Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

A (Po, 22. 10. 2018 - 13:10)

lepší je provokovat...…...Sílu mám ale pořád jako statný býk,.....rozum jako vůl

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 10. 2018 - 11:10)

no a je to tady..Koudelka z...ha,ha,ha,ha,ha...nějak vám vybledlo levičáci,co máte zmatek v palici...ni jeden komentář,no,,,vybledlo vám vy šašci počmáraní.Jo a cirkus a krocení divé zvěře vám zakážou...kdovás pak bude krotit ,tak to teda nevím...ne,nevím.I ty klece vám zakáží...ha,ha,ha

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 10. 2018 - 07:10)

no a je to tady..Koudelka z BIS,který informoval pana prezidenta o novičoku prý vyráběném v Česku nakonec bude povýšen!Tato zpráva byl blaf a pan prezident ihned na to do světa vytroubil,že novičok z Británie mohl mít taky původ v Česku a nebyla to pravda.Byla to dezinformace tajnejch služeb ha,ha,ha....takže pan prezident nechtěl Koudelku povýšit,bylo to v květnu a nechtěl ho povýšit ani nyní,ale pan Babiš mu to zatrhnul a Koudelka nakonec bude povýšen.No....kdo ví.....třeba v té dezinformaci má drápky i amarický orel bělohlavý ,byla to dezinformace a kujení piklů tajných služeb jak znemožnit provýchodního prezidenta Zemana.A amarický orel si nyní v Pentagonu chechtá,až z něj peří lété koldokola na všechny strany,zoban dokořán otevřený a jazyk mu létá ze strany na stranu,jak toho prognostika a ruského bolševika znemožnil...ha,ha,ha,...nejspíš tedy taky kujení piků CIA a CIA umí kout pikle velice dobře,jsou to kujóni a křapíci,co mají pod čepicí.Chytří jsou jak opice!Já jahoda jim dosti fandím.....

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 10. 2018 - 06:10)

ukrutánsky to bolelo a jednou jsem zvedal vanu s uhlím kol 70 kg,ale ne ze předu dřep-vztyk,ale z boku a říkal jsem si,toto je lehká váha,blbej nějakejch 50-70 kg.Ale pak mě švihlo ve svalech na hřbetě a bylo zle,to byla taková bolest,no hnus to cítit a trvalo to několik dní a nepřestávalo to,tak jsem musel na masáž.Sestra se se mnou nemazala a vší silou dřela hřbet co mohla a ještrě se ptala ,jestli to nebolí...bolelo,ale já ji řekl,že to nebolí,že mě to nevadí a ani brva jsem v ksichtě nepohnul,jsem chlapák a přece nedám na sobě znát,že to bolí.Jenže on ještě zajela na břicho a protože jsem lechtivej,kroutil jsem se na stole jak žížala a sestra se smála---ono je to lechtivé.Nakonec mě stejně dostala,ale taky pomohla.Jo...jo....bolševik tyto starosti nemá,ten leží ve žlabu,žere,mlaská,sere,krká a půst u toho nedrží,ten manuálně nemaká...ten ne.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 10. 2018 - 06:10)

a přestaň sem cpát ty...lepší je provokovat bolševika.Já se neperu a již s tím asi nikdy nezačnu,to je akorát tak na prokurátora.Pravda...jsem asi 2 m vysokej a udělanej a zvedám ocelové desky a kameny šutráky as do 130 kg,ale s tím jsem již taky přestal,neb mě doktor řekl,že mám pupeční kýlu,já doposavad ani nevěděl co je to blbá pupeční kýla,ale nyní vím,že to je ze zvedání těžkých předmětů a dávám si proto na váhu břemen pozor.Sílu mám ale pořád jako statný býk,to je v rukou a postavě ...no....na tydlety těžká břemena pozor...tudleva jsem tahal šutráky v teplejch na základy na pergolu do betonu a cítil se u toho jak ocelový chlapák a najednou MLASK HO...a doktor mě diagnóza-pupeční kýla.Takže as takto.Jednou jsem přemístil v teplejch ocelovou desku kol 160 kg a jen tak,bez jeřábu,ale pak mě nějak louplo v páteři v obratel a chodil jsem několik tejdnů ohnutej jak banán.U

Tak to se radě… (Po, 22. 10. 2018 - 06:10)

já se neperu!Již od 16...a přestaň sem cpát ty svoje osloviny.

sardanapal* (Po, 22. 10. 2018 - 06:10)

já se neperu!Již od 16...Hajej , dadej , cucej petkový Bráníček , spinkej ...

ShabbaTot-Jahoda (Po, 22. 10. 2018 - 03:10)

může. Řekl bych, že jsou...já se neperu!Již od 16 rok ani jednou,perou se blbci.Vono prát se jako dospělelej není žádná legrace,tam jsou dosti velké síly a jsou schopny i lámat kosti a dosti ublížit.....Ikdyž leckdy lituji,že jsem již dospělej,protože nejhorší je většinou srážka s blbcem a po tlamě se tomu dát nesmí a vyjít s tím taky,tak se radči otočím a nevšímám si a ono to většinou vyšumí do zträcena.Za svých telecích let jsem takový ale nebyl a pral jsem se velice rád a dokonce mám v učňovské knížce i poznámku-mlátil spolužáka řemenem a s tím řemenem jsem toho blbečka vzkutku taky honil po chodbách školy až jsem nazazil na učitelský zbor...no...Jednou si ale jeden provok dělal srandu z mí víry a provokoval Krista a víru Svatou a čekal co bude jahoda dělat.Tak jsem mu jednu flákl,až se lámál v pase a jak se lámál v pase,kopl jsem ho do holeně až se válel po podlaze a kňučel jak štěně...ha,ha,ha,

aladin (Po, 22. 10. 2018 - 03:10)

"Prima ZoomMasakr na vlastní oči: Nanking 1937 (1)"Armáda USFT zavraždila ve vylhané válce TŘI miliony Vietnamců!!!!!!

aladin (Po, 22. 10. 2018 - 03:10)

"Prima ZoomMůj soused Hitler"Chamberlain byl zednář a tím papírem si dělal alibi za zradu Československa, kterou on a Daladier (zednář) v mnichově spunktovali s Hitlerem!!!Hitler se jim následně za tuto zradu odměnil!!!

divák (Ne, 21. 10. 2018 - 19:10)

"Unikátní pokus boří staletou teorii, jak shořelo Národní divadlo"https://www.seznamzpravy.cz/clanek/unikatni-pokus-bori-staletou-teorii-jak-shorelo-narodni-divadlo-58416?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hpInformace o teplotě hoření dřevěného uhlí nejsou pravdivé!!! Já používám dřevěné grilovací uhlí (z měkkého dřeva) na ohřev oceli pro kování! Ocel třídy 10 o průměru 14 mm ohřeji do oranžova a pak na kovadlině tvaruji! K tomu používám klasický litinový gril. Abych urychlil ohřev, foukám pod rošt vzduch ventilátorem 90 z PC!!! Mám ho postavený asi 15 cm od dvířek pro vzduch! 432°C by mi nestačilo na ohřev oceli do oranžové barvy!!! Dokonce by vůbec nedošlo ke změně barvy!!!Celé to video je podezřelé, i rozhodnutí soudu je opravdu nízké, byl(y) soudci Židovského původu?Je samozřejmě možné, že divadlo bylo zapáleno jako pomsta Němci!!! Jaké důvody vedli tvůrce videa k tomu aby očistili zmíněné klempíře??? Je to manipulace a nebo pravda???Nebo konspirační teorie?

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 19:10)

George Friedman(významný představitel Stradfordu) v Chicagu vystoupil s tím, že v Evropě se jako normální fenomén vrátila válka...Lepší se mýlit s USA než se radovat s SSSR...

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 19:10)

Dneska nikdo nikoho stěhovat na sibiř nebude, ale náckové se proměnili v poslušné služebníky jiného zlořádu, a tím je kapitalismus a jeho nároky na dokonalost. Tuhle ruskou ruletu nemusíme hrát, jsme svobodní v svobodné zemi a ne vazalové kapitalismu.Nebudeme snad platit výpalné lotrům, že tu zde ve vlastní zemi můžeme ještě žít...Zatím musíme vydržet jak se na nás mohou hezky pomnít.Jejich garsonka za 5 mega mne ale nechává klidným.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Pojďme se bavit o nedostatku volných míst pro duševně nemocné, na které pravice nehledí a posílá je tak do bezdomovectví, místo aby strávili 3 měsíce v léčebně a pak se vrátili do plnohodnotného života.Takové náklady pro společnost nejsou ani v kapitalismu potřeba, pokud zde funguje demokracie a je systém poměrného zastoupení stran.Témata, která jsou stále palčivá sama nezmizí, jen kapitalismus je nebere na zřetel, stejně jako starou modelku nepustí už nikdy do médií, takže jakoby nebyla.Přitom i stárnout se dá krásně ,jen to není tak výhodné, jako propagovat kult mládí a realizovat ho v plastických chirurgických ordinacích.Abych to shrnul, tak kapitalismus jsou soukromé lži a obecná pravda, ale komunismus je soukromé pravdy a obecná lež.Nebo jinak všichni mi lhali, všichni mi lhali, přede mnou mi poklonkovali, za zády mě ovšem pomlouvali (to je hádejte která ideologie...)

Kuldo (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Pojdďme se bavit o tom , jak...…...máš kuldy?

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Pojdďme se bavit o tom , jak zabránit negativním dopadům Klausovského kapitalismu, náckovská a komunistická ideologie je snad již pryč, ale pořád řada lidí žije v bídě a v exekucích, kvůli šmejdům z minulosti, kteří je měli možnost děravým právním řádem atakovat nevýhodnými nabídkami přímo u plotu jejich domu a vnutit jim zboží, které se u kázalo jejich fatálním dluhem a nyní jsou v exekuci.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Nácek ten by se s tím také nemazal, chudáky by vystěhoval na sibiř a bylo by, jaký je rozdíl mezi ním a exekutorskou mafií a jejich aparátem prodejců šmejdů a rychlopůjčkařů, které často prokládají rovnou pořady kartářek astroložek, kde se lidi zadluží po telefonu.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Lidská práva jsou revolučního původu, stejně tak museli udělat revoluci v USA, Francii, prohrát dvě války v Německu, denacifikovat Rakousko, nebyl to přirozený vývoj, nenechala se věc na konzervativních politikách Junkerů, co se zajímali o ceny zemědělských komodit na burze a to je zcela logické, stejně tak jako ostatní, třeba děvečka na seně a mládenec ve stáji o svou budoucnost ve stáří v tomto systému.Náckové a fašisti opět vylezli ze svých nor a děr a šíří tu svou naivní ideologii pro 21. století o žívotě ve třídní společnosti pánů a kmánů jak v na konci 17.tého století a předchozích stoletích ve Francii, kde chudák byl dobrý tak akorát na seno a na to jít do války a postaral se o sebe sám jen díky hodně dětem v stavení.Jenže já se ptám kolik asi tak stavení zaplatí dnes chudák, když garsonka stojí 5 mega.

hele (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Já bych to vrátil k...tahni si s těma kecama o exekutorech na tu správnou diskusi. Evidentně jsi jeden z těch, co neumí splácet dluhy.

Kulda (Ne, 21. 10. 2018 - 17:10)

mají spíše tvoje...:-) každý má téma co ho udělá...

Reklama

Přidat komentář