Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

RadekPK258 (So, 4. 5. 2019 - 08:05)

Jak jsem slíbil, vrátil jsem se. Moc se to tu ale za ten týden nezměnilo. Nikdo nekakáte? Já si před chvílí udělal příjemné ráno a pokakal se. Ted už se půjdu umýt. Tak mě v tom dnes snad nenecháte samotného a také se někdo přípojí. Hezký den všem pokakaným.

pavel (So, 4. 5. 2019 - 10:05)

Taky jsem se hnedka po ránu pokakal a pěkně se do toho i vyčůral , ještě jsem v tom a užívám si to blátíčko . Zatím se všichni mějte .

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 22:05)

Já se naposledy pokakala když jsem potřebovala na rande ale já se bála mu to říct. Ale když jsem držela půlky u sebe tak se mě zeptal jestli nepotřebuju kakat. A já už mu to řekla ale nebylo kde. On mi držel prdelku abych se nepokakala a já se potřebovala jak na tom jsem z mím hovinkem. Po chvilce mi bobek lezl ven z prdelky. Už se mi kejval mezi nahami a já se rychle chytla za půlky a přítel mi šel koupit rychle plenky. Já si později potřebovala strašně prdnout tak manžel říkal ať si prdnu. Bobek se mi ale zasekl v pulkach a nešel vůbec ven. Já tlačila co to šlo,manžel mi pomáhal taky tlačit a pak už jsem to pustila do plenky úplně.

Návštěvník (Čt, 2. 5. 2019 - 22:05)

Já se naposledy pokakala když jsem potřebovala na rande ale já se bála mu to říct. Ale když jsem držela půlky u sebe tak se mě zeptal jestli nepotřebuju kakat. A já už mu to řekla ale nebylo kde. On mi držel prdelku abych se nepokakala a já se potřebovala jak na tom jsem z mím hovinkem. Po chvilce mi bobek lezl ven z prdelky. Už se mi kejval mezi nahami a já se rychle chytla za půlky a přítel mi šel koupit rychle plenky. Já si později potřebovala strašně prdnout tak manžel říkal ať si prdnu. Bobek se mi ale zasekl v pulkach a nešel vůbec ven. Já tlačila co to šlo,manžel mi pomáhal taky tlačit a pak už jsem to pustila do plenky úplně.

Návštěvník (So, 4. 5. 2019 - 14:05)

Hezké, jen je vidět, že je to vymyšlené. Už jen to, že nemáš jasno v tom, zda přítel nebo manžel.

Znalec (So, 27. 4. 2019 - 17:04)

Nazdárek Alice. Jestli stojíš o kontakt s Kikinou, tak mi napiš na : [email protected] Kikina o všem ví a až mi napíšeš, tak má pro tebe nějaký doplňující otázky k potvrzení tvojí identity. Pokud budou odpovědi uspokojivé, tak ti obratem pošlu její mailovku. Nebojím se sem dát tu svoji, protože přeci jenom jsem chlap a tak pravděpodobnost, že by mi psali nějaký ctitelé je dost nízká. Na týhle diskuzi už jsem taky působil, akorát pod jiným nickem. Nemusíš se bát mi napsat. Na Doktorce nejsem, abych balil pokakandy. Nebo teda Kikinu bych sbalit chtěl, ale ona mě nechce, tak co nadělám :D Takže mi v klidu napiš a když už po tom co vás dvě dám dohromady, nebudeš mít o další kontakt se mnou zájem, tak to budu plně respektovat.

RadekPK258 (So, 27. 4. 2019 - 17:04)

Zdravím, narazil jsem na tuto diskusi a musím říci, že jsem byl z toho tady potěšen. Také patřím mezi ty, kteří se občas rádi pokakají. Není ale moc snadné si o tom s někým povídat. Však asi každý z vás tady tuto zálibu před svým okolím skrývá. Škoda, že jsem to tu nenašel o několik hodin dříve. Mohl jsem dnešní kakání pustit do kalhot a podělit se o zážitek.... tak snad někdy příště. Mějte se hezky a já se zase vrátím :)

pavel (Čt, 25. 4. 2019 - 18:04)

Kiki nevzdávej to !!!!

pavel (St, 24. 4. 2019 - 10:04)

Huráááá , nemusím do práce , to bude bezva den , ani nevíte , jak se těším !!! A do plenek .

pavel (Út, 23. 4. 2019 - 05:04)

Opět báječný podělání se , ještě bych v tom převaloval , ale musím vydělávat.

Kikina (Po, 22. 4. 2019 - 16:04)

A já jsem snad někam odešla? :0) Duchem jsem pořád s vámi a určitě jsem se dneska nepokakala naposledy jenom už sem nepřispívám. S Lukášem a ostatními jsme v soukromé komunikaci a je to docela fajn. Co vím od nich tak oni se sem určitě nechtějí vracet protože na ty stupidní urážky co jsme tu museli na podzim poslouchat nejsou zvědaví. Ale co se mě týče tak já si sem přispěju kdy se mi zachce. Soukromá komunikace mě baví a dost si to užívám ale je pravda že mě trochu mrzí jak to tady umřelo. Projížděla jsem si trochu historii diskuze a vloni touhle dobou tu bylo docela živo. No co už nic netrvá věčně...

Návštěvník (Út, 23. 4. 2019 - 23:04)

Hezké, že jsi zase přispěla. Je to fakt smutné, že sem psali urážky netolerantní "puritáni" a kvůli nim přišlo o čtení dost lidí, které by to zajímalo. Piš sem častěji. Fakt za ty blbce, co nemohu.
Příspěvky mj. i Romany či Veroniky byly též zajímavé.

Kikina (Čt, 25. 4. 2019 - 15:04)

To mi lichotí že se tu najde někdo komu tu chybím. S Romčou a Verčou jsem v kontaktu a speciálně ony dvě si oddechly když jsme se mohli přesunout do soukromé komunikace. Lukáš to vidí úplně stejně a sama to tu nepotahnu. Je fakt že na podzim když už bylo jasný že to tu půjde do kopru tak jsem doufala že to tu stihneme dotáhnout aspoň na těch 5000 příspěvků. No nepovedlo se a dneska už to bude pekelně těžký úkol. Na druhou stranu kdyby někdo promazal veškerý spam na téhle diskuzi tak je tady těch příspěvků odhaduji tak polovina takže tak.

Alice (Pá, 26. 4. 2019 - 12:04)

Ahoj Kikino. Pamatuješ se na mně? Taky jsem na podzim měla zájem o soukromou komunikaci s tebou, ale vy jste, tak rychle zmizeli, že už jsem to nestihla. Měsíc jsem tu nebyla, pak nakouknu a diskuze úplně mrtvá. Šlo by to nějak zprostředkovat? Za tu dobu, co jsem tu nebyla, můžu prozradit, že se pokakávám dál. Chtěla jsem toho nechat, ale nejde to. Udály se i jiné významné události v mém životě, ale tady už to řešit nechci. To je hrozný, co se tu děje. Nevím proč někteří lidé mají potřebu pořád chodit na tuhle diskuzi, jenom aby mohli urážet. Tak mi písni, jestli i ty by ses chtěla zkontaktovat se mnou a jak bychom to provedly.

Ps : Tento víkend jsem sama doma a určitě si udělám nadílku :-)
Budu se těšit na tvou zprávičku. Ahoj. Alice.

Návštěvník (Pá, 26. 4. 2019 - 23:04)

Ahoj nejen Alice, měl bych také zájem o soukromý kontakt nejen s tebou. Kdyžtak mi napiš na [email protected]
Tip.: E-mailů si můžete založit neomezeně a kdykoliv je případně opustit. Tak jako tento je založen zcela účelově.

Kikina (Pá, 26. 4. 2019 - 18:04)

Ahojky ty jsi ta Alice jak jsi tu psala že jsi se pokakala na tom táboře? Jestli jo tak o kontakt s tebou určitě zájem mám. Máš nějakou mailovku? Pokud ano tak jí sem určitě nedávej. Jenom kladně odpověz a my už něco vymyslíme. Budu si muset pochopitelně nějak ověřit že jsi opravdu ta za kterou píšeš ale to by nemělo být tak těžké. Každopádně si užij hnědý víkend a možná že když všechno klapne tak už si o tom napíšeme soukromě. Zatím ahoj Kiki.

Alice (So, 27. 4. 2019 - 11:04)

Ano jsem to já. Speciální mail si bohužel založit nemůžu, protože jsem pořád hodně kontrolována a rodiče by si toho všimli. Nechce se mi pak vysvětlovat, na co ten mail mám. Svůj vlastní na mé jméno, do kterého mám přístup jenom já mám, ale ten sem fakt nedám. Musím být opatrná. Pár akcí se mi nepovedlo utajit a máma mi pak vyhrožovala psychologem apod... Zkus to nějak vymyslet, třeba přes nějakého prostředníka. Chci si psát jenom s tebou. O ctitele nemám zájem.

Návštěvník (So, 27. 4. 2019 - 17:04)

V internetovém prohlížeči se dá spustit anonymní režim, který nezanechá žádné stopy v historii.

Kikina (So, 27. 4. 2019 - 13:04)

Tomu zcela rozumím. Neboj všechno už je zařízeno. Už brzy tě tu zkontaktuje prostředník kterého jsem tím pověřila takže se mu nemusíš bát napsat a budu se těšit na naší eventuální soukromou komunikaci tak vydrž.

hm (Čt, 25. 4. 2019 - 22:04)

Hlavně zůstaň v té soukromé komunikaci a nepras tady, dobytku

Reklama

Přidat komentář