Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Míla (St, 25. 9. 2019 - 22:09)

Klárko asi už spinkáš a poznala jsem,že ten škodolibý vzkaz jsi nepsala ty zde naposledy- Já to měla s dcerou v Děčíně na základce taky už v první třídě a opakovaně jsem si stěžovala a nejen já a nakonec tu učitelku přeřadili jinam. Maminka by měla být rázná a nebo zvážit pro Nikolku jinou školu,ale jestli je tam jinak zvyklá,pak bych to nedělala,ale zařídila bych si od doktora potvrzení ohledně stravy nebo bych ji tam na obědy neposílala. Ale základ je aby tahle kráva už neučila a netýrala děti nesmyslnými požadavky Moje dcerka z toho zvracela ještě celou noc a pak zvracela když měla jít do školy a v noci se dvakrát počůrala a opravdu jsem to řešila ve škole drsně i se svým bývalým manželem. Nenecháme svým dětem ubližovat.

Markéta (St, 25. 9. 2019 - 20:09)

Tohle je na vyhazov. Ja bych to tedy řešila rázně.

Návštěvník (St, 25. 9. 2019 - 19:09)

Tak hlavně abys to nechytla taky.

Klára (St, 25. 9. 2019 - 18:09)

Nikolka dnes leží a není ji dobře,ale nevíme,co se stalo. Nikomu nic nechce říct a přišla domů a hned blinkala na záchodě. Tohle se jí stalo už jednou na jaře a tehdy to měla blbou střevní chřipku a jednou ji učitelka nutila jíst něco,co nechtěla a to jí bylo špatně taky. Tak dnes budu u ní já. Jíst nechce ,jen si dala čaj a před tím colu a snad to bude dobrý. Dáme radši k potleli pohotovostní kyblík a uvidíme. Mamča má podezření zase na tu učitelku a tak se snad dovíme co se stalo. Budu si s ní povídat. Psát o čůrání dnes nemohu, protože se o ségru bojím a tento týden leží už Libor v Liberci a teď Nikolka a snad ne nebudeme skládat všichni. Napíšu radší zítra.

Miška (St, 25. 9. 2019 - 16:09)

Volala jsem Kláře a ta potvrdila,že nic nepsala a jsou to fejky. No comment

Klárka (St, 25. 9. 2019 - 12:09)

Já napíšu ještě večer, teď to nejde

Pavel (St, 25. 9. 2019 - 13:09)

Klárko, hlavně napiš jestli máš nějaké ty zkušenosti s držením těch pysků při čůrání. Moc by mě to zajímalo.

Host (St, 25. 9. 2019 - 12:09)

Cha cháá....

Martina (Út, 24. 9. 2019 - 20:09)

To jsi udělala Klárko dobře. Jít ji to ukázat a povídat si s ní o to a i s maminkou. Uvidíš,že se to poddá.

Klára (Út, 24. 9. 2019 - 20:09)

Včera jsme si s mamčou a ségrou otevřeně promluvily o všem a snad se ségra trochu zklidnila a dnes jsme se odpoledne spolu šly projít a prohlédnout si ten domek,co Libor koupil a řekla jsem jí, že to je naše rozšířené království a pokud tam někdy v budoucnu budu s Liborem, bude moci za mnou chodit a třeba tady být i do rána. A pak jsme šly do cukrárny na dort a čaj a já si dala kafe ani jsme už moc nevečeřely, jak jsme byly přeslazený. Libor dnes volal, že leží a celou práci odvolal a nemá angínu, ale kašle a chraptí a teplotu má taky a tak asi nepřijede na víkend a nejradši bych jela za ním,ale zase nechci nic chytit a tak si budeme skypovat a tak. Dnes se mi už nechtělo čůrat jinde a pod viaduktem to nemají opravený a tak jsem čůrala jen doma a pak ve škole i než jsem jela domů,ale cestou z města jsme se s Nikolou vyčůraly , bylo už trochu šero a obě jsme měly pipinky plný po čaji a kafi a chtělo se nám nutně a tak jsme šly okolo kolejí cestou a tam se vyčůralyy do trávy. Ségra si to neohlídala a čůralo ji to rychle a trochu do strany a pochcala si levou nohavici a botu. Tak přišla domů zaražená a hned si to převlíkla,ale já jsem mamče nic neřekla. Já si to víc hlídám a čůrala jsem taky silně ale dělala jsem přímý proud. Ještě budeme spolu u mne a udělaly jsme takovou dohodu, že když bude chtít spát se mnou tak jí vyhovím a naopak, ale když budu mít jako včera nějakou práci tak ji pošlu do jejího pokojíčku, ale přijdu se k ní alespoň přitulit než bude chrnět.

Pavel (St, 25. 9. 2019 - 10:09)

Klárko a nebylo by pro tebe lepší, když čůráš venku na zem si v dřepu rukama přidržet stydké pysky? Mohla bys tím regulovat kam čůráš. Nezkoušela jsi to někdy?

Klárka (St, 25. 9. 2019 - 11:09)

Je to mě nenapadlo, jsi hodný. Já je mám totiž jak sloní uši, bimbají mi mezi nohama.Operaci nechci, Lubor já s nima někdy ovívám jeho hlavu, aby na něj nešly mouchy, když mu chčiju do huby

Host (St, 25. 9. 2019 - 11:09)

Fejkaři. To určitě Klára není ta pravá.

Klára (St, 25. 9. 2019 - 12:09)

Ne, neboj se jsem to já, ale určitě nějaký fejk taky napíše

Robbin (Út, 24. 9. 2019 - 20:09)

Nemáte holky mezi nohama hadičku ale jen škvírku a pak vám to teče při čůrání křivě. Moje mladší ségra si takhle připočůrá nohu nebo kalhoty často taky.

Miška (Út, 24. 9. 2019 - 16:09)

stala se mi věc, že jsem s jednou spolužačkou šla čurat ve městě, protože ona je jedna z těch, co se stydí venku, ale toalety byly mimo provoz a tak jsme se schovaly do altánku v parku a ona se vyčurala ukrytá tam, ale zase udělala louži ne do trávy,ale na beton a čůrala opravdu hodně a tak to bylo víc vidět a blbě se to vsakovalo. Já jsem se nakonec vyčurala tam taky a taky jsem měla plný čurání a tak jsme tu louži tím jestě zvětšily. No bylo to blbý na tom místě, ale ona by asi dlouho nevydržela a já taky ne a tak jsme to riskly tam. Kamarád mně pozval opět ven, ale mamka mně bude potřebovat doma, protože přijede návštěva ze Slavonic a tak budeme připravovat pohoštění a tak půjdeme ven zítra.

Tak (Út, 24. 9. 2019 - 00:09)

to bude jistě Klárka nebo Miška

Návštěvník (Po, 23. 9. 2019 - 23:09)

tady jsou vůbec skvělá témata. Mně to tebe nebere, když vidím, jak nějaké prase chčije. Dobytkové nejsou jen muži a bezdomovci, dělají to i dámy. Jedna dívka se vychcala na trávník, asi 2 metry od frekventovaného chodníku (výlez z metra), nohy pěkně roztažené, když se otírala holou pipinu, nějak jí nebrali lidi kolem. Vůbec nejlepší je, když se někdo takto vysere. Já bydlel poblíž hospody a nejen že chodili chcát na plot a do baráku, jednou se nám v domě kdosi na chodbě i vysral!

David (Po, 23. 9. 2019 - 23:09)

Ona to.měla fakt blbý a čůrala až trochu i krev prvnì den a to neměla měsíčky,prý to šlo z močáku a v nemocnici v Ostravě ji dali silný Atibiotika.

(Út, 24. 9. 2019 - 12:09)

Si přivezla zánět močáku včera ze Slovenska. No a mám Azitromycin a bojím se jít na malou,protože to pak strašně bolí v celém podbřišku.

Reklama

Přidat komentář