Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Mirek (So, 20. 7. 2019 - 00:07)

Já jsem se rozhodl tam zajet do Mikulášovic dnes taky. Rád bych čůral s Klárkou nebo Miškou ale asi nemám šanci a tak si jen ověřím, jestli je to pravdivé. Jedu z Litoěřic.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

Aby se nakonec k těm Vladařům nekonaly autobusové zájezdy.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

Jako do hliníkárny v Humpolci.

No (Pá, 19. 7. 2019 - 20:07)

Abys tam nakonec nečuměl sám naivo.

Olin (Pá, 19. 7. 2019 - 19:07)

Máš pravdu. A já znám jen ty první a tak jsem to použil podvědomě. Protože do Kořenova jsem jezdil na lyže.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 19:07)

Příchovice jsou u Kořenova, kdežto "Miloš" měl být z Příšovic u Turnova.

Olin (Pá, 19. 7. 2019 - 18:07)

OK, moc se na vás těším! Pro mne to ude svátek vás poznat osobně, přesto, že by z toho třeba nic nebylo. Moc díky.

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 19:07)

Kdyby jsi byl skutečný, tak by ti bylo napsáno, že se bojí Miloše.

Olin (Pá, 19. 7. 2019 - 19:07)

To o Milošovi z Příchovic jsem četl. Já jsem jinek kluk a Miška se nemusí ničeho bát. Sama se o tom zítra přesvědčí a to že tam bude i Klárka nebo její ségra taky to není problém. Nejsem žádnej podrazák .

Klára a Miška (Pá, 19. 7. 2019 - 18:07)

Jsme rády, že ses ozval. Kdyby ses neozval naplánovaly bysme si jiný program. Takže se budeme těšit a v poledne tam budeme, kdybys tam byl dřív ,ptej se na rezervaci na jméno Janouškovi.
Poprosím ale opravdu jen zatím půjde o nezávazné poznávací setkání při obědě. Jinak jsme opět na chaloupce a přijely jsme se kolem poledne a jsme v pohodě. Libor nabídl to Chorvatsko a tak jsme daly hovor s mamčou a mamčou Mišky a je k tomu od obou ochota jet a to je tedy změna! Já se těším i bojím a mamky obě ještě telefonovaly s Liborem a tak on dohodne volný termín,kdy bude volná loď v Šukošane,odkud bysme měly plout. Tak to bude dobrodružné. Jesli jsme dnes měly zajímavý čůrání, tak už cestou, protože byl hustý provoz a zastavily jsme si u lesa a dělaly všechny velký čůrání a před chvílí jsme se s Miškou toulaly kolem vesnice a tm jsme počůraly trávu za odloženýma paletama u louky. Miška po tom včerejku je kupodivu klidnější, měla jen na procházce malou krizi když pozorovala na obloze letadlo co dělalo čáru a prý že tam někde je teta a ona by chtěla za ní,a le nechala jsem jí u sebe a ani dlouho nebulila, spíš to byla taková chvilková melancholie. Budeme na zahradě a mamča nás dnes zve na opékání buřtů a bílé bavorské klobásy na lávovém kamenu. To bude hodně super!

Klára +Miška (Pá, 19. 7. 2019 - 08:07)

Nakonec jsme skončili včera v Mimoni, protože mamča sama volala hned pár chvilek jak jsem dopsala a tak jsme se dohodli, že nás Libor v Mimoni vysadí a pojede domů a budeme to mít kratší. Byla jsem s Liborem na procházce a bylo to včera zvláštní, hodně jsme si povídali a plánovali jak se budeme v tom novém domečku zařizovat a já zase byla ve stresu, protože představa mís napůl něco svého s Liborem je pro mne stále nezažitá. Nakonec jsme ale skončili u čůrání a milování a bylo to moc hezký a něžný a já ho opravdu miluju nejen kvůli tomuhle, ale i kvůli jiným věcem jk je pohodovej a upřímně se snaží vše mi dopřát. Vyčůrala jsem se u něj hodně,protože jsem to schválně držela,aby toho bylo víc a on byl zase vzrušenej, ale nepostříkal mi pipinu zvenku ani vevnitř ne hned a vydržel a přiznal se, aby vydržel, že si musel ráno pomoci a uvolnit se sám když na mne myslel a pak vydrží déle než se vypustí. Asi to tak klukům funguje a nemají přetlak mezi nohama. Taky navrhoval, že bychom mohli jet do Chorvatska na loď a plavit se tam,protože od má na to zkoušky. Tak to musíme ještě na chaloupce až přijede probrat. Jsem vzhůru a holky už jsou u mamči na snídani a já v pokojíčku píšu. Nikola opět spala s námi dohromady a byla tak hodná, že si nechala čůrání až na ráno,ale odběhla asi rychle a asi čůrala hodně,protože nedovřela dveře a bylo slyšet jak to teče hodně do záchodu a to mně víc vzbudilo a pipinka chtěla taky a Miška nás následovala a všechny jsme se vyčůraly po sobě. Mamča říká, že pojedeme hned po snídani na chaloupku a tak se těším. S tím Chorvatskem to probereme. Mne by to lákalo a Mišku taky ale to musí rozhodnout moje a její máma. Tak uvidíme. Jenže co s Ťufíkem? A nebudeme mít mořskou nemoc? A jsou tam ježci a žraloci. Asi bych se bála ikdyž plavat umím.

Olin (Pá, 19. 7. 2019 - 16:07)

Jen se chci zeptat,jestli zítra mám přijet na dvanáctou k Vladařům. Moc zdravím Mišku, Klárku a jestli mi to potvrdíte, budu tam! Pozdrav z V.P.

Návštěvník (Pá, 19. 7. 2019 - 00:07)

Ty plácáš jako bys dal lajnu.To nemá hlavu ani patu

Tony (Pá, 19. 7. 2019 - 00:07)

Má. Toto mne zmátlo, dle všeho se tu mihnul ten pravý, ale zcela na jiném vlákně:--------------Jakub (anonym)---------------------
Odpověď na penis je přece tmavší než-------------------
Na odstínu kůže nezáleží. Je rozhodující, zda určitá část těla je často odhalena a podle toho citlivá na sluneční záření. Sám si umíš spočítat, kolikrát víc máš na slunci třeba čelo než penis. Pokud vůbec někdy jsi venku nahý. My jsme nudisti, tak od jara do podzimu, když je teplo, si užíváme nahoty.------------
odpovědět-------------
12. Červen 2019 - 19:54------------
a---------------
Jakub (anonym)----------------------------
Mám to naučené už tak od mých 10ti, na chalupě u tety se plavky na zahradu a k bazénu zásadně nenosí. ----------------------
odpovědět--------------
12. Červen 2019 - 10:49-----------------------
Možná, že teď Touha pochopí, proč jsem trval na setkání zrovna na Lhotě, tomu pravému by to vůbec nemělo vadit a fejkař by tam nepřišel.

Mirek (Pá, 19. 7. 2019 - 00:07)

já miluju Klárku a Mišku. Jenže Klárka je zdaná a tak si ho můžu jen vyhonit u čtení jejich a Miščin čůracích příběhů. Je to hrozný ,ale realita mýho zkurvenýho života.

Hm (Čt, 18. 7. 2019 - 17:07)

Jednou to zapomene vzít a bude zbouchlá. To se z toho mamča posere.

Kluk (Čt, 18. 7. 2019 - 17:07)

Hlavně Kláro až to budete dělat v tom lese s tím čuránim a tak....,máš antikoncepci? V tom tvém věku bych ti teda prcka nepřál.

Klára (Pá, 19. 7. 2019 - 08:07)

Kluku, antikoncepci mám a beru neměj obavy. Já musím nejřív dodělat školu a pak bych chtěla pokračovat i dál,ale jestli bude Libor takovej maximální, tak ikdyby se pak povedlo mimčo nebyla bych proti tomu a studovala bych i dálkově nebo později a nebo ne. Na to je jestě brzy na takový úvahy.

Klára a Miška … (Čt, 18. 7. 2019 - 16:07)

Pozdravujeme z Roztok u Jilemnice. Všechno proběhlo hladce a nakonec jsem mohla s Miškou být u konzultace s ní a určitě jí to pomohlo. Hodně povídala a nebulila u toho jen trošku a jen se mně občas chytla za ruku a dívala se do země když mluvila, asi se za to styděla, ale probíraly se potom i jiný věci z jejího dětství a rodiny a tak,ale to nechceme zde psát. Ale byla v pohodě a hpdně jí to asi taky posílilo. Libor čekal venku a Miška po konzultaci potřebovala hodně na malou, styděla si říci, to už ji znám a tak jsme pak rychle hledaly nějaké místo a v malém dvoře za stříškou pro popelnice v opuštěném rohu se vyčůrala a udělala velkou loužičku a hodně prudce. Bylo to takový místo, kam nebylo od nikud vidět a mně se chtělo taky a tak jsem to pustila vedle její loužičky o trochu s menším proudem a pak jsme jely dál a cestou jsme si dali oběd někde v penzionu pod Kozákovem a pak vyjeli nahoru a chvíli obdivovali Krkonoše a rogalisty ,kteří tady lítali. Teď sedíme u Markétky a píšeme a jsme v pohodě. Bylo to skvělý setkání, já už si s ní volám a píšu déle ale Miškaji viděla poprvé a tak to radostí obulila a v slzičkách se dlouho nechtěla pustit z toho objetí s ní, ale už jsme v klidu a dali jsme si kafe a hroznové víno a melouna a Markéta nás přemlouvá ,abychom tady nocovali. Má nádhernou roubenku a žije tady taky s maminkou. My ale nemůžeme a Libor skutečně musí mít zítra práci někde ve Smržovce a neví jestli to stihne do soboty s otcem a tak asi nepřijede o víkendu. Já bych se s ním ale chtěla projít a nechat tady holky na chvíli. Já bych chtěla hodně jeho blízkost a klidně se i vyčůrám před ním a Markéta a Miška to vědí a tak nás asi nechají,protože musíme pak odjet tak kolem šestý,ono to do Mikulášovic je odtud přes dvě hodiny,ale jestli je mamča ještě v Mimoni,zkusím ji přesvědčit,aby počkala a my jely na chaloupku až zítra po snídani a Libor nás vyhodil tam ,aby nemusel takovou dlouhou cestu. Tak uvidíme a asi se ozveme spíše tedy zítra,protože budeme navečer na cestě a pak rychle do pelíšků. Martin tady není, on se s ní nepohodl, ale jestli bude chtít,tak napíše sama. Prý napíše.

skákavec (Čt, 18. 7. 2019 - 14:07)

Někdo tu napsal na zcela jiném vláknu, že zdejším autorem je ten psycholog z toho Turnova.

Reklama

Přidat komentář