Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Shabbatot-Jahoda (Ne, 4. 11. 2018 - 15:11)

no jasně!Takže oni po celém arabském světě válčí imrvérenonstop již od jara 2011 ,celá severní Afrika,Egypt a pak Syria a nyní arabský poloostrov ,děti tam umírají hlady,....a nakonec se zde dozvím,že zato můží krom USA i lidovci...hmm....zajímavé,zajímavé.--....Jinak za ty dětičky jsem se v kostele dnes při Mši Svaté modlil,to jsem slíbil a to jediné jsem také mohl udělat a to jsem taky udělal,...ale s tím,že jejich dospěláci se chovají tam u sebe k sobě jak dobytek,za to ani USA,ani LIdovci a ani jahoda nemůže...jo a ještě jsem zapomněl na Aladina,ten to vše bude zase svádět na sijonisty.Mě osobně osud dětí po celém světě jedno není,ani těch v Jemenua anai těch zplynovaných v Syria....prostě a jinak po lopatě tak,aby jsi to chápal-posledních asi 8 let se válčí všude v tom jejich arabském světě a tu se ptám jako proč asi...jseš schopen odpovědět?.....A toto není ještě NIC proti tom,až dojde ropa,zemní plyn a to datum je známo.Zatím je ještě klid a v těch zemích kde ropu a zemní plyn mají v hojném množství je i blahobyt,luxus a dostatek všeho..peněz mají že nevědí co s nima a sníh si dovážejí a dělají tunely s sjezdovkama na lyžování (Saudská Arábie a SAE,tam se skutečně uprostřed pouště lyžuje..)ale tam,kde ropa není je bída a hlad a pernemantně se tam bojuje!
Jseš vůbec schopen jasně a bez demagogie a vytáček odpovědět,PROČ?nO.....nejspíš by jsi měl za pravdu i té jahodě,protože její analyza byla ,je a bude v 80 % trefou do černého....prostě je jich tam v té poušti moc a nedokáží se tam všichni uživit,uvědom si,že každý národ není jak Israel,který vezme do ruk v té jejich poušti do ruk lopatu,krumpáč a koště a zůrodní tu jejich poušt.To tam v té lokalitě zatím dokázal pouze Hebrej,jinak nikdo jiný.....Israel není národ určený k osudu přírodních zákonů ,tam jsou maximální schopnosti se o sebe postarat a to oni také udělají.Tam žádný hladomor a ani občanská válka nebude,nepěstují tam drogy ,aby se populace uživila,nemají tam vymaštěné pámbíčkáře,kteří vyvolávají nenávist ve jménu politiky,nejsou lenoši které snesou kolem svých příbytků bordel a smetiště ....všichni studují,jsou vzdělaní,pracovití a tvoří kladné hodnoty.
Ale ty neodpovíš...

Návštěvník (Ne, 4. 11. 2018 - 18:11)

Takže za prvé - patrně nejsi schopen pochopit psaný text. "Tam bys mohl se svou demagogií, překrucováním fakt a falší dozajista uspět." - jak jsi z toho odvodil, že "zato můží krom USA i lidovci"? Smysl mé věty je přece přehledný a jasný - lidovce prostě považuji za bezpáteřnou stranu, ochotnou v politice jít kdykoliv a s kýmkoliv, avšak o tom, že by mohli za válčení v Africe a Asii, jsem nepsal ani slovo. A za druhé - jasně, že "posledních asi 8 let se válčí všude v tom jejich arabském světě", a já se tě tedy zeptám, kdo především jim k tomu válčení dodává zbraně? Nebo snad používají oštěpy, luky a šípy? Opravdu nevidíš vliv USA a prosazování jejich zájmů, dlouhodobě dodávkami zbraní a vlastně celou americkou politikou, aktuálně například sankcemi proti Iránu na vývoz ropy a rozhodováním, komu může Irán ropu vyvážet? Za třetí - na téma Izraele jsme se už v diskusi potkali, zde jsme celkem ve shodě, uznávám zemi, která dokázala pozvednout území, přidělené jí po druhé světové válce, když zhruba 70% tvořila poušť, a to obklopena nepřáteli. No, a pokud "v těch zemích kde ropu a zemní plyn mají v hojném množství je i blahobyt,luxus a dostatek všeho..peněz mají že nevědí co s nima a sníh si dovážejí a dělají tunely s sjezdovkama na lyžování", jistě by našli dostatek prostředků i pro asijské imigranty stejné víry... proč se tedy má postarat Evropa? A co europoslankyně Šojdrová, která se usilovně snaží dotáhnout k nám syrské "sirotky" - za kterou stranu že je v europarlamentu, Jahodo?

aladin (Ne, 4. 11. 2018 - 17:11)

Říkáš svádět? Díky, že netvrdíš, že hlásám konspirační teorie! Ale měl bys si ujasnit rozdím mezi : Svádět a informacemi! Svádět, znamená, že to není pravdaw! Ale pokud je to pravda, tak jde jen o poskytnutí informací!!! Připomínáš mi Cikány, když o nich řekneš, že to jsou nemakačenkové, parazit, násilníci a vrahouni, tak začnou křičet: To je rasizmus!!!! Židé dělají to samé, když je obviníte z křiváren a intrik proti lidstvu, křičí: Antisemitizmus!!!, Xenofobie, rasizmus a t.d.!!! Zase mně můžeš obvinit z antisemitizmu...!!!

Shabbatot-Jahoda (Ne, 4. 11. 2018 - 16:11)

navíc je to dané také kulturou a morální hodnotou ...je tato hodnota kladná,když celý národ volá po smrti jinověrců jako v Pakistanu?...Naše západní kultura je dojata nad smrti malého dítěte hlady a protestuje....je to samého schopna i ta jejich?
Jo a jinak jsem četl názory na internetu,že ten fotograf co dítě fotil mu měl dát i najíst...no to ano,jenže to dítě tam samozřejmě nebylo samo a fůra dospělých kolem něj...co pro něj udělalo okolí dospělých ?NIC!Prostě absolutní nezájem ...jak příznačné.Všude samý jihadista a zafáčovaný dement se samopalem a kulometem a dýkou u pasu a děcko nechají pojít hlady v špíně a smradu....píšeš,že jsem pokrytec,když mluvím o přírodních zákonech?...No ale ono to v té přírodě mezi zvěří přesně takto funguje a vyhrává tam pouze nejsilnější a jihadisti jsou zvířata,to nejsou lidi.To i nasta u SS byl větší člověk jak oni,ten i když byl masový vrah a zločinec,dokázal se třeba i načas proměnit v člověka...viz třeba případ z filmu podle skutečné události-Běž,chlapče běž.....Tam se jednalo o hebrejské dítě na útěku před nacisty.Dítě utíkalo a mělo štěstí,ale je do té doby,než natrefilo nna jednu polskou antisemitskou kurvu,ženskou,která ho udala Gestapu a SS.Kluka chtěl velitel SS odstřelit pistolí,děcko ale uteklo.A víš jak to dopadlo....?Ten samý eSeSák se pak kluka ujal u sebe doma ,chránil ho před soukmenovci a poskytl mu azyl v okolí plného nacistické nenávisti.Něco,co u jihadisty nikdy nehrozí !Protože pravý jihadista by dítě Israele nikdy nechránil,jako zvíře a predátor ctící pouze zákony silnějšího NE,tam je jakékoli lidství vyloučeno,takže to jenom asi tak pro představu o čem já tady celou dobu vedu řeč.Ale ty to budeš všechno svádět na lidovce,USA ...no.....

sdfg (Ne, 4. 11. 2018 - 01:11)

Jisté je také to, že pokud Rusko zvyšuje náklady na zbrojení , musí se podle toho Evropa zařídit,nejde jen neustále spoléhat na to, že budeme cinkat klíči a Rusové odejdou nebo tak něco...:-) a to je i odpověď na téma diskuse...

sdfg (Ne, 4. 11. 2018 - 07:11)

Je nasnadě se zamyslet nad tím, kdo vlastně způsobil nestability v Evropě (tedy obě války 1914 a 1938 ,které vypadali spíš na jednu vlnu rozloženou do dvou).
Podle teorie, že stabilní Evropa se neobejde bez stabilního Ruska, je to Ruská bolševická revoluce.
Takže žádní židozednáři, ale Rusové. V rusku měli tak akorát Balvatskou a Rasputina, je se romanizace nedotkla.

sdfg (Ne, 4. 11. 2018 - 00:11)

Hlavně ne do Ruska, doufám, že dnes v noci nepřijedou a když, že je Japonští turisti utlučou zpátky do letadel foťákama.

sdfg (Ne, 4. 11. 2018 - 00:11)

CIA jistě tráví dlouhé hodiny a čeká netrpělivě na další příspěvek na tomto fóru od ústřední vifiny v mentálním sanatoriu.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

"Keňské děti nazpívaly českou a slovenskou hymnu"

Jano, nejsi náhodou sluníčkářka??? Ptám se proto, jestli se "náhodou" tito zpěváci neobjeví u nás s vašim doporučením, že mají Českou republiku rády??? A jako důkaz bude ta hymna!!!

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

"Slovensko by mělo přijmout deset sirotků ze Sýrie"
Dobře si ji prohlédněte, vůbec bych se nedivil, kdyby byla zednážka! Ale marťanka je určitě a proto od ní nemůžete chtít, aby někomu něco dala i když by to byla platba za jejího syna!
https://www.expres.cz/michaela-sojdrova-sirotci-syrie-jan-sojdr-podnikani-fyx-/zpravy.aspx?c=A180918_094558_dx-zpravy_vlt

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

"Babiš: Migrace není lidské právo"
Naprosto souhlasím!!! Mělo by platit jen to, co bylo platné v okamžiku podepsání smlouvy s EU!!! Vše co přišlo po tomto datumu musí být z právního hlediska neplatné!!! Tak proč se pořád bavíme o nějakých migrantech??? V době, kdy Klaus podepsal smlouvu nebylo po nějakých migrantech ani stopy!!! Takhle by měla postupovat Česká vláda, ale to by to musela být vláda Čechů a ne sionistická!!!

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

A jakého etnika jsou tito podnikatelé ???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

Rusové si sem jezdí jak do nějakého zimoviště místo na Krym, jen aby si to tady neoblíbili natolik, že by si tu chtěli zahlasovat o Ruské čtvrti.

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 22:11)

Ojojoj, na Slovensku se usadili vlci, Noční vlci si Slovensko vybrali jako svoje sídlo pro Evropu.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1926365_rusky-motorkarsky-gang-nocni-vlci-si-vybral-slovensko-ako-svoje-europske-sidlo

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

Proč ojojoj???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

My žijeme v Praze jako hlavním městě české republiky a podle toho koho volíme dovolíme nebo nedovolíme ruským fízlům ovládnutí města přes svoje nastrčené firmy a podplacené radní,kde by došlo v ruském stylu k nekontrolovatelné komerční zástavbě celého města ,tak jak dnes vidíme všude v Rusku od Moskvy po Jekatěrinburg, Omsk,Perm a jejich satelity jako Kazachstán, Uzbekistán, Tádžikistán,které zcela ovládají i po jejich fingovaném osamostatnění přes svoje fízly.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

A to ti nevadí, že u nás operuje CIA a naše BIS má zakázáno zabývat se její činností???

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

Ruští fízlové ovládají skrze své kapitalistickým krytím schované rezidenty v česku útok na českou suverenitu a jejich primární snahou je odštěpit nás nejdřív od EU, pak dokonají připojení k Rusku metodami ,které už znají a to morbidními ,násilnými, diverzními a nebo popravami, fingovanými popravami jako sebevražda atd., první by obsadili svými agenty bezpečností složky, armádu a její zakázky a vnitro, a zlikvidovali disidenty, jak to umí v Rusku.

Setrvání v EU je pro nás klíčové.
Základní charakteristikou pre-totatitních otroků ruska,agentů grů a jejich následovníků je snaha poškodit obraz EU a pomocí referenda vystoupit z EU,podobně jako se zmocnili Krymu, pomocí falečných hlasů, změn bydliště, stěhování obyvatel, podplácení a zastrašování,likvidace nepohodlných a disidentů,internace protikandidátů,znemožnění jim kandidovat, detence během voleb, zatýkání, zákazy demonstrací, prostě vše co známe z Putinova KGB vedeného Ruska.

sdfg (So, 3. 11. 2018 - 20:11)

Současný kapitalismus v česku je vedený fízly a agenty GRÚ v rusku, jejich mafiánský kapitál se investuje zde a vykořisťuje české občany jako levnou pracovní sílu.

aladin (So, 3. 11. 2018 - 23:11)

A nejsou to náhodou marťani???

Reklama

Přidat komentář