Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sdfg (Út, 6. 11. 2018 - 08:11)

Amerika je idol tam ,kde ještě nepocítili jejich armádu,naštěstí s nimi máme dobré vztahy, takže zde jen jezdí při přesunech ze cvičení,ale nechtěl bych je tu mít vojensky.

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 10:11)

je vidět,že někdy píšeš i rozumné příspěvky...(někdy....) ...ano, US-Army natrhne ¨prdel každému nepříteli všude ve světě...je tomu tak proto,protože se jedná o armádu svobodné civilizace svobodných lidí a to ji činí nepřemožitelnou........Armáda USA brání lidství a práva člověka již od časů svého vzniku.Nejdřív válkou proti otroctví v Karibiku a toto vše jako první v časech,kdy otroctví bylo zaběhnutou a normální praxí po celém světě bez vyjímky i zde v Evropě.
......Zde v Čechách bylo nevolnictví před r. 1848 a v Rusku také,Brit mučil černé otroky na svých otrockých plantážích po celém světě a to samé v jižní Americe....ještě začátkem 20 století bylo otroctví zaběhnutou praxí států západní Evropy ,třeba při těžbě kaučuku a pryže pro výrobu gum pro kola od automobilů a na každou useknutou ruku musel být veden úřední výkaz.......USA a její armáda začala porat otroctví již od dob vzniku USA a to v druhé polovině 18 století!!..............Pak zničila otroctví i u otrokářského jihu....armáda USA vybojovala svobodu od útisku muslimského piráctví v středozemním moři...po celá staletí muslimský pirát terorizoval Evropu,ale jen do doby,kdy byl vynalezen motor na fosilní paliva a US bitevní flotila vjela s těmato motorama do středozemního moře a s piráctvím byl konec!...........US-Army bojovala za svobodu lidstva v 1 a 2 WW a spolu s Británii zachránila celý svět před nacizmem.----US-Army na hlavu porazila komunizmus a zabránila jeho expanzi do celého světa a je to i US -Army,která zachraňuje svět před světovým terorizmem po celém světě a je ctí armády ČR ji v tom pomáhat v misích v zahraničí,zejména pak v Afganistanu.-........Ano...i český voják hrdina pokládá život ve jménu svobody a bojuje za světový mír a bezpečí spolu s hrdiny US-Army......................Nebýt americké armády v Evropě,byla by již dávno světová válka,jenom díky US-Army a NATO je Evropa a svět již přes přes 70 let v míru a blahobytu .............US-Army je ikona svobody a boje proti režimům a systemum ,které nenávidí svobodu člověka a potlačují jeho práva..........tak proto všude kam US-Army vstoupí vyhrává,je podporována svobodomyslným člověkem a jeho touhou po svobodě a demokracii.......At žije US-Army a ¨Bůh žehnej Americe a ochraňuj ji před každým nepřítelem.

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 16:11)

S otrokářstvím se definitivně Spojené státy vyrovnaly až v roce 1968!!! A co se týká míru v Evropě, tak veliká část obyvatel České republiky to vidí opačně než ty!!! Viz zfalšované údaje amerických židozednářů o útoku Sovětských raket na SS předané Kenedymu a jejich požadavkem na odvetný úder!!! Kenedy na to neskočil a proto byl zavražďen!!! Další pokus byl fašistický převrat na Ukrajině a plány, že se Ukrajina dostane do války s Ruskem! Ale ani fašistický Porošenko není úplně blbej, jak si mysleli Amíci!!! A jejich další plán, že zaberou Krym jim Putin překazil! USFT jsou největší zlo na této planetě!!! A až se začnou politicky, ekonomicky a vojensky propadat někam na ocas politického dění, tak rozpoutají třetí světovou válku!!! Doufám, že se do té doby svět proti nim sjednotí, aby si to nedovolili!!! Jinak totiž hrozí zánik lidstva! Jim to bude jedno, buď ovládneme svět a nebo ho radši zničíme!!! USFT potřebuje být trvale pod světovým dohledem, aby si zase nevymysleli nějaký Tonkinský incident a nebo třeba Gliwice !!!

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 17:11)

Jo...USA vyvolá třetí světovou válku a proto Putin anektoval Krym a východ Ukrajiny,akorát by měl ty své dovolenkáře používat DžíPíEs,protože jsou tak blbí,že blouděj...viz četa záškodníků na ukrajinském území a jejich vysvětlování ukrajinské armádě,že z Ruska zabloudili...ty hele Aladin,máš auto a v něm DžíPíEs?
Já jo a proto vím na metr přesně kde jsem a dokonce když je objíždka,ta mašina napojená na internet a družici přesně vypočítá trasu a ví kam zavézt i po okolních polních a lesních cestách až tak,že občas mám strach,jestli se to zařízení nezbláznilo,ale ono to myslí dobře a pak zase vyjedu kde je žádovní a to je elektronika za asi 6 tisíc.
...No...záškodníci na Ukrajině tyto mašiny neznají a proto blouděj.....jinak máš ale pravdu v tom,že západ na Ukrajině s bandity vzkutku válčí,viz amnerická agentura Blac Water,která najímá žoldáky veterány z US-Army,celé roty vojáků z NATO jako jsou holandani a snapři z Skandinavie a západní Evropy a šmankote!...dokonce i Němec si po dlouhém čase na Ukrajině opět zaválčil ....tam byla taková mela,že ani zraněného dovolenkáře po desítkách nedovolil nájemný voják ze západu pozbírat....nebo si snad myslíš,že bandity,separitisky zastavil pouze ukrajinský voják :?
Te měl holou prdel a NATO by neměl,a tak bylo požádáno NATO a ono pomohlo....a pomáhá i dodávkama zbraní ,zejména těch z USA..proč si asi myslíš,že Porošenko peče s Trumpem kde se vrtne?....Takže asi takto polopatě a naplno a jedno ti ještě řeknu....žádný další Krym se konat nebude a to ani v Pobaltí a Skandinávii,která má z dovolenkářů z Ruska také strach....jsou totiž vyčleněny speciál rychlé úderné roty vojáků NATO a jak by nějaký terorista začal obsazovat někde kde nemá co dělat úřady a továrny a letiště,přijedou tam a namístě je odpráknou!
Takže asi tak ...a ještě jedno ti řeknu...situace na Dombase je asi takováto....separatisti se do Ruska vrátit nemohou,Rusko je nechce,tam platí pořád-něustupát,razsterljáju na miestě ! a tak se musí držet at chtějí,nebo ne...na východ nesmějí a na západ se nedostanou a čím více budou učínkovat světové sankce na RF,tím jim bude hůře.Pro ně není cesty zpět a jsou v pekle a již jim začíná harašit v řepě,neb se tam již požírají mezi sebou ......Takže toliko tedy k té Ukrajině

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 17:11)

Shabbatot-Jahoda , to tě můj příspěvek tolik rozčílil, že jsi napsal skoro pravdu o akcích USFT na Ukrajině, čímž jsi možná nevědomky potvrdil, že mám pravdu!

Jedovatej (Út, 6. 11. 2018 - 12:11)

Jahodovej, tvý reklamní kecy nejsou úplně kompletní a přesný:

"Dlouhodobě rasově segregováni byli afroameričané na jižním území USA. Ačkoliv třináctý dodatek ústavy postavil otrokářství mimo zákon, rasová segregace byla kodifikovaná tzv. Jim Crow laws, které platily na území bývalých Konfederovaných států amerických. Uzákoňovaly segregaci černochů ve školách, veřejných prostranstvích a veřejné dopravě.

Odpor k rasové segragaci se zdvihl po druhé světové válce. Afroameričané cítili, že si zaslouží díky roli, kterou sehrály na všech frontách válečného konfliktu, stejná práva a uznání. Proto v roce 1948 vydal prezident Harry S. Truman exekutivní nařízení rušící segregaci v ozbrojených složkách.

Veškeré formy rasové segregaci byly roku 1968, mimo jiné kvůli sílícímu tlaku ze strany hnutí za lidská práva, postaveny Nejvyšším soudem mimo zákon." (https://cs.wikipedia.org/wiki/Rasov%C3%A1_segregace). --- Co teda dělal ten tvůj bělohlavej vopeřenec do roku 1968, koukal se jinam?

sdfg (Út, 6. 11. 2018 - 10:11)

V 68 jsme se mohli posunout jinam, ale nešlo to, museli by se Rusové stáhnout z východního německa, jinak by neubránili u hranici východní opony, česko-slovensko by bylo klín do jejich sektoru.USA by mohli rozmístit své rakety až někde v Košicích.A napak Rusové by museli své raketysundat z Brd.

sdfg (Út, 6. 11. 2018 - 10:11)

Proto kdo chtěl hodně tak zdrhnul přes kopečky, musel mít, ovšem na to věk nebo vzdělání a schopnosti a zdraví.
To bylo jediné rozumné řešení odjet a nenasí.at se tady 20 let s komunistickou normalizací a neustálými kompromisy.

sdfg (Út, 6. 11. 2018 - 10:11)

Mají také inteligentní velení, kdyby sem jezdili Rusové, tak tu nebudou jen na cvičení, to je zcela jiná kultura.
Rus kde má armádu, tam je to jeho rajon.Naštěstí USA armáda, je taková cirkusová, přijede, zastřílí si, narazí ropu a odjede.

Tonda Vlas (Út, 6. 11. 2018 - 09:11)

Musím se podívat, co je to dnes za zcela neobvyklou konstelaci hvězd, že se stal zázrak a zcela vyjímečně jsi napsal rozumný příspěvek.

sardanapal* (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

Ten tvůj vorel- napalm-barel je pouhý mrchožrout ... Havran , ale dokáže jiné kousky ... Dnes sem třebas pozoroval , kterak milý Havran pouštěl ořechy , sedíce na lampě pouliční , na zem ... Proč asi trubko? Orel "bílá hlava" je hňup a kdejaké krkavec jej od kořisti zažene ... A stejně to dopadne i na středním východě ...
Jestli to bude dobré , nebo špatné ( pro našince) to se ukáže ...

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

hrdosti

sdfg (Po, 5. 11. 2018 - 15:11)

Např. mediální kultura je v USA naprosto otřesná. Ty news-anchoři, to je výběr vybagrovaných mozků pars excelence.

sdfg (Po, 5. 11. 2018 - 15:11)

Zejména na Fox-news.
Nova ji značně sekunduje, nakonec to je podobný konglomerát.

Návštěvník (Po, 5. 11. 2018 - 16:11)

Ano, zejména Fox news, které Laudrova Nova z Central media Entertaiment zdatně sekunduje.V

sdfg (Po, 5. 11. 2018 - 14:11)

Na tom jak to jde národům na východ od Ruska, historicky vystresovanými nadvládou a vlivem Ruska, řekněme si rovnou násilím a vražděním ze strany Ruska je vidět na jejich filmové produkci.
Polský film je pro mne synonymum tragédie, Ruský je poplatný, o Běloruském jsem neslyšel, Slovinští autoři po vystudování Famu točí v Čechách(viz. Všechno bude).
Holt se to projevuje i v umění,ta zaostalost.Akorát rakety furt Rusko umí,nás ohrožovat.

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

máš pravdu Cynik..každý si dosti tvrdě hájí své zájmy a Amerika teda hlavně,tam to je samý dravec a natvrdo si jde za svým.Jenže to v prostřed mezinárodního teororizmu ani jinak nejde a třeba v případě Jemenu toto platí,tam je al kajda a islámští jihadisti a vraždí po celém světě.....To má být Amerika jako změkčilá...?...Ne,nebude,američani uměj být tvrdí predátoři a v boji proti terorizmu teda hlavně.....není tak dlouho,kdy tam bylo pozabíjeno jejich komando SEALS a to ne jednou,vojensky to asi nepůjde tak snadno a tak si zajištují spojence v té oblasti a vyzbrojují je,nic jiného v tom není.....Budeš se divit,ale své bojovníky proti terorizmu má i Rusko a třeba na Kavkaze a v Čečensku ruská armáda střílí jihadisty v terénu jak králíky,ti se s nima ani troch nemaží...zhledl jsem ale fakt hnusné jihadistické video,kdy banda čečenských jihadistů řekla zajatým ruským vojákům,že jim uřeže hlavy....pak se vzala kudla a řezalo se a pěkně zaživa a ani ti ruští vojáco neměli u toho svázané ruce,prostě jen tak během konverzace ŠMIK a pak zase a zase...a k tomu ta jejich odporná hrdelní jíhadistická hudba v tom videu.......a víš jak to dpadlo?...Do několika týdnů jihadistické svině vypátráni a popraveni......A před odstřelem nejspíš přes tlamu až bylo vymalováno....takže asi tak pro představu

Cynik - realista (Po, 5. 11. 2018 - 13:11)

Pro předchozí příspěvek samozřejmě platí můj nick.

Tonda Vlas (Po, 5. 11. 2018 - 12:11)

Mě se ten chachar nikdy nelíbil, teď se odkopal naplno.

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

ne asi,ale zcela určitě jsem neměl reagovat urážkou,takže omluva,nejsem blbec....spíš než kkt jsem měl napsal kolaborant.Mě jeden z občanských pracovníků na vojně taky nazval ruským kolaborantem a zrádcem českého národa protože jsem se stýkal z ruskýma vojákama ...i když ve jménu kšeftu,ale stýkal..............Ještě mě řekl,že jestli jsem udavač a bonzák,tak to můžu jít ihned nahlásit na patřičná místa a zajistit mu tak problémy...............Já ale bonzák nebyl,pouze hloupej mladej kluk těsně po 20-tých narozeninách a dosti naivní k tomu.....Občanský pracovník byl již asi důchodce a protože měl svá léta,měl i svůj názor..no....pan Nohavica je nyní asi tak v jeho věku....má taky svůj názor,ale u dosti lidí se s ním teda dosti odkopal,to není žádný naivní mladík ,má již svá léta a k tomu i vizitku polarizace...jedni ho budou oslavovat ažtdo nebe a druzí zase odmítat a toto k umění nepatří.Správné umění by se nemělo motat do politiky,polarizuje to společnost a umění, jakékoli umění by ji mělo stmelovat....Václav Havel byl extrtřída,ten společné vyznamenání s p. Putinem odmítl ,ten byl svůj až do konce ,jenže to nebyl umělec,ale politik...že?,....Jinak za komunistů se donášelo a bonzovalo přímo stachanovsky,znám i případy,kdy si jeden nachmelený chlapík pustil hubu na špacír a nadával na komunisty v hospodě.....ani nestačil dopít pivo a již ho odvedla hlídka SNB a z hospody rovnou do vazby.....druhý případ z mého okolí....řidič autobusu byl křivě obviněn,že řekl,že komunisti rozkrádají republiku a hrozil mu soud a vězení.

Nakonec se ukázalo,že to neřekl on,ale jeden jeho spolupracovník,ale protože byl ve straně,nic se mu nestalo...v mnoha případech byl nasazen i provokatér StB a provokoval řečma a čekal co nato je¨ho okolí...pak to ihned hlásil a zničil tak klidně i tátu od rodiny.....všichni kdo tuto šikanu zažili si ji moc dobře pamatují a na pana Nohavicu se právě nyní za jeho spolupráci s StB kladně nedívají...tak to teda ani náhodou a na západě teda obvzláště.

Reklama

Přidat komentář