Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

Já mam všechno v sobě vyplý teď.Myslim to co sem chtěla zažívat v létě s Jirkou a Fandou.Tak stejně vim že Jirku už do ničeho takovýho nutit nemůžu,nechci v něm vyvolat toho rapla jak taky se umí ukázat.A na Deniska si něco takovýho netroufam zkoušet když nevim ještě jakej je a nějak se mi to k němu nehodí tak mi to ani neláká.Na to se hodil Fanda ale jak sem zjistila my si v normálnim životě s Fandou nerozumíme i když tady to neni tak poznat.Já prostě mam teď v hlavě hlavně tu práci.Já třeba když mam volno tak hledam na internetu různý informace o tej medicíně a něco k tomu oboru a o nemocech kolem toho,o lékách.Abych v práci mohla ukázat že sem lepší že taky něco vim kolem toho a před Denisem se chci předvéct když si psal o případech s ruskýma doktorkama tak já se chci taky ukázat.No a tohle mi zaměstnává hlavu a taky sem dost unavená už protože já vstávam denně ve 4h a už to začínam cítit a potřebuju nutně odpolední nebo noční nebo volno.A jak se zhoršilo počasí tak jako na tom oddělení je to znát jak blázen.Jako lituju i ty doktory kolikrát sem tam viděla že fakt neví koho dřív řešit.Ono totiž pořád chybí personál na plno odděleních,ono plno doktorů utíká do Německa a pak neví co dřív.Sanitky tam přivezli dneska několikrát někoho taky i z nehod, do toho příjem z ambulance,no šrumec,taky sem nevěděla co dřív.Jirko tak já nevim co ti mam na to napsat.Na jednu stranu mi to štve jestli tam na tebe nějaká usmívá! Na druhou stranu vim že nemam co říkat.Ale já se ho nehodlam vzdát.Naopak už mi psal ale ne na obrázek ale začal mi psát do messengru.

Miluno (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

jestli polibek na čelo, tak to znamenalo pochopení, soucit a otcovské obejmutí. Možná si do toho vkládáš víc, než tam je. Oni Rusové jsou takhle hovorní a kontaktní, ale nemusí to nic znamenat, jen kamarádství

Miluna (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

Já si myslim že se takhle chová kvůli Jirkovi.Rozhodla sem se že mu napíšu že už sem volná a uvidim jak se bude chovat.

ale (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

Chování Miluny je nevyspytatelné. Práce Milunu navedla na dobrou cestu, ale tím, že se tam objevil muž, může se v Miluně ozvat opět její pudová nenormalita. Záleží jen na Miluně, jak ji udrží v normě.

Fando (Čt, 10. 1. 2019 - 14:01)

Miluna určitě nepřestane s jejíma úchylnýma choutkama, za čas se bude nudit a třeba tě s doktůrkem seznámí. Vydrž.

. (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

Víš co si myslim? Že Miluna sebe teď trochu potlačuje.Ale někde to co víme my všichni to tam v ní je.Myslim,že se člověk takhle nezmění,protože teď se zdá rozumější.Je o něco sice starší,poučená taky ze špatných zkušeností,ALE..no prostě mi připadá,že teď trochu zapírá sama sebe.Nevim jestli je to tou prací nebo doktorem.

Myslím (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

si totéž.

Jirka (Čt, 10. 1. 2019 - 11:01)

No Miluno to by mohl byt podle vzhledu klidne muj bracha.No to snad neni pravda.Tak lepsi,ze uz spolu fakt nebydlime.Treba kdyz sunda doktorsky ublek tak v nem budes mit pocit,ze to jsem ja a me samotnyho uz nebudes potrebovat.My v praci mame novou sekretarku,ta teda neni jako ty,ta je cernovlaska a taky se na me trochu vic usmiva.

Fanda (Čt, 10. 1. 2019 - 13:01)

No je fakt pěknej jako ty,taky jsem koukal.Tak to už mě chtít opravdu Miluna nebude.A nepřemýšlel jsi Jirko zase to zkusity my dva? Obcas víš.Nebo já nevim co jinak? Nebo půjdeš do nějaký jiný nebo co budeš dělat? Odpověz mi.dík.A taky Aleše se ptam co budeš dělat jak budeš řesit sex?

? (Čt, 10. 1. 2019 - 08:01)

To bude ještě moc zajímavý.

Miluna (Čt, 10. 1. 2019 - 00:01)

Takovej doktor už by se jentak nenašel kterej by se mi takhle všímal a takhle by se mi zároveň líbil.Denisek je jako poklad.Zase asi moc neusnu a to vstávam.Už ani nevim jak to teď dělam že teď funguju i s málo spánkem.Ale radši ať už mam odpolední nebo noční a hlavně taky to co Denisek.

Miluna (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

No ty jo tak to v něm vidíte obě taky Jirku jako já.Já si to taky uvědomuju právě že jsou podobný typy že tam něco podobnýho je.Když sem včera byla s Jirkou tak sem ho v něm Deniska chvílema viděla.A když sem dneska koukala na Deniska tak zase chvílema mi do něj lez Jirka.Je to bláznivý:-) ale snažim se na to nemyslet.Já v sobě teď vim že by mi chyběli oba.To už ani nejde vysvětlit.Lallo to si napsala hezky to sameček:-) A kdyby jste ho viděly živě když tam pak takhle chodí po chodbách právě v tom bílym a usmíval se na mě a takhle se ke mě chová jak mi uklidňoval a držel dneska,tak já nevim kdo by to vydržel a nehlo by to s nim.

Lalla (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

Jo, Milu, pěknej sameček je to, jako Jirka

Návštěvník (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

Teda Miluno je to kus.Nedivim se ti.

Sany11 (St, 9. 1. 2019 - 23:01)

Jo,Milco, tak ten je fakt peknej! :D A rekla bych opravdu i dost podobnej Jirkovi. Hm...

Miluno (St, 9. 1. 2019 - 20:01)

Nedávej ho tam, dříve se ho zeptej.Bez svolení ho tam nedávej.

Sany11 (St, 9. 1. 2019 - 20:01)

Tak ho tam nedavej, to mne by na jeho miste treba vadilo.

Miluna (St, 9. 1. 2019 - 20:01)

Jo tak už vim koho si viděla:-)) to osamělé srdce 2013..no to neni on:-)) ten by se mi teda nějak moc nelíbil.Víš co tak já si ho pak dam na fb a kdyby mu to vadilo tak to smažu.Třeba ho to naopak potěší.Já musim jít teď vařit,děti do mě hučí že už chtěji jídlo,tak ho ukážu na fb až si lehnu.Die to nevim jak to bude v práci,já se ho zapoměla zeptat jestli mu mam v práci vykat nebo tykat ale zatim nemáme stejnou službu.Asi až za týden se něco najde.

die (St, 9. 1. 2019 - 20:01)

Miluno a jak to máte v práci tykáte si ?

? (St, 9. 1. 2019 - 19:01)

Jak je chytrej se ukáže.

Reklama

Přidat komentář