Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Út, 21. 5. 2019 - 16:05)

Miško ještě jeden pozdrav z Mimoně. Libor má prohlídku toho domečku, co chce tady koupit na příští středu odpoledne a chce, abychom se tam šli podívat společně. On to opravdu myslí vážně! Dnes se ti svěřím zase já s něčím. Dopoledne nám odpadla jedna hodina a já jsem tu hodinu skutečně prospala. Ne ve třídě, ale holka,co spolu sedíme v lavici ode mně věděla, že jsem moc nespala a tak jsme šly do šatny a tam jsem si lehla na lavici a ona byla u mně a trochu hlídala , pak mně chvíli hladila a pak nic nevím až mně až vzbudila, když měla být daší hodina, Dobrý ne? Ale stejně jsem taková utlumená a tak ti píšu spíše dřív, protože kdybych po večeři byla brzy tuhá, aby sis nemyslela, že se mi něco děje. Ale mluvila jsem o tvé zkušenosti s holkama ve třídě, jen jsem tě nejmenovala ani odkud jsi a ony by toho Jakuba skutečně nakoply, nejlépe někam mezi nohy, aby si to pamatoval. Ale Libor ví jak na něj a až ho chytne, tak dáme vědět a uděláme mu ostudu, že žádná slušná holka o něj ani nezavadí. Dnes jsem neměla čůrání pod viaduktem, protože mamča byla v Lípě pro nějaké zboží do krámku a vzala mne autem domů a tak jsem to věděla dřív a došla jsem si ve škole. Já moc na veřejnýí záchody nechodím, jen když je nouze a to ještě si nesedám na prkýnko a čůrám víc z výšky, proto raději čůrám venku nebo doma. Miško tady nějaký Bob psal jestli nejsi těhotná a taky mne to trochu jednu chvíli napadlo, protože jsi často zvracela, ale jestliže jsi měla před týdnem měsíčky , tak je to dobrý. S mamčou jsem o tom mluvila a rádi tě pozveme v létě k nám na chaloupku a mohly byste spát v ty horní ložnici. My asi nikam nepojedeme než ,že budeme na chaloupce v létě, jestli mamča něco objeví tak dám vědět, on spíše Libor chce mne vzít k moři nebo na wellnes pobyt do lázní s relaxací, ale mamča se stále bojí mne pustit, ikdyž má Libora ráda. Libor ale řekl, že sám beze mne nepojede a tak uvidíme jak se to vyvine. Tak kdybych se už dnes neozvala, přeju ti lepší večer než ten včerejší. myslím, že nejhorší krizi jsi už překonala a mám z toho opravdu radost. A kdyby se přece jen nějaký mráček objevil tak víš , že máš maminku, mne a jestli jsi to řekla kamarádkám , to nevím ,ale i tak jsme na tvé straně a mnoho kluků i holek,co sem naopsaly na tvou podporu! I od našeho Ťufíka a Nikoly,ikdyž ta neví podrobnosti, jen rámcově, co se stalo, ale byla z toho dost špatná a když jsem včera bulila pro tebe tak se za chvíli rozbulila taky.

Miška (Út, 21. 5. 2019 - 15:05)

Markétko já jsem ráda, že jste v pohodě a oběma vám to moc přeju. Ono to holččičí čurání kluky vzrušuje a když tě ten kluk okukoval už i dřív a líbila ses mu, tak se nedivím, že tohle byl impuls a zkusil to ti vše říci a najednou jste se sobě vzájemně přiblížili. Já si asi opravdu dám chvíli na čas. Je tu jeden kluk ,který mně taky okukuje a už mně i zval do kina a na rande, ale já odolávám a čurat s ním nepůjdu abych ho dostala. Dnes jsem ani nečurala venku.Když jsem přišla dopoledne od doktora tak jsem musela hodně a baculku jsem vypustila do záchodu a po obědě taky. Ještě budu dnes odpočívat a zítra už půjdu do školy.

Markéta (Út, 21. 5. 2019 - 14:05)

Taky tě Miško pozdravuji. Prišla jsem domů dnes sama od vlaku a Martin prijede až k večeru. Udelala jsem v klidu větší čůrání za keřem. Broskvička jako vždy se mohla přetrhnout a rychle všechno pustila do trávy. Martin je stále fajn a rozumíme si a jen se divím,že jsme to k sobě neobjevili dřív a když mně viděl jednou čůrat cestou od vlaku teprve pak se osmělil. Miško ale tebe to teprve čeká. Tak se neboj ničeho ! :-)

Klára (Út, 21. 5. 2019 - 13:05)

Miško ahoj, ještě nejsem doma ze školy, ale musela jsem ti napsat. Mám radost, že ti je líp. Více odpoledne. Pa!

Honza (Út, 21. 5. 2019 - 13:05)

Ok. To bude určitě bezva! Co by ti udělalo potěšení jako dárek?

Kopretina (Út, 21. 5. 2019 - 14:05)

Teď nevím. Asi ty a když se nebudeme před sebou stydět a uděláme si hezký odpoledne.

Kopretina (Út, 21. 5. 2019 - 13:05)

Tak příští středu 29.5 ve 4 odpoledne? Dám ti nejpozdeji v uterý vědět,kde se můžeme zkontaktovat ve městě. Ok?

Miška (Út, 21. 5. 2019 - 12:05)

Kopretinko, buď opatrná, přečti si, co se stalo mně. Nechci se k tomu už radši ani myšlenkou vracet. Miško a Markétko pozdrav posílám hlavně vám. Celý dopoledne jsem prospala a jsem snad ok. Maminka je celý den se mnou doma a teď na mně čeká s obědem. Ale jen jsem se probudila, chtěla jsem vám napsat o sobě zprávu, protože vás mám moc ráda a vážím si, že nejsem ani já vám lhostejná. Tak snad to bude už vpořádku. Příjemné odpoledne!

Kopretina (Út, 21. 5. 2019 - 12:05)

No je mi 18, jestli chceš za mnou dojet až do Dvora Králové, proč ne? Jsem tady na škole,bydlím v podnájmu u příbuzné přes týden. Jinak jsem z Poličky.

vikiseleci (Čt, 6. 1. 2022 - 08:01)

Já jsem kousek od Poličky. Tak proč ne?

Kopretina (Út, 21. 5. 2019 - 10:05)

Mám jednu zkušenost s čuráním s klukem. Byla to spíš náhoda, ale moc se mi líbilo jak čural a když se mi pak hned chtělo taky, vyčurala jsem se na tom stejným místě vedle něj a on byl taky zvědavý a líbilo se mu to.

Adam (Út, 21. 5. 2019 - 10:05)

Kopretino, a byla jsi vzrušená, když jsi toho kluka viděla čůrat?

Kopretina (Út, 21. 5. 2019 - 10:05)

Taky

Honza (Út, 21. 5. 2019 - 12:05)

Kopretinko, když se ti líbí čůrací kluci, mně zase čůrací holky ,chtěla bys čůrat se mnou? Kolik je ti roků? Mně 24 a jsem od Kutné Hory.

Honza (Út, 21. 5. 2019 - 12:05)

Můžu do Dvora i do Poličky. Příští týden. Přizpůsobím se. Nejsem podrazák, jak si tady někdo myslí.

Hynek (Út, 21. 5. 2019 - 09:05)

Velmi se mne tvá situace dotýká a není mi to Miško lhostejný.

Miška (Út, 21. 5. 2019 - 09:05)

Klárko jsem zpátky od doktora. Moč je ok,krev ok,ale komplexni výsledky si mám zavolat zítra. Bobe těhotná nejsem. Baculka měla před týdnem,to co holky mají, pro M jsem více rozhozená z toho,co udělal a že jsem to snažila v sobě potlačit. Markétko a za tebe jsem moc ráda,že se zase ozýváš.
Děkuji. Teď si dám něco konecně k snídani a půjdu si lehnout. A baculku musím vypustit, protože už jsem potřebovala čurat cestou domů.

Bob (Út, 21. 5. 2019 - 08:05)

Ať ji udělaj taky test jestli není těhotná,když má nálady a bleje

Markéta (Út, 21. 5. 2019 - 07:05)

Miško ranní pozdrav i ode mne z Roztok. Dostalo mne to tak, že jsem taky moc nespala a Martin má dobrý plán, jak Jakuba odhalit. A není to prý složitý. Tak to bych byla ráda. Já teď mj. prožívám i maturitu tak mám víc hektický období, ale zase ti budu psát častěji. Maturita bude v pohodě. Dnes odpočívej a ta krev a moč je dobře, že ti udělají rozbor,ale myslím si,že to bude dobrý.

Klára (Út, 21. 5. 2019 - 06:05)

Jo, to je dobře. Tak odpočívej a písneme si odpoledne, Pa,půjdu do školy, snad tam taky neusnu.

Reklama

Přidat komentář