Reklama

Obřízka

Tony (St, 10. 10. 2018 - 21:10)

dává nebezpečné rady....Evangelikále, při parafimóze ano. Jen tu zbytečně strašíš. Koneckonců, i když ti to trvalo několik let, tak ses tu jako agresivní cirkumfetišista nakonec odkopal.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 20:10)

dává nebezpečné rady....Ohledně skinbackingu jsem tu napsal mnohokrát, že ho každý praktikovat nemůže. Ty dobře znáš mé příspěvky, jako já znám tvoje. Jen tvé nebetyčné pokrytectví zase vyhřezlo ven.

pozor na troub… (St, 10. 10. 2018 - 20:10)

dává nebezpečné rady. Místo lékaři doporučené obřízky doporučuje tzv. skinbacking. To je něco, co sice malá část mužů praktikuje, ale pro většinu mužů to je buď velmi nebezpečné, s možností odumření žaludu, nebo rizikové, s možností různých poškození dané oblasti, v nejlepším případě pouze nezdravé, s menšími komlikacemi či trvalými následky.Trunděra, co si hraje na ochránce zdraví a tělesné integrity nedospělých chlapců - proti lékařům a jejich matkám, tak radí tuto nebezpečnou praktiku. Na to velký pozor, předkožka vzadu je potenciálně velmi nebezpečná, i když u malé části mužů prakticky či vůbec nevadí. U některých může být otázkuo pár hodin, když dojde k odumření konce penisu. Tomu pomatenci o zdraví lidí totiž vůbec nejde, jinak by nedával takové rady, které jsou velmi nebezpečné. Kdo má zdravotní problémy a pokud to lékaři doporučí, tak jedině obříztku. Ne žádné domácí pokusy, které by vedly ke skutečné amputaci a skutečnému zmrzačení na nejcitlivější části mužského těla. Dotyčný nemá žádné vzdělání v oboru, takže je za své nebezpečné rady zřejmě nepostižitelný. Ale i kdyby, tak ani velké odškodnění nikomu nenahradí vážná poškození, které medicína spravit neumí. Stačí jen jediné, řídit se radami lékařů a nedat na rádobyodborníky, co "studovali" aktivistické stránky pomatených žen někde z Ameriky. Platí pravidlo, že prázdný hrnec nejvíc duní.

Anastazie (St, 10. 10. 2018 - 16:10)

Narazila jsem na tyhle stránky náhodou a co nevidím! Píše se u tu o obřízce. Tedy v tom smyslu, že jsem ji nechala manželovi hned udělat. Nízkou a tuhou, uzdičku mu celou odstranili taky. Neví, že sem píšu, ale o zkušenost se podělím. Mám z toho fakt radost, je to moje štěstí. Jinými slovy, já jsem si také přečetla ohlasy, něco si o tom zkusila zjistit a ihned jsem na ní manžela objednala. Manžel už byl totiž dost zoufalý. Bral prášky,mazal to nejakými mastěmi, chodil na nějaké masáže, ale jenom měl z toho problémy s erekcí, takže jsme řešili, co dál. A pak jsme začali se sexem po obřízce, to bylo prostě hurá! Hurá! Moje druhá polovička už žádné problémy nemá, je opět naplno členem rodiny, je veselý a aktivní! Prostě radikálně obřezaný.06.10.2018

Michal (Út, 13. 11. 2018 - 18:11)

Ahoj jsem taky obrezany

Ana (St, 10. 10. 2018 - 15:10)

a nejen na českém webu, tak...To je zajímavé, onehdy o ginovi klouček z gay seznamky napsal, že je to starý anál! Že by od jezuitů dobře promazávaný...? A proháněný? Vzhledem ke komentáři o seminaristovi Novákovi, není vůbec divu, navíc když mladého gina na útěku z domova našli někde na hlaváku. A to všechno jsou ta traumata z dětství, jako malý Adolf, toho vlasně taky kněz vytáhl v Pasově z řeky , když se topil...a za to pak se lidstvu po zásluze odvděčil, zvláště gayům, že jo Antoníne???

Antoníne, topi… (St, 10. 10. 2018 - 15:10)

Nepíšu ani nebojuju proti...Ty však každou obřízku popíráš, doktoři jsou hraboši a ostatní cirkumfetišisti jen ty jsi studovaný na netu a víc než lékař, je však zajímavé, že jsi přitom jen nádeníkem na říční lodi...něco jako Standa koloťuk alias JUDr.ze Zplzně (ale jemu na to dali alesoň glejt).

Tony (St, 10. 10. 2018 - 00:10)

každý vidí v psaní proti...Nepíšu ani nebojuju proti obřízce ale píšu a bojuju proti cirkumfetišismu. K tomu mám svůj důvod. Za mlada jsem byl totiž sám cirkumfetišistou, jenom jsem nikdy nebyl agresivním cirkumfetičistou, jakým je zdejší Zkoumal.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 00:10)

a nejen na českém webu, tak...Toto vypadá, že je příspěvek evangelikála, který tu projevil olbřímí dávku pokrytectví.

Tony (Út, 9. 10. 2018 - 23:10)

velká část kluků má ty...To je naprosto neškodná záleýitost, zamlada jsem to měl také a byl jsem z toho hodně a zcela zbytečně vyděšení. Agresivní cirkumfetišisté však tím straší, aby bylo provedeno co nejvíce zmrzačujících amputabí předkožky, které mohou mnohým zničit jejich sexuální život, jak o tom svědšil Novel a mnozí jiní. Pan Vladimír Kistan senior psal, že jeho prožitek po zmrzačující amputaci předkožky je pouze 10% toho, co bylo před ní. Stupidní cirkumfetišistické propagandě dnes nevěřím ani za mák.

třeba (Út, 9. 10. 2018 - 22:10)

velká část kluků má ty hirsutes papilaris, obřízka znamená, že toto do půl roku samo zmizí. Nedávno to psala jendna lékařka. To on bude popírat, problém bagatelizvoat. Přitom jak vypadá něčí přirození, to je pro mladého muže hodně podstatné, možná víc než jestli má dva pupínky na tváři.

ať se kdekoli … (Út, 9. 10. 2018 - 22:10)

a nejen na českém webu, tak tam za chvíli je, ať to je diskuzní koutek žen, matek dětí, homosexuálů, vetře se všude. Od jezovitů si osvojil mazanost a prohnanost, tváří se jako kámoš, za zády pak ty lidí zostouzí. Píše tu o paní, co dala obřezat svého syna leta potom, ač sem dávno ta paní už nechodí, byla tu jen krátce. Zostouzí lékaře, velmi nehezky píše o homosexuálech. Tady jinde o nich psal jako o "homodějích", když vleze k nim, tak se tváří jako kámoš. Nemám rády tyhle lidi, co se tak nehezky přetvařujou. Přitom není jasný, o co mu jde fakticky. Osvěta to fakt není, tady sám tvrdí, že sem chodí pár lidí, známých firem, co on dobře zná. Pro ně je osvěta zbytečná, jiní sem dle jeho názoru nechodí, přesto tu vytrvale píše sáhodlouhé komentáře, tapetuje tu, až to není hezké.Já bych tu jen chtěl normální diskuzi, podiskutovat na téma, vyměnit si zkušenosti, poradit někomu, kdo se na radu zeptá. nevnucovat radu někomu, kdo o radu nestojí. Tohle on neumí, on je vlezlý jako tchoř do kurníku a dělá tu neplechu ještě horší.

tady (Út, 9. 10. 2018 - 22:10)

No ono zase chtít teho co...nejsou agitátoři pro obřízku. Přitom takoví do jisté míry existují, mají své www stránky, nebo je měli. Popisují své zkušenosti, přidávají foto, ale nikoho nenutí, nemanipulují, nestraší a nevymýšlí si lži. Píšou, jak jim to vyhovuje, nebo i co třeba bylo nepříjemný. S tím nejde srovnávat zatvrzelý fanatismus, co zde kdosi předvádí. Tamti jsou obřezuaní, píšou o sobě. Tento píše o něčem, čemu nerozumí, zkušenost nemá, jen přečetl aktivistický stránky, ty považuje za vyšší poznání než vědecké poznání. Diskutovat s ním nejde, přesto vleze na každou diskuzi, nejen v ČR, ale leze jim i na Slovensku, tam každou diskuzi zničí. Jeho cíl není diskutovat, ale věcnou diskuzi znemožnit, zkrátka aby se lidi o obřízce nemohli bavit. Návrh, ať si píše svoje na svém písečku a jiné nechá diskutovat, to odmítá. On tam musí vlézt a diskuzi zcela zničit. Přitom sám udává na druhé, hledá si záminky, jak ho někdo urazil, překrucuje, co bylo řečeno. Admini kvůli němu nestačí mazat, leze na stránky zdravotnických zařízení, kde ho taktéž vyhazují.

sardanapal* (Út, 9. 10. 2018 - 19:10)

No ono zase chtít teho co nejvíc obřezat je taky fanatismus ...

ne (Út, 9. 10. 2018 - 19:10)

Kdyby tam napsal pouze tento...každý vidí v psaní proti obřízce a nebo prostě jen o ní smysl svého života a celoživotní poslání. Normální lidi mají i jiné zájmy, nebo spíš, tohle berou jako něco zcela vedlejšího. Fanatismus ale normální není.

Tony (Út, 9. 10. 2018 - 16:10)

Už jen podle jeho stylu...Kdyby tam napsal pouze tento jeden příspěvek. Ale on jich tam napsal velké kvantum. Žel ty stránky zničili při reorganizaci dříve, než jsem ho stačil kontaktovat. A nebyl sám, kdo tam psal o té obřízce takto pravdivě, bylo jich tam více. Toto mám uchováno, protože jsem to kdysi okopčil na www.modrykonik.sk. Když jsem na to najížděl, tak jsem objevil ten fungl nový stupidní cirkumfetišistický blog. Tedy jen díky tobě a tvému rytí do mé osoby.Hned jsem to tam to od Novela vlepil. Zatím jsou tam s tím mým pouze 3 příspěvky. Tam ale žádný Zkoumal ani evangelikál oxidovat nebude, protože se tam dá psát pouze přes facebook.

Mates (Út, 9. 10. 2018 - 15:10)

Už jen podle jeho stylu vyčítání a nenávisti "k holkám" a tvrzení, že to bylo jen kvůli nim, to působí dost pochybně a možná je to celé i vymyšlené....působí to na mě jako výplod zhrzeného nešťastníka, který je ženami odmítán a tak si vymýšlí. Potřeboval by pomoc spíše psychiatrickou. Navíc je možné, že teď za několik let už je to všechno jinak.

Tony (Út, 9. 10. 2018 - 15:10)

Zase jsem narazil na www.damskajazda.sk na jeden fungl nový stupidní cirkumfetišistický blog.

Tony (Út, 9. 10. 2018 - 15:10)

TAK SI TO PŘEČTI VŠECHNO...Doporučíš a někdo tě bude proklínat. Pro mě je podstatnější to, co napsal Novel: novel2007:Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit ... a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. ... Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis .A nyní profil toho dotyčného:Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 letNechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni

Mates (Út, 9. 10. 2018 - 15:10)

:-) kdo zná film A co dál doktore, ví jak ten výslech a následně i soud nad celou naší partou z této diskuse bude probíhat :-D :-D Je suis Zkoumal :-D :-D

Reklama

Přidat komentář