Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Touha (Pá, 28. 6. 2019 - 13:06)

Kikino, já tě občas na Doktorce čtu a se spoustou věcí nesouhlasím, ale za mě ty rozhodně nejsi zlá a cynická. Jen jsi se tady emocionálně zapletla do tohoto vlákna a trochu ujela ve výrazech. Nejsi špatný člověk

Tony Touze (Pá, 28. 6. 2019 - 17:06)

Tu nejde o to, že by byla Kikina zlá a cynická ale lidem s její povahou se raději vyhnu. On je propastný rozdíl mezi Kikinou a ikk. To ale není u Kikiny dané tím co prožila ale je to dané jeho povahou----------------------------K tomu Jakubovi, jestli se tu už neukáže, tak je jasné, že s tou holčičkou to byla smyšlená báchorka od Laguny, aby nás uchlácholila a že ho odrovnali kvůli těm kšeftům. Pokud se tu ukáže, tak mám dvě páky na to, abych poznal, že je to on nebo není. Jedna z těch pák je stará už 5 let ale ta druhá teprve šestnáct dní. O co jde napíšu jenom v případě, pokud se tu ukáže.

Kikina (Pá, 28. 6. 2019 - 14:06)

Tak to jsi trefila naprosto přesně. Trochu jsem ujela a teď mě to mrzí. Asi jsem se měla zdržet toho drsného komentáře směrem k Jakubovi ale prostě jsem si nemohla pomoct. Teď už to odvolávat nebudu protože já nikdy neodvolám to co jsem napsala.

Tony (Pá, 28. 6. 2019 - 15:06)

Kikino. Poslední věta o tobě svědčí. Jakub ale sklouzl opravdu hodně hluboko a na to také těžce dojel. Ale takový je život. Na rozdíl od Myščiny tety si to spískal sám. Těm Laguniným báchorkám s dítětem nevěřím. To napsala pod jeho jménem, aby nás uklidnila.

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 22:06)

V mojech letech si to už mohu dovolit. Už ta tvá bouřlivá reakce, jako když zašťourá do vosího hnízda ( což jsme jako malí kluci na vesnici s oblibou dělali) mě utvrzuje, že v tom mám pravdu. Sorry Kikino, ale vidiš vše velice povrchně. Ty jsi tomu Jakubovi přála i smrt.

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 22:06)

A moje prababička, která mě do mých deseti let vychovávala, protože rodiče na nás s mým mladším bráchou zcela dlabali, a hodili nám jí na krk. Po její smrti se mé dětství radikálně změnilo. Měl jsem ho stejné jako Kikina. Kdybych neměl základ od mé prababičky, ta bych po mé zkušenosti s rodiči byl asi stejně zapšklý, jako ta Kikina.

ikk. (Čt, 27. 6. 2019 - 21:06)

Míšo tohle mne fakt hodně mrzí a vím, že máš dost už několik měsíců a dostáváš facky vždycky z jiný strany. Máš moji podporu stejně jako Klára a věř, že teď sedím v dřevěnce a není mi to vůbec jedno. Dal jsem si na tvou tetu panáka na její zdraví a dám i na tebe a zároveň vnímám strašnou bezmoc ,která mne tak sere a může za to i ten pitomej Jakub a to, že vás mám obě holky upřímně rád jako byste byly moje dcery.
Ty vole tohle není prdel. Míšo nebylo by dobrý na nějakou dobu požádat o pomoc psychologa? Za to se nemusíš vůbec stydět a taková situace dokáže zlomit i silného člověka a ty jsi křehký žabec a o to víc tě to zasáhne a pak se skládáš, bliješ nebo brečíš a čůráš často. Snad se za to na mně nebudeš naštvaná.

Věrča (Čt, 27. 6. 2019 - 19:06)

Já když čůrám s holkou - sestrou nebo kamarádkou tak je to normální. Čůrat s klukem je proti zdravému rozumu, aby mi koukal na pipinu jak čůrám. U holky s holkou je to normální.

Klára (Čt, 27. 6. 2019 - 18:06)

Jasně. Mám tě taky moc ráda a mně to bude docházet večer v postýlce a už vím,že budu pro tebe plakat,protože mám tíhu v srdíčku za tebe. Pošlu tetě andílky a příání zdraví jak jen umím.

Miška (Čt, 27. 6. 2019 - 18:06)

Klárko,moc děkuju za vše a klidně piš co prožíváš s Liborem,já vám to přeju, i domeček. Budu dnes odpočívat a chladit se v bazénku a pak v posteli. Zítra se ozvu taky. Moc tě mám ráda a těším se na tebe v srpnu.Já jsem čurala hodně taky ,ale nemám náladu o tom dnes psát,zítra.

Markéta (Čt, 27. 6. 2019 - 20:06)

Miško moc na tebe myslím a pozdravujeme tě s Martinem tady od nás z Roztok u Jilemnice. S tou tetou je to smutné, ale člověk je někdy bezmocný proti osudu,tak i za sebe moc prosím, netrap se tím tolik a neplakej . Jsi hodně křehká a tak tě vše víc zasáhne. Těšíme se na tebe s Klárkou, že se u nás zastavíš v tom srpnu. A k Jakubovi jen tolik, že je dobře, že ho už máš vytěsněnýho ze své osobnosti. Jeho osud je jeho tvorba příčin a následků a myslím si, že dal v Polsku slib duchovnímu,že si tu dívku,co s ní má tu holčičku vezme za ženu a že si ho vyzvedla asi sama ta holka a otcem a pohrozili mu. No ale stejně se asi musí vrátit do Česka kvůli vyřízení dokladů ohledně případné svatby,nebo je v tom ještě něco navíc...,ale popravdě je mi ot také jedno. Tak hezký večer nebo ráno?

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 22:06)

Markéto, ohledně Jakuba se zcela mýlíš. Měl jsem se od něj jako od mladého kluka co učit, jenže to ještě chodil do školy jako Klárka a byl závislý na své matce, jíž si opravdu hluboce vážím. Jenže vyletěl z hnízda a změnil se k nepoznání. Prostě nevím jak, dostal se k prachům a přičichl k nim a pak se v něm probudila nižší stránka jeho osobnosti. Jenže já znám tu vyšší stránku, kterou jako kluk načerpal od své matky. (Vy ho znáte tři měsíce, co se projevil jako hajz a padouch ale já ho znám odsud pět let a tehdy jsem si ho oblíbil stejným způsobem jako dnes Klárku a Mišku) Proto byl pro mne jeho pád k té nižší stránce velmi bolestivý. To co provádí Laguna z jedné stránky není vůbec dobré ale z druhé stránky to pro něho dobré je.-------------------PS----------Abych tehdy nemusel dosluhovat vojnu, tak jsem přijal nabídku místo toho to odmakat devatenáct měsíců na uranu ve Stráži pod Ralskem a tam jsem dělal mimo jiné i v práci s kriminálníky velmi velkého kalibru, s kterými bych se jinak blíže asi nesetkal. Sotva bych si v životě v hospodě k někomu takovému přisedl. Já si jenom přeju, aby se Jakubovi zase podařilo dostat na tu vyšší stránku jeho osobnosti, jak ho znám z dřívějška a jak to přejal od své matky, což napíšu ještě jednou, si musím velmi a hluboce vážit.

Miška (Čt, 27. 6. 2019 - 17:06)

Tondo ty jsi moc hodný člověk a já ti za vše děkuju,ale já nemužuu ani noc psát,jen čekám na Klárku protože ji mám moc ráda a pak to dnes úplně zavřu do rána. Moc děkuju, já tetu mám taky moc ráda a já užani nemůžu psaát .Promi%bn

Jakub (Čt, 27. 6. 2019 - 14:06)

Jsem jen tady. Nemohu jinam

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 14:06)

To tě už zpátky nepustěj? A co hokna, tam tě nepostrádaj?

Jakub (Čt, 27. 6. 2019 - 17:06)

Je to moc složitý i to, že se vůbec můžu ozvat. Dal jsem slib Laguně a v kostele a vše dodržím. A do práce jsem nechodil, dělal jsem dost dobrých obchodů abych zajistil vše co je nutné. Je to vše složitější než mohu zatím sdělit.

Tony (Čt, 27. 6. 2019 - 17:06)

To, že jsi žil z nějakých kšeftů mi docvaklo. Proto mi přišlo na mysl, že tě někdo chtěl odrovnat. Potíž je v tom, že já už pár let nemám auto. Kdybych ho měl, tak to by byla jiná ale vlakem se tam trmácet nechci. Sem do Německa mne autem vozí, přivezou střídače a mě odvezou a za tři týdny zase obráceně.

Klára (Čt, 27. 6. 2019 - 13:06)

Ok Míško. Moc držím palečky!

Miška (Čt, 27. 6. 2019 - 17:06)

Klárko chtěla jsem napsat o něco dříve ,ale nešlo to. Teta je na tom špatně,prý má potíže s plícema a dýcháním a selhávají ledviny a mně se tam z toho udělalo tak špatně,že jsem skoro omdlela a na chodbě mne maminka dávala na čelo chladivý ručník a cestou domů jsem musela z auta ven a blinkala jsem a teď jsem ležela a mamka mně dál chladí. Už je to lepší,ale Klárko,já už tam nemůžu za ní,mně to moc trápí a špatně to snáším a bojím se,že už tetu nikdy neuvidm

Klára (Čt, 27. 6. 2019 - 18:06)

Jejda Miško to mně moc mrzí a dost mne to odrovnalo. Prosím neplakej tolik,já na tebe budu myslet večer ani nevíš jak.Určitě bude dobře,když tam už nepojedeš,jedině,že byse teta zlepšila a komunikovala. Já bych to možná zvládala, nebo spíš nezvládla daleko hůře. Byli jsme dnes s mamčou v Lípě na nákupu a pojedem na chaloupku a asi už zítra,protože i my končíme ve škole už zítra. A budeme tam většinou skoro celé léto, mamča bude mít v krámku brigádnici a má tam stálou jednu ještě k tomu.. Libor mne chtěl odpoledne dnes vzít na Ještěd na večeři a že vyjedeme lanovkou nahoru za západem Slunce,ale lanovka prý nejezdí a už měla jezdit asi týden a v tom horku to nechceme šlapat ani z horního parkoviště.Tak přijede na chaloupku už v pátek. Miško já tady píšu o hezkých věcech a ty se trápíš a to není ode mne moc citlivé, ale chci ti jen tím ukázat,že člověk musí žít dál,ikdyž mnohdy prožívá smutek a podobně ,já bych mohla vyprávět. Já si myslím,že jsi byla i hodně přehřátá a proto ti bylo na omdlení a pohyb v autě ti udělal špatně od žaludku a blinkala jsi. Odpočívej a dej si na sebe mokrý ručník a písneme si až zítra. Nebo se chlaď v bazénku, já taky půjdu a ségra už tam blbne. Dnes jsem měla dvě čůrání velký, jedno pod viaduktem už klasicky a pak když jsme jeli z Lípy domů tak už tam jsem se kroutila a nakonec zaběhla tam za roh a mamča hlídala a já se tam vyčůrala u zdi. Pa zítra!

Reklama

Přidat komentář