Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

síla (Ne, 5. 5. 2019 - 13:05)

důkazy boha: kosmologický, ontologický, teleologický - bože a takovou esoterikou a prázdným tlacháním ti lidi žijí

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Povyprávěj mi, latentní buzíku s downovým syndromem a širokou bradou, jak změníš svět :-)

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

A jak si myslíš, že tím datlováním něco změníš, to je úsměvné :-) Jak se namáháš a kolik energie na to vynakládáš :-)

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Tak dobrou a zase někdy! Mě z OSACR nevyhodil nikdo :)

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Bobku, právě jsi se přiznal,že jsi Jiřík, bobku :(

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Můj vůdce Barkoci mi nepomohl, možná jsem neměl dost vůle. Nevím! To když jsem byl u Letničních. :(

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Žiješ virtuálnem. Užij si to. Můžeš, bobku, cokoli, pokud neporušuješ zákon. Bobku, ty si stále myslíš, že máš na můj život nějaký vliv. Jaký asi myslíš, počítačový bobe, že máš vliv? :-)

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Evoluce jsou pohádky. Váš Pozorovatelník-Mulit!

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Ateismus a evoluce = pohádky! Darwin je pohádka! Evoluce = pohádka! To jsem psal na web OSACR.cz

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

kosmologický důkaz = esoterické žvanění, matrixi... protože máš schizofrenii, tak nerozeznáváš, co je realita a co fikce...

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Samozřejmě, že jako stárnoucí Jiříček, mě už mladí chlapci nechtějí, mam pivní bříško a plešku po stranách. Ale to nevadí, to je teď v módě. Horší je, že už mi moc nestojí. Od křesťanů jsem odešel kvůli tomu, že Ježíš mi nenastavil řiťku. A že haněli buzíky. A tak jsem se naštval a odešel a stal se ateistou. Exoricsté mi nepomohli nebo jsem to vzdal brzo.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

No jo, jak se krásně žije ve vybájeném matrixu se schizofrenií. Opovažte se mi to vzít.

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 12:05)

Kdo nechápe logiku, nechápe logiku. Já například učím tělocvik, takže mě ani nenapadne, že by kosmologický důkaz boha mohl být založen na logice. Vím o něm prd, zajímají mě jen řitě mladých chlapců.

Hvězdoun 1973 (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

Ahoj, tady Jirka, hledám nový domov, rodina mě vyhodila, kvůli pedofilii nesmím ani učit, kdo si mě vezme? Chcete mě? Mam úzkou bradu a jsem buznička. :(

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

Milanovy esoterické sračky nečtu. Jen přeletím, když to má na dva odstavce. Tak dlouhou slohovku, co sem poslal, tu nečte nikdo kromě schizofrenika z osacr Bely Buzoši. Proč to čte? Páč schizofrenik a esoterik mají k sobě blízko. Zákonitě. Žijou ve virtuální realitě.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

Vysvětlovat důvody, proč nevěřím v židovského boha je normální, přirozené a zodpovědné. Stejně tak tu mohou psát pobožní svoje důvody, proč věří. V podstatě si člověk jenom pro sebe rekapituluje důvody. Je jasné, že se každý jen utvrzuje v tom, s čím sem přišel. Nikdo nemění názory pod vlivem této diskuse. Je směšné, jak si někteří zoufale usmysleli, že zde něco mění. Je to opravdu naivní.

Rakato (Ne, 5. 5. 2019 - 17:05)

Souhlas, tato diskuse nás posiluje v našem přesvědčení. Ale to také není k zahození, že? Vyjďeme odsud sebevědomí, hrdí na svou pravdu a psychicky odolnější vůči podvraťákům, kteří nám na ni plivou.

Tony (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

Milane

tvůj nehorázný román ani nemám vůbec silu dočíst, mně stačily pouze první věty a co je dál, je ještě otřesnější.

Tony (Ne, 5. 5. 2019 - 11:05)

*Obrázek uživatele Návštěvník
Milan (anonym)
Odpověď na Celý život pracuji jako
Cesta lidské duše Lidské duše jsou součástí Bohem vyzářeného života v nekonečnosti. Staly se živými jednotkami jsoucna v mocném tvůrčím procesu, jenž měl svůj zvláštní účin, smysl i cíl.Obrázek uživatele Návštěvník
Milan (anonym)
Odpověď na Celý život pracuji jako
Cesta lidské duše Lidské duše jsou součástí Bohem vyzářeného života v nekonečnosti. Staly se živými jednotkami jsoucna v mocném tvůrčím procesu, jenž měl svůj zvláštní účin, smysl i cíl.*

Milane, teď už se Mare vůbec nedivím, že tu proti tobě tak startovala, že jí tvé příspěvky vytáčely na úplně první našlápnutí. To, cos tu napsal, je čirý okult, přesněji řečeno, je to pohanský novoplatonismus.

Návštěvník (Ne, 5. 5. 2019 - 08:05)

Celý život pracuji jako učitel, více než 90% třídní učitel a velmi často mi dávali na starost problémovou třídu. Takovou třídu, kterou ostatní učitelky nechtěly nebo nezvládaly. Vždycky mi řekli - jsi chlap, ty si poradíš. Musel jsem si poradit. Použil jsem něco z výchovy mých rodičů a něco, co jsem se dočetl v pedagogických knihách a hlavně svůj vlastní rozum. Už jsem to tady psal několikrát. Výchova se děje především vlastním kladným příkladem. Tím, že s nimi trávím čas. Jako učitel jsem chtěl mít v té třídě vliv a mít tam čím jak nejvíce hodin. Jen tak můžu mít vliv. Když tam budu učit dvě hodiny týdně, je můj vliv blízký nule. Ale když tam budu 4 hodiny denně, tak je to velký vliv. 4 hodiny denně s děckem kolikrát není ani jeho rodič. No a pokud mám tento prostor, tak dokážu hodně. Udělal jsem z třídy, kterou nikdo nechtěl učit, premianty. Sice hyperaktivní byli pořád, ale zaměstnal jsem je, dával jsem jim úkoly pro starší věk. Šikanu jsem trestal a nedovolil a povzbuzoval ty tišší a méně průbojné. Výchova je práce. Dennodenní mravenčí práce. Nemůžu číst bibli a popis tamního boha. Je to hňup. Neví, že se má jít kladným příkladem, neví, že se nejdříve odměňuje žádoucí chování a teprve pak sankcionuje nežádoucí chování. Samozřejmě v bibli není zachycen bůh, ale jen představy tehdejších zaostalých lidí. Proto je Jehova zaostalý, hloupý a mstivý. Vyrobili si boha, který je jejich odrazem. To samé jako s děckama funguje i u psa. I psovi se musíš věnovat, dát mu čas, odměňovat žádoucí a trestat nežádoucí. Když se na to lidi vykašlou, pak mají nezvladatelného psa. Bible nic takového nezná. Jehova s lidmi nepracuje, je schovaný jako všivák za bukem, nejde kladným příkladem, neodměňuje žádoucí chování, nepracuje. Je lenivý, je mstivý, je tupý. Neříkejte mi, že to je bůh a že se k něčemu tak mrzkému mám modlit. Není to bůh. Je to jen literární postava sestavená pověrečnými nevzdělanými primitivy. Nejhorší je, že vyhovuje lidem jako je Mima, což ukazuje na to, že ona je špatná. Lidsky špatná. pokažená, zvrácená. Páč znám věřící lidi, křes´tany, kteří upřímně přiznávají, že bůh starého zákona je jim odporný a že místo něj věří na Ježíše. To byl sice utopistický snílek, ale pořád lepší než Jehova.

Reklama

Přidat komentář