Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 10. 2018 - 08:10)

Nebyl krvavý je samozřejmě...byl to krvavý puč!Copak nacisti...to byl většinou Němec a protože vše české nenáviděl,nepatřil k českému národu...Ale bolševik komunista byl převážně Čech!A tento Čech mučil,vraždil,věznil a ničil osudy jiných Čechů.A pořád jsou nahoře a rozhodují...estébáci,komunisti,prognostici,komunisti a jiná rudá banda...no...to jsem se nasmál,jak bude pan Nohavica vyznamenán panem Putinem v Kremlu....agent KGB bude vyznamenávat agenta StB...jak příznačné!Četl jsem na intenetu jeden šikovný názor....mám rád svíčkovou a mám rád písničky od pana Nohavica...ale vyznamenání z ruk agenta KGB je jako plivanec do té svíčkové.Jako že mám svíčkovou rád,již bych ji nejedl.A nyní komentář od pana Ovčáčka na jeho stránkách....Jarek Nohavica nejen v této době plné nenávisti a ideologického kádrování šíří svým umem skutečnou lidskou radost.Ted bude urážen a popliván těmi,kteří jsou dědici ducha druhé republiky a padesátých let.Nejsme jako oni a gratulujeme !Více ke kontaktům pana Nohavica na Google:Nohavica promluvil:StB mi vložila do úst cizí slovaNohavica přiznal spolupráci s StB-iDnesNohavica a StB:nová faktaKromě Kundery se s komunistickou policií zapletli i Nohavica,Jim Čert...Nohavica:nikoho jsem neudal,StB už o všem věděla-Novinky.czNohavica:Udavač nejsemHutka:Nohavica je udavačUdavač z Těšína-WikipedieNahrávka:Nohavica v cizině Kryla velebil,doma donášel-iDnes.czTajemství Jaromíra Nohavice.RESPEKT.,a tak dále a tak dále....stačí si dohledat, ...Já jahoda si myslím,že pan Nohavica není špatný člověk a přesvědčovací metoda StB svého času přesvědčila a zlomila nejednoho slušného člověka.Pan Nohavica je obětí ...jak se říká,podej čertu prst a vezme si tě celého,jednou je prostě upsán smlouvou luciperu,paklu a říši zla Mordoru a z toho se nedá vycouvat.Ne...nedá,prostě musí dělat asi co nechce i v současnosti.Nechtěl bych být na jeho místě....

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 08:10)

Podle Gazeta Wyborcza je Marek Prchal velký stratég s benchmarkem, sloganem ve stylu white pride, motem či memem. Tímto * účinně intercepoval mozkový trust voličů klasických ideových stran jakožto i mem či groupthink mládeže konkurenční miliardářské strany TOP 09Chvála Bohu, že své vydělané peníze investuje do marketingové gramotnosti webových nomádů - mediar.cz.Pozn.- do * si doplňte Bonnbonii Bayernu

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 08:10)

Bonbonie BayernuBonbbonie Bayernu, Bombardie Bismarka, Lobotomie Lombardie, euforie eurasie, pyžmo ptakpopyska, fekálie blbounů nejapnýchClichey akmné, neklidné dny plné ClicheyDlouho staboval do zad dezinformacemi a deziluzemi Krmil ho.nami ř.tě protisměrně mlsem na tyči.Lísal se a Kurvoil k politickým kurvám a považoval kydy za vážné.Posyktoval nepolitickou nekulturu, plísňové diskuse. To tu snad nemohl kurfit vážně podjebaný kurfiřtský kurvořič, knemakchné plný hnisu a akchné. Tutanchuankublajchámon

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 08:10)

Dněprostroj a Ilja Pravda sionismu Jahoda, zde snad neřádí,máme přeci svátek sta let státnosti, tak by se mohl chvíli odmlčen s propagandou cizího státu-mocnosti-agitky notoricky zde známé-internetového žoldáka cizí státní velmoci.

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 08:10)

Za první republiky bylo...Nebyl krvavý je samozřejmě diskutabilní...Ovšem v rámci revolucí netekla krev na ulicích mordkomandy,nevěšeli se na ulicích "právem ulice".

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 08:10)

Za první republiky bylo hodně chudých co si nemohli dovolit ani jídlo v hospodě, to nejlevnější a přitom velmi pracovali. Takže ten převrat komunistů, ač řízený z Ruska, nebyl krvavý, protože měl mezi chudými jistou podporu a celkem nabral včetně ostatních vrstev asi 30-40 procent voličů (kolik to bylo populce těžko říct, protož chudí měli 8-10 dětí- např. sám Rašín z 9 dětí ač přísný pravicový ministr financí). Svým způsobem to nebylo tak něco šíleného a nečekaného.Revoluce byli i za rakousko-uherska. 1848,1918 a 1948 a škoda byla jen, že do toho zasáhli zvenčí v 68.Nelze dělat revoluci nenásilně. Ovšem že Milada byla justičně zavražděná je ohavný justinční vražda.Přirovnání k francouzské revoluci zde kulhá, bylo to inscenovaní z Moskvy zcela v režii jejich vražd tzv. Ježoviny z let 37-38 (a že s tím v SSSR opravdu "měli zkušenosti" svědčí 680 tisíc zastřelených v Ježovině).Ovšem v 68 se to mělo zase vrátit k normálu...no škoda. 48-68 se mělo napravit v 68-89 a rehabilitovat všechny dotčené,tedy kromě církve, šlechty atd. kvůli které ta revoluce byla.

Pak že nic neb… (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

https://www.youtube.com/watch?v=PwGiAEwR1YU

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

Já jsem rád, že Zeman...Ono totiž nezvednout ruku při hlasování o dobrovolném pobytu přátelských vojsk na našem území..., když se zvedl les rukou...bylo trochu větší hrdinství než si na klopu připnout odznáček s rudými trnkami, mže?!

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

Já jsem rád, že Zeman ocenil in memoriam za statečnost Františka Kriegla a prohlásil na to, že mu na Praze 2 nedali čestné občanství, že kdyby měli 1/100 jeho odvahy, tak by jim to stačilo na to ,aby mu udělili to čestné občanství

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

vyznamenání z ruk pana...Pan Krampol si vyznamenání zaslouží za jeho odvahu a boj za humor v těžkých chvílích našeho státu, těžce zkoušeného nápory zahraničníko kapitalismu!Rád bych ho považoval za srdcem sociálního demokrata.Brady byl vystrčen a nominován vlastním členem rodiny, to bych považoval za důvod k rozčílení Krampola.A dávat dětem ve školách inštrukce o přeživším holocoustu, je sice záslužné, ale na metál to přeci jenom nestačí.

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

Naši stateční sociální demokraté již mířili před 100 lety v nejbližším okolí prezidenta Masyryka na hrad a vše směřovalo k založení prvního obnoveného samostatného státu, po letech mdlob a útrap a útlaků od zkostnatělého, katolicistického rakousko-uherska.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

vyznamenání z ruk pana prezidenta Zemana přijme i herec Jiří Krampol.Pan Krampol je dobrý herec a všechny jeho filmy mají zaručenou vysokou úroveň...no ale!Na You Tubu jsem našel video:Nějaký Brady je mi u prdele Hajzlové zkurvení,rozčílil se Jiří Krampol Pak nám vyprávěl,...no.....pravda....i já jahoda leckdy píši nachmelen,ovíněn,anebo okořalen po návratu z hospody ,ale i kdybych byl sebevíce nažratý,nikdy bych nenapadl bojovníky proti nacizmu,veterány z 2 WW jedno z jaké strany a oběti holokaustu.To bych teda ale klesl!Protože mě.jahodě,..teda oběti nacistického vraždění u prdele nejsou a bráním je zde i se svým Israelem na internetu po celá dlouhá léta....no...již 12 let bojuji na internetu za Israel.Po mě zůstane na internetu moc dobrá stopa...po mě teda ano

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

Jsem četl tweet Trumpa na bomby a napsal. : "wholeheartedly agree-celým srdcem souhlasím "!Přátelé , je to k*kot! Takto sice reagoval na retweetování tweeto steava Banona, ale každý chápe tu absurdnost.

sdfg (Čt, 25. 10. 2018 - 07:10)

S tím mohu jen souhlasit....Ovšem za první republiky byla i strana henleinovců, to mohlo mít vliv na posílení KSČ u chudých čechů z pohraničních krajů, kteří se mohli cítit znevýhodňováňi jak v jazyce tak v zaměstnání a školství nastupujícími německými hitlerovci.Tím, že jiné strany byli tak demokratické, vlastně nenabízeli moc jistotu.A pakt riebentrop-molotov uvědomělým komunistům vztyčil mohutně prostředníček, protože spojení němců s rusy bylo vždycky přes naše záda.Již předem si tedy vybrali stranu národní otázce bližší v případě jejich opětovného znepřátelení.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 25. 10. 2018 - 06:10)

ještě jsem zapomněl dodat,že na nejlepších univerzitách světa v USA jsou zcela jistě i profesoři z Israele...o tom,že se jedná o americké Židy jsem já jahoda skálopevně přesvědčen.Na Israel co se týče vzdělání a ohromné inteligence prostě nikdo na celém světě nemá a nikdy mít nebude.At žije Israel!Bez inteliogence hebrejského národa by byl svět ještě 100 let před opicema a jestli ne,tak v době kamenné zcela jistě a pořád by se jezdilo koňmo,stroje by byly furt ze dřeva a medicína v pravěku...prostě do toho všeho musel přijít ten vzdělaný Žid a popostrčit pokrok dopředu.To jsou tak chytří lidé!

Jedovatej (Čt, 25. 10. 2018 - 05:10)

Ale bylo to růžový,...Z jinýho pohledu je ale jistý, že některejm líp není a nebude, pokud se tedy týká mozkový činnosti.Zářný příklady takovejch exemplářů najdeme i v týdle diskusi.Jeden takovej zoufalec dostává orgasmus snad pokaždý, když vidí slovo Amerika, či Izrael, nebo když si jen představí americkýho ptáka, tím myslím orla bělohlavýho.Druhej zoufalec, spíš ubohej trapnej blbeček, je sice schopnej vysoukat ze sebe denně snad i desítky příspěvků, ale vobvykle postupuje metodou pejska a kočičky z Čapkový pohádky, když pekli dort, nebo jen vysílá poměrně nesrozumitelný bláboly a skřeky.Tydle dva aparáti v hospodě u stejnýho stolu, to by vopravdu byla debata jak vyšitá.

Jedovatej (Čt, 25. 10. 2018 - 04:10)

Ono to podle toho co jsem...Ale bylo to růžový, bylo... pro některý.Vono je to podobný i dnes - třeba heslo "Ano, bude líp".Některejm už je.

aladin (Čt, 25. 10. 2018 - 01:10)

"Kvůli chybě Windows 10 mohou uživatelé přijít o data. Opět"Čemu se divíte, 10 ku si zaplatila NSA, tak nemůžete chtít zázraky o Billa. Hlavně, že dobře funguje šmírování!!!

aladin (Čt, 25. 10. 2018 - 01:10)

"Je to zbabělost, musíme být jednotní, řekl k bombovým balíčkům Trump"Trumpe, kde se v tobě bere ta drzost, když vaše armáda z důvodů buď rabování surovin nebo kvůli strategickému místu zavraždila od konce II sv. války přes 18 milionů lidí????Spojené státy jsou největší teroristický stát na světě!!!

aladin (Čt, 25. 10. 2018 - 01:10)

"Němec se chce po dvou letech u IS vrátit do vlasti"A nebojí se Merkl, že se jednou do Německa dostane terorista, který na ni vytáhne kudlu???Co když to je právě on???

Reklama

Přidat komentář