je jen takovou představou, znožným přáním, aby mu fungovala jeho teorie(Misses).
-------------------------------------------------------------------------------
Teze, že když něco nemáte a moc to potřebujete tak např. za kafe dáte majlnt, za druhý už jen polivic, za třetí jen třetinu a čtvrtá už si dáte jen za korunu nebo zadarmo, je blbost.
Pokud něco není vyžadováno společností a honěnou propagandou a mediálně reklamní masáží tak si člověk vystačí s málem, pokud je v prostředí společensky stimulujcím a přátelském.
V kapitalsimu jak štvanec možná se žene za druhým a třetím autem a třetím bytem a milenkou a kafem na další benzínce.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

A polévka se nejí tak horká jak se podává..

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

Chleba je vždycky o dvou kůrkách.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

Petr Dimun
06.03.2014 09:11
Domov
Sloupek
Vytisknout článek
Sdílet
Velikost textu + -
Související

Sloupek
Petr Dimun: Když Sobotka s Babišem humidují
Sloupek
Lukáš Jelínek: Komu patří Kalouskova duše?
Komentář
Ondřej Vaculík: Ne Babišovu ANO
Sloupek
Ondřej Vaculík: Zlatuška natře v parku lavičku
Komentář
Petr Dimun: Andrej Babiš jako agent Smith
Sloupek
Jaroslav Bican: Andrej Babiš a jeho domobrana
Komentář
Jaroslav Bican: Babiš a prokletí VV
Komentář
Petr Dimun: Andrej Babiš - moderátor tekutého hněvu
Sloupek
Lukáš Jelínek: Není opozice jako opozice
Sloupek
Jaroslav Bican: Česká republika jako The Japan Inc.
Sloupek
Jiří Dolejš: Antibabiš
Minulý týden poskytl Miroslav Kalousek brilantní rozhovor pro časopis Reflex, v němž shrnul velmi přesně problém, který představuje vstup Andreje Babiše do české politiky. Stávající lídr české pravice jej nazval „tygrem v masně“: „S Babišem se to má tak, jako když pustíte tygra do masny, zavřete dveře a zhasnete. Můžete věřit, že si nekousne. Ale to je tak všechno.“
--------------------------------------------------------------------------------
Kalousku a tebe udělat ministrtem financí je jako vykradače hrobů zavřít do Louvru a zhasnout.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

Nebo nadrženou nymfomanku v rámci resocializace udělat pracovnici úklidu pánských sportovních sprch sexuálně hendikepovaných sportovců.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 11:11)

Ovšem na Jedovatého zcela jasně a jasněji inspirovaného Vlk Bloguje, nereaguji.
Ale dávám za pravdu, že nejefektivnější je TOTALITA. Tam dochází k okamžitému zaúkolování a převedení velení do skutečnosti. Příklad TOTALITY je armáda v boji. O rozkazech se nediskutuje, rozkazy se plní, i kdyby byli debilní nebo sebevražedné či proti-osobnímu užitku.
Ovšem asi nikdo by nechtěl armádu v boji a její pravidla převést do celého civilního lidského života rodin, žen a dětí a aplikovat tyto metody na jejich osobní život(kolik můžou mít dětí) a jejich práci.
------------------------------------------------------------------------------
Přeci jenom je rozdíl, jestli si člověk uškodí sám v demokracii, nebo jestli mu uškodí nějaký despota,co se chopí nad ním moci v TOTALITĚ.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

Jako sociální demokrat bych v sociální otázce navazoval na Marxe, ale demokrat a příznivec volného trhu navazoval na Von Misse v jeho Teorii peněz je od té doby v souladu s teorií mezního užitku. To souvisí s vysvětlením původu peněz jako běžného zboží.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

Louis Pasteur umožnil takovým vidkáklm konzervovat mléko a tak navýšit produkci, vědě by měli být vděční a ne samorostlým bručounům od piva jako třeba Vlk a Koza nostra blokuje.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

Benátky zatopeny dva metry nad běžný stav, pořád totiž nemajídostavěná ta obří vrata, jen pouze asi z 97%. Přitom Itálie a EU do nich už utopila miliony. Já se ptám, proč ty paláce prostě nezbourají a nepostaví jinde a jinak, to tam budeme topit celý rozpočet EU, nebo co ?!
Prostě je to na blbém místě, vydělali gvadriliony a nemaj na to vlastní peníze, pouštěli tam turisty na záoceánských lodích, maj mít vyděláno, každý ten palác na to, aby ho majitel znovu postavil o dva metry výše na super nových nerez kůlech.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

Marx byl největší myslitel dějin a jeho kniha je stále bestseller. Jak mohou srovnávat Marxe a sprostou závistivou zákeřnou zlodějskou a vražednou čubuku Hitlera!

Jedovatej (Pá, 15. 11. 2019 - 04:11)

A ještě jednou Vlk na KOSA NOSTRA: "Ta zlodějna kolem nákupu pár kousků armádních vrtulníků začíná dosahovat už naprosto bizarního rozměru! Ve sněmovně právě probíhá doslova jaderná válka mezi opozicí a koalicí kolem rozpočtu. Naštěstí jen, nemohu to použít jiný vhodnější termín než – hubou! Ještě že tak. Všichni jsou až strašidelně a smrtelně rozpočtově odpovědní. Vláda se chlubí tím, co všechno z něj pokrývá a jak přesto šetří, opozice hřímá, jak se zbytečně a rozmařile rozhazuje a prezident všechno zahušťuje hraběcími radami. Nikoho ve sněmovně ani nenapadne poukázat na zoufale předražený nákup 12 kusů amerických helikopter, které by s úsporou nejméně 5-ti miliard snadno a plně nahradily stroje italsko britského konsorcia Leonardo- Westland. --- Babiš a spol., aby se zapsali u spojence největšího a byla fotka v Bílém baráku, rozhodli, že prostě armádní helikoptéry budou pouze a jedině made in USA. I kdyby peklo zamrznout mělo! Respektive státní kasa vykrvácet. A je to doprovázeno bláboly, že jedině americké stroje jsou schopny splnit náročné požadavky české armády. Žádný jiný. Že italsko britské stroje HH-139A, resp. AW-139M nejsou pro nás dost dobré. --- Jenže do světa unikla oficiální zpráva, že americké letectvo dostane koncem listopadu své první zbrusu nové víceúčelové vrtulníky MH-139, celkem asi 84 kusů. Byl tím zahájen proces přezbrojení 582. vrtulníkové skupiny, která je součástí 20. letecké armády, jež podléhá Velitelství letectva pro globální údery (AFGSC, Air Force Global Strike Command). Úkolem skupiny je podpora strategických střel (strategic missile support), ochrana jaderných základen na území Spojených států, a to především přepravou speciálních jednotek v případě ohrožení. ---

Takže USA kupují pro podporu vůbec nejcennější výzbroje, kterou mají k dispozici techniku, jenž není dost dobrá pro zelený kompars jménem Armáda České republiky? (Zdroj a více zde: https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/11/13/kdyz-se-stat-ridi-jako-firma-a-ta-firma-porizuje-bojove-vrtulniky-vii-aneb-proc-americane-kupuji-vrtulniky-ktere-pro-nas-nejsou-dost-dobre/. ----- Vlk čerpá z článku "Američané koupili italské vrtulníky, které českému ministerstvu obrany nevyhovují. Rozhodla kvalita a cena" ze Security magazinu, kterej ve svým pojednání převzal... vopravdu zajímavý počteníčko, najděte si chvilku... a třeba si projděte i dřívější články vo těch vrtulníkách... Jak píše Vlk na konci svýho článku: "Blbec zvaný český daňový poplatník to zatáhne a ani okem nemrkne. A ještě u toho nadšeně hýká."

Jedovatej (Pá, 15. 11. 2019 - 04:11)

"Ne všechno, co vymyslí čínští komunisté, je špatně." - tak končí Vlk svůj článek na https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/11/14/prelidneni-to-zmaknou-zenska-prava/#more-959552. --- Jahodovej a případně některý další, klídek, tohle vůbec nemá bejt chvála komunistickýho režimu... text článku je vo něčem jiným, dám malou ukázku: "... za posledních 60 let přibylo více lidí než za předchozích 11 960 roků dohromady!!! --- ...do roku 2100 přibudou další více než 3 miliardy… Kam se vejdou? Jaké to bude mít doprovodné důsledky na zdroje? Vodu, spotřebu energií, odpadové hospodářství, dopravu, výrobu potravin? Umí si někdo představit potenciální konflikty? Jak zabránit miliardovým migračním proudům? Umí někdo kvantifikovat dopady zavedení umělé inteligence na dramatický úbytek pracovních míst, při bleskovém růstu světové populace? --- Zatímco ohledně klimatu a jeho záchrany, migrace a pod. jsme neustále pod trvalým tlakem, soustavně masírováni a mistrováni, těmi co vždycky všechno vědí a to bez ohledu na to, jestli patří k zeleným nebo k jejich popíračům, ohledně prapříčiny – tedy přelidnění, je všude dokonale ticho po pěšině! Jako by tenhle problém neexistoval! Nikdo si o tom nedovolí ani pípnout. Ani ředitelé zeměkoule typu obou českých posledních nájemníků na Hradčanech…." ----- Jasný, to už jsme brali... ne ve škole, ale v týhle diskusi, Vlkův článek je ale pěkný shrnutí problematiky... za mě jen dodám, že kdykoliv se všemožný myslitelé pokoušej vylepšovat svět, hrozí (a dost jistě taky nastane) průser... "Matka příroda" se časem nasejří a zpovykanýmu lidstvu to vrátí i s úrokama... A k tý čínský politice jednoho dítěte dodám svý vobvyklý, že nic není černobílý - neblahej vejsledek je mimo jiný prostej fakt, že čínský rodičovstvo preferovalo chlapce, holčičky byly vyřazovaný ještě před vstupem na svět, a dost možná, že i po něm... a ti chlapci, dnes dospěláci, platěj nekřesťanský prachy, aby mohli urvat nevěsty... Na straně druhý - některejm voblastem, především na jih vod Středozemního moře, by náramně slušela politika nulovýho dítěte...

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

Ty se nezměníš, ty si opravdu inspirován u toho co ráno vykydáš a nápady máš jak ty tvoje vidle po ránu z hnoje čouhající hromady hnoje..

aladin (Pá, 15. 11. 2019 - 03:11)

"Nevysvětlitelný nárůst hladiny kyslíku na Marsu. Vědci jsou v šoku"......Mars nemá tekuté a rotující jádro a proto během několika set let, či tisíců let jeho atmosféra zmizí v kosmu !!!

aladin (Pá, 15. 11. 2019 - 03:11)

"Vyšetřovatelé katastrofy letu MH17: Povstalci mají vazby na Rusko"....To vám to zfalšování trvalo !!! A co ty fotky poslané Amíky na internet, také zfalšované a v krátké době stažené z internetu !!! Jak to, že letadlo bylo kromě mororů a podvozku na šrot, nikde žádné zbytky těl a krve, zato pasy byly netknuté, nepoškrábané, neodřené a uvnitř nádherně čitelné !!! To video už asi nikdo neuvidí, že ??? Asi by jste ho měli zničit, nebo nakonec unikne na veřejnost a co potom ty vaše závěry ???

Shabbatot-Jahoda (Pá, 15. 11. 2019 - 12:11)

MH-17. Povstalci mají vazby na Rusko. Ano, Aladin, konečně a to až výjimečně by tebou,ty rudá Káčo s něčím souhlasím...... soudruhu

Reklama

Přidat komentář