Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (St, 30. 10. 2019 - 13:10)

Proč? Protože si to může dovolit. Je to krásná žena, bohyně. Nestárne lineárně, ale cyklicky. Co je dovoleno bohovi není dovoleno volovi. Ty chcavko můžeš tak leda dál chlemtat vodu z kohoutku a bledě závidět jak si Arianka pochutnává na tiramisu.

Rozmarila (St, 30. 10. 2019 - 17:10)

Jasně bohyně, všechny chceme být zarudlé flekate bohyně s obrovským břichem a očima zarostlyma sádlem.....;)))

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 19:10)

Protože je rozežraná, Nač by se snažila. Upraví fotku a má vystaráno.

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 08:10)

Typické projevy hysterie ve zkratce
labilní emotivita
sebedramatizace, patos, teatrálnost
přehnaná koketnost, neustálé flirtování (jejichž účelem není ani tak někoho svést, jako spíš upoutat pozornost ke své osobně a dodat si tak pocitu výjimečnosti)
snaha být středem pozornost, pokud jí není, cítí se špatně; stejně nedobře nesnáší klid, potřebuje vzrušení
sugestibilita, zvýšená ovlivnitelnost ostatními lidmi
egocentrismus
infantilita
neustálá touha po ocenění
přehánění, vymýšlení, lhaní
snadno urazitelná samolibost a trucovitost
trvale manipulativní chování a citové vydírání
někdy se přidává hypochondrie: chronické onemocnění
proměnlivé a nestálé city, snadno se zamilují
na partnera používá hysterická osobnost manipulativních her (v písmu nejrůznější udičky + levoběžnost)
jejich vztahy jsou vždy komplikované a dramatické
jejich chápání vztahů je fantastické, jejich líčení je nadsazené skutečnosti (a nebo rychle spadá do druhého extrému)
touží po naprosté svobodě, ale jen pro sebe, druhému ji nedopřeje
hysterická osobnost se nechce podřídit, chce sama určovat pravidla
jiným metrem měří sobě - a jiným metrem druhým
vždy a všude musí mít pravdu
hysterická osobnost si lásku (manipulativně) vynucuje; snaží se v partnerovi vzbudit pocit viny
snadno se urazí, ale těší ji následné sladké usmiřování
má schopnosti vcítit se - ale jen do sebe
je ohleduplná - ale jen k sobě
svého partnera chladně a nekompromisně deptá; Plzák doporučuje z takového vztahu (s hysterickou osobností), co nejrychleji odejít: hysterik se totiž nikdy nezmění, jakákoli snaha změnit ho je marná, nehledejme za jeho činy nějakou logiku, svého partnera ovíjí čím dál víc do své smyčky, až ho nakonec zničí, zadusí, vysaje
hysterická osobnost žije ve své vyfabulované realitě, které je lehko uvěřit na základě její herecké přesvědčivosti (sama své pohádce o své skvělosti v určité úrovni věří a potřebuje věřit)
hysterické osobnosti mívají skvělý dar řeči, výřečnost, patos - a mnohdy i charisma, které vysvětluje lehkost, s jakou do svých tenat vtahují své oběti
jejich vlídná, sladká slova však obsahují agresivní podtón (podle toho, jak se jim daří prosadit své záměry - střídání láskyplně nasládlých a mrazivě chladných slovních projevů)
jejich chování je zaměřené na dosažení okamžitého uspokojení, které nejsou schopni odložit (pocit, který je ovládne, musí vyjádřit teď hned - i když zítra uzná, že to byl naprostý nesmysl; když něco chtějí, chtějí to hned! - ne až zítra nebo pozítří - podobně jako malé děti)
hysterická osobnost umí učinit mimořádně dobrý dojem; jinak se však chová na veřejnosti - a v soukromí; umí šarmem získat lidi (které potřebuje) na svou stranu
hysterii, která se snaží ukazovat se v tom nejušlechtilejším a nejdobrotivějším světle (charita, altruismus, "dělám to přece jen a jen pro lidi") - nazýváme hysterii filantropickou
hysterie se netýká jen žen, u mužů se však vyskytuje daleko méně; projevy hysterie jsou u mužů i žen stejné (příkladem mužského hysterika je podle Junga Adolf Hitler - podrobně o tom na konci článku)
hysterie je porucha, která se dá s odbornou pomocí léčit; hysterik si však svou nemoc těžko připustí; důležitá je rovněž terapeutická pomoc a psychická podpora partnerovi hysterické osobnosti
hysterická struktura osobnosti nesouvisí příliš s inteligenční kvocientem (IQ); pronikavý intelekt je v rukou takto laděných osobností spíše nebezpečnou zbraní (sofistikovanější způsoby verbálního útoku, manipulace, přetvářky a lhaní); jde tedy spíše o narušené emoční jádro kdesi v hloubce osobnosti, nikoli o poruchu úsudku a inteligence

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 08:10)

Ten blázen co tu píše o chcavce má sám se sebou problémy. Běžnýmu člověku při sledování diskuse dochází, že tu píše x lidí. Téhle ne. Ale podle mě je jejím cílem rozbíjet diskusi. Nic víc. Doporučuji ignorovat její komentáře a časem toho nechá. Zjistí že s tím nic nenadělá. Tak jí neživte odpovědmi ona dá pokoj.

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 12:10)

Běžnému člověku hlavně dojde, že sem nepíše Květa. Ale chcavka ji vidí za každým příspěvkem, takže někdo jiný může zase za každým příspěvkem vidět chcavku.

M. (Út, 29. 10. 2019 - 23:10)

Když ta "chcavka" sem píše za x lidí, je jasný, že si myslí, že Ariana sem píše také.

Návštěvník (St, 30. 10. 2019 - 08:10)

Ty jsi fakt magor a pořádnej, s tebou je marné diskutovat. Tak si to užívej, nic na tom ale nezměníš, že je Ariana prolhanej křapáč.

Návštěvník (St, 30. 10. 2019 - 13:10)

Pro pravdu se každý zlobí, že jo chcavko??? Byla jsi odhalena, píšeš sem za několik lidí a tvrdíš že Ariana dělá to samé co ty.

Návštěvník (Po, 28. 10. 2019 - 23:10)

Je to divná diskuse. Takže lidi tu vědí, že je nemocná a místo toho, avy byli rádi, že se má dobře, tak ji haní. Každému přeji zdraví, nevím proč ženě, která vám nic zlého neudělala ho nepřejete.

Návštěvník (Po, 28. 10. 2019 - 18:10)

Jsem peskař. Mám dva mrňavé prdelky z útulku. Kdykoliv Arianku potkám, je velice přátelská. Hodně často chodí s pejskem ven. Je na ní vidět když je smutná, ted má nemocného kocourka. Ale vždy se na nás, staré báby usměje a hezky s úsměvem pozdraví. Hodně zhubla, měla by přestat, nevím jestli jí vitamíny. Zase jí nechci vyslíchat. Přála bych jí lásku, ten poslední byl previt.Nejaky ji vecer nekdy vyzvedává, ale jestli tam spí, to nevim, uz spím. Chová se hezky k lidem i ke zvířatům. Lída S.

Návštěvník (Po, 28. 10. 2019 - 18:10)

Kveto zalez už! Lžeš!!!!!

Návštěvník (Po, 28. 10. 2019 - 18:10)

Nech už toho. Už je to trapný. Dej si boršč špagety a zajez to tiramisu.

Lída S. (Po, 28. 10. 2019 - 20:10)

Cože? Pro# se ke mě tak chováte?

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 00:10)

Jestli nekecáš a Květu fakt znáš, tak ji řekni ať sem přijde si vyčistit tenhle Augiášův chlív a srovnat tu chcavku, co to o ní tak hnusně píše. Všechny ty hnusné příspěvky píše ona.

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 07:10)

Ty jsi také dobrá chuděra, co si myslí, že sem píše jen jedna osoba. Je nás tu hodně, ať se ti to líbí, nebo ne. A pokud Květu tak miluješ, tak jí řekni, ať se srovná a přestane jen lhát, jak pusu otevře. Dělá to vše jen pro efekt, žije svůj virtuální život, ale ten reálný jí nějak nejde. Upravené fotky mají přilákat co nejvíce chlapů do jejího kutlochu, to by se tak lascivně nevystavovala s lajdákama, co začínají pod bradou a visí někde až na břichu. No co, jestli jsou chlapi na to celí žhaví a ještě jí za to platí, tak proč ne, ale ať si pak nehraje na paní ctnostnou a nepromiskuitní.

Návštěvník (Út, 29. 10. 2019 - 08:10)

No ona Květa trpí několika poruchami a celkem už je to masakr. Najdi si histrionskou poruchu a narcismus. Oboje sedí jak prdel na hrnec. Udělá vše aby byla středem pozornosti klidně bude i děvka. Chce neustálé ujišťování jak je dobrá a vyjímečná. Navíc těmhle lidem je lež naprosto vlastní. Přijde jim to úplně běžné. Dost sem si toho kdysi načetla. Jediným řešením pro takové lidi je vymezení hranic a řád. Nastavení hranic kam už nemůže zajít. Mně ji líto není, protože spousta věcí je léčitelných pokud člověk chce a spolupracuje s odborníky. Ona to léčí 90% že smrdí na fb nadává a manipuluje s lidmí a snaží se je přesvědčit o svých lžích. Teď teda přitvrdila a podle mě ti řádí. A fb? jedna prasárna za druhou. Iž neví jak zaujmout, mění masky, role. Jenže to jí je prd platný. Každý celkem normální člověk vycítí, že tahle osoba není duševně v pořádku ba dokonce bych řekla,že se to s ní stupňuje.

Rozmarila (Po, 28. 10. 2019 - 18:10)

A jak se snaží si pomoci? Že předstírá že není stará a odula a upravuje fotky? Nebo že denně dává motivační citáty z kterých je jasný že neví kudy kam? Proč my nemáme na profilech takové zoufale volání o pomoc a neustále přesvědčování, jsem silná žena apod? Prostě proto, že to nemusíme řešit, víme si rady, ona se mlátí mezi mánií a depresi...

j (Po, 28. 10. 2019 - 18:10)

Měla by někam docházet k odborníkům a něco s tím dělat. Ale je to její věc. Ona bytostně potřebuje slyšet v těch svých stavech jak je dobrá, jaká je bojovnice atd. A to se jedná o banality co řeší. Pokud je něco zásadnějšího tak si neví rady, Dodává si sebevědomí těmi upravenými fotkami a citáty. Neví jak žít.

Rozmarila. (Po, 28. 10. 2019 - 16:10)

Ale my do Ari nekopeme, my se od ní učíme, jak si nezničit život. Ariano, když si budeš pořád vymýšlet, že jsi mladá a krásná, vrátí se ti to v reálu, jako Karlovi, budeš v insolvenci a bez bytu, takže s tím lhaním přestaň !! Já chodím do Fokusu k psycholožce a tam jsou psychoticky a ty vypadají přesně jako Ari, tělo soudek a velký břicho, oteklý rudy obličej a tenký nožičky a ručičky. Podobné vypadají i alkoholici v pokročilém stádiu. Ale tady to dělají léky.

Reklama

Přidat komentář