Reklama

Incest

veverka (St, 3. 4. 2019 - 10:04)

Zuzko to máš úžasný vztah s rodiči a já jsem na tom podobně..akorát já mám jen mamku. Ale také se nestydíme před sebou a když je u mě přítel a náhodou zapomeneme zavřít dveře od ložnice, nic se neděje. Ale má to takhle asi málokdo :)

Bratr (Po, 1. 4. 2019 - 14:04)

Škoda, že jsou tu hňupi a trdla, co si jen vymýšlí.
Já mám zkušenost se sestrou a nebylo to špatné. Ještě po letech si to kolikrát při sexu představuji a pomáhá mi to s pevnou erekcí.

A (Po, 1. 4. 2019 - 16:04)

Jo sestra, s ní bylo prd, ale stejně stará holka sousedka, to bylo jiné. Učili jsme se líbat s jazykem, ruční práci, ona dole, já nahoře i dole, práce pusou a jazykem dole. To bylo učení, paráda. Když se něco nepovedlo, tak se nikdo necítil trapně a poradili jsem si co a jak dělat. Do budoucna, jako když najdeš. Pak to zjistili její rodiče a byl konec, no bylo nám 13 a skoro ve 14 nás rozehnali. Naštěstí to mým konzervativním rodičům neřekli. Za tu dobu jsme se toho hodně naučili. Po střední jsem se sbalil a odstěhoval ke své přítelkyni a ta holka ze sousedství se stavuje na návštěvu a rádi vzpomínáme na ty časy. Tak přítelkyně poznala, s kým jsem se to vše, kromě šuku naučil. Zatím nezačala žárlit a to u nás už párkrát byla i přes víkend a i na chatě na horách. Zatím si spolu rozumí, ještě ji zatáhnout do společného pelíšku do trojky, ale to bude asi jen sen. Jak to sakra nastrojit a kde to pošťouchnout, aby to dopadlo? Zase je zvláštní, že mě přítelkyně s ní klidně nechá jet na nákup a podobně. Že by taky chtěla a bojí se to říct jako já? Nebo to chce zkusit s holkou? Záhada, uvidím, co se z toho vyvine.

Marie (Pá, 29. 3. 2019 - 11:03)

Jednou jsem byla s pritelkyni na dovolene s jejim 13-nactiletym synem spali jsme vsichni v manzelske posteli jednou jsem videla jaj jeji syn ji suka a pridala jsem se a obe na vystrikal-pokud vim matku suka i doma

luci (Po, 1. 4. 2019 - 23:04)

Takže jste dostaly sperma od mladého hřebečka a budete hezčí . Hlavně ať vás nikdo nenapráší , nebo máte na krku ohrožování mravní výchovy mládeže.

v (So, 23. 3. 2019 - 13:03)

Někdy v roce 86 bylo mi asi čtrnáct let jsem objevil pod matky polštářem okurku salátovku, hned mi došlo co s ní asi dělá a proč máme tak často okurkový salát, což mi vůbec nevadilo, naopak mě to jaksi rajcovalo. Jednou v noci mě vzbudila žízeň, šel jsem se napít, z ložnice matky se ozývalo tlumené stenání, tušil jsem co matka dělá a přiložil oko na klíčovou dírku. Matka ležela za svitu lampičky na posteli, napůl vyslečena z noční košiky si to dělala v různých polohách okurkou. Té noci jsem poznal že jsem muž a začal na plno onanovat.

Dalík (Po, 18. 2. 2019 - 20:02)

To já jsem si před matkou za totáče ptáka honil. Žili jsme sami od mých 3 roků a v pubertě mě v podstatě k onanii navedla, protože viděla, jak se mnou plný pytel cloumá. Poprvé mi to rukou předvedla, pak už se ho nikdy nedotkla, ani nic nebylo, ani kozy neukázala, leč jsem žadonil. Ale že jsem si ho vedle ní na gauči honil u časáku a ona se koukala na televizi v průsvitné košilce, usmívala se u toho a občas okomentovala sílu mého výstřiku, to ji nevadilo. Myslím, že pak v ložnici sama masturbovala jako zběsilá. Budu se ji na to muset zeptat, jestli bude někdy příležitost.

Jeny. (Čt, 14. 2. 2019 - 08:02)

Ale krásné.

Bobrik (St, 13. 2. 2019 - 00:02)

Je to chození po tenkém ledě a asi něco duševně vrozené je tesko někoho odsoudit .

Jeny. (Út, 12. 2. 2019 - 23:02)

Co se přihodilo loni v létě. Já spím jen v tričku nebo úplně nahá, tenkrát věk brzy 16 a brácha to samé o chvíli starší. Vezmu si ho večer po umytí a ráno tak ještě snídám. Jo, je mě dole vidět, brácha to už zná a rodiče jsou dávno v práci. A když jsou vedra, tak nemám nic. Brácha to samé, buď tričko, nebo nic. Jsme už tak zvyklí a tolerujeme se. V létě jsem měla na návštěvě na týden kamarádku. Byli jsme do 4 odpoledne sami bez rodičů. Obě jsme spali nahé a taky tak šli na snídani. Přišel brácha, taky nahý a teď kouká, že tam nejsem sama, nějak si to neuvědomil. Rychle ruce přes něj, kamarádka pozdravila a prohlásila, snad se nestydíš, pojď si sednout a nasnídat se. Tak si teda přisednul, nasnídali jsem se. Já to sklidila a kamarádka se před bráchu postavila v celé nahotě a zeptala se, tak co budeme dělat? Pokrčil rameny, že neví. Odsunula stůl a sedla si mu obkročmo na klín. V tu chvíli jsem zjistila, že ji neznám. Ukaž jak umíš líbat, a začala ho vášnivě líbat. Ten byl z ní tak rozrušený, že se mu postavil. A copak to tady máš, rukou zašátrala v rozkroku a přeposedla si tak , že si ho zastrčila do pičky. Ten z ní byl celý zkoprnělý a začala se na něm pohybovat. Říkám ji, co blbneš, chceš aby to do tebe vystříknul a mít dítě? Ona na mě v klidu, mám prášky. A začala ho vášnivě líbat a pohybovat se. Brácha to už nevydržel a dal se do toho taky, asi se mu to začalo líbit, jenže brzy vystříknul a bylo. Vstala, chytla ho za ruku a se slovy, jestli se chce ještě takhle bavit ho odtáhla ke mě do pokoje a na mě zavolala, jestli tam budu takhle dlouho stát a nebo jí půjdu pomoct. A tak jsem se přes protesty přidala, pěkné dopoledne uteklo tak, že jsem se poprvé milovala s holkou a s bráchou. Po obědě se poklidilo, umyli jsme se společně, ustrojili a jako by se nic nestalo znuděně očekávali příchod rodičů z práce. Takhle jsme trénovali celý týden a odpoledne vyráželi ven. Brácha měl po vysedávání u PC a s kamrádkou chodí od léta do teď. Tenkrát jsem fakt koukala, jak se kamarádka odvázala a využila příležitosti a mě by nikdy nenapadlo s ní něco mít, když je to holka a kamarádka od první třídy. No dělám to s ní doteď a je to krásné a občas se přidám do trojky. Taky přemýšlím, že když si seženu kluka, přijde mě kamarádka pomoct a co na to brácha, odkopne ji a nebo to bude tolerovat? A nebo na toho kluka budu sama a s ní to budu dělat tajně? Ona mě tak přeorientoval na BI, že už to s ní musím dělat a nemůžu to bez ní delší dobu vydržet. Takový byl letní týden s důsledky do dalšího života. Mámy by na nás byly pyšné.

(So, 9. 2. 2019 - 09:02)

Nemám, od toho mám jiného.

jirka (So, 9. 2. 2019 - 22:02)

já nemluvil o kouření, jen mě je divný proč se stydíš před svojim bráchou , mám taky ségru a nemáme mezi sebou žádnej problém být nahatý.

(Ne, 10. 2. 2019 - 08:02)

Nestydím, ale je to brácha, jemu je to asi jedno, já si vezmu aspoň tričko. Ale mohla bych to schválně zkusit, jeho reakci. Příští víkend jedou rodiče na hory a budeme sami doma, teda za mnou přijde kámarádka. Tak bychom ho mohli zkusit nějakou provokaci. Nějaké nápady?

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 22:02)

nápad ? myslím že není třeba , vy si už poradíte samy znáš takovou tu hru vadí nevadí ...... třeba

(Po, 11. 2. 2019 - 13:02)

Znám velice dobře, když nemá někdo rodiče doma, tak se sejdeme, komu se chce a hrajeme. Jsme už taková zaběhlá parta. Velká sranda je u toho že? U nás doma to ještě nebylo, někdo z rodičů je vždy odpoledne doma až teď nebudou. Těžko do toho půjde, radši sedí u PC.

Návštěvník (Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

bráchovi je kolik ? honí si ? neřikej že ho neutáhneš na pohonění , a nebo je to naopak , že ty chceš aby to on dělal tobě .....

(Po, 11. 2. 2019 - 21:02)

Mám svého kluka, brácha je jen brácha.

(Pá, 8. 2. 2019 - 14:02)

Holky, taky před váma chodí brácha nahý a je mu to jedno? Vstávala jsem dýl do školy, protože nám odpadla první hodina a on se vyvalil ze záchodu nahý a mezi zíváním zamumlal: ty seš ještě doma? A zapadnul do svého pokoje. On šel do školy až na třetí hodinu. To si nemůže vzít spoďáry nebo jestli spí nahý? Já si aspoň vezmu velké tričko, sice nic pod ním, ale nejsem vystavená všem na odiv.

jirka (Pá, 8. 2. 2019 - 23:02)

ty se stydíš před bráchou , proč ?

(So, 9. 2. 2019 - 01:02)

Už nám není 5. Mám mu ho snad vykouřit a koupat se s ním společně?

Reklama

Přidat komentář