Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sdfg (Po, 5. 11. 2018 - 20:11)

Prezident je eponymem rčení. Spojí se i s ďáblem aby mu pomohl zvítězit.

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 01:11)

Zatím je spojený s Českým národem, jestli je to pro tebe ďábel, tak táhní do pr.... z České republiky!!! Národ si ho zvolil!!! To jen nepřátelé Čechů se snaží o sto šest, pomluvit prezidenta a zničit Český národ! Jako už mnohokrát v minulosti!!! To jsou ti praví ďáblové!!! Je jich hromada ve vládě, v TV a i v neziskovkách!!!

sdfg00 (Pá, 9. 11. 2018 - 00:11)

Tím jsem měl na mysli jeho cesty do Číny, názorné předvádění makety samopalu na novináře s becherovkou místo zásobníku,slova o muslimech je to poslední, i když by neměl podle mne nadávat na všechny muslimy, navíc i ty ateistické v praxi, pouze dle tradice.
A mít tradici je pěkné, ale jinou, ne tu čínskou maoisticko-kapitalistickou.

Návštěvník (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

Neskutečný... je vůbec možný, že by si ten bruselskej dobytek nedělal bohapustou prdel? ---

"Na základě hustoty obyvatel na kilometr čtvereční vypočítal Brusel kolik migrantů mohou absorbovat jednotlivé země. Podle toho Německa může přijmout dalších 192 milionů, takže celková populace by mohla vzrůst na 274 milionů.
Podle studie EU by mohla Česká republika k dnešnímu stavu 10,6 milionů obyvatel absorbovat ještě 58 milionů migrantů na celkový počet 68 milionů obyvatel.

Brusel již v roce 2009 dospěl ve Studii EU k závěru, že jednotlivé státy mohou absorbovat výrazně více migrantů než dříve.

Ve studii bylo vypočítáno, kolik migrantů navíc mohou absorbovat jednotlivé země EU. Studie je neformálně nazvaná "Studie o proveditelnosti přemístění žadatelů o mezinárodní ochranu".

Na základě počtu obyvatel na čtvereční metr zpráva přichází k překvapivému závěru: Německo by proto mohlo vzít ještě 192 milionů lidí. Rakousko přes 60 milionů a Švédsko dokonce přes 400 milionů.

Brusel také vidí potenciál ve Španělsku: V současné době má země okolo 44 milionů obyvatel. Vzhledem k tomu, že je to velmi rozsáhlá země, mohlo by zde žít až 460 milionů lidí.

Pokud bude tento dokument někdy implementován, nezbyde z dnešní Evropy nic. Podle novinářky Evy Hermanové působí tato Studie jako „ledoborec“ ke globálnímu paktu OSN o migraci, který má být podepsán v prosinci 2018 v marockém Marrákeši .

Celkově tato zpráva dospěla k závěru, že v EU, kde žije v současné době přibližně 500 milionů lidí, je prostor pro 3,8 miliardy lidí.

(http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/podle-eu-by-mohlo-zit-v-cesku-az-68-milionu-lidi-v-nemecku-274-milionu/?fbclid=IwAR07cjQ2f9wD6B_7AFOLERm83SOZny0NWf7uB3N3bkC7qWf7Ka1eTSAulR8)

sardanapal* (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

Jahodové trombelíne , hoď tam vzpamatováka ! Neboť největším dravcem není vypelichaný orel bílá hlava , nýbrž HAVRAN !!! Havran se nebojí má silný dráp KRÁ , Havran se nebojí umí se rvát KRÁ , Havran , Havran , Havran Krá Krá Krá ...

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

kam se hrabe ten tvůj havran a orla v útoku.Takovej orel v útoku oddělá i kozu,anebo kamzíka....jak blesk slétne z nebe,zasadí tvrdý úder ocelovým drápem a blbá koza mečí hrůzou když padá ze skalního útesu....Jenže orel jako ikona představuje i ikonu svobody,hrosti,demokracie a lidských práv a k tak super zemi jako je Amerika nejlépe pasuje.Bůh žehnej Americe a ochraňuj ji před všema nepřátelema.

Jedovatej (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

"a blbá koza mečí hrůzou když padá ze skalního útesu...." A blbej vorel čumí, voči vyvalený, jak mu ta padající blbá koza mizí v děsivejch hlubinách pod útesem.

ty jedovatej! (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

Nejsi ty náhodou chemik? A o tom nově objeveném prvku jsi neslyšel?

Byl objeven nový chemický prvek! Romík (latinsky Cikanium) – chem. značka Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india. V českých zemích je zastoupen hojně. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající. Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená, že v ní neplave. Romík vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je magnetický – přitahuje ho železo, ale na rozdíl od normálního magnetismu i barevné kovy. Ty ho přitahují ještě více než železo. Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Koncentrovaný je prudce nebezpečný. Využití: využití romíku v praxi je mizivé.

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

lepší je být romík,jak český rasista..................Jo a Francie vydala zatykače na tři vysoké představitele syrského režimu Alího Mamlúka,Džamíla Hasana a Saláma Mahmúda a ti teda půjdou bručet na doživotí do vězení ve Francii.

Tonda Vlas (Po, 5. 11. 2018 - 19:11)

Přestěhuj se do Chánova a hned budeš psát jinak.

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

a jdu si do lednice ukrojit Uherák

Jedovatej (Út, 6. 11. 2018 - 05:11)

Kdyby se v tý lednici skrejval vorel bělohravej, zakruť mu krkem.

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 07:11)

ale toto zkoušel již celý primitivní,zaostalý,blbý,nacistický,islamistický,hloupý,komunistický,nevzdělaný,neschopný svět napříč dějinama a ono co....?...Ono NIC a akorát tak veliké kulové!..............Americký orel bělohlavý jako ikona nejlepšího systemu jaký kdy byl člověkem stvořen bude vždy a za každé doby reprezentovat odvěký sen a touhu každého člověka po svobodě......Amerika je idol každého svobodomyslného člověka po celé dějiny od svého vzniku je to právě Amerika,která je symbolem lidství ,demokracie a lidské svobody dané člověku ne člověkem,ale Bohem...................Bůh Americe žehná a chrání ji..................chčeš zaktoutit orlu bělohlavému krkem??...............No ale toto je to samé,jako by jsi chtěl zakroutit krkem svobodě,lidskosti a demokracii......odvěké touze člověka být svobodným a mít zaručená svá lidská práva.....................Této svobodě lidského myšlení krkem nezakroutíš,to by jsi musel zotročit svobodného člověka a celou společnost svobodných lidí proměnit v otroky.......................Chceš po bolševicku měnit Ameriku...?....Ale to se ti nepodaří a celá ta svobodomyslná společnost svobodných lidí si bude svou svobodu tvrdě bránit a otrokem se dobrovolně nestane.....Amerika je Amerika a proto každý,kdo nenávidí svobodu člověka nenávidí i Ameriku....No...jsou to hlavně teda jahodově a logicky všechny systemy stvořené člověkem založené na nesvobodě a otroctví...ponejprv Británie 18 stol. kde bylo otroctví naprosto legální,pak bolševik ,nacista a nyní islamista a terorista.........tito všichni jsou nepřátelé Ameriky,protože nenávidí lidskou svobodu.....Bůh žehnej Americe a ochraňuj ji před nepřítelem svobody,před nepřítelem člověka a jeho touze být svobodný..................Orel bělohlavý tuto hodnotu reprezentuje a můžeš si být jist Jedovatej,že si ji nikdy a od nikoho vzít nenechá!

Jedovatej (Út, 6. 11. 2018 - 11:11)

Jahodovej, těmahle servilníma, úlisnejma a reklamníma kecama jsi snad překonal tvý veškerý dosud zde publikovaný plky a žvásty. Tak už kurvafix do tý Ameriky vodtáhni a užij si dosyta ten "nejlepší systemu jaký kdy byl člověkem stvořen", vychutnej si ten "idol každého svobodomyslného člověka"... Hele, Jahodovej, nechtěl bys ty svý moudra předat vodborníkovi - psychiatrovi? Třeba by ti moh pomoct... Já ti zatím jen doporučuju vodtáhnout do Ameriky, protože z vrozenýho soucitu s postiženejma tě zatím neposílám tam, kam bys s těma tvejma kecama patřil asi spíš, to jest do prdele.

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 12:11)

ha,ha,ha,ha....nevoní ti řeči o amarickém orlu bělohlavém?...ale začít si něco s Amerikou není ještě NIC ve srovnání začít si něco s lidem israelským....Protože ocelový dráp,atomový zoban , ostrý orlí hled a perutě svobody nejsou nic proti lvu Jehudy.....začni si něco proti Israelským a poznáš jaké to je,když se ti tento lev zakousne do prdele!...

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 16:11)

Shabbatot-Jahoda , tys musel být za komunistů politruk!!! Akorát v jiném kabátě!

Jedovatej (Út, 6. 11. 2018 - 12:11)

Ale Jahodovej, vono je to přece jinak, a je to úplně jednoduchý, těma kecama seš jenom k smíchu, kouska smysluplný myšlenky v tom vobvykle není, já se tvejma textama (a pochopitelně textama sdfg) bavím u kafe... a to je asi tak všechno.

Tonda Vlas (Út, 6. 11. 2018 - 13:11)

Náhodou, dneska ráno měl sdfg poměrně dobrý den, jenže si to pokazil dětinkými reakcemi na mé rýpnutí.

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 13:11)

ňu,ňu,ňu,ťu,ťu,....no ale stejně si myslím,že vy rudí zde potřebujete exota jako jsem já jahoda jako prase drbání...vy jste ale fakt vděčný cíl provokací,vždy a za každých okolností se rozdurdíte na jinačím názorem,ha,ha.....

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 13:11)

škoda že skončil bičák,ten se uměl taky pěkně rozvzteklit

Reklama

Přidat komentář