Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Mia (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Radko, nepochopila jsi mě. Já tě v žádným případě netlačím do zahrádky atd. Jen jsem reagovala na to jak jsi to pohrdavě popisovala. V každým věku jsou záliby jiný.
Pokud hledáš lidi, se kterými by sis rozuměla, tak na gauči je určitě nenajdeš. Ale do toho se montovat nemíním.

Radka (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

Víš asi je to všechno kvůli Milče.Miluju jí,potřebuju jí,vím že v tom lítám.Ale ona mi dává přesně to co potřebuju.Našla jsem to v ní a tak toužím být co nejvíc s ní,pořád se to stupňuje.A jak píšu partu tak si k tomu představuju ty její známý.Pohrdavě jsem nic nemyslela,ono to třeba vyzní jinak než to člověk myslí ale tovíže je mezi mnou a tebou rozdíl tím věkem,pak i to myšlení může být jiný.

No, (Ne, 20. 10. 2019 - 19:10)

já si nedovedu představit, že by někdo kamarádil s člověkem jako je Radka, strašný tahle tupost

Radka (Ne, 20. 10. 2019 - 20:10)

No tak s tebou bych určitě taky kamarádit nechtěla.

Sany 11 (Ne, 20. 10. 2019 - 17:10)

To my ostatni asi nepochopime, proc jsou Radka ( i Otik) takovi.
Vzpomela jsem si na porekadlo : kdo chce, hleda cestu, kdo nechce, hleda duvody. Tak nejak to bylo. ;)
Radko, koukla jsem na stranky tveho bydliste. No ne, ze by se tam delo neco prevratneho, to asi ne. Ale zas uplne NIC tam taky neni. Napr. pravidelne vyslapy do prirody. 'Ale i jine veci, muzes se treba zapojit do jejich organizovani.Nejen, ze behem vyslapu clovek pozna okoli, , je venku, ale muze se i seznamit s lidmi a treba i pozdeji s nimi neco podniknout. A kdyby ne, tak Plzen je vzdalena max. pul hodinky. A tam se, myslim da toho podnikat spousta.
Uz nejsi pubertacka, tak asi tezko muzes zit tim zpusobem , jako pred 10 lety. Ale jako my "baby" take zit nemusis. Protoze my tak taky nezijem. Ale ty jsi na vsechno moc pohodlna, to je to. ;) V podstate ti to vyhovuje, jak zijes, akorat si to nechces priznat, mam ten dojem.
Jsi mlada, zdrava, to se toho da delat. Vim ze je to zbytecne to psat, ale nemuzu si to odpustit.

Andrea (Ne, 20. 10. 2019 - 16:10)

Tak projížďkou 8 kilasku a dobrá káva,Otiku,ty na rozdíl od Radky nemáš rodičovské povinnosti,navíc jsi mě příjemný a myslím hodný chlap

jo (Ne, 20. 10. 2019 - 16:10)

je to chocholouška

abc (Ne, 20. 10. 2019 - 15:10)

V tom případě máte oba negativistický postoj k životu. Než se zapletete s Ukrajincema zkuste to léčit.

Ota (Ne, 20. 10. 2019 - 18:10)

To já s ukrajincema nic neplánuju:) .Andy děkuji ale je mi jasný že jsem losser i když aspoň už o 13kg lehčí losser.Jsi šikula.Já už kolo ani nemám.Byl jsem nakoupit a teď zase koukám a přemýšlim co dělat.Asi půjdu do kontejneru se smetim a vyhodit plast.Aspoň se projdu pár metrů.

Ota (Ne, 20. 10. 2019 - 14:10)

Tak teď znáš Andy k tomu navíc ještě mě:) .Já to mám podobný.Mám pocit že jen přežívám.A asi jediný rozdíl je v tom že o tom nepíšu tak často jako Radka.Můj život vypadá jako toho z videa s názvem "Zasrané Vánoce" co jsem tenkrát Milunka dala.Něco takovýho jsem já kdyby jsi si mě chtěla představit.

bianka (Ne, 20. 10. 2019 - 14:10)

Radko, je s tebou zbytečně písemně komunikovat, když všude vidíš na lavičkách Ukrajince. Každý vidíme, to co chceme a také děláme to, co chceme. Jdu také ven.:-)

Andrea (Ne, 20. 10. 2019 - 14:10)

Radko, víš, že neznám nikoho z mého okolí,kdo je takhle znuděný,no o známých mám tedy dost,jo je super jdu protáhnout tělo na kole

Radka (Ne, 20. 10. 2019 - 13:10)

Bianko ta má parta z mládí se rozpadla.Odcizili jsme se všichni.Každý se vydal jiným směrem a už se to nepovedlo vrátit.Nevím proč to tak je.A s jednou co se usadila a žije sama s ní si nemám už co říct protože z ní kape nuda taky.Potřebuji akčního extroverta.Má zkušenost je že čím jsme starší tím každej chce z dřívější party někam míň.Občas někdo jen slibuje jako Milči Lucina a nic z toho.Třeba jinde je to jinak ale kolem mě je to jen takhle.Asi už chápu proč Milča zkončila s ukrajincema.Ty jsou tady u nás jediný který ještě chodí ven na lavičku nebo někde posedět a většinou v partě.Tak asi příště Milče navrhnu ať mě k nim vezme taky.Ráda s nima někam vyjedu.A bez manžela by to bylo ještě asi horší Bianko.Andreo lyžování mi nikdy nezaujalo jen jsem si málem polámala nohy.Hokej mi nic taky neříká.Jedině ten bylinkový čaj se čtením ale opět jsme u toho,zase to nejde dokola a partu to nenahradí.Já nemít Milunku tak mi asi hrábne z toho života.Jediná kdo mi drží ale chtělo by to častěji.

Andrea (Ne, 20. 10. 2019 - 13:10)

Radko,zima je třeba fajn v tom,že si půjdeš se synem zalyžovat nebo si stoupne s do brány, když s ním budeš mastit hokej,kino je taky fajn,divadlo ještě lepší, dát si túru s batohem, paráda je si číst a k tomu popíjet bylinkový čaj, který sis v létě nasusila, všelijaké kurzy vzdělávání taky nejsou od věci

bianka (Ne, 20. 10. 2019 - 13:10)

Proč jsi se vdávala Radko? Nepíšu, že všude chodím sama, to ne. Ale že utíkám do své samoty. A proč NEMÁŠ v okolí své kamarádky? Kamarádky jsou i v pozdějším věku, s těma můžeš jít za zábavou, když manžel nechce.

Radko (Ne, 20. 10. 2019 - 12:10)

Miluna ti nasadila svou přízní křídla, viď? Teď se cítíš povýšená, jakobys nasála veškerou moudrost světa a mohla soudit druhé. Hezky pomalu se snes na zem. Chceš snad dopadnout jako Miluna, která tvrdí o některých měsících, ne-li částech roku, že jsou zbytečný čas?

Radka (Ne, 20. 10. 2019 - 12:10)

Trochu ti nerozumím,proč si myslíš že mám nasazená křídla a jsem povýšená? Píšu jen svůj názor kteréj navazuje na introverta a extroverta.A Aleše který napsal že extroverti jako já v něm zbuzují agresi.A trochu naštvanost z kolegyň z práce.Jo Milu je pro mě úplně jiný svět,žádná se jí nevyrovná.Takovou už nepotkám.A jestli to Milča psala o zimě nic na tom nevidím divnýho.Nevím koho baví šlapat po ledu nebo ve sračkách ve městě v blátě a rozjetym sněhu,klepat se zimou a čuchat smrad z komínů? Klidně bych tohle období taky přeskočila.

Radka (Ne, 20. 10. 2019 - 12:10)

Lallo ale já nechci ani milence ani se něco učit,to jsme se asi nepochopily.Psala jsem že tady v okolí stojí vrstevníci za prd.Každéj už spíš jen sedět u pc.Nejsou lidi,parta lidí na nějaký výlety nebo někam zajít a pořád jen chodit samotná mně to prostě nebaví.To tak může stačit těm introvertům tady.Proto jsem psala že ve třiceti takhle žít je brzy.Když mně bylo kolem 18 byly kamarádi,chodilo se denně někam a takhle nudně jsem nežila.Všechno je pryč.A anonyme nikoho staršího neurážím! Nevím kde to vidíš.Psala jsem jen že ty starší to třeba baví ale mně v tomhle věku ještě ne.Bianko to vím že je tolik příležitostí ale jde o to že to všechno můžu podnikat jen sama,to opakuju že samotná to je o ničem.Jestli tobě to baví samotné tak máš výhodu.Aleši a ty jsi mě teď naštval.Ty mi budeš psát že si za to můžu sama? A jak za to můžu že se z každého stala pecka a čumí jen doma? Nebo si udělaly děti pozdě a motají se jen kolem dětí.Jo představ si i ten mekáč je lepší zábava než neustále do práce a domů a pořád tohle dokola ve třiceti.Jaký je rozdíl mezi tvým životem a mým? Žádný.Oba čumíme doma a vrcholem tvé zábavy jsou feťačky a pro mě Milča.A venku chodíš sám stejně jako já sama tak jakej je v tom rozdíl? Vidím jedině ten že tobě to tak baví a stačí ale mně ne.Proto by mi nebavil ani tvůj život s tímhle vnitřním nastavením tak jak to mám.

jo (Ne, 20. 10. 2019 - 09:10)

Raduno někteří podle tebe staří lidé si umějí užít život daleko víc než ty co se považuješ za mladici, jsi ubohá když urážíš starší lidi ((

abc (Ne, 20. 10. 2019 - 09:10)

Je to tak, Radka by měla prozkoumat sebe a zeptat se proč se jí kamarádi vyhýbají. To hysterické prohlášení o tom jak je mladá a ostatní jsou staří a mají nudné životy svědčí jen o tom jak je hloupá. A jestli se takto projevuje vždy tak prostě proto kamarády nemá.

Reklama

Přidat komentář