Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

jo (Čt, 14. 3. 2019 - 09:03)

hlavně nemalovat tykadla

Sany11 (Čt, 14. 3. 2019 - 08:03)

Pils, ja jsem zase nikdy neslysela, ze by Na Ukrajine litovali toho, co provadeli po valce Banderovci.,Naopak, udelali z nich nedavno narodni hrdiny. Takze vidis, ze kazda mince ma vzdy 2 strany. Nakonec i spor o Krym neni zas tak jednoznacny. A svuj nazor, bohuzel, rict take nemuzeme, jelikoz napr. na soc. sitich funguje cenzura. Snad zatim nejsme zavirani, ale co neni, muze byt.

jojo (St, 13. 3. 2019 - 23:03)

touhle dobou jsi buď každý rok buď těhotná nebo rodíš. Takže pro rodiče žádné překvapení

Miluna (St, 13. 3. 2019 - 22:03)

Po ultrazvuku to rodičum řekneme.My si jinak rozumíme dobře,tyhle jeho myšlenky jsou jen kvůli anonymovi.On je teď na noční tak tu sedim sama a nevim co dřív a stejně na něj pořád myslim a snad to bude lepší a za pár dní mu to zmizí z hlavy.I s tim sanitářem mluvil a sám mu to potvrdil že se nemusí bát.A ještě k Sany to je teda dobrý ty Polský fejky,taky to znam.Já pomalu na cokoliv sáhnu tak všechno je z Polska.

Miluno (Čt, 14. 3. 2019 - 06:03)

Už tě představil rodičům?Nebo to bude asi dvojí překvapení.A co dělají jeho rodiče, kde pracují?

Miluna (Čt, 14. 3. 2019 - 11:03)

On má rodiče momentálně v Rusku a táta je řidič metra a máma dělá v nějakym občerstvení.On sem odešel ke strejdovi kterej je taky doktor.Vypadá to že dřív poznam strejdu a tetu.Dneska mam jít na odpolední a sem nějaká unavená ,už to nějak nezvládam.

Sany11 (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2047656-stejny-obal-ale-horsi-kvalita-potravin-nez-v-nemecku-v4-tlaci-na-evropskou-komisi-aby

Muj syn je toho dukazem. To uz je let nazpatek. V Nemecku miloval Ciniminis (müsli) od Nestle. Koupila jsem mu to i v Cechach, nechtel to za zadnou cenu. Vrtalo mi to hlavou, az jsem zjistila, ze to je fake z Polska pod hlavickou Nestle.

pils (Čt, 14. 3. 2019 - 07:03)

Sany, snad nečekáš, že souhlasím s různou kvalitou zboží? Psala jsem už něco ve smyslu, že tady je ještě hodně co zlepšovat, ale základní věci jsou v pořádku, lidi mají kde bydlet, co jíst, ti, co nepracují, dostávají dávky, nikdo nemusí umřít hlady a můžeme říct svůj názor. Mimochodem - taky ráda nakupuji v Německu, ale když nemám tu možnost, nakoupím prostě tady. Pořád lepší než fronta na banány kdysi. A ta rozdílná kvalita se už začala řešit, ne? Jo, a ještě jsem chtěla napsat, že taky cítím ty výčitky německého národa za to, co se kdysi stalo. A jsem ráda, že aspoň tady funguje sebereflexe. Níkdy jsem z východu neslyšela, že by litovali toho, co provedli Ukrajině nebo cokoliv o Gulagu. A teď DOST o politice, věnujme se Milče s doktorem, Alici a JIrkovi, a JIrku tímto zdravím!! :-)

Miluna (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

Ale to nejde vědět o nikom každý prdnutí v jeho životě.Důležitý že ví podstatný věci a je na něm jestli bude věrnej,já sem a jiný mi nezajímaji,tolik si přeju aby mi věřil.Možná kdyby právě nevěděl o mé minulosti nemusel by se teď nechat nahlodat anonymem.

i (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

kdyby nevěděl, tak by mu asi bylo divný, že ve svém věku máš tolik dětí a každý s jiným. To není moc normální a o něčem to vypovídá.

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 21:03)

u tebe je podstatná věc, že ho má většího než Jirka? Jaká podstatná věc?
Už jste ohlásili rodičům svou radostnou novinu? Že jste počali, ale podstatně se neznáte?

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

neví všechno a ty taky ne a to vám bude pořád vrtat v hlavě

Návštěvník (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

Měli byste o sobě vědět všechno, jinak se budou pochybnosti prohlubovat. Vzali jste svůj vztah z opačného konce, myslím tím početí nového života, když o sobě nic nevíte.

Miluna (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

Ale všechno on ví,jen nemusim kvůli tomu ukazovat mobil.Řekla sem mu že mobil ukazovat nechci a on že je mu líto že je to možnost jak ho zbavit blbýho pocitu z anonyma a když nechci tak o to prý to má těžší.Nevim fakt co mu na tohle říkat a pak tam dá dneska tohle video a já mam právě mobil taky na otisk tak já nevim co si myslet.

no (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

důvěřuj ale prověřuj

Miluna (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

Jenže já tam třeba mam videa ještě ze sexu s Alčou a i s jinejma a tohle fakt nechci aby viděl:-( kam bych to měla schovat abych si to nemusela vymazat? A celkově co já vim co v tom mobilu na něj může kde vylézt z minulosti,je to zrádný.Nebo ve Fb koho hledam na koho koukam,co kde čtu a tak,je to moje soukromí.Nevim jak mu to dostat z hlavy.Posranej nemocniční anonym akorát mi ho nahlodal:'(

co? (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

Soukromí?

Miluna (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

No mobil přece je soukromí,myslim tim na co člověk kouká,čte a tak.A pak ty fotky a videa.Celkově mobil je taky takovej jako deníček,tak proč se divíš?

Miluna (St, 13. 3. 2019 - 20:03)

Já sem neměla čas psát,sem nestíhala Radko.Nejdřív ranní,myla sem hodně lidí a vozila na Rtg,do toho jídlo,krmení,ty ranní jsou dost těžký.A ještě mi přišlo líto když sem zaslechla dvě ženský o mě říkat že vypadam jak panenka z hororu:-( člověk se snaží vyhovět a ještě se mi vysmívaji za zády,tak mi to nějak nasralo.Pak sem byla odpol u rodičů.No a Denisek víš má chutě mi lézt do mobilu,nevim co ho to chytlo.Ale já fakt mobil ukazovat nechci.To nejde:-( Já si s nikym nepíšu ale víš jak člověk tam má starý fotky,videa a prostě to nechci ukázat a já to po něm taky nechtěla.Já psala normálně jen komentáře do fb a on na to jestli nepíšu sanitáři a tak.Já už fakt nevim jak ho přesvědčit že mi žádnej sanitář nezajímá ani trochu ani nikdo jinej.Jak to dokázat bez toho aby mi koukal do mobilu:'(

pils (St, 13. 3. 2019 - 19:03)

Jak to děláte, že můžete celý den psát? Já se celý den nezastavím a pak to nestíhám ani číst. Je tu toho tolik, že nelze reagovat, mám jen dojmy z jednotlivých - pojmenovaných - příspěvků. Bohužel nemám ani šanci poslechnout si vaše budovatelské písně, ale pro mě žádná škoda, jsem odkojená Krylem, Hutkou, FCT a taky Semaforem. Utkvělo mi, že tu někdo psal (Aleš?), že jsem netolerantní k historii, na rozdíl od téhle diskuze. Ale to mi přijde samozřejmé, nelze a nechci tu nikoho předělávat, taky mi nevadí, ani když má kdokoliv jiný názor, a zároveň se já za své názory nestydím a určitě je nebudu měnit jen proto, že sem někdo něco napíše. A co se týká histori, tak trvám na tom, že tu bychom opomíjet neměli, z té se máme učit. S Lallou se ztotožňuji bez jakýchkoliv výhrad, líbí se mi, jak a co píše, cítím z ní všeobecný rozhled a vzdělanost a že vyrostla v dobré rodině. Ale tím nikoho z ostatních neodsuzuji, každý jsme dostal něco do vínku a s tím žijeme. Na Alešovi třeba cítím, že moc nevytáhl paty do světa, proto mu přijde nežádoucí, že nakupujeme v německých řetězcích. Mně je celkem jedno, komu patří obchod, hlavně že nabízí kvalitu a pestrý sortiment. Jinak - ne že bych neměla výhrady k současnosti, pořád tu dlouho bude co zlepšovat, ale v podstatě si myslím, že se máme dobře a někdy vymýšlíme kraviny. POkračování příště. :-)

Reklama

Přidat komentář