Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Pá, 15. 11. 2019 - 03:11)

"Kauza Peroutka? Prezident Zeman vypouštěl první fake news už na Letné v roce 1989, říká Dolejší""30 let svobodné žurnalistiky" Člevěče Dolejš, co to hulíš ??? Jakápak svobodná žurnalistika, je to banda sluhů nepřátel Českého národa a České republiky !!! Pakáž placená západem - Sionisty !!! Jste stejná sebranka, jako héérci a héérečky !!!

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

To máš pravdu, neskládají náhodu ti herci slib, že se budou věnovat pouze umělecké branži a nezneužijí to k propagandě, politice, mimo kumšt?!

15.11. (Pá, 15. 11. 2019 - 03:11)

Kde inženýři udělali chybu.Babiš zjistil, že existuje chleba, který se dá jíst pět dní. A slíbil pekaři pomoc! Upřímnou soustrast.

aladin (Pá, 15. 11. 2019 - 02:11)

"Vzdělaní rodiče často obcházejí inkluzi. Přehlašují děti na jiné školy, upozorňuje analýza"......
Naprosto v pořádku, přece se nebudou dívat, jak zmetkové kteří prosadily inkluzi aby zničily naše školství a ničí i jejich nadané děti !!! Já bych to udělal také !!! Nemůžu pochopit, že se najdou u nás hajzlové, kteří tuto inkluzi podporují a zavádějí !!! Tito lidé by měli být vyhnáni z republiky, jsou to totiž zrádci Českého národa a republiky !!!

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 10:11)

Jsou přeci třídy i pro nadané děti, kde se mohou rozvíjet v kolektiviu sobě rovných,ale i dobrý vyučující dá prostor speciálně nadanému v běžné třídě.(stejně tak asi ten nenadaný potřebuje vyučujícího, který to s ním umí a zároveň,aby neurušil a nezpomaloval třídu)

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 00:11)

Zeman se nezůčastní oslav 17. listopadu. Už by na to neměl fyzicky, ne že by neměl kuráž. Ovšem fanatici se zmobilizovali a být na Albertově, tak by musel být v kondici. Ještě by to bylo nedůstojné z obou stran. Jednak vysoké bezpečnostní opatření podobající se spíše pořádkovým silám před 30ti lety a potom často urážlivé napadání prezidenta různými výroky až za hranou k úřadu který zastává. Takže šikovně 17. listopad bude reprezentovat stát a občany, kteří ve většině o to stojí na Slovensku na V4 schůzce, rozšířené o Slovensko, kde snad také ten 17.listopad slaví. Teď mi došlo jak to vlastně vzali na Slovensku, že tu před 30 lety ti studenti "jako fakt opravdu" udělali úplně sami revoluci...!?!
Asi ne, když tam již o pár měsíců dříve přestříhali Maďaři pod Gabčíkovem u města na Dunaji plot a prostříhal se z druhé strany i Rakouský ministr zahraničí a tam již čekali a dopředu měsíce to věděli východní němci, kteří skrz Víden a Salcburk patrně emigrovali za rodinami do Západního Berlína, aby již byli konečně z té šlamastiky pryč, stejný jazyk a úplně jiná životné úroveň.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 00:11)

O.Wild aforismus. Nemusíte se bát, inteligence není infekční choroba, není nakažlivá.

15.11. (Pá, 15. 11. 2019 - 02:11)

Logické.Rodiče s vysokoškolským vzděláním mají větší ambice a chtějí pro své děti co nejlepší vzdělání. Podle zjištění Agentury pro sociální začleňování však dospěli k tomu, že jim v tom inkluze brání.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 00:11)

Mami ptá se dítko co se dostalo v 11 letech do Menzy, klubu chytrých lidí..."Proš se nezajdete s tátou nechat otestovat, prý je to dědičné" A co kdyby nás nevzali,nebyl by si zklamán?! "Když budete mít 90 tak se budu smát a když více tak budu překvapen," odvětí čerstvě domýšlivý inteligent.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

Olyanka kopající za Slavii Praha byl na návštěvě doma v Nigérii a měl tam svůj vůz, zastavili ho policisté a začli šikanovat, že papíry nejsou pravé, a že auto není jeho a je kradené. Musel se ho zastat kolemjdoucí raper Olynka. To se všichni takhle podobně jmenují a všichni vypadají v Nigerii za mlada stejně, že nepoznají ani fotbalistu hrajícího za nároďák Nigérie a Slavii?
Policisti jsou v těchle čerstvě demokratickcýh republikách špatně placené korupční organizace požadující po zatčení bohatší výpalné za jejich propuštění.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

Myslím, že to dost vyhovuje i např. bohatým v J.A.R., prootže se nic nevysoudí , když se to nezaregistruje jako zločin. Jen jim pak dělá potíž někdo jako Krejčíř, který to dovedl taky obratně využívat, ale pro svůj zločin ve velkém.
Staneme se také takovouhle zemí, kde nás bude šikanovat naše vlastní policie, tak jak je tomu třeba v USA,kdy bohaté nechají a chudé a tmavé neustále kontrolují a dávají jím želízka či pokuty v nejmenším podezření co dovoluje zákon.

Rakato (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

Myslím, že by k uklidnění politické situace a všeobecné nesnášenlivosti v Česku přispělo založení nového hlavního města. Osvědčilo se to v Brazílii, Kazachstánu, Japonsku, Polsku, pomohlo by to i nám. A také zákon o povinném registrování nových firem v různých městech podle počítačem řízeného kolotoče (kvůli daním). Pražáci by přestali být nadutí, pražská kavárna a havloidní pakáž by se rázem ocitli mimo centrum dění, a v novém hlavním městě by převládky smířlivé názory českého venkova, který byl vždy podstatou českého národa. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Milión chvilek by mohl nadále demonstrovat v bývalém hlavním městě, ale nikoho by to nezajímalo. Postupně by se z Prahy stal turistický skanzen, ve kterém by domorodci turistům předváděli svou obvyklou činnost, tzn. prodej ruských matrjošek a vojenských papach, demonstrování, házení vajec na presidenta (kterého by hrál na základě zákona lex Kalousek zmíněný Kalousek), nadávání na Babiše a Zemana v hospodách - prostě to, co obvykle zpovykaní Pražáci dělají. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přidal bych ale jednu ekologickou specialitu - politikové, odsouzení za své zlodějny a jinou kriminalitu jako Rath, Janoušek, plus umělci, kteří se na svých veřejných vystoupeních začali vyjadřovat k politice (jako Dyk, Poláková, Hrzánová) - ti všichni by za trest vyfasovali rikšu a vozili turisty po bývalém hlavním městě. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Myslím, že je to dobrý model pro řešení našich problémů a že by fungoval. Ještě chci dodat, že na Janouška a Ratha, táhnoucí rikšu, by turisté jako na dvě největší skety vyfasovali bičík, kterým by jim signalizovali, že mají přidat na tempu.

Návštěvník (Ne, 17. 11. 2019 - 12:11)

Ad/Rakato (anonym)(14. Listopad 2019 - 23:40)
"Myslím, že by k uklidnění politické situace a všeobecné nesnášenlivosti v Česku přispělo založení nového hlavního města. Osvědčilo se to v Brazílii, Kazachstánu, Japonsku, Polsku, pomohlo by to i nám."
--------------------------------------------
Jen pokud by bylo stavěné s pálených cihel...nejlépe zatčenými českými studenty...17. listopadu 1938
Velice obávaným pracovištěm byla tzv. Klinkerwerk, největší továrna na cihly a další stavební materiál v Evropě, postavená vězni za velmi primitivních podmínek v těsné blízkosti tábora. Stavební materiál měl být původně použit pro výstavbu Hitlerova hlavního města Říše – Germanii.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

Polanského nový film o Dreufusově aféře vstoupil do kin.Režisér s židovským původem byl terčem kritiky a demonstrací feministek vydávající se za socialistky.

Naopak režisérka Nadine Trintignantová hájila Polanského na obrazovce BFMTV. "Považuji za velmi vážné, že mu dělají potíže právě teď, kdy v Evropě roste antisemitismus," řekla v narážce na režisérův židovský původ. "Spíše věřím jemu, než ženě, které trvalo 44 let, než vyrukovala s nařčením," dodala.

Fotografka Valentine Monnierová o víkendu Polanského obvinila, že ji v roce 1975 ve Švýcarsku zbil a znásilnil. Polanského právník obvinění důrazně odmítl.
------------------------------------------------------------------
To si snad ta žena dělá srandu. Copak nějaký chlap bude někoho žalovat, že mu dal před 44 lety přes hubu ačkoliv si to nezasloužil?! V tomto nesouhlasím, že je možné vše a že je dokonce možné mít emocionální následky i kdyby to byla pravda po 44 letech. To zbývá tak akorát snaha pomstít se a to je neakceptovatelné.

Návštěvník (Pá, 15. 11. 2019 - 00:11)

Dráždí už od té doby co měl sex (anální a konsensuální) ve vířivce s velmi vyspělou dívčinou, která byla ale pár měsíců ještě oficiálně nezletilá a bůhví co mu napovídala o svém věku.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 23:11)

Bohužel je tady snaha,aby se tu ujmula stejná diktatura kapitalismu jako v USA. Nechápu, kde na to berou drzost. Tam samozřejmě, bandy kovbojů začli do prostestujících komunistů střílet ostrými.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 22:11)

Souhlasím s Babišem, že akce koliduje se svátkem a státním svátkem boje proti fašismu a studentskému svátku 17.listopadu a je neúctou hlavně k těm co byli zabiti nacisty, nejde jen o 17. listopad 89, pochybně navedený agentem Živčákem na dané místo s kropícími vozy a cisternami s hadicemi na rozhánění demonstrací (dle mého spíše sklidnění davů aby nedošlo k lynčování a škodám na majetku a újmech na zdraví či snad na životech, tzn. obratný manévr, který by použila každá profesně vyspělá a demokratická země na konsolidování demonstrace v jejím počátku).

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 22:11)

Impotent a defraudant na vlastním majetku, který prohrál a prušustrovatl skrz své ženym, závislák na nikotinu, na alkoholu, neslaný a nemastný člověk bez názoru, to vše a ještě mnohem více byl Vašek Procházka Havel.

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 22:11)

Fraplantní omyl, nebudem snad 17. listopad slavit jako svátek Sv.Havla?! Tak blbí snad nejsou ti mladí..

Návštěvník (Čt, 14. 11. 2019 - 22:11)

Ten starý impotent Vašek Procházka byl jak císař pán, nechal si vše líbit a "moji rádcové" rozhodli za něj i první světovou válku a vše Venca Kejval odkejval.

Reklama

Přidat komentář