Reklama

Gamblerství

jepice (Ne, 27. 3. 2016 - 08:03)

Ahoj hezkou velikonoční neděli....

Dnes 23 den bez hraní a alkoholu...

Lemog (Ne, 27. 3. 2016 - 04:03)

Ahoj všem: dnes 196.den bez gamblu a cigaret

Lemog

Abstinentka (So, 26. 3. 2016 - 11:03)

Ano dnes uklizime, budem malovat vejce a pect jidase. Vsem poklidne velikonoce

Lemog (So, 26. 3. 2016 - 08:03)

No jo, vsichni maluji vajicka a pletou pomlazky a ja si chodim s pejsanama po lese

jepice (So, 26. 3. 2016 - 07:03)

Ahoj

22 dní bez a bez...

Všem přeji hezkou sobotu, a hlavně abstinenci zdar...

Je to tady nejak v útlumu... nechceš Lemogu to tady trochu rozpohybovat?

Abstinentka (So, 26. 3. 2016 - 07:03)

74 dni bez hrani

Abstinenci zdar

Lemog (So, 26. 3. 2016 - 05:03)

Ahoj všem: dnes 195. den bez gamblu a cigaret

Lemog

Abstinentka (Pá, 25. 3. 2016 - 12:03)

Ahoj Jepice
Vcerejsi sraz byl s lidmi nedoctenymi hazardem (alespon si to myslim - gambler nevypada ze ma nejakou nemoc po fyz strance) a v prostredi kde se hazard nevyskytuje. Tve obavy byly zbytecne ale chapu ze byly ;)
Dnes prestoze je svatek opet pracovni den.

Abstinenci zdar

Margas 34 (Pá, 25. 3. 2016 - 11:03)

Uz je tady dost...Zdravim te lemongu a smozrejme aj ostatnych!!!
Ano jedu dom asi 4.aprila je konec sezony.jaky jje muj plan? Najprv poresim moje financie dohodnut sa s kamosem na splatk.kalendary a co mmi vlastne ostane vsetko nechat mamky.a dal vyhledat psychologa to bude asi to nejlepsi!!!nechci nosit u sebe hotovost aj ked sem nikdy netipoval v stav.kan ale vzdy cez net a to uz sem prvy krok spravil jednu kartu rristrihal a druhu zablokoval moznost plateni cez net.tak vas vsechny pozdrsvuj a vesele svatky

Tragik (Pá, 25. 3. 2016 - 10:03)

Ahoj... Davide nebudu se opakovat a opakovat co ti napsali ostatní. Zejména příspěvek pana KDYSI si přečti několikrát.

Jsi v pořádným průseru. Co s tim uděláš? Budeš se dal litovat a vinit okolí nebo se to pokusíš otočit ve svůj prospěch a tu vuli přesměruješ na osobni růst?

Vyber si. V sazce je tvůj život.

Lemog (Pá, 25. 3. 2016 - 09:03)

Reyzi - Ostravu znam velmi dobre, bydlel jsem dlouho ve Vítkovicích, a jak uz to byva u nas gambleru - gambleni ma prednost pred vsim a tak jsem na nejaky ten rok zakotvil v tom krasnem cikanskem ghetu pod mostem na sirotci ulici, kde neni zadnou vyjimkou, ze odpadky misto v kontejneru vyleti znenadani z okna :-))

Reyzi (Pá, 25. 3. 2016 - 09:03)

Ahoj vsem,preji krasne svátky z Ostravy...
Držte vlajku....
Davide,recidivy patri k našemu životu....zkuz si ted napsat své pocity do denicku,ať si pamatujes,jaké to je,topit se ve srackach a nemít na rohlik.....a potom si to vzdycky precti,když budes mit chut...,jinak skoncis opravdu spatne.....a ublizis tím hodně lidem....

LUK. (Pá, 25. 3. 2016 - 08:03)

43. den bez gamblu

Takových lidí jako David je většina - drtivá většina. Budou obviňovat hazard, ale nějak mu uniká, že my můžeme "potrestat" hazard, že ho budeme bojkovat a vyhladovíme ho:-). To si sice nikdy nestane, ale my budeme žít relativně v klidu. A ostatní? Ti budou nadávat na Valentu, na automaty, na mě že kecám nesmysly atd. Hezké Velikonoce přátelé!

AZ!

jepice (Pá, 25. 3. 2016 - 08:03)

Abstinetko, už jsem tě postrádala... bála jsem se, že když sis šla posedět, aby tě nepremohlo baženi...

jepice (Pá, 25. 3. 2016 - 08:03)

Ahoj, dnes jsen dosáhla metu 21 dní bez a bez... tudíž 3 týdny jsem abstinující gambler... a jsem za to ráda

Davide, tím čím procházíš jsme si tady všichni diskutující už prošli... mám pocit,že si ještě plně neuvědomuješ jak zákeřná je závislost na hraní, že NIKDY, NIKDY, NIKDY nevyhraješ své peníze nazpátek, že jen dál a dál přispíváš majiteli sráčovny na jeho požitky a ty nemáš ani na rohlíky.. To chceš fakt skončit buď v márnici nebo jak bezdomáč na ulici? Nemít děti, rodinu? Jseš na světě jen jednou a chce život promrhat kvůli závislosti, kterou nechceš přijmout? Přiznej si, že to sám nezvládneš, nech se zavřít do léčebny. ty 3 měsíce vydržíš a třeba se ti v mozku rozsvítí a OPRAVDU SE ROZHODNEŠ,že už nebudeš hrát...Zatím se utápíš v sebelítosti, obviňuješ majitele sráčoven a sázkových společností, kopeš kolem sebe TAK SE TĚM ZMETKŮM POSTAV A KURVA NEDOTUJ JE A UŽ JIM NEDARUJ ANI KORUNU.... Je to tak jednoduché...(ale jestli tě to potěší, taky jsem přála majiteli sráčovny ať mu celá shoří i s narvanýma trezorama mými penězi)

Lemogu a víš proč sněží? Protože nemáš sebou zimní bundu...

Abstinentka (Pá, 25. 3. 2016 - 08:03)

73 dni bez hrani

Dobre ranko ve spolek

Abstinenci zdar

Lemog (Pá, 25. 3. 2016 - 07:03)

Uz je tady dost abstinujicich, kteri davaji Davidovi dost rad a odkazu k informacim, takze jen takovy navrh pro Davida:

Davide, na vedlejsim webu tvrdis, ze na 1000% jdes 7.4. na AG v Brne, .....takze by bylo fajn, abys ted 2 tydny jiz nehral a sel na to AG a uplne nejlepe kdyz se domluvite s Bikerem a pujdete spolu. Biker nam te tam pohlida a dohledne na to, ze tam prijdes a nehrajes (samozrejme to je tezko dolozitelne ale kdyz budes lhat sam sobe - komu tim asi nejvise uskodis?)

Reyzi - odkud jsi?

Margas - jedes tedy ted domu na velikonoce? Mas naplanovan nejaky plan, napr psychologa apod? Kdyz bude nejhur, kdybys mel slabou chvilku, hned upaluj sem na doktorku a vypis se tady co te trapi, jak se citis....Mete to s Jepici podobne co se tyka dnu abstinence , tak se muzete vzajemne podporovat, doplnovat...Chlape drz se

Jepice - tady fakt snezi :-)

kdysi a mozna (Pá, 25. 3. 2016 - 06:03)

Davide, budu tvrdej, ale ty jsi na tom tak, ze z nejvetsi pravdepodobnosti ti pomuze pouze lecebna! Smrdis korunou a presto jdes znova a znova a nahazis tam posledni prachy s vidinou velky rany. Muzu mluvit z vlastni zkusenosti, taky jsem tocil pouze velky sazky, pod sto jsem nesel, protoze me to nebavilo. Nejvetsi vyhra za vecer - 400 papiru, ta sice potesila, ale za tejden byla v zumpe jeste s cca. 50 tis. bonusem pro majitele herny. Ty tvoje prachy jsou v prdeli jednou pro vzdy, mel jsem par znamejch, byli na tom v urcity fazi jako ty, dva uz nezijou, proste to zabalili, rozhodli se pro radikalni formu abstinence, z ostatnich jsou trosky a bezdaci. Prijemny zbytek zivota preju. :-(

P.S. Valenta ani nikdo jinej za to, ze jsi srac, nemuze, jedina moznost jak prestat byt sracem, je v tvem pripade bud sebevrazda, nebo lecebna,k tomu prvnimu se bez toho druheho lehce propracujes!

Sorry ale mam za to, ze mnou volena forma je u tebe zcela na miste a ze uz mas minutu po dvanacte. Dej se dohromady a zacni hned tim, ze vyhledas odbornou pomoc!!! Zdar

Lemog (Pá, 25. 3. 2016 - 06:03)

Ahoj všem: dnes 194.den bez gamblu a cigaret

Abstinentka (Pá, 25. 3. 2016 - 00:03)

Davide, my tady muzeme poradit a poskytnout zkusenosti ale pomoci si musis sam. Zda se ze jeste nejsi pripraven, protoze dnesek jsi opet podlehl a pokud zitra opet ziskas penize podlehnes zas. Musis sam chtit v tom ti nikdo nepomuzeme.
Vsichni jsme si prosli timto kolotocem a v urcite fazi jsme si rekli dost a pokud by jsme nebyli pripraveni a odhodlani tak tu ani jeden z nas neni. My ale chceme a snazime se ze vsech sil.

Abstinenci zdar a plno sil do boje

Reklama

Přidat komentář