Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Jsi (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

taky vůl. Jako jahoda. A klidně můžeš předstírat, že jsi osel

Jedovatej (St, 15. 5. 2019 - 12:05)

Včera jsem tu dal vodkaz na zajímavej článek vo připravovaným nákupu americkejch vrtulníků, dnes má KOSA NOSTRA pokračování na https://vlkovobloguje.wordpress.com/2019/05/15/kdyz-se-stat-ridi-jako-firma-a-ta-firma-porizuje-bojove-vrtulniky-iii/#more-956190. Přečtěte si to celý, nebude to ztracenej čas, dám sem jen malou ukázku: "A nyní je na čase bývalý vyzbrojovací expert MO Jaroslav Štefec:

„Američané se u nás snaží vytvořit pouze logistickou základnu, nákup jejich vrtulníků znamená další investice v podobě skladování dílů, servisu, školení lidí atd. Nejen že je cena přemrštěná, padlá na hlavu, ale jen za údržbu jednoho vrtulníku v hodnotě jedné miliardy, zaplatíme další 4 v průběhu 15 let,“….

Štefec si také klade otázku, proč se kupují nové stroje, když současné vrtulníky stály nemalé peníze a byly nedávno zmodernizované. Vrtulníky navržené pro americkou námořní pěchotu nejsou podle jeho názoru použitelné ani v případě přírodní katastrofy nebo pro případnou záchranu lidí.

…. je možné, že v případě nerozvážného nákupu skončí americké vrtulníky stejně neslavně, jako vojenská vozidla Pandur. „Když nejsou peníze na provoz a údržbu stávajících vrtulníků, jak by mohly být prostředky pro nové, jejichž provoz je několikanásobně dražší? Je klidně možné, že nakonec skončí někde ve skladu, jako pandury,“. --- Asi tak.

protože (St, 15. 5. 2019 - 19:05)

Orel americký potřebuje peníze. Nechápu , co se divíš. Pandury , co mají díly z papundeklu radši ani nepřipomínej.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 14:05)

Americké bojové vrtulníky nelze využít v případě přírodních katastrof? To je správný středoevropský pacifistický přístup. Naše armáda se zjevně nechystá bojovat s nepřáteli, ale jen s přírodou.

Z Ovčáček tw (St, 15. 5. 2019 - 10:05)

"V souvislosti s akcí Milion chvilek nenávisti už patří vyhrožování fyzickým násilím a sprostota ke standardu. Proto neváhám tuto nenávistnou akci srovnávat s únorem 1948."
-------------------------------
Paralela by tu byla, také se shromažďovali před pučem na staromáku...

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 10:05)

ANO, podle (CVVM) by v březnu podpořilo 32 procent občanů. Proti předchozímu měsíci je to o 1,5 procentního bodu více. Pirátům 12,5 procenta a vyrovnal se podpoře ČSSD, která si meziměsíčně o 1,5 bodu polepšila.
Tak mám dojem, že kavárna a fašisti z ODS mají zatím smůlu...

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 10:05)

Podpora SPD, koalice Starostů (STAN) s TOP 09 i lidovců se pohybuje kolem pěti procent.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Pod čarou. Česká politka není tak špatná, ale je plná expertů-punditů, absolventů rychlokvašek Plzeňských práv, co je ODS tlučtrouby nevím, většinou mizerní ekonomové.Ti se pak vydávají v médiích za experty-pundity mektají blekotají kraviny, jako např. "Kdo tvrdí, že osvobození od genocidního německého nacismu bylo dobýváním, fakticky schvaluje zločiny nacismu:" píše OVČÁČEK na twiteru v reakci na průzkum PL u politiků, kde vyšlo najevo , že :"SSSR nás v roce 45 dobyl? „Ano!“ „Fuj!“ Schwarzenberg, Ovčáček, Gazdík a Okamura sáhli na plotnu."

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Doba se mění. Co bylo dříve osvobozením s šeříky, je dnes dobytí. A zítra? Okupací!

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Web (ten anonymní) je zamořen uchyli a nezdvořáky.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Nemaskuj se chybami v pravopisu. Já dobře vím, že máš vysokou školu.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Žádná dívka s pérem zde diskutující mne nebude nadávat, jdi si žrát své lexauriny a leštit péro ty starejj nadrženej ouchyle, je mi z tebe nazvracení, musíš být dost zoufalej, že buzerování po webpolitickcýh diskusích ti stačí k sexuálnímu ukojení.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Experti nejsou schopni ani se schodnout na okolnostech vraždy nebo sebevraždy Jana Masaryka. Nové materiály nebudou, takže nic objevného se vymyslet již nedá, to samé je o únoru 48. Neví se vlastně zda to byl puč nebo vývoj nebo jistota. Punditi se neschodují.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Kdyby se do spisu koukl Maigret, řekl by suše: Jasná vražda. A když se podívám na okolnosti já, tak (protože jsem inteligentní) posuzuji, komu by vražda mohla prospět, a jasným a žhavým kandidátem jsou komunisté, kterým mladý Masaryk narušoval koncepci. Takže já také říkám: vražda. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Žij si dál v pochybnostech. Za to, že nemáš analytický mozek, ty nemůžeš.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Jak se věci měli bylo vidět v případě J.Masaryka, který ač již nevíme a nebudeme vědět pravděpodobně sám vyskočil z okna v psychickém rozpoložením, kam se tato země, kterou dostal a měl chránit po jejím zakladateli a svém otci T.G.M. a své americké protestantské matce, dostal.
Komunisti měli opravdu sílu a to již před válkou a věděli o koho se opírají, nebyli to žádní primitivové, ale intelektuálové a ty bezpečnostní síly měli posílené o experty z NKVD.Takových převratů již udělali stovky a daloko tvrdšími metodami.
Je bláhové si myslet, že zrada Fierlingera v ČSSD, respektive jeho příklon ke Komunistům a změna partaje,by změnila něco v chodu dějin, pokud by ČSSD zázrakem zůstala zcela ryze nekomunistická,stejně by to bylo h...vno platný.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Leť dál s prestreleným srdcom!

sdfg (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Mne vadí fanatismus fašistů v ČR, tvrdím, že personálně, myšlenko pochodově jsou to pořád ti samí. Přeju ČSSD zisk křesel do europarlamentu s dvouciferným výsledkem!

Návštěvníku (St, 15. 5. 2019 - 11:05)

píšeš jak ten blbeček, co se obléká do dámského prádla.
jak se věci měli
Web (ten anonymní) je zamořen uchyli a nezdvořáky. Text svědčí o tvém vývoji, který zdá se není slavný

Jedovatej (St, 15. 5. 2019 - 06:05)

A zajímavý je ještě tohle: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Radsi-si-sednete-Zjistili-jsme-jak-Fajt-hospodaril-s-penezi-z-vasich-dani-Tak-treba-indicky-vylet-za-statisice-Vysledek-vam-opravdu-podlomi-kolena-581480 ----- Pěkný, moc pěkný... ale v článku je taky uvedený: "Jen v první čtvrtině tohoto roku strávil exředitel NG služebně mimo republiku 31 dnů, tedy celý jeden měsíc, 35 procent celkového pracovního času. Za únor byl Jiří Fajt v zahraničí dokonce 60 procent pracovního času. Nemluvě o dalších minimálně desetitisícových nákladech na tyto aktivity. Přitom se stále bavíme o prvních měsících roku 2019, Fajt byl šéfem Národní galerie pět let." --- Pět let šéfem... to znamená za roky ministrování lidoveckýho ministra Hermana... No jo, ten asi neměl čas hlídat, co se děje v Národní galerii, měl jiný starosti - třeba shánět pro svýho strejdu medaili a pak vobcházet pravdu (abych teda rovnou nenapsal lhát) v tý kauze Brady, pak ten vykoupenej a zbořenej prasečák v letech za těžký stamilióny, do toho ještě zvát dalajlámu, jezdit za "milejma krajanama" sudeťákama... pro jednoho dost záhul, takže na Národní galerii nezbyl čas a je pochopitelný, že si asi její dělal ředitel, co chtěl... nebo ne?

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Myslím, že by měl dostat kopačky hlavně imbecil Staněk, který Fajta odvolal z důvodu hospodářských chyb, a pak mu nabídl místo finančního ředitele. A Fajt - pořádná invetura v galerii a policejní prověrka, zda něco neukradl. Aspoň podle mě.

Reklama

Přidat komentář