Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

._. (St, 11. 9. 2019 - 08:09)

Dobré ranko ♥️

Steve (Út, 10. 9. 2019 - 18:09)

Tam ale nejde o nějaké konkrétní jméno ... :-D Rakata nepochopil význam?

Rakato (Út, 10. 9. 2019 - 18:09)

Je planě kecáš bez argumentů.

Steve (St, 11. 9. 2019 - 15:09)

Tam ale o nějaké faktické jméno opravdu nejde ... jsi trubka když nechápeš souvislost.

Jirka (Út, 10. 9. 2019 - 19:09)

Má pravdu, nepochopil jsi význam. Podej si ruku se svědkami.

Návštěvník (Po, 9. 9. 2019 - 22:09)

A průměrný IQ Izraelců je 95 a průměrný IQ Čechů je 99

Rakato (Út, 10. 9. 2019 - 00:09)

No vidíš, Izraelci mají nižší inteligenci, a dokáží s ní více než my. O tom právě mluvím!

Návštěvník (Po, 9. 9. 2019 - 22:09)

A vždyť tady byla založena první univerzita - Karlova univerzita ze všech států střední a východní Evropy. A taky jsme na tom byli vždycky líp než jiné východní státy i za bývalého režimu. Naše země nikdy v ničem nezaostávala. Naopak. I co se týká práv a humanismu. Nikdy tady nebyly nějaké excesy i režim v 89 padl bez krveprolití. Zcela jistě ze všech států bývalého východního bloku jsme byli nejlepší. A co se týká inteligence, tak taky nezaostáváme za jinými státy.

Rakato (Út, 10. 9. 2019 - 00:09)

Rozvášnil ses se svým hodnocením a teď pluješ na euforické vlně. A kecáš hlouposti. Za socialismu byli lepší než my východní Němci a Slovinci (které jsme tak nějak nevnímali, když patřili do Jugoslávie.) A stále to platí. Excesy? Východní Němci nechali drobné živnostníky žít, my jsme je vyvlastnili nastrkali do družstev. V kolektivizaci jsme byli fanatičtější než Poláci. Karlova univerzita byla možná desátá v pořadí ve světě, takže žádný velký primát. A když v roce 1394 a pak po vydání kutnohorského dekretu odešlo několik stovek studentů a profesorů, stala se z ní česká provinční škola nevalného významu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nezaostáváme za jinými státy? Jako třeba za Botsvanou? Pro mě je přijatelné hodnocení z Rakouskem, Německem ... A je fakt, že naše vysoké školy jsou ve srovnání s USA hodně pozadu, a se západem Evropy dost pozadu. Zdravotnictví ujde, základní školství upadlo po inkluzi. Asi tak.

Návštěvník (Po, 9. 9. 2019 - 22:09)

Bože, to jsou kecy. Naši předci lezli po stromech? Kde na takové kecy chodíš? Ty jsi Žid. Tohle by Čech nikdy nenapsal. A vzhledem k malému počtu obyvatel jsou obyvatelé Česka lepší než je průměr světové populace. A to v úplně všech oblastech. Kontaktní čočky, Nagano - hokej. Pivo. Hudba, která se tu dělala a dělá. Právě že na tak malý stát máme větší známost, než mají větší státy. Třeba Poláci znají naše písničky, Helenu Vondráčkovou, Gotta, Korna. Naše filmy, naše spisovatele, Haška, Švejka. My z Polska neznáme skoro nic. Poláci znají české pivo, písničky, spisovatele, filmy, všecko. Já se s nimi o tom osobně bavím! Ale i třeba Rusové o nás vědí hodně. Někteří Němci taky. Jinak na západě moc ne, protože tam byla bariéra a před převratem nás líčili lživě negativně. Dále Tatrovky, kolikrát byl Karel LOprais vítězem Paříž Dakaru. Bože, ať to vezmu v jakékoli oblasti, na tak malý počet obyvatel jsme právě v průměru dosáhli více než obdobné státy této velikosti. Není důvod se hrbit před Židy ani kýmkoli jiným.

Rakato (Po, 9. 9. 2019 - 23:09)

Tolik národní hrdosti bych u tebe nečekal. Gratulace! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Já neříkám, že jsme lúzři. Jen že Židé jsou lepší. A Chorvaté také. Podívej se na jejich vědce a sport. A to jsou o dvě třetiny menší národ než my. Že Poláci znají naše tři přestárlé zpěváky, tím bych se nechlubil. Já jsem zase sledoval Jejich Lady Punk, Budke suflera, Rodoviczovou, Mr. Zob. Za socialismu to tak chodilo. Že jsme nad světovým průměrem není žádný ukazatel. Nezapomínej, že existují nevzdělaní negři a nevzdělaní Asiati nebo indiáni, kteří tlačí světový průměr hodně dolů. Jsme jací jsme - zhruba tak, jak odpovídá středně vyspělému středu Evropy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ono je důležité vidět věci realisticky, ne jak chceme, aby vypadaly.

Děs (Po, 9. 9. 2019 - 17:09)

A co jiného máme dělat - určitě ne řešit cizí, židovskou kulturu. To je hnus.

Rakato (Po, 9. 9. 2019 - 18:09)

Archeologové nedělají skoro nic jiného, než že řeší cizí kultury. A židovská kultura je skvělá - zatímco naši předci ještě lezli po stromech, Židé už zkoušeli vlastní stát. (I když hodně to dělala poloha.) A naše kultura? No, těch deset dvanáct století jsme většinou inhalovali zahraniční vlivy. (Což dělal a dělá sice každý, ale malé národy více.) Můžeš se utěšovat, že Čapek vymyslel slovo "robot", že Seifert dostal Nobelovku, že máme i pár uznávaných vědců, ale je to přiměřené našemu počtu. Zatímco Židů bylo relativně málo, ale jsou u mnoha objevů a vynálezů.

Děs (Po, 9. 9. 2019 - 13:09)

Je smutné, že místní Češi zrádcovsky řeší dějiny cizího kmene - Židů. Asi se cítí být Židy. Chtějí vyznávat židovského boha. Je to stejně odporné jako by vyznávali arabského boha nebo bohy jiných regionů a etnik. Zde jsou Slované zrádci, co se dali k Židům.

Rakato (Po, 9. 9. 2019 - 14:09)

A co jiného máme dělat, když dějiny starých Čechů nejsou známy? Jak vážný je to problém dokazuje, že většina Čechů si myslí, že jsme přišli z východu, někteří dokonce tvrdí, že z Pripjatskych bažin, a přitom jsme přišli od Dunaje (když jsme v dnešním Chorvatsku opustili kmen Charvátů).

Rakato (Ne, 8. 9. 2019 - 18:09)

Jehova není ani jediný, ani živý, ani bůh. Toto vlákno založil jakýsi náboženský pomatenec. Vždyť sami křesťané tvrdí, že život nemůže vzniknout z ničeho, tak kde by se tu najednou vzal živý Jehova? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jo, je tady, ale vymyšlený, mrtvý už při svém zrození v lidské hlavě, zapsaný v knihách. Stejně jako kapitán Flint, Robur Dobyvatel, kapitán Nemo, Artuš, Čuk a Gek, a Ježíš. Nicméně musím uznat, že jako recese je to skvělá story, to všechno kolem fantomatického Jehovy. Ti kucí židovský mi udělali radost, když vymysleli takovou ujetou bajku. Ani první křesťané nebyli špatní, ale ti už parazitovali na židovské legendě. Ale stejně - lepší než bible je Arcimág od Alexandra Rudazova.

Jirka (Ne, 8. 9. 2019 - 20:09)

Ne kde se vzal. Bůh je tu pořád, nemá začátek a ni konec. Stavíš život před Boha, to je špatně. Život má počátek, stejně jako čas, prostor, zákony apod. To všechno učinil Bůh. Jestliže stvořil i čas, tak je nesmysl bavit se o nějakém počátku, protože jakékoliv existování mezí začátků a konců, nemohly přijít dřív než s veličinou času.
_________
Když je to stejné, tak to se určitě se stejnou aktivitou jako tady, angažuješ i jinde, třeba někde, kde se debatuje o kapitánech Flintech, Artuších apod, že.

Návštěvník (Ne, 8. 9. 2019 - 19:09)

Tak proč pořád kroužíš kolem Boha a vlákna o něm. Nedá ti to spát. Lžeš sám sobě.

Návštěvník (Po, 9. 9. 2019 - 09:09)

To tady je pro Rakato strava. Když mu nadají nažrat, zemře. Je to cizopasník. Křesťanskému Bohů nevěří, ale pořád se pase na jejich louce.

Rakato (Po, 9. 9. 2019 - 14:09)

Na rozdíl od tebe, já umím podat křesťanovi pomocnou ruku a vyvést ho z labyrintu křesťanských lží a omylů. Beru to jako svoje charitativní poslání. Zatímco ty z nešťastných křesťanů, infikovaných asiatskym kultem, děláš jen blbce.

Reklama

Přidat komentář