Reklama

Jak poznat hysterku

Jirka (Pá, 1. 3. 2013 - 15:03)

Řešení Leoše je dost originální...ale teď vážně. Dá se s takovou ženštinou vyjít a žít? Nejhorší je, že tu píšete, že se to pozná po nějaké době, když už do vztahu můžete i dost investovat. Myslel jsem, že když je někdo ujetej, tak se to pozná dost brzo a člověk může rychle odkráčet. Dá se hysterie poznat nějak hned na začátku vztahu?

Leoš (Čt, 28. 2. 2013 - 18:02)

Většinou se to projeví až...Já to řeším jako Ivan.Jak začne hysterčit,povalím ji na letiště a pořádně vyšukám.Funguje to.Zatím na to mám,takže dostane pořádně do těla. Je to prima rajc když ječí a škubá sebou,ale nepřestanu dokud se nezklidní.

D (Čt, 28. 2. 2013 - 18:02)

Většinou se to projeví až...> To se s ní nejde dohodnout, že takto se nedá žít?

Pokud je psychicky narusena, pak tezko.

Nejlepsi je cloveka, do ktereho chceme hodne investovat, pred odhodlanim se k jakymkoli zavaznym krokum napred dukladne poznat. K tomu patri i dukladne zmapovani a analyza vztahu takoveho cloveka k jinym pro nej dulezitym lidem (jeho rodicum, sourozencum, kolegum, pratelum, byvalym partnerum apod.).

Myslim si ale, ze to neplati jen pro potencialni zivotni partnerku ci partnera, ale treba i potencialniho spolecnika pro podnikani, a i jine pro nas potencialne dulezite lidi.

Jirka (Čt, 28. 2. 2013 - 18:02)

Většinou se to projeví až tak po půl roce? To je dost děsivé! To si člověk ničeho nevšimne dříve? Žil tu někdo dlouhodobě s takovou ženou? Dá se s tím něco udělat a nebo řešením je jen útěk? To se s ní nejde dohodnout, že takto se nedá žít?

Xaver Coufal (Čt, 4. 11. 2021 - 22:11)

Zalejt do betonu.

Radovan (Pá, 5. 11. 2021 - 23:11)

Dat ji betonove sandale ;-))))

Coudy (Čt, 24. 10. 2019 - 22:10)

Inkubační doba dle MUDr. Plzaka je právě těch šest měsíců, kdy si teprve povšimnes, že je něco špatně a jinak, ale to tě již má dokonale omotaneho kolem prstů a cvičí s tebou jak s opickou na gume. Je jiná, je výjimečná, je to anděl i satan v jedné podobě, těžká horská dráha. Hned tě miluje a nemůže bez tebe žít a za 15 minut tě chce zabít. Milenců zástupy, alkohol, léky, cigarety, deprese. Stále se musí něco dít, být zábava, vzrušení jinak je zle. Dohoda není možná, ona má svá pravidla i svět, hlavně výhodná pro ni. Jedině útěk a izolace od ní může partnera zachránit. Já měl jednu za manželku šest let, tak vím o čem tu je řeč. Vše ostatní tu další stejně postižení již napsali k problematice této poruchy osobnosti. Hysterkam zmar!!!

Zničený (Pá, 25. 10. 2019 - 07:10)

Pod to se mohu jen podepsat Coudy

D (Čt, 24. 10. 2019 - 22:10)

Sorry, ale láska je slepá, a kdo se zamiluje, ten si velmi často NECHCE všímat žádných varovných znaků. Přítom objektivě dává toxická osoba zpravidla od samého počátku vztahu plno indicií, že věci nejsou v pořádku. Lidé, kteří jsou náchylní k tomu, upadnout do tenat toxických osob, a být jimi poté zneužíváni, však zpravidla nemívají dostatek sebeúcty, a nemají proto ani dobře vyjasněno, jaké jednání druhých osob k nim samotným je ještě přípustné, a jaké je už za čárou. Toxické osoby proto na nich mohou napřed zkoušet různé drobnější nehoráznosti, a jakmile nejsou kvůli takovýmto drobnějším nehoráznostem náležitě konfrontovány, postupně přecházejí i k vážnějším formám emocionálního, a zhusta i fyzického nebo ekonomického, zneužívání.

Ivan (Út, 26. 2. 2013 - 13:02)

Vetsinou se projeví, az tak...Všechna hysterie je od neuspokojení.Ta moje když začne blbnout,tak ji ošoustám a je pár dní pokoj.Horší je když něčí ženská potřebuje často.To aby si jeden sehnal helfra,jinak se ušuká.

Od hysterky co (Út, 26. 2. 2013 - 12:02)

Poznal jsem ženu, je to s...Vetsinou se projeví, az tak po pul roce, do te doby to vypada jako idealni vztah! A pak to začne, lži, vycitky, flirtovani.... Urazi se a ceka, az se zacnes usmiřovat, bude vypadat,jako že pochpila, mozna se ti i omluví, ale za chvilku to zacne nanovo. Pokud z toho neuteces, tak te postupne bude vycerpavat. Neni o co stat, i kdyz jsou v sexu dobre, tak urcite nejsou jediny. Popremyslej o tom..

Asi (Po, 25. 2. 2013 - 10:02)

každá žena je někdy hysterická,stejně jako muži.Když děláte pravý opak,než chce žena,tak se potom nemůžete divit,smích.

Dobrodruh (Po, 25. 2. 2013 - 00:02)

Jak zbalit hysterku??? :-)

Radek (Ne, 24. 2. 2013 - 10:02)

Poznal jsem ženu, je to s...Ahoj Jirko, zkráceně-strihej od toho dokud můžeš, mne to stalo cca 5mio.
Znaky klasické hysterky:
Půvabná neb přehnaně dbá o svůj zevnejsek.
Pozorna - do chvíle než pozná ze ma na tebou moc
Manipulativne litostiva- POZOR toto je ta nejsilnější zbraň hysterky, o to více jestli jsi empatik.
Vášnivá v sexu - to nevím proc ale je to tak.

MOJE RADA:
Doma mít hodnou ženskou, která te sice nebude až zas tak rajcovat a pokud to bude potreba tak sem tam osexuj :-) hysterku KONTROLOVANE - raději sperma ven :-) vím o čem pisu !!!
JEDINE TAK TI BUDE FAJN A BUDES V KLIDU.

Petr (So, 16. 2. 2013 - 13:02)

Jestli máte rádi vzrušení, tak hysterku doporučuji.

radouš (St, 6. 2. 2013 - 15:02)

Jsou to nevěrniceJá asi tak trochu hysterku mám, je úžasná. Nechce se mě věřit, že by se jen přetvářela, připadá mě, že mě opravdu miluje. To se toho mám obávat?

paja (Ne, 3. 2. 2013 - 14:02)

Jsou to nevěrnice

robin (Ne, 3. 2. 2013 - 13:02)

No, četl jsem, že je dost nestálá. Manželské klidné období ji ubíjí a stále hledá vzruch někde jinde. A také dost lže.. Život s nima asi nebude žádné kafe. Je fakt, že ve společenském životě je prima, ale abych se bál, že na mě jednou vytáhne nůž, to by mě asi děsilo. Jedno takové manželství jsem znal, žena krásná a velice příjemná, ale občas co vyprávěl její manžel, to bylo na psycho, přesto od ní neodešel...

Daniel (Ne, 3. 2. 2013 - 09:02)

To ti asi nikdo nedokáže...Je to v podstatě tak, jak píše Majkl. Každý psychoš vám řekne, že s hysterkou žít nelze. Záleží fakt na frekvenci hysterických záchvatů. Pokud jich není moc, tak se to dá vydržet. Mimo hysterický záchvat je hysterka úplně normální a nic není poznat.Hysterické záchvaty vypukají hlavně k matkám, dcerám a k partnerovi. Ostatní vztahy má hysterka kolikrát v pořádku.

surikata (So, 2. 2. 2013 - 12:02)

Dokáže se hysterka...To ti asi nikdo nedokáže říct. Ale doporučím ti knihu dr. Plzáka "Klíč k výběru partnera pro manželství". Tam se hodnocení hysterické ženy a pak zhodnocení vztahu s hysterickou osobou (nazývá to láska kanibalská nebo hysterická) věnuje celkem podrobně a je to rozhodně zajímavé.

Reklama

Přidat komentář