Reklama

Obřízka

Tony (Ne, 14. 10. 2018 - 20:10)

Teď jsme právě přijeli do Hamburku. S tou rukou to zvládám. Horší je na tom střídač. Marodí. Moc kouřil a teď má raka na plících.

Zdravím (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

Vědci? Cirkufetišisté!!!Tony, asi tak po půl roce. Jak je v Německu? A co zdraví?

proč (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

VPříspěvky tu dodávaš...tu teda píšeš, nikdo sem nechodí krom tebe a tvých dvou opnentů. Je ti jasný, že jejich názory nezměníš

Tony (Ne, 14. 10. 2018 - 19:10)

Vědci? Cirkufetišisté!!!

Zkoumal (Ne, 14. 10. 2018 - 18:10)

Zkoumale, ty jsi vedle jak ta...Ty jsi odpůrce všeho, dokázal jsi to! Admin na doktorce by tě měl pochválit ! za pět dnů sem nikdo nedal žádný příspěvek, jsi pašák.ale jak píší vědci , tak s neobřezaným penise není lepší sex, tak tahej, třeba neco vytáhneš!HARD SCIENCEHARD SCIENCE‘Foreskin doesn’t increase pleasure’New meta-study aims to dispel long-held notion that having an uncut penis makes for better sex

Tony (Čt, 11. 10. 2018 - 04:10)

Není, protože tomu vůbec...Zkoumale, ty jsi vedle jak ta jedle. Já byl vždy těžký odpůrce jezovitů, dokonce jsem chtěl vstoupit k jejich církevní konkurenci. Proto mě zná osobně Duka. Jeho předchůdce, Vlk, mě osobně neznal.Mimoto, o Dukovi, ještě když byl hradeckým biskupem jízlivě napsali, že nemá rád homosexuály ale že má rád myslivce.

Zkoumal (Čt, 11. 10. 2018 - 01:10)

Zkoumale, jakou práci...Není, protože tomu vůbec nerozumíš, jsi jen nedoučenej jouda, prostě nejsi košér a tak do obřízky doktorům a rabínům nemáš co mluvit, navíc vůbec na tomto fóru nejsi KOŠÉR, u tvůj nemytý chuj už vůbec ne.Ten příspěk Any měl za účel parodizovat tvé bláboly, neboť jsou přesně stejné, takhle se totiž na netu žvaní a nabízí zázračné metody , zvláště ty "INTAKTIVISTICKÉ" ... I když u tebe je to zvláště nebezpečné, neboť tebe pronazali Jezuiti, a ty hledáš jen cestu za jakou zástěru schovat své úchylné inklinace Jezuity v tobě probuzené.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 21:10)

Narazila jsem na tyhle...Protože mě těsně před sedmou vypadl signál, tak se mě můj příspěvek nezobrazil.Zkoumale, ono to dá fušku vymýšlet si ženská jména k tvým báchorkám. Napíšeš příspěvek pod nickem Ana, pak si vymyslíš báchorku a jenom tam k Ana přidáš stázie. On už Steve o tobě napsal, že jsi v tomto průhledný jak prvok. Teď se mrknu, co jsi vůči mé osobě nablil pod nickem Ana.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 21:10)

dává nebezpečné rady....To by ti odborníci museli mít jednotný názor. To, že kvůli amputaci předkožky mnozí hodně trpí, zcela ignoruješ. U tebe je evidentně na vině tvá zvrácená evangelikální víra, která jde ve skutečnosti zcela proti Evangeliu.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 21:10)

dává nebezpečné rady....Evangelikále, při parafimóze ano. Jen tu zbytečně strašíš. Koneckonců, i když ti to trvalo několik let, tak ses tu jako agresivní cirkumfetišista nakonec odkopal.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 20:10)

dává nebezpečné rady....Ohledně skinbackingu jsem tu napsal mnohokrát, že ho každý praktikovat nemůže. Ty dobře znáš mé příspěvky, jako já znám tvoje. Jen tvé nebetyčné pokrytectví zase vyhřezlo ven.

pozor na troub… (St, 10. 10. 2018 - 20:10)

dává nebezpečné rady. Místo lékaři doporučené obřízky doporučuje tzv. skinbacking. To je něco, co sice malá část mužů praktikuje, ale pro většinu mužů to je buď velmi nebezpečné, s možností odumření žaludu, nebo rizikové, s možností různých poškození dané oblasti, v nejlepším případě pouze nezdravé, s menšími komlikacemi či trvalými následky.Trunděra, co si hraje na ochránce zdraví a tělesné integrity nedospělých chlapců - proti lékařům a jejich matkám, tak radí tuto nebezpečnou praktiku. Na to velký pozor, předkožka vzadu je potenciálně velmi nebezpečná, i když u malé části mužů prakticky či vůbec nevadí. U některých může být otázkuo pár hodin, když dojde k odumření konce penisu. Tomu pomatenci o zdraví lidí totiž vůbec nejde, jinak by nedával takové rady, které jsou velmi nebezpečné. Kdo má zdravotní problémy a pokud to lékaři doporučí, tak jedině obříztku. Ne žádné domácí pokusy, které by vedly ke skutečné amputaci a skutečnému zmrzačení na nejcitlivější části mužského těla. Dotyčný nemá žádné vzdělání v oboru, takže je za své nebezpečné rady zřejmě nepostižitelný. Ale i kdyby, tak ani velké odškodnění nikomu nenahradí vážná poškození, které medicína spravit neumí. Stačí jen jediné, řídit se radami lékařů a nedat na rádobyodborníky, co "studovali" aktivistické stránky pomatených žen někde z Ameriky. Platí pravidlo, že prázdný hrnec nejvíc duní.

Anastazie (St, 10. 10. 2018 - 16:10)

Narazila jsem na tyhle stránky náhodou a co nevidím! Píše se u tu o obřízce. Tedy v tom smyslu, že jsem ji nechala manželovi hned udělat. Nízkou a tuhou, uzdičku mu celou odstranili taky. Neví, že sem píšu, ale o zkušenost se podělím. Mám z toho fakt radost, je to moje štěstí. Jinými slovy, já jsem si také přečetla ohlasy, něco si o tom zkusila zjistit a ihned jsem na ní manžela objednala. Manžel už byl totiž dost zoufalý. Bral prášky,mazal to nejakými mastěmi, chodil na nějaké masáže, ale jenom měl z toho problémy s erekcí, takže jsme řešili, co dál. A pak jsme začali se sexem po obřízce, to bylo prostě hurá! Hurá! Moje druhá polovička už žádné problémy nemá, je opět naplno členem rodiny, je veselý a aktivní! Prostě radikálně obřezaný.06.10.2018

Michal (Út, 13. 11. 2018 - 18:11)

Ahoj jsem taky obrezany

Ana (St, 10. 10. 2018 - 15:10)

a nejen na českém webu, tak...To je zajímavé, onehdy o ginovi klouček z gay seznamky napsal, že je to starý anál! Že by od jezuitů dobře promazávaný...? A proháněný? Vzhledem ke komentáři o seminaristovi Novákovi, není vůbec divu, navíc když mladého gina na útěku z domova našli někde na hlaváku. A to všechno jsou ta traumata z dětství, jako malý Adolf, toho vlasně taky kněz vytáhl v Pasově z řeky , když se topil...a za to pak se lidstvu po zásluze odvděčil, zvláště gayům, že jo Antoníne???

Antoníne, topi… (St, 10. 10. 2018 - 15:10)

Nepíšu ani nebojuju proti...Ty však každou obřízku popíráš, doktoři jsou hraboši a ostatní cirkumfetišisti jen ty jsi studovaný na netu a víc než lékař, je však zajímavé, že jsi přitom jen nádeníkem na říční lodi...něco jako Standa koloťuk alias JUDr.ze Zplzně (ale jemu na to dali alesoň glejt).

Tony (St, 10. 10. 2018 - 00:10)

každý vidí v psaní proti...Nepíšu ani nebojuju proti obřízce ale píšu a bojuju proti cirkumfetišismu. K tomu mám svůj důvod. Za mlada jsem byl totiž sám cirkumfetišistou, jenom jsem nikdy nebyl agresivním cirkumfetičistou, jakým je zdejší Zkoumal.

Tony (St, 10. 10. 2018 - 00:10)

a nejen na českém webu, tak...Toto vypadá, že je příspěvek evangelikála, který tu projevil olbřímí dávku pokrytectví.

Tony (Út, 9. 10. 2018 - 23:10)

velká část kluků má ty...To je naprosto neškodná záleýitost, zamlada jsem to měl také a byl jsem z toho hodně a zcela zbytečně vyděšení. Agresivní cirkumfetišisté však tím straší, aby bylo provedeno co nejvíce zmrzačujících amputabí předkožky, které mohou mnohým zničit jejich sexuální život, jak o tom svědšil Novel a mnozí jiní. Pan Vladimír Kistan senior psal, že jeho prožitek po zmrzačující amputaci předkožky je pouze 10% toho, co bylo před ní. Stupidní cirkumfetišistické propagandě dnes nevěřím ani za mák.

třeba (Út, 9. 10. 2018 - 22:10)

velká část kluků má ty hirsutes papilaris, obřízka znamená, že toto do půl roku samo zmizí. Nedávno to psala jendna lékařka. To on bude popírat, problém bagatelizvoat. Přitom jak vypadá něčí přirození, to je pro mladého muže hodně podstatné, možná víc než jestli má dva pupínky na tváři.

Reklama

Přidat komentář