Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

hm (Čt, 27. 6. 2019 - 09:06)

Ty jsi ten Jakub, co se kamarádil a močil někdy v únoru s Markétou a jejím fiktivním manželem, jak ona psala?

Milan (Čt, 27. 6. 2019 - 09:06)

Když jsem chtěl po své holce ,že s ní půjdu taky,když chtěla venku jít čůrat ,vynadala mi do úchylů a rozešli jsme se okamžitě. Tomu klukovi moc závidím.

Včera (Čt, 27. 6. 2019 - 08:06)

Jsme se byli s kamarádem koupat na koupališti v Bakově. Šli jsme spolu pak domů večer a já potřebujovala na záchod a chtěla jsem zajít za stromy ale on doslova prosil, ať mu dovolím aby se mohl dívat na mé čůraní. Tak dlouho žádonil a já potřebovala docela dost, aż jsem tedy svolila a vlezla za hustý keř a dala kalhotky dolů a šaty nahoru vykasala a chtěla jsem se vyčůrat ale jak on byl u mně tak ze mně šel jen občas malý pramínek, ale potřebovala jsem ukrutně, ale styděla jsem se. Pak jsem si přikryla obličej do dlaní a hned to vylítlo ven, ale to jsem se zase styděla za to jak moc mi to jde, ale to už v žádném případě nešlo zastavit a vychcala jsem se u kluka poprvé a navíc tak hodně. Styděla jsem se aż domů. On byl naopak nadšený,objimal mne a chtěl abych šla ještě k němu. Já se ale tak styděla, že jsem nebyla schopna. Asi byl tak vzrušenej, že by chtěl sex, už jsme spolu jednou měli intimnosti ,ale já jsem nikdy před ním nečůrala. Myslím, že se tím dost trápil, holku nemá a jestli se mu to tak líbilo tak neměl asi daleko k tomu, že se musel udělal z toho rukou. Kdyby to po mně chtěl příště a já potřebovala tak velmi nutně jako včera, už bych se vyčůrala a tolik bych se nestyděla asi.

Návštěvník (Čt, 27. 6. 2019 - 19:06)

Je normální když holka čůrá poprvé před klukem,že se bude trochu stydět. Pak už ti to ani nepřijde.

Ikk. (Čt, 27. 6. 2019 - 08:06)

To mi taky nesedí. Tady někdo Jakuba kreje nebo se za něj vydává. Chytil se hned.

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 08:06)

Uvidíme. U mne to bude s termíny o týden posunuté, protože tu v Geesthachtu musím zůstat o týden déle. Měl jsem jet domů v sobotu ale pojedu až koncem příštího týdne. Jen jedna věc mi nejde do hlavy, když Jakub věděl o co jde, proč ta komedie s cedulkou?

Ikk. (Čt, 27. 6. 2019 - 08:06)

Aha,cigarety,tak jo a že jste tam vůbec nestavěli? Tašku jsi měl,to je fakt. Tak co???

Jakub (Čt, 27. 6. 2019 - 08:06)

Měl jsem dárky pro malou a tam jsem kupoval cigarety.

ikk. (Čt, 27. 6. 2019 - 07:06)

Neznám.celou spz toho modrýho auta,cos do něj nastoupil,jen mi vysvětli,co jsi mēl v té barevné tašce a co jsi kupoval v Suché hoře pred hranicemi. A hlavně proč ses skoro tri dny neozval,ty vole

Tony, (Čt, 27. 6. 2019 - 07:06)

Sejdu se s tebou

Miška (Čt, 27. 6. 2019 - 07:06)

Klárko taky přeju hezký den. Já jsem spinkala asi lépe než ty ,ale plná baculka ráno mne donutila běžet na WC už po šesté a jen jsem ji uvolnila, tlačila čůrání ven velkým proudem. Naštěstí ne jako vodotrysk jako ty včera,ale trochu se rozevřela a tak to stříkalo rovně pode mne do záchodu. Tony má určitě správný postřehy,ale ať se sejdou a srovnaji spolu vše. Souhlasím a pak taky zmizí všechny pochybnosti. Pa

Klára (Čt, 27. 6. 2019 - 06:06)

Tak jsem pak usnula. Dobré ráno Miško. Preji ti hezký den. Tony mâš hodně pravdy v tom,co píseš. Stále ale mám pocit,že se teď za Jakuba jen od včera vydává někdo jiný. Nevím proč. Tys mu nabízel sezkání ve Lhotě v červenci,tak ať přijde a vysvětí,co se děje.

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 00:06)

ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος ἐπ’ αὐτὴν βαλέτω λίθον--------kdo z vás je bez hříchu, ať první hodí kamenem.

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 00:06)

A k těm, kdo byste chtěli Jakuba jakkoliv odsuzovat, se zachovám jako vystudovaný teolog:-------------------

ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ-------------------
81Ἰησοῦς δὲ ἐπορεύθη εἰς τὸ ὄρος τῶν ἐλαιῶν. 2Ὄρθρου δὲ πάλιν παρεγένετο εἰς τὸ ἱερὸν καὶ πᾶς ὁ λαὸς ἤρχετο πρὸς αὐτόν, καὶ καθίσας ἐδίδασκεν αὐτούς. 3Ἄγουσιν δὲ οἱ γραμματεῖς καὶ οἱ Φαρισαῖοι γυναῖκα ἐπὶ μοιχείᾳ κατειλημμένην καὶ στήσαντες αὐτὴν ἐν μέσῳ 4λέγουσιν αὐτῷ· διδάσκαλε, αὕτη ἡ γυνὴ κατείληπται ἐπ’ αὐτοφώρῳ μοιχευομένη· 5ἐν δὲ τῷ νόμῳ ἡμῖν Μωϋσῆς ἐνετείλατο τὰς τοιαύτας λιθάζειν. σὺ οὖν τί λέγεις; 6τοῦτο δὲ ἔλεγον πειράζοντες αὐτόν, ἵνα ἔχωσιν κατηγορεῖν αὐτοῦ. ὁ δὲ Ἰησοῦς κάτω κύψας τῷ δακτύλῳ κατέγραφεν εἰς τὴν γῆν. 7ὡς δὲ ἐπέμενον ἐρωτῶντες αὐτόν, ἀνέκυψεν καὶ εἶπεν αὐτοῖς· ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος ἐπ’ αὐτὴν βαλέτω λίθον. 8καὶ πάλιν κατακύψας ἔγραφεν εἰς τὴν γῆν. 9οἱ δὲ ἀκούσαντες ἐξήρχοντο εἷς καθ’ εἷς ἀρξάμενοι ἀπὸ τῶν πρεσβυτέρων καὶ κατελείφθη μόνος καὶ ἡ γυνὴ ἐν μέσῳ οὖσα. 10ἀνακύψας δὲ ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτῇ· γύναι, ποῦ εἰσιν; οὐδείς σε κατέκρινεν; 11ἡ δὲ εἶπεν· οὐδείς, κύριε. εἶπεν δὲ ὁ Ἰησοῦς· οὐδὲ ἐγώ σε κατακρίνω· πορεύου, [καὶ] ἀπὸ τοῦ νῦν μηκέτι ἁμάρτανε.--------------
PODLE JANA------------------------------81ale Ježíš odešel na Olivetskou horu.
2Za úsvitu se pak vrátil do chrámu, kam se k němu scházel všechen lid. Posadil se tedy a učil je. 3Znalci Písma a farizeové tehdy přivedli ženu přistiženou při cizoložství. Postavili ji doprostřed 4se slovy: „Mistře, tato žena byla přistižena při činu, když cizoložila. 5Mojžíš nám v Zákoně přikázal takové kamenovat. Co říkáš ty?“ 6Těmi slovy ho pokoušeli, aby ho mohli obžalovat.
Ježíš se sklonil a psal prstem po zemi. 7Když se ho však nepřestávali ptát, zvedl se a řekl jim: „Kdo z vás je bez hříchu, ať po ní první hodí kamenem.“ 8A opět se sklonil a psal po zemi.
9Když to uslyšeli, začali se jeden po druhém vytrácet, počínaje od nejstarších. Nakonec tam Ježíš zůstal sám s tou ženou stojící uprostřed. 10Ježíš se zvedl a zeptal se jí: „Kde jsou tvoji žalobci, ženo? Nikdo tě neodsoudil?“
11„Nikdo, Pane,“ odpověděla.
„Ani já tě neodsuzuji,“ řekl jí Ježíš. „Jdi a už nehřeš.“-------------------------------

ON TEĎ MUSÍ NAJÍT CESTU, JAK SE K TOMU POSTAVIT ČELEM A POTŘEBUJE HLAVNĚ VELMI KVALITNÍ RADY A VŮBEC NEPOTŘEBUJE ŽÁDNÁ ODSOUZENÍ, K ČEMUŽ JSOU LIDSKÁ HOVADA VELMI RYCHLE HOTOVÁ.

M (St, 26. 6. 2019 - 23:06)

Moc to řešíš, je to nevinná úchylka.
A závidim všem v bazénu já si musim pařit kule v 33 stupních v office a když vyjdu ven tostanu přez držku a když zas zajdu oo obchodu a věn tak můžu chcípnout.

Už aby byl sních na to se dá připravit obléci se, sice se mi ve sněhu blbě chodí, ale..

:-) (St, 26. 6. 2019 - 23:06)

Vzal bych mamču pod viadukt

Návštěvník (St, 26. 6. 2019 - 23:06)

Kláro, a kde je ten dům.Chcem se na něj podívat.

Klára (St, 26. 6. 2019 - 22:06)

Nemohu z toho spát. Miško nevím jak to přijmout ten dar a bojím se ,aby to nepokazilo náš vztah. Libor je hodně velkorysý a já obyčejná holka. Nevím co s tím a mamča to taky oplakala . Co.bys dělala ty?

Monika (St, 26. 6. 2019 - 22:06)

Klárko klidně spinkej a nech tomu volný vývoj. Určitě nejsi zlatokopka a ty ironické komenty ignoruj. Přeju ti to a taky souhlasím,že láska je daleko důležitější než majetek. A Libor si prožíval těžké období a jemu delá radost obdarovat milujicího člověka. Nemusíš mít v sobě vinu.

Klára (St, 26. 6. 2019 - 23:06)

Děkuji,zkusím to. Jen se převaluju a je navíc moc teplo. Ještě se musím vyčůrat.

Reklama

Přidat komentář