Reklama

Lechtání

jirka (Út, 6. 8. 2019 - 06:08)

ja bych rad kdyby me nekdo svlek celeho a dve hodiny mucil lechtanim

skautik (Pá, 20. 9. 2019 - 11:09)

Ahoj tak mi napiš na [email protected] ;) předmět inzerát

Návštěvník (Čt, 28. 3. 2019 - 11:03)

Ahoj napiš mi na [email protected] dík

Martin (Pá, 8. 3. 2019 - 07:03)

Ahoj mela by nejaka holka nebo kluk zajem nechad se lechtat? Vice info do meilu [email protected]

julinka (So, 5. 10. 2019 - 15:10)

ahoj marti jsi tu někdy se domluvíme a dojedeš zamnou do šanova mě zlechtat a pak já tebe také ráda zlechtám jo????? :-)

skautik (Čt, 28. 3. 2019 - 11:03)

Ahoj napiš prosím na [email protected]

Vladislav (So, 2. 3. 2019 - 18:03)

Já zažil před mnoha lety, někdy v polovině 70. let strašné mučení lechtáním. Bylo mi tehdy 10 let a při odchodu ze školy jsem se dostal do konfliktu se dvěma asi dvanáctiletými kluky. Srazil jsem se s nimi ve dveřích. Chvíli jsme se strkali a nadávali si. Pak se ti kluci po sobě koukli. Chytili mě za ruce a táhli mě zpátky do školy. Odtáhli mě do jejich šatnové kóje, kde sedělo na lavičkách asi pět dalších kluků. Řekli – tenhle byl na nás pěkně drzej, potřebuje dostat pořádně zabrat… Ostatní šatny už byly prázdné. Vzápětí se na mě všichni ti kluci vrhli a už jsem ležel na zemi… Myslel jsem, že mě budou bít, ale následovalo něco horšího. Roztáhli mi ruce a nohy, drželi mě a užívali si mojí bezmocnost. Pak mě jeden začal šimrat pod bradou a další dva na dlaních. Byl jsem hodně lechtivý a tak jsem se začal smát. No a pak to přišlo. Trochu mě uvolnili, ale jen tak, aby mi sundali ze zad aktovku a hned ze mě začali stahovat bundu. Snažil jsem se bránit, ale neměl jsem šanci. Servali ze mě svetr a začali mi rozepínat košili, další mi zatím začali rozvazovat tkaničky u bot…. Za chvíli už ze mě stahovali košili, to už jsem byl vyzutý z bot – vyhrnuli mi nohavice do půli lýtek a začali mi stahovat ponožky… Košili hodili na zem a k zutým botám přibyly na zemi svlečené ponožky. Znovu mi roztáhli ruce, dva mi na ně klekli a další dva mi drželi nohy. Byl jsem do půl těla svlečený a zutý úplně do bosa. A začali mě lechtat – na holém těle a na bosých nohách. Pomalu a jemně. V podpaží, na břiše, na žebrech na patách a na chodidlech. Dětské ruce šimrali mojí holou, hebkou kůži. Strašně jsem se smál. Vřískal jsem. Za chvíli jsem byl celý rudý a zpocený, z očí mi stříkaly velké slzy. Zmítal jsem se v křečích. Mučili mě asi půl hodiny. Strašně jsem se počůral. Pak už jsem jen sténal a teklo mi z pusy. Pak mě konečně pustili a odešli. Chvíli jsem zmučený bezvládně ležel, pak jsem se trochu sebral a pomalu jsem se oblékl a ubrečený, počůraný jsem se šoural domů.

jiří (Pá, 10. 7. 2020 - 16:07)

to se mi stalo ve 20 letech jak mě holky a kluci lechtaly. Lechtali si mně v trenkách až do té doby dokud sem nepočural celé trenky a lechtal mně moc

Návštěvník (So, 2. 2. 2019 - 23:02)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLvFfojtj-bHNS2eRomtvgaoCyofS_Znxd

Dominik Lochman (Ne, 27. 1. 2019 - 10:01)

Ahoj všichni rad se nechám zlechtat na podpaží a chodidlech a chci být svázaný ale to všechno když se tu někdo najde ale teď mě asi budou lechtat dva kluci

Lechtivá anonimka (Út, 16. 8. 2022 - 19:08)

Klidně tě zlechtam a jenom v jakém městě jsi?

Dominik Lochman (St, 23. 1. 2019 - 06:01)

Tak kdo mě zlechta holky

Tak co holky - která touží po vánočním zlechtání? :-P

Návštěvník (Pá, 26. 10. 2018 - 22:10)

Lechtani muze byt pomalu jak mučení, kdyz to clovek nevydrzi a nakonec se z toho pocura. Taky sem to poznal, jako kluka me zlechtala nase parta, vedeli ze sem lechtivy. Svedl jsem na kámoše ze rozbil micem teplomer u okna, ktery sem trefil ja. Nic z toho nebylo nakonec ale me za to cekalo neprijemne lechtani. Sli jsme vsichni ven jako vzdy a kdyz jsme byly na hřišti, zatahli me do rosti. Nejdriv sem nadaval at nejsem spinavy, jelikoz byl takovy uprseny den. Ale nakonec sem se ani nenadal, a lochtali me po celem tele, nakonec mi svlekly mikinu i triko. Ale to nestacilo, tak me dva drzeli, zaroven lochtali a dalsi mi chytil nohu. Stahli mi zni holinku a lechtali me pres ponozku. Nakonec mi kamoska stahla i ponozku a lechtala me naboso na chodidle. To uz sem nedal a pocural sem se. Pak uz me pustili a bylo po vsem. Takže lechtani je spise muceni jak něco prijemneho.

Tomáš (So, 15. 12. 2018 - 17:12)

Vím, o čem mluvíš. Já jsem zažíval mučení lechtáním na prvním stupni základky. Začalo to ve druhé třídě. O přestávce jsem se pral s jedním klukem, on mě přepral, ležel jsem na zemi na zádech, on na mě seděl a začal mě lechtat. Byl jsem hrozně lechtivý a tak jsem se začal smát a vřískat. No a když to viděly ostatní děti, co se mi děje, tak místo aby mi pomohly, tak se k tomu klukovi připojily a taky mě lechtaly. Rozeply mi košili, zuly mi bačkory. Ulechtaly mě do počůrání. A zalíbilo se jim to tak, že to občas zopakovaly. Prostě se na mě kluci a holky domluvili, pak mě o přestávce chytili, položili mě na lavici, nebo na zem a už mě lechtali. Občas mi úplně svlékli košili, nebo tričko, ale vždycky mi to alespoň vyhrnuli. Bačkory nebo cvičky mi vyzuli vždycky, občas mi sundali i ponožky. Skoro pokaždé jsem se počůral.

tonda (Čt, 6. 9. 2018 - 17:09)

koukám samý blázen lechty lechty ty vole no mazec fůůůůůj.

kubaj123 (So, 1. 9. 2018 - 00:09)

Ahoj... není tu mezi vámi...Ahoj Dane, odkud jsi?Jsem z Brna, tak písni [email protected]

Lukáš (Čt, 30. 8. 2018 - 16:08)

To je super představa malý kluk v punčocháčích a někdo ho lechtá přes ty punčocháče. Také bych to rád zkusil zlechtat né dítě, ale nějakou holčinu tak 25, ale né na boso, ale přes punčocháče a to tak dlouho až by se počůrala. Jak tady píše jeden, že ho v 10ti letech zlechtali ve škole no to si museli ti kluci užít. Vyzout malého kluka z papučí stáhnout mu gatě a lechtat ho přes punčocháče no a pak mu ty punčocháče stáhnout a lechty na boso no mazec.

Dan (Út, 28. 8. 2018 - 00:08)

Ahoj... není tu mezi vámi nějaký dobrovolník na zlechtání popřípadě na psaní si o tom? Potřeboval bych nějaké rady, tipy a triky jak co nejefektivněji někoho zlechtat

skautik (Út, 15. 1. 2019 - 18:01)

Ahoj napiš mi na můj email [email protected], domluvíme se.

Reklama

Přidat komentář