Reklama

Incest

(So, 9. 2. 2019 - 09:02)

Nemám, od toho mám jiného.

jirka (So, 9. 2. 2019 - 22:02)

já nemluvil o kouření, jen mě je divný proč se stydíš před svojim bráchou , mám taky ségru a nemáme mezi sebou žádnej problém být nahatý.

(Ne, 10. 2. 2019 - 08:02)

Nestydím, ale je to brácha, jemu je to asi jedno, já si vezmu aspoň tričko. Ale mohla bych to schválně zkusit, jeho reakci. Příští víkend jedou rodiče na hory a budeme sami doma, teda za mnou přijde kámarádka. Tak bychom ho mohli zkusit nějakou provokaci. Nějaké nápady?

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 22:02)

nápad ? myslím že není třeba , vy si už poradíte samy znáš takovou tu hru vadí nevadí ...... třeba

(Po, 11. 2. 2019 - 13:02)

Znám velice dobře, když nemá někdo rodiče doma, tak se sejdeme, komu se chce a hrajeme. Jsme už taková zaběhlá parta. Velká sranda je u toho že? U nás doma to ještě nebylo, někdo z rodičů je vždy odpoledne doma až teď nebudou. Těžko do toho půjde, radši sedí u PC.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

bráchovi je kolik ? honí si ? neřikej že ho neutáhneš na pohonění , a nebo je to naopak , že ty chceš aby to on dělal tobě .....

(Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

Mám svého kluka, brácha je jen brácha.

(Pá, 8. 2. 2019 - 14:02)

Holky, taky před váma chodí brácha nahý a je mu to jedno? Vstávala jsem dýl do školy, protože nám odpadla první hodina a on se vyvalil ze záchodu nahý a mezi zíváním zamumlal: ty seš ještě doma? A zapadnul do svého pokoje. On šel do školy až na třetí hodinu. To si nemůže vzít spoďáry nebo jestli spí nahý? Já si aspoň vezmu velké tričko, sice nic pod ním, ale nejsem vystavená všem na odiv.

jirka (Pá, 8. 2. 2019 - 23:02)

ty se stydíš před bráchou , proč ?

(So, 9. 2. 2019 - 01:02)

Už nám není 5. Mám mu ho snad vykouřit a koupat se s ním společně?

Zdeněk (So, 9. 2. 2019 - 08:02)

Ty máš fantazii! :-) Normálně šel nahý z hajzlu, když myslel, že je sám. Jestli cítíš potřebu mu hulit, tak mu to navrhni.

Zdeněk (So, 9. 2. 2019 - 08:02)

Ty máš fantazii! :-) Normálně šel nahý z hajzlu, když myslel, že je sám. Jestli cítíš potřebu mu hulit, tak mu to navrhni.

Honza (Pá, 8. 2. 2019 - 13:02)

Taky plánuji ojet sestru.

Miloš R. (St, 6. 2. 2019 - 17:02)

Tak jsem to tady náhodou našel a celé pročetl, nudím se v práci. Je to možná vymyšlené, možná ne, ženské se nezdají, ale některé jsou fest divoké, pak jen čumíš s otevřenou hubou, chlapy jsou proti tomu břídilové. A tak sem taky něco přidám za života. Já mám taky starší sestru, která mě občas dost sr...a. Blokovala koupelnu, když jsem tam byl já, tak tam chodila, jako kdybych tam nebyl, ale nikdy jsem s ní nic neměl kromě hádek. Nakonec jsem musel radši vyměnit zámek, ono nestačilo říct, jdu se koupat, však co jí bude někdo milostpaní omezovat. Vytáčelo mě, že když měla červenou návštěvu, tak mě sebrala boxerky a narvala si do nich vložku a bylo jí to jedno, že je to moje, Přeci si nebude nosit svoje. To jsem to mohl potom vyhodit a rozhodně jsem to nečuchal. Nechtělo se jí asi občas do sebe cpát tampony. Rodiče už na ty naše spory rezignovali a asi se těšili, až každý vypadneme do svého. Další radost: Chodil jsem s jednou holkou a to byla taky kapitola a když se sešla s těma svejma kamarádkama, tak radši zdrhnout. Nebudu to tady moc popisovat, ale odvazy až to někdy bylo přes čáru a když to na ní přišlo, tak otravovala s kdykoliv a kdekoliv. Příklad: udělej mě to na zadní sedačce autobusu, ať to vidí ti co jedou za námi a závidí, nebo nemohla přijít na rande, nedá vědět a přišla její kamarádka, že to L... časově nevyšlo a tak poslala jí a to si chtěla se mnou ještě užít, vždyť je to jedno ne, kuřice jako kuřice, díra jako díra. Asi jí dělalo dobře, že bych to dělal s její kamarádkou, nevím. Poslal jsem jí někam a tu s níž jsem chodil jsem odkop taky. Někomu by se to ale třeba líbilo. Kámošova přítelkyně to zase ráda dělala u okna do ulice na parapetu ve 3. patře a prej škoda, že bydlí tak vysoko. Z baráku naproti to vidí jak v kině. V koupelně to nechala předělat tak, aby jí bylo vidět, když se sprchuje. Kámoš to strpí kvůli milování s ní, prý bych to musel zažít a potom bych se nedivil. Další moje exotka ze mě chtěla trhat tričko, když jsme to dělali, že si ho mám nechat na sobě. Při orgasmu se ho držela tak až ho rozervala. To bych jí ještě toleroval, protože to bylo nádherné ji při tom vidět, to tričko bych oželel. A jednou, když jsme seděli na lavičce a já měl na sobě potrhané džíny, tak mě je roztrhla tak, aby se na něj dostala a mohla mě ho honit, nebyla to zrovna levná škuba. Tak šla hned potom. Teď už mám normální průměr a celkem klid. Takže nikdy nevíš a nikdy neříkej nikdy. A už jdu něco dělat.

Jirka. (Čt, 7. 2. 2019 - 13:02)

Miloši, ber to v klidu s tím trháním. Jestli byla dobrá, tak proč ne. Já z té mojí taky servu oblečení a rozervu džíny, ona mě taky roztrhá co mám na sobě. Při sexu na to nekoukáme. Prostě na to někdo dostane chuť a chce to a nechce se zdržovat svlékání, tak se to roztrhá. Není to samozřejmě pokaždé, ale jednou za čas si takhle zařádíme. Trička nás obou a její tanga to odnesou ovšem velmi často. Trička neřešíme a tanga vyřešila tak, že si už kupuje jenom dělená s otvorem. Teď v zimě má normální trička a to jí rozervu od krku dolů, abych se dostal na kozičky, v létě nosí ty ultra krátká, kdy jí jsou dole vidět, tak takové tričko se vyhrne. Moje tričko nejdřív u krku natrhne a potom se ho drží, když je na koni a stejně jak jsi psal, tak ho při orgasmech rozerve úplně. Takže nic tak hrozného to aspoň pro mě není. A džíny, když mě rozerve, aby se dostala tam kam potřebuje neřeším, nechávám jí ať si hraje. Dělá to, když jsem rozvalený na sedačce a nechce se zdržovat svlíkáním. Pohoní, vykouří a zajezdí si, to si užívám téměř pasivně a snaží se ona. Prostě pohodička.

tuareg (St, 6. 2. 2019 - 00:02)

tak jasne, "Elisko" :-) pratele, prece to nemuzete myslet vazne, ze verite temhle honibrkum, co tu pisou sve fantazie :-) ale kdyz vam to dela dobre a vyhonite si u pribehu jinyho fotrika, tak do toho. :-))))

aaa (Čt, 7. 2. 2019 - 16:02)

A ty sem chodíš dělat co, Tuaregu? Trochu tě podezřívám, že sám dobře víš, o čem tu plácáš.

Jarda (St, 6. 2. 2019 - 00:02)

Tak jde oto jestli to není vymyšlené, taky sem si obcas pujcil kalhotky segry nebo matky a uspokojoval se s nimi ... kluku co si sex s matkou nebo sestrou predstavovalo je asi hodne ... cist prispevky holek na toto tema je hustý ..

Eliška (Út, 5. 2. 2019 - 17:02)

Když jsem přistihla oproti mě mladšího bráchu, jak si užívá s mýma tangama ze včerejška, tak se lekl chudák a nevěděl co má říct. Uklidnila jsem ho, že mu je budu klidně večer nosit, když mu to dělá dobře. A že mu pomůžu ho vyhonit a vykouřím mu ho, že může přijít kdykoliv. Nejdřív z toho byl špatný, ale když jsem mu to začala hned dělat, tak se uklidnil a byl moc spokojený. Od té doby mu každý večer zanesu použitá tanga a když chce , tak mu ho vyhoním nebo vykouřím. On si ty moje tanga oblíkne a jde spokojeně spát. A tak mám šťastného bráchu. Říkam si, že už bych mu mohla i podržet. Pro mě by to taky nebylo k zahození, ať z toho taky něco mám.

luci (Út, 5. 2. 2019 - 23:02)

To bys mohla , hlavně mysli na antikoncepci a ať vám u toho nikdo "nesvítí". Někteří lidé jsou nepřející a jak známo aktivní blbec je horší než třídní nepřítel.

Reklama

Přidat komentář