Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Návštěvník (St, 8. 5. 2019 - 12:05)

Člověče dej hlavu pod tekoucí studenou vodu a tento proces opakuj třikrát denně. Snad se ti v té tvé hlavě rozsvítí. Ty si vážně myslíš, že se chováš normálně. Najdi mi tady stejného člověka jak jsi ty, abych změnil názor. Pokud nenajdeš, tak je to jasné.

Návštěvník (St, 8. 5. 2019 - 08:05)

Jen si vynucuješ pozornost. Už ti to je všechno jedno. I negativní pozornost hledáš. Hlavně, když ti někdo napíše a okomentuje tě. Tak žadoníš o pozornost. Klidně se svlékneš a ukážeš, jak z tebe čouhají hadičky, když sis rozbil ledvinu a jsi hospitalizovaný v nemocnici. Alkoholiku, ty sis už dávno pošlapal jakoukoli důstojnost. Nikdo by se tebou nezabýval, kdybys stále nedolejzal.

Návštěvník (St, 8. 5. 2019 - 08:05)

Napiš, dýchavičné prase bez prstů a bez rozumu, co tobě tak lidi můžou závidět...

Návštěvník (St, 8. 5. 2019 - 08:05)

120 kilové neštěstí utopené v lihu

Než sklidíš ourodu (St, 8. 5. 2019 - 02:05)

Než sklidíš ourodu, hodně šukej, dokud jsi mladý. Pak už na to moc času a síly nebude. Ať máš na co vzpomínat.

Super Nadjehova. Bůh ještě nad Jehovou.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 18:05)

Rakato je pohádkář. Exhibuje a neuvědomuje si svoji směšnost.

Tony (St, 8. 5. 2019 - 02:05)

Nejmenuje se Rakato náhodou Hans Christian ? To on mne odsud vypudil.

Ale mohu říci, že Erbenovy pohádky jsou lepší. Koupil jsem si je nedávno ve slevě a ony jsou takové surové, morbidní, jako třeba pohádka o Jirkovi a koze.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 18:05)

Vyšeplaný Návštěvník promluvil, když měl mlčet, a mlčí, když má mluvit. Seber se, borče, ať to tady má zase grády.

sardanapal* (Po, 6. 5. 2019 - 17:05)

Tý brďo , Jiřík má přehled ... Zepár týdnů si zde nebyl - odmašťovna ?

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 15:05)

A sluníčkář nejsem, volil jsem SPD a psal jsem to tu opakovaně a nejen tady. Nepotřebuju žádného šmudlu zaplnit láskou. Co to meleš za hovna... proboha. Jenom mám na rozdíl od tebe příslušní vzdělání a praxi skoro 30 let ve školství. Jak říkám půjdu po tobě, protože jestli tu je někdo křivý zmetek, tak to nejsou pobožní, ale ty.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 15:05)

A v prvé řadě by sis měl vyléčit tu svoji schizofrenii. Jednou se posmíváš židovskému bohu, podruhé se k němu modlíš nebo vyzýváš, aby se lidi k němu modlili. Zjevně to nemá v hlavě v pořádku. Pobožní jsou proti tobě konzistentní, že si drží jednu myšlenku a víru. Ty jsi guma bez vlastního názoru. V hlavě nasráno a motáš všecko dokupy, co jsi kde posbíral.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 15:05)

Jestli tu je nějaký psychopat, tak to je Rakato

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 15:05)

Pliveš jedovatou slinou, červe? Jednou mi za to zaplatíš. (Je to tak správně po psychopatsku?)

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 09:05)

Darwin napsal: " Můžeš nám vysvětlit proč máme napravovat nějakého psího magora, když musíme utrácet hromadu hodných psů? Co tím myslíš? Seš nějakej sluníčkář nebo co?" --- Darwine, vás je mnoho? Proč píšeš v množném čísle? Ty používáš majestátní plurál? Nebo píšeš za nějakou organizovanou skupinu? Používání množného čísla je často akt zoufalství. Jsi zoufalý? A teď k tvému dotazu. Nikde jsem nepsal, že ty/vy máte napravovat nějakého psího magora. Nechápu, proč lžeš?! Nevím, kdo jsi, anonyme, a nevím proč zrovna ty bys měl napravovat nějakého psího magora. Ostatně, z toho, co píšeš, by to ani nebylo možné. Magor těžko může napravit magora. Lidský magor - ty z psího magora může udělat leda ještě většího magora. Psy chtějí napravit lidi, co mají k němu citovou vazbu. Berou ho jako člena rodiny. A takoví lidi pak vyhledají psího psychologa, či kynologa, aby jim pomohl s převýchovu psa. Je to jejich právo. Je to jejich pes. Tobě po tom nic není. Nevím, proč do toho vůbec strkáš svůj rypák. Dále píšeš, že údajně musíme utrácet hromadu hodných psů. Asi jsi magor, že zabíjíš hodné psy. Já to ještě nikdy neudělal. Jsi fakt magor. Změn si nick.

Rakato (Po, 6. 5. 2019 - 15:05)

Kdo se přemnožil, musí zemřít - takový je řád světa. Každý lumík to ví. Mě také vadí, když útulky utracují psy, které nikdo nechce, ale každý si musí vybrat - budeš žrát maso, nebo se z tebe stane vegetarián? Protože tisíce nevinných prasat, kuřat, krav, dokonce telátek, umírají kvůli tomu, že člověk je sice všežravec a nejvíce mu zachutnalo maso. Vzhledem k tomu je psí problém jen drobnost. ----------------+------------------------------------
Ale takoví jsou lidé - vytěsňují z mysli to, co dělají špatného, a lžou sami sobě, že jsou dobří. Rakato praví: Vy jedlíci masa - nikdo z vás není dobrý.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 11:05)

Velmi správně . Nemáme informace, že by se útulky zbavovaly zvířat , že by je utrácely. Problém je spíš opačný, některé útulky žijící z poplatků za den pobytu si psy drží. Nechávají si je, protože z jejich hlav žijí.

Návštěvník (Po, 6. 5. 2019 - 06:05)

Já jsem tu rozhodně nepsal, že se mají psi či děcka vychovávat jen s láskou. Dokonce jsem vůbec nepsal slovo láska. To sis úplně vymyslel. Psal jsem o třech postupech. Vlastní příklad, odměňování žádoucího a trestání nežádoucího. Rakato, přestaň lhát.

Rakato to (Po, 6. 5. 2019 - 14:05)

Nemlž. Už jsem tě prokoukl - jsi zakuklený sluníčkář. Jako učitel chceš malého šmudlu zaplnit láskou až po uši, protože si myslíš, že ho to povede k poslušnosti. Nicméně - dospělý psychopat byl jednou dětským psychopatem. Takže tvá výchova možná platí na ty málo narušené, ale u psychopatů nefunguje, protože u nich je to dáno geneticky. Může to tak vypadat, žes je zvládl, ale oni se jen přetvařují. Takže negeneralizuj, vždy mít úspěch nemůžeš.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 21:05)

Ale jo, kdyby se místní pastor rozhodl přece jen následovat Ježíše a jezdit na oslíkovi, tak bych si tu jeho audinu vzal. Doufám, že to moc nežere.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 21:05)

A že bych přál něco špatného pobožným? Proč? Buďte zdraví, šťastní, věřte si čemu chcete, klidně se modlete imervere od rána do večera. Na můj život to nemá žádný vliv. Klidně si čekejte na svého Pána. Pokud se budete zbavovat majetku, tak mi dejte vědět. Možná by se dalo něco z toho použít, pokud to nebudou samé bible a jiné propagační tiskoviny. To by se nedalo použít ani do kamen. To špatně hoří.

Reklama

Přidat komentář